Zizzi Recenzje 7561

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag gillar mkt av utbudet men får räkna bort en del kläder p g a att jag är kort, finns aldrig några linnebyxor efter min längd t ex. T shirtar är alldeles för urringad och lång, så om jag hade fått ö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalitet och snabb leverans

11 czerwca 2026

Hej S N

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Lätt att navigera på hemsidan

Lätt att navigera på hemsidan, snygga kläder, bra priser och snabb leverans. Vad kan man mer önskar….

19 czerwca 2026

Hej Sandra

Vad härligt att höra att du haft en så fin upplevelse hos Zizzi. Vi blir extra glada över att du lyfter fram den lättnavigerade hemsidan, våra kläder, priserna och den snabba leveransen.

Oceniono na 5 z 5

Fina klänningar till alla sommarens…

Fina klänningar till alla sommarens händelser . Bra pris bra kvalitet . Men det enda som inte fungerar är leverans och det är tråkigt om man beställt hemleverans .

19 czerwca 2026

Hej Sofia

Vad roligt att höra att du tycker om våra klänningar och att du är nöjd med både pris och kvalitet.

Vi förstår samtidigt att det drar ner upplevelsen när leveransen inte fungerar som den ska, särskilt vid hemleverans. Om du vill är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se så tittar vi gärna närmare på det.

Oceniono na 5 z 5

Bra kläder för mej som är stor

Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur kvaliten är osv saknar det jättemycket.Ellos har det också boost har det.Varför har ni inte det?det skulle underlätta.

18 czerwca 2026

Hej Monica

Vad roligt att höra att du gillar våra kläder, och vi förstår verkligen din poäng om att kundrecensioner och tydligare information om storlek och kvalitet hade gjort det lättare att välja rätt. Det är värdefullt för oss att du lyfter just behovet av att kunna se om ett plagg upplevs som litet eller stort i storleken.

Tack för att du delar med dig av det - sådana synpunkter hjälper oss att förstå vad våra kunder saknar och uppskattar mest.

Tydlig hemsida

Tydlig hemsida. Snabb leverans. Bra kvalité.

1 czerwca 2026

Hej Anna

Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss. Vi blir extra glada över att du lyfter både den tydliga hemsidan, den snabba leveransen och den bra kvaliteten.

Oceniono na 5 z 5

Beställer en storlek som passar- hur …

Beställer en storlek som passar- hur fantastiskt är inte det!!

15 czerwca 2026

Hej Catarina

Så härligt att höra att du fick hem en storlek som passade så bra - det gör verkligen stor skillnad.

Vi blir väldigt glada över att du delar med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Bra kläder och snabb leverans.

Bra kläder och snabb leverans.

12 czerwca 2026

Hej Ing.Marie

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra kläder och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Jag har köpt samma typ av klänning…

Jag har köpt samma typ av klänning många gånger och vet att den passar. Det negativa är priserna, som är onödigt höga på allt i den här butiken. Inte ens när det är rea är priserna rimliga.

14 czerwca 2026

Hej L H

Vi är glada att höra att du har hittat en klänning som du känner dig trygg med och gärna köper igen.
Samtidigt har vi full förståelse för att du reagerar på prisnivån, särskilt när rean inte upplevs som tillräckligt attraktiv.

Vi uppskattar verkligen att du delar både det som fungerar för dig och det du är mindre nöjd med, eftersom sådan återkoppling är viktig för oss.
Om du vill dela mer om din upplevelse är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Bästa klädaffären

Enkel webbsida att hitta runt på.
Snygga kläder, bra priser, stora storlekar, enkelt att returnera. Min go-to klädaffär, handlar en stor majoritet av mina kläder här och är alltid nöjd.

14 czerwca 2026

Hej Erica

Vad härligt att höra att du trivs så bra hos oss och att du tycker att webbplatsen är enkel att hitta runt på. Det betyder extra mycket för oss att du lyfter både våra kläder, priser, stora storlekar och att returprocessen känns smidig. Vi är så glada över att få vara din go-to klädaffär och att du alltid är nöjd.

Oceniono na 3 z 5

Lätt att skicka tillbaka varor

Lätt att skicka tillbaka varor. Är nöjd med kvalitén på varorna..Önskar bara Ni hade en affär så man kunde handla i.🇸🇪

2 czerwca 2026

Hej

Vad fint att höra att du är nöjd med kvaliteten på varorna och att returen har varit enkel att hantera.

Vi förstår samtidigt verkligen din önskan om att kunna handla i en fysisk butik också. För många betyder det mycket att kunna se plaggen på plats och prova dem i lugn och ro.

Om du vill se vilka möjligheter som finns hittar du adress, öppettider och kontaktuppgifter till våra butiker här: https://www.zizzi.se/hitta-butik/

Oceniono na 4 z 5

Äntligen hittat jeans rätt längd och…

Äntligen hittat jeans rätt längd och storlek.
Stort utbud att välja på.
Bra kvalité till bra pris.

11 czerwca 2026

Hej Anita

Vad härligt att höra att du äntligen har hittat jeans med rätt längd och storlek hos oss. Det gläder oss också att du uppskattar vårt stora utbud och att du tycker att kvaliteten motsvarar priset.

Hej zizzi

Hej
Ja jag är alltid nöjd med zizzi. Både butik och e-handel. Bra passform, jättefin kvalitet och prismässigt bra. Senaste klänningen jag köpte nyligen, en jättefin Jeansklänning. Så nöjd. Mvh Marita Eriksson

1 maja 2026

Hej Marita

Så härligt att läsa att du är så nöjd med både våra butiker och vår e-handel. Det betyder extra mycket för oss att höra att du uppskattar passformen, kvaliteten och priserna - och vad roligt att din nya jeansklänning blev en sådan favorit.

Oceniono na 5 z 5

Man vet att storlekar stämmer

Man vet att storlekar stämmer. Det är nog det allra bästa. Tar inte så lång tid när man skickar efter. Hyfsade priser

10 czerwca 2026

Hej Karin

Vad roligt att höra att du upplever att våra storlekar stämmer - och att både leveransen och priserna känns bra för dig. Det betyder mycket för oss att du lyfter just det, och vi är glada att din upplevelse med Zizzi har varit så positiv.

Bra kvalitet på kläderna

Bra kvalitet på kläderna. Storlekarna stämmer väldigt bra. Mycket sköna

10 czerwca 2026

Hej Ann

Vad fint att höra att du är nöjd med både kvaliteten, passformen och att kläderna känns så sköna att bära. Det betyder mycket för oss att våra storlekar stämmer bra och att du haft en så positiv upplevelse hos Zizzi.

Snygg och bra pris

Hittade en snygg blusklänning för mycket bra pris. Enkelt och smidigt.

3 czerwca 2026

Hej Eva

Vad härligt att höra att du hittade en snygg blusklänning till ett riktigt bra pris. Vi blir extra glada att du också upplevde beställningen som enkel och smidig.

Oceniono na 5 z 5

Bra utbud och bra kvalitet på kläderna

Bra utbud och bra kvalitet på kläderna. Snabb leverans. Det allra bästa är att vi kurviga kvinnor också klä oss snyggt tack vare Zizzi.

8 czerwca 2026

Hej Ann-Christine

Vad härligt att höra att du är så nöjd med både vårt utbud, kvaliteten på kläderna och den snabba leveransen. Det betyder extra mycket för oss att läsa att du upplever att vi gör det möjligt för kurviga kvinnor att klä sig snyggt - det är precis det vi vill bidra med.

Oceniono na 4 z 5

Jag är alltid nöjd med kvaliteten från…

Jag är alltid nöjd med kvaliteten från Zizzi! Det enda jag inte är nöjd med är frekvensen på mail och att det inte går att avregistrera sig utan att säga upp sitt medlemsskap.

8 czerwca 2026

Hej Nathalie

Vad fint att höra att du alltid är nöjd med kvaliteten hos Zizzi - det betyder mycket för oss. Vi förstår samtidigt din synpunkt om att mejlutskicken kan kännas för många, och som det ser ut i dag är nyhetsbreven kopplade till medlemskapet. Om du vill ha hjälp vidare är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Trevlig online shopping upplevelse

Handlade en underbar sommarklänning och en blommig tunika i härliga färger.
Blev glatt överraskad när jag fick mitt paket och såg de vackra färgerna de perfekta passformena och material.

2 czerwca 2026

Hej Lena

Vad härligt att höra att du hade en så trevlig shoppingupplevelse hos oss. Det gör oss extra glada att både sommarklänningen och den blommiga tunikan levde upp till dina förväntningar, och att du uppskattade både färgerna, passformen och materialen.

Oceniono na 5 z 5

Trevliga positiva tjejer som visar…

Trevliga positiva tjejer som visar kläderna på ett enkelt sätt

3 czerwca 2026

Hej Sanja

Vad härligt att höra att du uppskattar våra trevliga och positiva tjejer och att de visar kläderna på ett enkelt sätt. Det betyder mycket för oss att läsa.

Bra kläder.

4 czerwca 2026

Hej Kerstin

Vad roligt att höra att du tycker att vi har bra kläder. Det gör oss verkligen glada att läsa.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej