Ett trevligt bemötande från start, genomgång vilka förutsättningar som finns på konsultationen. På op-dagen fick man en bra information om hela processen om vad som ska göras. Trevlig miljö och att de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!
Solhöjdsgatan 11, 211 09, Malmö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Supernöjd med resultaten, rekommenderar den här kliniken starkt!!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag har gjort tre stycken PRP-behandlingar. Jag är väldigt nöjd med behandlingarna. Har även fått mycket råd och ett grymt bemötande! Schysst ställe.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Från det att jag klev in på kliniken kändes allt rätt. Rita och Andreas var så välkomnande och fick mig att känna mig trygg direkt. Jag testade PRP för första gången och det var en riktigt bra upplevelse! De tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och tydligt sätt, det märktes att de verkligen bryr sig om sina kunder; proffsiga, engagerade och supertrevliga. Jag ser verkligen fram emot min nästa behandling!!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Efter två PRP-behandlingar hos ZARC Hair Clinic märker jag redan en tydlig förbättring, och jag kunde inte vara mer nöjd! Från första besöket har jag känt mig väl omhändertagen av den professionella och kunniga personalen. De är noggranna, lyhörda och förklarar varje steg i behandlingen på ett tryggt och förståeligt sätt.
Lokalen är stilren, fräsch och skapar en lugn atmosfär, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre. Att kombinera expertis med ett så trevligt bemötande är verkligen unikt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha kvalitetsbehandlingar med verkliga resultat!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag gjorde en hårtransplantation hos ZARC för bara 2 veckor sedan och är SÅÅ nöjd!😍 Alla i teamet var proffsiga, trevliga och fick mig att känna mig trygg. Ingreppet gick smidigt och var i stort sett smärtfritt. Funderar man på en hårtransplantation så tycker jag att man ska välja ZARC!!!

Väldigt prff

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag har gjort två PRP-behandling och är verkligen glad att jag kommit igång :) Har fått ett sånt härligt bemötande ända sen första konsultationen, supertrevliga människor och en fantastiskt fin klinik. Behandlingen var lättare än jag trodde och det är verkligen supertrevligt att komma till Zarc, rekommenderar varmt! //Henrik

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.