Zizzi Recenzje 7564

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Alltid trevligt,kunnig personal på…

Alltid trevligt,kunnig personal på Burlöv c. får alltid bra tips. Bästa personalen.

Hej Lena

Vad roligt att höra att du alltid får ett trevligt bemötande och bra tips av personalen i vår butik i Burlöv C. Det betyder mycket för oss att du lyfter fram deras kunniga service, och vi blir så glada att läsa att du tycker att de är bäst.

Väldigt fina tröjor

Väldigt fina tröjor. Jag är mycket nöjd. De ser exakt ut som på bilden, vilket gjorde att jag visste att de skulle passa min kroppsform.

25 maja 2026

Hej Israa

Vad härligt att höra att du är så nöjd med dina tröjor. Det betyder mycket för oss att de levde upp till bilderna och att passformen kändes rätt för din kroppsform.

Oceniono na 1 z 5

bli bättre på att informera hur kunden…

bli bättre på att informera hur kunden gör en retur

24 maja 2026

Hej Kerstin

Vi förstår din synpunkt och vi ber om ursäkt för att informationen om hur du gör en retur inte var tydlig nog.
Information om hur du returnerar hittar du på vår webbplats, och vår AI-chat kan också guida dig när kundservice inte är bemannad.

Om du vill ha hjälp att hitta rätt information eller har några frågor om en retur är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se—vi hjälper gärna till.

Oceniono na 3 z 5

Saknar en riktig affär

Saknar en riktig affär, vill känna på tyger, prova kläder och prata med expediter.

23 maja 2026

Hej Lise-Lotte

Vi förstår verkligen din poäng. För många betyder det mycket att kunna känna på tygerna, prova kläderna och få hjälp av personal på plats.

Vi är ledsna över att upplevelsen inte känns helt komplett för dig när du saknar en fysisk butik.
Om du vill se vilka möjligheter som finns i närheten av dig hittar du adress, öppettider och kontaktuppgifter till våra butiker här: https://www.zizzi.se/hitta-butik/

Om du vill dela mer om vad du saknar är du också varmt välkommen att skriva till vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Oceniono na 5 z 5

Skönt att handla hemma i lugn o ro!

Ni har ett brett utbud av kläder, bra info om storlek/ material, fin kommunikation o snabb leverans.
För mig som inte gillar att gå i affärer o provrum passar er affärsidé utmärkt. Datumet för min upplevelse är när jag erhöll min senaste leverans.

Hej Ann-Britt

Vad härligt att höra att det känns skönt att kunna handla hemma i lugn och ro. Vi blir extra glada att du lyfter vårt breda utbud, informationen om storlek och material, samt att kommunikationen och leveransen har fungerat så bra för dig.

Det betyder mycket för oss att vår shoppingupplevelse passar dig så väl.

Bra varor Snygga

22 maja 2026

Hej Solveig

Vad roligt att höra att du tycker att våra varor är både bra och snygga. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal, med tips om hur jag kunde staila mina kläder. Snygga kläder till priser för alla

15 maja 2026

Hej Yvonne

Vad härligt att höra att du fick hjälpsam service och fina tips kring hur du kunde styla dina kläder. Det gör oss extra glada att du också uppskattar att vi erbjuder snygga kläder till priser för alla.

Oceniono na 5 z 5

Alltid bra produkter och allt funkar…

Alltid bra produkter och allt funkar perfekt även vid returer!

Hej Anna

Vad härligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och att returerna fungerar smidigt. Det betyder mycket för oss att få läsa att allt har fungerat perfekt för dig.

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra fina kläder snabb leverans o…

Mycket bra fina kläder snabb leverans o lätta returer🙏❤️‍🩹

Hej Eva Mari-Ann

Vad härligt att höra att du är nöjd med både våra fina kläder, den snabba leveransen och att returerna känns smidiga 🙏❤️‍🩹 Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra stora storlekar

Hej Kristina

Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra stora storlekar. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Kvaliteten var skön men era mått…

Kvaliteten var skön men era mått stämmer inte så nu sitter jag på 3 stora t-shirt

19 maja 2026

Hej Britt

Vi är glada att höra att du tycker om kvaliteten, men vi förstår att det är frustrerande när måtten inte stämmer och T-shirtsen blir för stora.
Om du vill får du gärna kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se, så tittar vi gärna närmare på det.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra produkter även för oss som är lite större!

Hej Jennie

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter.

Det betyder extra mycket för oss att du lyfter att våra plagg fungerar bra även för dig som vill ha mode i större storlekar.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans bra i storlek .

Snabb leverans bra i storlek .
Bra kvalitet

20 maja 2026

Hej Gunnel

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen, passformen och kvaliteten. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra rea-priser.

14 maja 2026

Hej Åsa

Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du också hittade bra priser på rean. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse hos Zizzi.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och mycket varor att…

Snabb leverans och mycket varor att välja på.

13 maja 2026

Hej agge

Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vårt stora utbud. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Bra upplevelse både hemsida & beställning

Lätt att hitta favoriter på hemsidan, smidigt att beställa & betala.

12 maja 2026

Hej RebeccaFredrik StröbergPersson

Vad härligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss och att det var lätt att hitta dina favoriter på hemsidan.

Vi blir extra glada att läsa att både beställning och betalning fungerade smidigt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra service och fina strumpor

Väldigt bra service och väldigt fina strumpor
lätta att ta på
Är väldigt nöjd

Hej Maj

Vad härligt att höra att du är så nöjd med servicen hos oss. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta helt ok, trots låg inkomst. Men kläderna håller länge, så man måste inte köpa nytt speciellt ofta! Men alltid något som lockar….. Marie

12 maja 2026

Hej Marie

Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att både byxorna och de kornblå topparna blev ännu finare i verkligheten. Det betyder extra mycket för oss att du också lyfter fram passformen, materialen och att kläderna håller länge.

Det gör oss verkligen glada att det alltid finns något hos oss som lockar.

Oceniono na 5 z 5

Jag köper alltid fina kläder från Zizzi

Jag köper alltid fina kläder från Zizzi, som är både moderiktiga och av bra kvalité! Det är viktigt att man ser bra ut, trots att man är kurvig!

17 maja 2026

Hej Mindra

Vad härligt att höra att du tycker om våra kläder och att du uppskattar både den moderna stilen och kvaliteten. Det betyder extra mycket för oss att läsa att du känner att man ska kunna se bra ut och känna sig fin oavsett form.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och när det visade sig…

Snabb leverans och när det visade sig att det var fel storlek så gick det smidigt att byta storlek och returnera plagget. När den andra storleken kom så var satt klänningen perfekt. Kommer absolut handla från er igen.

15 maja 2026

Hej Pernilla

Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att det var smidigt att både byta storlek och returnera plagget när den första klänningen inte passade. Extra roligt att den nya storleken satt perfekt, och vi blir så glada över att du vill handla hos oss igen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej