Zibber | Nederland Recenzje 492

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte afhandeling van de opdracht. De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.

Informacje dotyczące firmy

1. Firma mediowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer prettige ervaring

De fotograaf was op tijd en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ze is erg aardig en kundig. Ik heb volop vertrouwen in het resultaat. Top gedaan en bedankt voor de fijne ervaring.

1 września 2025

Super tevreden

Super tevreden! Zeer professionele fotograaf met goede adviezen, iemand die meedenkt.
Klantgericht, vriendelijk!

29 sierpnia 2025

Professionele fotografie

Het wordt zeer professioneel gedaan en het was een vriendelijke fotograaf.

26 sierpnia 2025

Hoi Piet,

Dankjewel voor je review. Fijn dat de fotograaf een vriendelijke en professionele indruk heeft achtergelaten. Hopelijk is dit ook in de woningpresentatie terug te zien!

Oceniono na 2 z 5

Goede fotograaf, slechte serviceorganisatie

In tegenstelling tot de fotograaf is Zibber zelf niet servicegericht. De metingen bleken corrupt geraakt en dat kwamen ze bijna 24 uur later melden. Dat controleer je toch als je ze maakt of opstuurt? In ieder geval verwacht ik een - eventueel geautomatiseerd - controlesysteem wat direct uitgevoerd wordt. Daarnaast willen ze niet communiceren met eindklanten over eventueel een spoedopdracht om alsnog op zeer korte termijn hun eigen fout te herstellen. Vreemd, gezien ik als eindklant de rekening betaal.

27 sierpnia 2025

Hoi Martijn,

We hebben zojuist even gebeld om elkaars verhaal aan te horen en te bekijken wat we mogelijk nog voor je kunnen doen.

Fijn om te merken dat je begrip hebt voor onze werkwijze en de omstandigheden, maar zoals aangegeven nemen we je feedback zeker mee voor eventuele service- en procesverbeteringen.

Ik begreep dat je met name zorgen had over de tijdsplanning om de woning aan te kunnen melden voor verkoop met een complete presentatie. We hebben geprobeerd de geplande gratis terugkomafspraak naar voren te verplaatsen, maar vanwege onze volle agenda's in het hoogseizoen is dit helaas niet meer gelukt. We gaan er daarentegen alles aan doen om de plattegronden zo snel mogelijk uit te werken zodra onze collega langs is geweest! Dat beloven we. De makelaar is hier inmiddels ook van op de hoogte en zal hieraan meewerken.

Bedankt voor je begrip en we hopen dat het verkoopproces verder voorspoedig zal verlopen! Veel succes.

Prachtige foto’s en video’s

Prachtige foto’s en video’s.
Vriendelijke en kundige medewerker.
Fijn om met dit bedrijf zaken te doen.
Een aanrader!

20 sierpnia 2025

Hoi Anna,

Bedankt voor je positieve review en top dat je ons zelfs aanraadt! Fijn dat de medewerker vriendelijk en kundig was. Veel plezier van de foto's en video's.

Meedenkend en creatief

Aardige fotografe met meedenk vermogen. Stipt op tijd en super foto’s afgeleverd. Door bezette parkeerplaats niet in de gelegenheid om foto’s te maken van de voorzijde van het huis. Zonder extra kosten kwamen ze twee dagen later weer langs om foto’s te maken van de voorzijde. Top service en alles in overleg

19 sierpnia 2025

Claire is een topper

Wij hadden Claire als fotografe.
Ze was keurig op tijd zeer enthousiast, maar vooral creatief.
Het is haar gelukt om het huis in film en op foto zo in beeld te brengen zoals het huis ook werkelijk is.
Alleen maar lof voor mensen die hun vak verstaan en toch creatief blijven.

8 sierpnia 2025

Hi Ron,

Wat een super compliment; dankjewel! Claire zal het leuk vinden om te horen. Fijn dat het huis overkomt zoals het is, want dat is uiteindelijk ook het doel. Heel veel plezier van de foto's en video.

Was keurig op tijd

Was keurig op tijd, goede aanwijzingen hoe de foto's gemaakt zouden worden, in een woord prima.

14 sierpnia 2025

Dag Willem,

Dankjewel voor de vijf-sterren-review. Hopelijk heeft de goede ervaring ook mooie foto's opgeleverd voor een succesvolle woningpresentatie. Veel plezier ervan!

Oceniono na 5 z 5

Keurige jongeman met kennis van zaken…

Keurige jongeman met kennis van zaken maakte foto's van het huis dat in de verkoop gaat.
Gaf goede aanvullende tips over de presentatie in en om huis.

12 sierpnia 2025

Hi Anita en Hennie,

Heel erg bedankt voor de waardering. We zijn blij dat de tips geholpen hebben en dat de fotograaf zijn expertise is opgevallen. We wensen jullie een voorspoedige verkoop van het huis toe. Succes!

Oceniono na 5 z 5

Vakbekwame en zeer vriendelijke…

Vakbekwame en zeer vriendelijke fotografe!
We hadden meteen een klik.
Silvia gaf goede tips over items die wel of niet op de foto’s konden.
Zeer zeker een aanrader.

15 sierpnia 2025

Beste Ria,

Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je een klik met Silvia ervaarde en dat ze ook nog goede tips heeft gegeven. We zullen je ervaring met haar delen. Hopelijk is dit ook terug te zien in de foto's en levert het een mooie woningpresentatie op! Veel succes.

Vriendelijk prettig professioneel

Vriendelijk prettig professioneel

13 sierpnia 2025

Dag Leon,

Hartelijk dank voor je review. Drie woorden zeggen in dit geval genoeg en we zijn blij dat het in de smaak viel!

Oceniono na 4 z 5

Foto reportage

Op afgesproken tijd aanwezig en fijne communicatie over hoe en wat te doen tijdens de fotoreportage.

7 sierpnia 2025

Hoi Chris,

Bedankt voor je positieve woorden! Fijn dat onze collega op tijd was en je zo goed heeft meegenomen in het proces. Hopelijk levert het een goed resultaat op. Veel plezier ervan.

Ivana bedankt

Fotografe Ivana was heel duidelijk in haar instructies en uitleg. Ze heeft mij meegenomen in de ins en outs van woningfotografie en zo heb ik naast mooie foto’s ook weer wat geleerd!

6 sierpnia 2025

Dag Vincent,

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd, toch? ;) Heel fijn om te horen dat Ivana je zo uitgebreid heeft meegenomen in haar werk. We geven je complimenten aan haar door. Dankjewel voor het delen en veel plezier van de foto's!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej