W liceum sam miałem problem z nauką, bo po prostu nie wiedziałem, jak do tego podejść. W czwartej klasie kolega pokazał mi trochę materiałów na temat szybkiego czytania oraz map myśli, mówiąc, że kluczowe jest to, żeby potrafić się uczyć. Bardzo dużo mi to dało, więc chciałem znaleźć dla mojej córki kurs o efektywnej nauce.
Pewnego dnia natrafiłem na Kurs Efektywnego Działania i od razu wiedziałem, że to jest to, czego szukam. Córka realizowała kurs w swoim tempie i skończyła go kilka miesięcy po rozpoczęciu. Do dziś jest bardzo zadowolona z nabytej wiedzy. Wykorzystuje zasady systematycznej pracy i planowania nauki, a jej oceny wyraźnie się poprawiły.
Poleciła go również młodszej koleżance, która szukała czegoś, co pomogłoby jej w nauce. Myślę, że kurs jest idealny dla wszystkich osób, które mają problem z nauką, ponieważ porusza ważne tematy, o których nie mówi się w szkole, a które są kluczowe przy przyswajaniu wiedzy.
Nie jest trudny, poświęca się na niego stosunkowo mało czasu w ciągu dnia, maksymalnie około 20 minut, a wnosi bardzo dużo. Z całego serca polecam!