Zibber | Nederland Recenzje 484

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte afhandeling van de opdracht. De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.

Oceniono na 5 z 5

De fotograaf was perfect op tijd, zoals afgesproken. Tevens heel vriendelijk met duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren in huis. Een prima keuze om voor Zibber te kiezen voor de huisfotografie kan n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma mediowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 4 z 5

Woning in beeld

Vlotte afhandeling van de opdracht.

1 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over het geheel.

Ik ben zeer tevreden over het geheel.
Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vast te leggen in een mooie presentatie welke ik na een dag al toegezonden kreeg.
Hoewel ik niet hoop nog een keer te verhuizen zou ik in dat geval zeker weer gebruik maken van Zibber!

3 maja 2026

Super!

Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, echt top!

28 kwietnia 2026

punctueel.

is op de afgesproken tijd aanwezig.
is professioneel.
doet snel en nauwkeurig haar werk.
is behulpzaam met het verplaatsen van goederen, voor het beste resultaat.

28 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Een mooie fotoshoot van onze woning

De afspraak was snel gemaakt, de fotograaf was netjes op tijd, was beleefd, heeft goede tips gegeven voor optimale foto's, heeft ruimschoots de tijd genomen om kwalitatief goede en mooie foto's te maken en heeft zelfs in de nabije omgeving foto's gemaakt die bijdragen aan het totale plaatje.
Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, zijn de foto's binnen een paar dagen beschikbaar.

23 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Voor je huisfotografie een perfecte keuze

Een prima keuze om voor Zibber te kiezen voor de huisfotografie kan niet anders zeggen. ZEER Tevreden !

20 kwietnia 2026

Fantastisch werk geleverd

Bij ons is Romie geweest een leuke spontane meid die haar vak goed verstaat.
Ze lag alles netjes uit wat ze ging doen waardoor dat gelijk een vertrouwd gevoel gaf.
We hebben de video en foto's binnen en ze zijn super mooi geworden en zijn dan ook dik tevreden.

17 kwietnia 2026

Fotoreportage appartement.

Anthony, de fotograaf was mooi op tijd en we hadden ook telefonisch contact voor het openen van de slagboom voor ons gebouw. Gelukkig hoefde ik niet veel meer te verwijderen uit het appartement en kon Anthony rustig zelf zijn werk doen. Na ruim een half uur was het klaar en de beelden die ik gezien heb zagen er indrukwekkend uit. Ook de omgeving van het gebouw is mooi in beeld gebracht. Compliment Anthony.

14 kwietnia 2026
Logo Zibber | Nederland

Odpowiedź od Zibber | Nederland

Beste Van den Broek,

Hartelijk dank voor je complimenten over Anthony. Zo te horen heeft hij er een superfijne en soepele ervaring van gemaakt. Mooi! We zullen hem hiervan op de hoogte brengen.

We wensen je alvast heel veel succes toe met het verdere (verkoop)proces.

Tessa | Team Zibber

Oceniono na 5 z 5

Snelle communicatie en vriendelijk…

Snelle communicatie en vriendelijk geholpen!

14 kwietnia 2026
Logo Zibber | Nederland

Odpowiedź od Zibber | Nederland

Beste Kim,

Wat goed dat je een vriendelijke indruk hebt gekregen van Hessel. We geven je complimenten aan hem door. Dank voor het delen!

We wensen je veel plezier met de gemaakte woningpresentatie.

Tessa | Team Zibber

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej