Zizzi Recenzje 7564

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Trevlig online shopping upplevelse

Handlade en underbar sommarklänning och en blommig tunika i härliga färger.
Blev glatt överraskad när jag fick mitt paket och såg de vackra färgerna de perfekta passformena och material.

2 czerwca 2026

Hej Lena

Vad härligt att höra att du hade en så trevlig shoppingupplevelse hos oss. Det gör oss extra glada att både sommarklänningen och den blommiga tunikan levde upp till dina förväntningar, och att du uppskattade både färgerna, passformen och materialen.

Oceniono na 5 z 5

Trevliga positiva tjejer som visar…

Trevliga positiva tjejer som visar kläderna på ett enkelt sätt

Hej Sanja

Vad härligt att höra att du uppskattar våra trevliga och positiva tjejer och att de visar kläderna på ett enkelt sätt. Det betyder mycket för oss att läsa.

Bra kläder.

4 czerwca 2026

Hej Kerstin

Vad roligt att höra att du tycker att vi har bra kläder. Det gör oss verkligen glada att läsa.

Oceniono na 4 z 5

Fina kläder även i större storlekar

29 maja 2026

Hej Sonja

Vad roligt att höra att du uppskattar att vi erbjuder fina kläder även i större storlekar. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse.

Vacker rosaklänning med blommor

Så vacker rosaklänning med blommor, den passar både på Sveriges Nationaldag och på Midsommar 💃💐💐💃💃💐

Hej Gunilla

Så fint att höra att den rosa klänningen med blommor blev en sådan favorit och passar så bra till både Sveriges nationaldag och midsommar 💃💐 Det gör oss extra glada att läsa.

Nöjd, Nöjd, Nöjd

Finns också ett fantastiskt stor utbud. Så roligt att kolla allt som erbjuds. Kanonbra kvalitét är det också,
Nöjd.nöjd.nöjd

5 czerwca 2026

Hej Anna-Lena

Vad härligt att höra att vi har blivit din nya favorit för klädinköp. Det gör oss extra glada att du lyfter både vårt stora utbud, kvaliteten och att du hittar superfina plagg som passar riktigt bra i större storlekar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse - det betyder mycket för oss.

Alltid perfekt

Suverän kappa med allsköns finesser, det bästa var att den var så smidig att man inte ser ut som en michelingubbe i den :-). Supersnabb leverans!

Hej Mormor

Vad härligt att höra att du är så nöjd med kappan. Det gläder oss extra mycket att den känns smidig och har så många fina detaljer, och vi är också glada att leveransen kom fram så snabbt.

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalitet o priser på kläderna

Bra kvalitet o priser på kläderna. Oftast stämmer bilden med det man beställer. Snabba leverans lätt att byta om det behövs.

Hej Anna

Vad härligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priserna hos oss. Det betyder mycket för oss att du också upplever att bilderna stämmer med produkterna och att både leverans och byte fungerar smidigt.

Bra utbud

Bra utbud, snygga kläder som sitter bra på damer med former.

Beställningen var enkel att göra

Hej Bettan

Vad härligt att höra att du uppskattar vårt breda utbud och att du tycker att kläderna sitter bra. Det gläder oss också att beställningen kändes enkel att göra.

Oceniono na 5 z 5

Alltid enkelt att handla på hemsidan

Alltid enkelt att handla på hemsidan. Bra kvalitet på kläderna

1 czerwca 2026

Hej Agneta

Vad roligt att höra att du upplever att det alltid är enkelt att handla hos oss och att du är nöjd med kvaliteten på kläderna.

Stort utbud

Snabba leveranser. Bra sortiment/utbud för oss storväxta

2 czerwca 2026

Hej Anette

Vad roligt att höra att du uppskattar vårt stora utbud och de snabba leveranserna. Det betyder mycket för oss att du också lyfter fram att vårt sortiment passar storväxta kvinnor.

Omdöme

Bra passform på kläderna, bra kvalitet. Skapligt snabb leverans.

31 maja 2026

Hej Åsa

Så härligt att höra att du är nöjd med både passformen, kvaliteten och leveransen. Det betyder mycket för oss att få ta del av din upplevelse, och vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i dina nya plagg.

Oceniono na 5 z 5

Passform och kvalitet överensstämmer…

Passform och kvalitet överensstämmer med beskrivningen online.

27 maja 2026

Hej Regina

Vad roligt att höra att passform och kvalitet levde upp till det du såg online. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du fortsätter att hitta favoriter hos oss.

Bra priser

Bra priser, snabb leverans.

Hej Britt Anita

Vad härligt att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse.

Jag är jättenöjd med Zizzi

Jag är jättenöjd med Zizzi. Fina kläder och snabb leverans. Skulle önska att Zizzi hade haft recensioner från sina kunder så att man kunde läsa om vad andra tycker angående storlekar och kvalitet.

29 maja 2026

Hej Anna

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både våra kläder och den snabba leveransen.

Vi uppskattar också din önskan om kundrecensioner kring storlek och kvalitet - det är en väldigt värdefull synpunkt som vi tar med oss.

Oceniono na 2 z 5

Storlekarna stämmer inte med era anvisningar

Jag följde anvisningar för mätning av kropp och fot (för skor), ändå var topparna för stora och skorna 1,5 cm för långa.

20 maja 2026

Hej Marie

Vi är ledsna att höra att storlekarna inte stämde för dig, särskilt när du noggrant följde våra anvisningar för både toppar och skor.
Vi förstår att det känns extra frustrerande när skorna dessutom blev cirka 1,5 cm för långa trots att du mätte foten enligt guiden.

Våra storleksguider är tänkta som en hjälp, men vi förstår att det inte känns bra när passformen ändå inte motsvarar förväntningarna i praktiken.
Den här typen av feedback är viktig för oss, eftersom den hjälper oss att förstå var informationen inte är tydlig nog.

Om du vill får du gärna kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se, så hjälper vi dig gärna att titta närmare på ditt ärende.

Oceniono na 5 z 5

Alltid trevligt bemötande och bra…

Alltid trevligt bemötande och bra kläder med bra passform

Hej Christina

Vad roligt att höra att du alltid upplever ett trevligt bemötande hos oss och att du trivs med våra kläder och deras passform. Det betyder mycket för oss att få ta del av din fina upplevelse.

Alltid lika bra!

28 maja 2026

Hej Mathilda

Så fint att höra att det alltid känns lika bra hos oss. Det betyder mycket att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans varan som jag förväntade…

Snabb leverans varan som jag förväntade mig

24 maja 2026

Hej Peter

Så härligt att höra att leveransen gick snabbt och att varan levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Varan kom snabbt. Passade bra och såg väldigt trevliga ut.

22 maja 2026

Hej Birgit

Vad härligt att höra att det var enkelt att beställa och att din vara kom fram snabbt. Det gläder oss också att passformen blev bra och att plagget såg så fint ut.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej