Ett trevligt bemötande från start, genomgång vilka förutsättningar som finns på konsultationen. På op-dagen fick man en bra information om hela processen om vad som ska göras. Trevlig miljö och att de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!
Solhöjdsgatan 11, 211 09, Malmö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Super nöjd!
Jag har varit på prp behandling på zarc och ser stor skillnad. Dem gör verkligen det lilla extra för kunden.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Professionell personal som hjälper dig att återfå kontrollen över ditt hår! Rekommenderar denna klinik till alla som behöver hjälp på vägen.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Väldigt bra stöttning och hörsamhet från första kontakt. Allt känns proffsigt och lyhört. Stmningen väl på plats gav trygghet och miljön/atmosfären väldigt trevlig. Själva operationen gick bra och det kändes hela tiden tryggt och kontrollerat, med återkommande frågor/kontroll att jag hade det bra.
Väntar ivrigt på slutresultatet men så här långt i processesn så är det stark rekommendation från min sida

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag är jättenöjd med bemötande, information och genomförande både för, under och efter mina kontakter med Zarc.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag fick ett personligt bemötande för att prata om just mina möjligheter. Hade tidigare varit på en annan klinik där jag fått ett mer stressat bemötande i konsultationen, men här pratade vi om just mina förutsättningar och vad som var viktigt för mig.
Transplantationsdagen gick mkt bra. Efter inledande samtal då jag fick en utförlig beskrivning på hur ingreppet skulle gå till så började ingreppet.
Det är en liten pärs att ligga stilla i något obekväma ställningar i många timmar medan transplantationen sker, men de var måna om att se till att jag hade det bra och jag kände mig helt trygg.
Det såg mkt bra ut när jag lämnade kliniken och såhär ett par dagar senare har jag inga komplikationer utan ser fram emot att det fortsätter läka bra och så småningom växer nytt hår på det transplanterade området.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Min upplevelse hos ZARC Hairklinik har varit exceptionellt positiv och överträffade mina förväntningar på flera plan. Redan från första konsultationen märktes det att personalen var engagerad, professionell och genuint mån om patientens välmående. Man känner sig varmt välkommen från första stund och bemötandet präglas av både kompetens och empati.
Anderas tog sig tid att förklara varje steg i processen, anpassat efter mina individuella förutsättningar, vilket skapade en stark känsla av trygghet och förtroende. På operationsdagen visade Rita och teamet sin expertis, flexibilitet och engagemang för bästa möjliga resultat.
Eftervården har varit förstklassig med tydliga instruktioner och snabb tillgång till svar vid frågor. Lokalerna är dessutom moderna, rena och inbjudande – vilket bidrar ytterligare till det proffsiga intrycket.
Sammanfattningsvis är ZARC en klinik som kombinerar hög medicinsk kompetens med värme och personligt engagemang. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på hårtransplantation – här är du i trygga händer från början till slut.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Gjorde precis en transplantation. Kan inte ge en bedömning av resultaten än då det tar 3 månader för håret att växa ut, men har inget annat än gott att säga om processen så här långt. Blev väl mottagen och ingreppet kändes som att de arbetade noggrant för att få ett bra resultat. Tog därför lite längre tid än vad som först antogs att det skulle ta, men hellre någon timme längre om det blir ett mer noggrant jobb. Fick dessutom fler grafts transplanterade än vad som först utlovades, vilket är bara att tacka och ta emot. Ett extra plus för den noggranna genomgången och check ups för att förbättra läkningsprocessen efteråt.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Väldigt nöjd från konsultation till den faktiska hårtransplantationen. Kändes tryggt och tydligt med info kring varje steg. Rekommenderas.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Supernöjd med utförandet och personalen är helt fantastisk! Har känt mig trygg från start till slut med omhändertagande personal som följer upp under hela läkningsprocessen. Trygga, inlyssnande och kompetenta. ✨

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag kan varmt rekommendera ZARC till alla som gått i tankarna att göra en hårtransplantation. Jag tog flyget från Sundsvall till Malmö bara för att göra min transplantation på just ZARC då jag hade hört så gott om Andreas, Rita och all underbar personal. Med ett genuint, proffsigt och varmt mottagande gick allt hur smidigt som helst och inget kändes konstigt eller obekvämt. Man känner sig omhändertagen från start till mål. Jag är supernöjd över mitt resultat och hoppas jag kan komma tillbaka inom kort och göra min andra transplantation.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
The clinic is modern, clean, and well-organized. During the procedure, the doctors and staff were very gentle and explained every step. I felt safe and cared for throughout the day.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Genuint företag som omhändertar en från start till slut. Man känner verkligen värmen från personalen. Skulle rekommendera dom alla dagar i veckan!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Rekommenderar starkt Zarc hairclinic. Både Andreas och Rita var väldigt kunniga och stötande genom hela processen. Ska du utföra en hårtransplantation så är de hit du ska komma till.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag kände mig oerhört trygg med personalen och stället. Är jätte nöjd att jag tog beslutet och gjorde hårtransplantation resan med er.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag har nyligen gjort PRP-behandling hos ZARC Hair Clinic och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Från första besöket blev jag bemött av trevlig och professionell personal som verkligen tog sig tid att förklara processen och svara på mina frågor. Kliniken är fräsch och känns trygg att vara i. Behandlingen gick smidigt och jag kände mig väl omhändertagen under hela tiden. Kan varmt rekommendera ZARC till alla som funderar på hårbehandling – jag kommer definitivt tillbaka!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
incredible great consultancy! such a warm welcoming. Very supportive and understanding. Next level in quality and service. They find a fantastic balance in giving advice and selling their treatment. Never felt like they wanted to talk me into sth. Recommended it to several friends already.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag var på PRP-behandling hos ZARC Klinik idag och är otroligt nöjd med upplevelsen. Rita, som behandlade mig, var både professionell och varm – jag kände mig trygg från början till slut. Behandlingen gjorde inte ont alls och jag kände mig verkligen väl omhändertagen. Rekommenderar ZARC och Rita starkt!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Förra helgen gjorde jag min hårtransplantation. Alla var så himla snälla på ZARC och fick mig att känna mig lugn, det var som att umgås med vänner.
Själva transplantationen gick jättebra och resultatet ser fantastiskt ut! Jag tyckte att bedövningen gjorde rejält ont och blev lite orolig på kvällen efteråt då jag var varm och hade huvudvärk, men då ringde jag och fick direkt lugnande besked, vilket kändes otroligt tryggt.
Vi pratade i lugn och ro och jag var också förbi dagen efter och fick hjälp med tvätten och lite lugn i själen.
Så tacksam för hur bra jag blivit omhändertagen, kan verkligen rekommendera ZARC!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag är supernöjd! Personalen var supertrevliga och hjälpsamma hela tiden. Det märktes att de verkligen ville hjälpa till och man kände sig välkommen direkt. Riktigt bra service!
Man känner sig omhändertagen från början till slut.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Efter ett tips från en kompis tog jag mig själv i nackhåren och bokade en konsultation med Zarc hair clinic.
Väl på plats, i välkomnande atmosfär, visade det sig att vi kom bra överens och Zarc förstod mina önskemål och att jag fick en pedagogisk genomgång av Zarc’s filosofi och hur transplantationen skulle genomföras.
På operationsdagen fortsatte den familjära känslan och samtidigt infann sig ett professionellt hantverk så att jag kände mig trygg under hår-resan.
Ingen stress, inget påskyndande. Bara ett riktigt bra bemötande av alla inblandade.
En mycket bra upplevelse! Tack!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.