Kolejny rok rejs z Żeglugą Wiślaną. Tym razem na "krążowniku" Haber 33. Pomimo większych rozmiarów bardzo dobrze się prowadzi. W upalne dni kabina sternika jak znalazł. Tradycyjnie jacht świetnie przy... Zobacz więcej
Mistrzostwo świata i okolic. Armator z kosmiczną wręcz wiedzą i doświadczeniem żeglarskim. Zaraża swoim entuzjazmem z miejsca. To już mój kolejny raz z Żeglugą Wiślaną i jak zwykle nie zawiodłem się.... Zobacz więcej
Trzeci rejs hausbotem z Żeglugi i z pewnością wrócę do tego armatura. Zarówno na pętli żuławskiej jak I wielkopolskiej rejsy są ciekawe, dające możliwość poznania Polski z zupełnie innej perspektywy.... Zobacz więcej
Chciałem podziękować za wspaniały weekend .Rejs jak zawsze super Łukasz oraz jego ekipa to naprawdę super ludzie nasz wyjazd był rodzinny i to nie pierwszy raz ,ale wiem też ,że nie ostatni pozdrawiam... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Żegluga Wiślana oferuje czartery jachtów motorowych na Pętli Żuławskiej, Kanale Ostródzko - Elbląskim oraz w wielu innych destynacjach
Zjednoczone Królestwo
- zeglugawislana.pl
Jacht doskonale przygotowany
Jacht doskonale przygotowany. Bardzo profesjonalna obsluga Firmy. Wszystko zgodne z podpisaną Umową Czarteru. Z pewnością wrócimy do Żeglugi Wiślanej

Wielka petla żulawska Vistulla 30
Dobrze przygotowana lódz. Szybkie i rzeczowe szkolenie. Dokładne omówienie trasy ze wskazaniem na miejsca wymagajace zwiekszonej uwagi(Wisła ). Piękna przygoda, wspaniałe krajobrazy. Polecam. Konrad

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Pierwszy raz spędzałam czas na takiej…
Pierwszy raz spędzałam czas na takiej łodzi. Jestem zachwycona. Warunki na łodzi rewelacja. Okoliczności przyrody piękne. Bałam się, że będzie zimno. Łódź ogrzewana i było bardzo ciepło, mimo, że pływałam we wrześniu. Polecam taki sposób spędzania czasu. Piękny odpoczynek.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Z Żeglugą Wiślaną choćby i na koniec…
Z Żeglugą Wiślaną choćby i na koniec świata. Wspaniałe wspomnienia z rejsów po Żuławach.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Pływanie jesienne W tym roku pływaliśmy po sezonie ale…
W tym roku pływaliśmy po sezonie ale niższe temperatury nie stanowią żadnego problemu. Obawy, że zmarzniemy okazały się kompletnie nieuzasadnione. A Żuławy jesienią - RARYTAS!!!

Polecamy😀😀😀
Polecamy😀😀😀, wynajmujemy jachty od kilku lat i zawsze jesteśmy bardzo zadowoleni, właściciel sympatyczny, wszystko fajnie wytłumaczy, dostarczone mapki fajnie opisane, zaznaczone sklepy, restauracje i miejsca warte zobaczenia. Super spędzony czas👍👍

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Żegluga Wiślana. Kolejna przygoda.
Ponowiliśmy rejs po Pętli Żuławskiej tym razem u schyłku lata. Troje innych Przyjaciół i trzy nowe przystanie niż wiosną 2021. Załoga i goście którzy nas odwiedzali zachwyceni bareczką "Chabrze33" oraz okolicznościami przyrody. Już planujemy kolejny rejs. Polecam i pozdrawiam

Fantastyczne wakacje na barce Vistula
Fantastyczne wakacje na barce Vistula. Bardzo wygodnie i komfortowo nawet dla 6 osób. Bardzo profesjonalne przekazanie jachtu i informacja o trasie.
Zachęcam wszystkich, również tych którzy nie mają doświadczenia w prowadzeniu jachtów.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Łódź dobrze wyposażona, czysta, wygodna i prosta w obsłudze. Właściciel przemiły i pomocny w każdej sytuacji. Super przygoda. Szczerze polecam

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Po raz pierwszy płynęłam barką i byłam…
Po raz pierwszy płynęłam barką i byłam zachwycona. Barka komfortowa, wygodna, czysta, zadbana. Wielkie uznanie dla właściciela. Moje kolejne pływanie? Na pewno tą barką.
Wanda

Wakacje z Żeglugą
Od wielu lat podróżujemy z Żeglugą Wiślaną i Łukaszem. Jachty komfortowe, wygodne, czyste i zawsze w pełni przygotowane. Łukasz zawsze pomocny i profesjonalny (pozdrawiamy!). Pętla Żuław- cudowne miejsce, pełne uroczych zakamarków i wspaniałych ludzi, ale warto zobaczyć także inne lokalizacje :)

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Zawsze udane wakacje na wodzie
Wraz z grupą znajomych jesteśmy od wielu lat klientami Żeglugi Wiślanej. Jachty są komfortowe, a ich obsługa nie sprawi kłopotu nawet załodze bez doświadczenia (chociaż zawsze należy zabrać na pokład zdrowy rozsądek). Szlaki wodne Żuław również należą do bardzo atrakcyjnych, każdy wyjazd pozostawia niezapomniane wrażenia. Zdecydowanie polecam ten rodzaj rekreacji na pokładzie łodzi Żeglugi Wiślanej.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Super wypoczynek na łonie przyrody
Super wypoczynek na łonie przyrody. Polecam

Rejs
Nie chcę się rozpisywać po prostu zajebista przygoda polecam każdemu kto jeszcze nie próbował

wodniacka przygoda
gorąco polecam świetna wodniacka przygoda dla początkujących i doświadczonych bardzo dobrze przygotowane łódki ciekawe trasy do wyboru .

Aktywny wypoczynek
Wypoczynek dla ludzi, którzy szukają czegoś nowego. Można aktywnie spędzać czas w drodze płynąc i jednocześnie zwiedzić kilka ciekawych miejsc zatrzymując się w przystaniach, portach, marinach. A do tego poznajemy wiele interesujących osób wliczając w to przede wszystkim szefostwo całego tego zamieszania. I to wszystko zebrane do kupy plus wyłączenie telefonu daje możliwość oderwania się od codziennych obowiązków i pełnego odpoczynku.

Żegluga Wiślana - polecam
Doskonała jakość usługi. Bardzo fajne łódki i bezproblemowa organizacja. Gorąco polecam.
Piotr

Fantastyczny rejs
Fantastyczne wakacje wśród pięknych okoliczności przyrody. Po dobrych kilku latach przymiarek w końcu zdecydowaliśmy ruszyć w rejs Pętlą Żuławską. Łukasz zapewnił nam świetną bardzo dobrze przygotowaną łódkę i udzielił mnóstwo cennych rad. Zdecydowanie polecam!