professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Zobacz więcej
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Zobacz więcej
Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Dane kontaktowe
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Holandia
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zibber bracht mijn watervilla en tuin…
Zibber bracht mijn watervilla en tuin mooi
In beeld. Blij mee!
De opmeter was keurig op tijd
De opmeter was keurig op tijd. Gaf duidelijk aan wat de bedoeling was. Was beleefd en vriendelijk en deed zijn metingen adequaat.
Kortom aanbevelingswaardig.
Ze was vriendelijk
Ze was vriendelijk, professioneel, informatief en snel.

Top fotograaf
Super relaxte fotograaf met kennis van zaken, en geeft graag uitleg over z’n werk.
Zijn passie was zeker merkbaar, maar na het luisteren en uitvoeren van zijn tips………zeker terug te zien in de foto’s. Hij was nieuwsgierig naar het verhaal van de woning, en werkt zonder tijdsdruk.

Onprofessioneel
Slecht bereikbaar, komt afspraken (via makelaar) niet na. Matige kwaliteit van de foto's. Maten bij plattegronden deels onjuist. Bedrijf voert verbeteringen niet door.
Kies dit bedrijf niet als u een professionele presentatie wilt voor uw huis.

Odpowiedź od Zibber | Nederland
Dank Zibber voor het verzorgen van de…
Dank Zibber voor het verzorgen van de fotoshoot voor de verkoop van ons huis. Mandy werkte gestaag door maar nam ook de tijd voor het juiste plaatje. Ze had goede adviezen over wat wel en wat niet op de foto mocht. Een heel prettige manier van werken en omgang. Mandy je bent een topper. Ik zou Zibber zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

Professionele werkwijze
De werkwijze was uiterst professioneel met een opvallend goed gevoel voor detail.

Snel, duidelijk en soepel
Ik was voorbereid om de woning foto gereed te maken.
Communicatie was goed over aankomst, uitleg over proces en duur. Dit met een ontspannen sfeer. Verliep professioneel en snelle levering.
Resultaat is een mooie woningbrochure

Odpowiedź od Zibber | Nederland
Professionele, uitgebreide en zeer aangename aanpak
Vooraf waren we al goed geïnformeerd hoe we ons huis het beste konden presenteren. Tijdens de opnames werden we heel prettig en duidelijk geïnformeerd over de werkwijze en wat er van ons verwacht werd. De uitgebreide en serieuze aanpak gaf veel vertrouwen in de kwaliteit van de presentatie. Kortom wij waren blij met dit professionele en aangename bezoek. Dank!
Rustige vriendelijke fotograaf
Rustige vriendelijke fotograaf. Denkt erg mee. Oog voor detail. Maakt een praatje, maar doet ook haar werk.
Fijne ervaring
Hij was prima op tijd, vriendelijk, proffesionele fotograaf. Duidelijk in zijn taken.
Sarah is een topper
Sarah was een leuke, spontane en goede fotograaf. Oog voor detail en nam onze zorgen weg.
Zeer klantvriendelijke fotograaf
Zeer klantvriendelijke fotograaf. Lette goed op kleine details die de fotosessie ten goede kwam.
De volgende dag had ik de sessie al binnen. Een aanrader! ,
Smel en accuraat. Er kon snel een afspraak worden…
Er kon snel een afspraak worden gemaakt. De medewerker/fotograaf was keurig op tijd. Hij maakte zich er niet vanaf en nam alle tijd om precies de juiste foto's te schieten.
Extreem slecht bedrijf
Extreem slecht bedrijf, ik heb zwarte plekken en extra ramen op en in mijn gevel. Het ziet er echt belachelijk uit. Zibber en de makelaar wijzen naar elkaar. Het huis komt nu via een andere makelaar en fotograaf opnieuw op Funda maar alle tijd die erin zit is weggegooid. Die reacties die ze onder reviews plaatsen zijn ook onzin. Ze ondernemen niets en geven de gemaakte fouten niet toe. Jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen zodat er zichtbaar is hoe bizar de foto’s zijn geworden.
Update: zowel per telefoon als per mail contact opgenomen. Zoals al voorspeld wordt er geen oplossing geboden. Reageer dan als bedrijf gewoon niet op een review.

Zeer vakkundig en vriendelijk
Top service
Afgesproken tijd aanwezig, zeer vriendelijke medewerker en zeer correct. Top service
Professioneel en goed inzicht
Professioneel en goed inzicht, Tevens spontaan en geïnteresseerd. Afwachten of de foto’s ook professioneel zijn, maar daar twijfel ik niet aan.
Moet de foto’s en filmpjes nog zien…
Moet de foto’s en filmpjes nog zien maar aardig en netjes 👌
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.