Oceniono na 1 z 5

ligesom Jan Sonne skriver har jeg oplevet meget det samme. de trækker et uoplyst aconto beløb svarende til for vores vedkommende 6 mdr forbrug (2600+kr) 10 dage før kontrakt starter, og vender ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Promised cheaper energy, but got about 6000 kr taken out of our account within the first month of being with them. Not what we had agreed to, and the customer service is "external" and have no idea wh... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg har meldt dem til politiet. Dem de betaler for kundeservice i telefonen mistænker dem også for fusk, da mange ringer ind. - De trak ekstra penge pga en “system fejl” - de lover at man få... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu gennem 3 mdr forsøgt at komme igennem til deres kundeservice. For at informere dem om at de har oprettet mig på forkerte adresse. Også har de frækhed at trække penge på min konto uden no... Zobacz więcej

1. Dostawca energii odnawialnej

Napisane przez firmę

Update information 04.04.2025 Vi vil gerne informere dig om, at vi i øjeblikket foretager en grundig gennemgang af alle kundekonti i Zosani Energi. Dette arbejde udføres i fællesskab af vores kundeservice- og økonomiafdeling, og omfatter følgende områder: Gennemgang af alle transaktioner Håndtering af eventuelle reklamationer via betalingskort (Dankort) Refusioner relateret til den tidligere system-fejl Alle kundekonti vil være gennemgået senest den 15. maj 2025, og vi udligner og tilbagebetaler løbende, efterhånden som gennemgangen skrider frem. Der er ikke behov for, at du som kunde foretager dig noget – vi kontakter dig direkte, hvis der er behov for yderligere oplysninger. Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed og forståelse. Med venlig hilsen Zosani Energi – Kundeservice kundeservice@zosani.com

1,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

For 2-3 måneder siden blev jeg tilbudt…

For 2-3 måneder siden blev jeg tilbudt at jeg kunne spare penge hvis jeg skifter el til dem. Der var en ung mand der havde fortalt mig det, men efter et stykke tid blev trykket omkring 1900 kr. fra min konto. Og det tog virkelig lang tid før jeg kunne få min penge tilbage. Det var min bank som havde hjulpet mig med at få det tilbage. Så jeg har en dårlig oplevelse hos zosani energi.

1 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Hold dig væk fra Zosani !!

minus nul stjerne !!! de er suspekt for tyveri !!! de har trukket tusindevise af mine penge. de har ikke betalte dem tilbage endnu !!! jeg venter på juridisk myndigheder til at får vores penge tilbage !!!

18 sierpnia 2025

NUL STJERNER.

NUL STJERNER.
Sælger ringede og tilbød billegere strøm og alt lød troværdigt, samtidig med at man skal godkende med MitId. Lover direkte nummer til sælger hvis der skulle være problemer.
Ud i det blå bliver der hævet 4980,- på min konto.(maj måned) Jeg sender mail og forsøger at ringe til dem men uden svar. Får dog en mail om at jeg skal have penge tilbage efter opgørelse af min konto. Gæt engang... 4980,- De bliver udbetalt ca. d. 15 i måneden. NOT.
Har stadig ikke fået pengene endu.
Efter utallige henvendelser på mail med autosvar at de kontakter mig indenfor 24 timer passer ikke.
Telefon nummeret virker jo heller ikke.
Heller ikke for "Bliv kund" knappen.

Zosani, kom nu ikke med et autosvar med at I forstår min frustration og alt det andet bavl I skriver som svar.
Tag nu hellere at betal de penge tilbage.
Politi anmeldelser er I jo åbenbart også ligeglade med.!!!!!!!

20 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Advarsel Advarsel Advarsel Advarsel…

Advarsel Advarsel Advarsel Advarsel Advarsel Advarsel ingen stjerner.
Lige som alle andre har vi samme historie og også fået stjålet vores penge.
vi blev nød til at kontakte banken og få spærret vores kort da de trak helt sinsyge beløb.
De skylder 4700 kr at betale tilbage, men det sker ikke og de kommer med alle mulige undskyldninger og nu har de stoppet korrespondance og vi kan ikke komme i kontakt med dem.
De er nu meldt til politiet.
Dette åbenbart lovlige fup svindelnummer skal stoppe
og vi håber at folk vil gøre det samme.

24 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

De har stjålet mine penge

De har stjålet mine penge, nægter at svare og refunderer dem ikke.

De tog en masse penge og påstod efter opsigelse at jeg ville få dem tilbage. Der er gået ret lang tid og de svarer ikke på mail eller telefon

2 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

This company is now under bankruptcy…

This company is now under bankruptcy proceedings. As a creditor you are very unlikely to see your money. Another energy company will most
Likely take onboard existing customers but not sure what happens to positive account balances. The sole objective of the owners was always to cash in on large unauthorised account payments which they will never return. Danish regulatory authorities must improve the regulations re. Issuing certificates for companies to trade energy to end consumers! This industry is totally Wild West!

16 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Manglende penge og intet svar

Dette selskab er så latterligt dyrt i forhold til andre el-selskaber, og udover det så overtrækker de penge fra din konto og påstår du får dem tilbage d. 15, men du ser aldrig de penge igen.
De fungere faktisk lidt som et scam selskab selvom de er legit

1 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

De forstår at trække tingene i langdrag

Den 1. Måned går det godt, ud over at de har udfordringer i systemet med at få mig oprettet med 2 konti, pga. overtagelse af et hus. Det tager flere opkald før der er styr på det.
I slut februar opkræver de så 2 engangsbetalinger - 1 på hver konto/adresse.
Jeg har kæmpet lige siden med at få mine penge tilbage.
Både skrevet og ringet uden at der er sket noget.
Har skrevet med Kenny fra support, har ringet og snakket med support og har bedt deres økonomiafdeling ringe mig op.
Hver gang får jeg undskyldninger og lovninger på udbetaling fra Kenny fra support.
Nu er det 3 måneder, hvor jeg har manglet 7.000kr på min konto.
Og der er ingen kommentarer fra dem, når man beder om at blive økonomisk kompenseret for de negative renter det beløb medfører på min konto.
I skrivende stund er jeg i gang med at anmelde dem til Forbrugerklagenævnet.

21 lutego 2025

Svindler

De har trukket penge for et års forbrug en måned før tid. Når man snakket med dem vil de sende sagen videre til deres bogholderi. Hørte ikke fra dem, nu kan man ikke få fat i dem, ydermere har spotpris deres samarbejdspartner lukket for telefonen.
Nu vil jeg håbe de kan finde et hul at gemme sig i !!!!

22 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Hæver uretmæssigt store beløb som "Engangs-betaling"

Har haft Zosani i 4 måneder.
I den periode har de hævet knap 29.000 kr fra min konto. Mit forbrug i perioden har været på 4.650 kr. De første transaktioner så fine ud som kvartalsafregning, men sidenhen er det stukket fuldstændigt af. Hver måned er der blevet hævet rigtig mange penge.

Ved kontakt til kundeservice får jeg at vide, at jeg senest næste dag vil blive kontaktet af økonomiafdelingen for at få styr på betalingerne. Uden at der dog sker yderligere.

Hold Jer langt væk fra udbyderen. De kan godt se billige ud på elpris.dk (som reklameres for på borger.dk), men det kan blive meget dyrt i længden.

Grundet den manglende tilbagemelding og tilbagebetaling af de store beløb er jeg pt. i gang med at færdiggøre materiale til politianmeldelse.

21 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Advarsel - stor risiko for svindel selskab.

ADVARSEL - STOR RISIKO FOR SVINDEL SELSKAB

De trækker uberettiget penge fra dit kort. De nægter at betale pengene tilbage. Jeg har meldt dem til Forbrugerombudsmanden, som siger, at de har modtaget flere henvendelser fra borgere om samme problematik, og at de lige nu overvejer at starte en sag mod dem.

14 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

det lugter langt væk af svindel

det lugter langt væk af svindel der er ingen faktura på de træk de laver de har trukket 11000 på min konto
så hold jer væk når zosani ringer og vil sælge billig strøm jeg forsøger nu at lave en politi anmeldese og kontakter forbrugerombud det skal da stoppes

16 maja 2025

Svindel

Svindel - bagmænd med adresse på Grønland sammen med 46 andre selskaber og over 500 selskaber med adresse på Rådhuspladsen 16 i kbh. Manglende eller mærkelige regnskaber i alle selskaber. Nystiftet selskaber.. tidligere direktør i Nordlys gruppen som er restaurant!! er indblandet. Flere konkurser - advarsler om dem fra forsyningstilsynet. Har tidligere lavet lignede hvor de har trukket flere millioner ud til sig selv og derefter gået konkurs. Utroligt at det kan ske i Danmark og at de kan få lov igen.
Har fået trukket næsten 20.000 af 4 gange på mit kort på de 2 uger jeg har været kunde og reelt forbrug har været få hundrede kr.
De går konkurs lige om lidt og så er pengene forsvundet ud af landet desværre.
Vi har nu 21 maj og de har ikke gennemgået kundekonti som lovet og udbetalt overskydende - i stedet trækker de flere penge.

21 maja 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej