Zibber | Nederland Recenzje 492

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte afhandeling van de opdracht. De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.

Informacje dotyczące firmy

1. Firma mediowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Zeer vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijk, goede uitleg van het proces. Fotograaf kwam professioneel over

6 sierpnia 2025

Hi Arjan,

Dank voor je complimenten. Zo te lezen heeft de fotograaf een goede indruk achtergelaten. Hopelijk geldt dat ook voor de gemaakte woningpresentatie. Veel plezier ervan!

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne fotograaf hier gehad.

Goede begeleiding en tips gehad.
Vele mooie foto’s, filmpje, 360gr foto’s gemaakt.
Een echte aanrader.

4 sierpnia 2025

Beste A. Habraken,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat het goed ging en 'een echte aanrader' is een top compliment! Hopelijk levert de woningpresentatie goede resultaten op. Veel plezier ervan.

samenwerking met Zibber

Ik heb de samenwerking met Zibber als zeer prettig ervaren. Hele mooie foto's en video door een vriendelijke en deskundige medewerker.

1 sierpnia 2025

Beste Willem,

Fijn! We zijn blij om te horen dat we een prettige ervaring hebben afgeleverd en dat de beelden in de smaak vallen. Veel plezier ervan.

Oceniono na 5 z 5

De fotografe was een vriendelijke en…

De fotografe was een vriendelijke en vakbekwame vrouw

30 lipca 2025

Hoi Martien,

Leuk dat je een review achterlaat en zo positief bent over de fotografe! Hopelijk is de rest ook naar wens. Veel plezier ervan.

Oceniono na 5 z 5

Deskundige camera mensen hebben een…

Deskundige camera mensen hebben een mooie reportage gemaakt van onze woning. Top!

29 lipca 2025

Dag Frans,

Onze deskundige camera mensen hebben hun best gedaan, zo te horen; fijn!😉 Geniet van de mooie reportage.

Oceniono na 5 z 5

Professionele fotograaf met goede tips…

Professionele fotograaf die goede tips gaf om zo onze woning nog beter op de foto te krijgen.
Nam alle tijd, niks overhaast, zeer vriendelijk.

28 lipca 2025

Hoi Kasper,

We waarderen je positieve woorden; dankjewel! Fijn dat de tips geholpen hebben en hopelijk betaalt het zich uit in fantastische foto's.

Oceniono na 5 z 5

Visualisaties van foto’s tot plattegronden en video van on huis.

Julia vertegenwoordigde Zibber op professionele wijze. Ze werkte nauwkeurig, efficiënt en met veel oog voor detail. Zowel de woning als de omgeving werden zorgvuldig in beeld gebracht. De uiteindelijke visualisaties van foto’s tot plattegronden en video zijn van hoge kwaliteit en geven een aantrekkelijk, realistisch beeld van ons huis

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Zibber en de professionele inzet van Julia. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn woning optimaal in beeld wil laten brengen.

29 lipca 2025

Dag Sam,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We zijn blij met je uitgebreide omschrijving en dat je onze zorgvuldige werkwijze opgemerkt hebt. Hopelijk trekt de presentatie veel kijkers, succes!

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers die goed uitleggen wat hun werkwijze is en ons huis mooi in beeld hebben gebracht.

25 lipca 2025

Beste Marie-José,

Mooi om te horen dat de werkwijze duidelijk was en dat je blij bent met de resultaten. Bedankt voor het delen. We wensen je veel plezier van de foto's!

Prachtige foto's!

Ashley is een zeer kundig fotograaf en een hele aardige en accurate dame.

22 lipca 2025

Hi Marga,

Wat leuk dat je een positieve review schrijft! Dankjewel. Goed om te horen bovendien dat je een fijne ervaring had met Ashley. We laten het haar zeker weten en veel plezier van de foto's.

Vlotte presentatie

Op een open en vlotte manier is in en rondom ons huis een mooie informatieve presentatie gemaakt. Ondanks regenachtig weer is het goed overgekomen.

16 lipca 2025

Dag Paul,

Top dat je blij bent met de woningpresentatie en de werkwijze. Dankjewel voor het delen! Scheen de zon hier maar net zo vaak als op onze foto's hè 😉

soepel en goed verlopen

Uw werkneemster was erg enthousiast, geduldig en hulpvaardig. Legde alles goed uit en was leuk in de omgang. Hielp zelfs mee met het terug plaatsen van meubilair dat tijdelijk was verwijderd naar de gang, ondanks de hitte. Opzienbarend resultaat met foto"s, video's, enz. Alleen jammer dat de schaduw van de staanders van de douchewand op de foto niet is weg gepoetst.

17 lipca 2025

Hoi Willem,

Dankjewel voor het delen van jouw verhaal! Fijn om te horen dat de fotograaf een positieve indruk heeft achtergelaten en dat de foto's in de smaak vallen. Heb je de schaduw al laten zien aan je makelaar? Hij mag dit altijd bespreekbaar met ons maken via onze Zibber systemen en wie weet kunnen we nog iets betekenen.

Oceniono na 2 z 5

Klinische foto's die niet het beste in beeld brengen

Klinische foto's die niet het beste, maar juist het slechtste van het huis laten zien.
De fotograaf was heel vriendelijk, ondanks dat hij zelf vermoedelijk stress had van meer dan een uur te laat op de afspraak bij ons thuis op vrijdagmiddag.

Het resultaat van de foto's was teleurstellend, weinig sfeervol, geen oog voor de leuke onderdelen van het huis (een extra zithoek in de erker, staat niet op de foto). Een relatief kleine ruimte zo in beeld weten te krijgen dat ie nog kleiner oogt.

Omdat we afspraken hadden over wanneer het huis op Funda zou komen zijn we door gegaan met de foto's.

Inmiddels hebben we zelf een onafhankelijke en veel betere fotograaf ingeschakeld (en dus dubbele kosten gemaakt), zodat we straks met een betere woningpresentatie kunnen gaan werken.

16 maja 2025

Beste Irma,

Naar aanleiding van je review hebben we telefonisch contact met je opgenomen.

Bedankt voor het fijne en open gesprek waarin je jouw ervaringen verder hebt toegelicht. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te bespreken. Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en we vinden het belangrijk om samen te blijven kijken naar hoe we dingen beter kunnen doen.

Sanne | Team Zibber

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej