Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ett trevligt bemötande från start, genomgång vilka förutsättningar som finns på konsultationen. På op-dagen fick man en bra information om hela processen om vad som ska göras. Trevlig miljö och att de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klinika transplantacji włosów

Napisane przez firmę

Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Mycket proffsigt och trevligt intryck

Mycket proffsigt och trevligt intryck, från första konsultation till eftervården. Rekommenderar varmt denna klinik!

29 kwietnia 2025

Tack Pau!

Vi är glada att du fått ett så bra helhetsintryck – från konsultation till eftervård. Stort tack för din rekommendation och för att du valde oss! 🙏

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse…

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos ZARC Hairklinik clinic. Allt har varit bättre än förväntat – från första konsultationen till det sista steget i behandlingen. Personalen är både kunnig och professionell, och man märker verkligen att de brinner för sitt arbete. De tog hand om mig på ett fantastiskt sätt hela vägen, vilket fick mig att känna mig trygg och omhändertagen. Lokalerna är dessutom rena, moderna och fräscha. Jag kan varmt rekommendera kliniken till alla som funderar på hårtransplantation – här är man i trygga händer!

27 kwietnia 2025

Hej Nemer,

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och att vårt engagemang och professionalism kommit fram 🙌

Tack för ditt förtroende – och varmt tack för din rekommendation, det uppskattar vi verkligen!

Professionellt på högsta nivå

Hela teamet på ZARC bemötte mig på ett oroligt professionellt och varmt sätt som fick mig att känna mig väldigt trygg. Dom var noga med att jag var väl informerad vad jag kunde förvänta mig av en transplantation utefter mina förutsättningar.

På operationsdagen blev jag glatt överraskad när jag blev meddelad att man kunde extrahera fler hårsäckar än man tidigare trott.

Efter transplantationen blev jag väl informerad hur jag ska sköta efterbehandlingen och jag har kunnat ringa och fått svar direkt på alla funderingar och frågor jag har.

Rekommenderar ZARC varmt!

Tack återigen!

26 kwietnia 2025

Hej Mathias,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Extra kul att vi kunde ta ut fler grafts än väntat!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor – vi finns här för dig.

/Teamet på ZARC

Otroligt nöjd!

Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen kring min hårtransplantation! Från första konsultationen till själva ingreppet har personalen varit fantastiska – professionella, lyhörda och otroligt kunniga.

De tog sig tid att lyssna på mina behov, svarade på alla mina frågor och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Att göra ett så pass stort ingrepp kan kännas läskigt, men här kände jag mig hela tiden i trygga händer.

Jag uppskattar verkligen hur informativa de var, hur väl de förklarade varje steg, och hur bra bemötandet var. Rekommenderar varmt till alla som funderar på en hårtransplantation!

26 kwietnia 2025

Hej Martin,

Stort tack för dina fina ord och för att du delar din upplevelse!
Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen – precis så som det ska vara!

Vi ser fram emot att se dina resultat utvecklas framöver och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar längs vägen! Du är alltid välkommen!

Jag vill varmt rekommendera Zarc

Jag vill varmt rekommendera Zarc Hairclinic! Redan från första stund kände jag mig trygg tack vare Andreas, som var otroligt duktig under konsultationen. Han tog sig verkligen tid att lyssna och förklara allt tydligt, vilket gav mig ett stort förtroende för processen.

Under själva behandlingen var Rita väldigt professionell och skicklig. Det märktes att hon har erfarenhet och brinner för sitt jobb och det bästa av allt, det gjorde inte ont! Stämningen var trevlig och avslappnad hela vägen, vilket gjorde upplevelsen ännu bättre.

Jag uppskattade verkligen att de inte stressade igenom något, utan tog sin tid för att hitta rätt hårlinje och säkerställa att jag kände mig helt nöjd och säker. Resultatet blev riktigt bra jag är supernöjd!

Tack till hela teamet på Zarc Hairclinic!

29 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Stort tack Osama, det betyder verkligen mycket för oss att du tog dig tid att skriva det här. Vi är så glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen — precis så vi vill att det ska kännas hos oss.

Tack för förtroendet, vi ser fram emot att följa din resa framöver!

/ Hela teamet på ZARC

Perfekt service

Jag gjorde min hårtransplantation 1 april. Bemötandet och servicen var på topp. Det är väldigt tydligt hur mycket dem bryr sig om en och vill en väl, speciellt Rita och Andreas. Väldigt fina människor som genuint bryr sig. Glad att jag samlade modet och gjorde det och att jag inte stack till Turkiet.

3 kwietnia 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tack Amjad för dina fina ord – det betyder verkligen mycket för oss! Det är fantastiskt att få vara med dig på den här resan, och vi är så glada att du valde att göra den med oss. Vi finns här hela vägen, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något framöver ☺️

/Hela teamet på ZARC Hair Clinic

Oceniono na 5 z 5

Jättefin bemötande och bra service

Jättefin bemötande och bra service. Kunnig personal som man känner att man kan lita på. Är väldigt nöjd och rekommenderar starkt

6 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tack Mohammad för din recension! Det betyder verkligen mycket för oss att du kände dig väl bemött och trygg under hela besöket. Vi ser fram emot att få fortsätta din hårresa tillsammans ☺️
/ Hela teamet på ZARC Hair Clinic

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt från början till slut

Fantastisk rutin och service från början till slut där det är tydligt att personalen primärt bryr sig om dig som kund och att din behandling blir lyckad, allt annat kommer sekundärt.
Efter att ha trätt in i den otroligt fina och fräscha lokalen i samband med en väldigt givande konsultation var jag fast besluten om att om jag ska göra en hårtransplantation så är det här jag ska göra det. Och så blev det också.
Andreas och Rita är två människor med stora hjärtan och är otroligt kunniga inom området och man märker tydligt att detta är deras grej. Allt är planerat till minsta detalj och allt utförs med kvalitet, från före/efter instruktioner till själva hårtransplantationen till uppföljningen efter.

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Stort tack Danny! Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att du upplevde hur viktigt det är för oss att varje transplantation blir så bra som möjligt.

Att du kände dig hemma redan vid konsultationen och valde att göra din behandling hos oss är något vi verkligen uppskattar. Vi brinner för det vi gör, och det gläder oss att det märks. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att följa ditt resultat!

Oceniono na 5 z 5

"Fantastic experience—professional, caring, and effective!

It has been a pleasant experience with ZARC Hair team. From the beginning, starting with the consultation, thorough with the procedures, and taking a very good care during the operations, I am quite happy with the service I have received from them. Besides, the clinic’s atmosphere was welcoming, making the entire process smooth and comfortable. Highly recommend!

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Thank you so much Aquib, for your thoughtful review and kind words! We're really glad to hear that you felt well taken care of from the very first consultation and that the results are living up to your expectations.

It means a lot to us that you noticed the atmosphere, the attention to detail, and our commitment to giving each patient the best possible outcome. We’ll continue to be here for you throughout your journey—and we’re just as excited as you are to see the full results take shape!

Warm regards,
The entire team at ZARC Hair Clinic

Tack för allt!

Jag genomgick en hårtransplantation på Zarc Hair Clinic för tre månader sedan, och jag kunde inte vara mer nöjd med min upplevelse. Detta var min andra hårtransplantation; den första gjorde jag i Turkiet, men tryggheten och bekvämligheten jag kände genom hela processen här är guld värd, måste jag säga.

Professionalismen och omtanken från teamet, särskilt Andreas och Rita, var enastående, och de besvarade tålmodigt alla mina frågor. Jag trodde att jag hade ganska bra koll efter min första hårtransplantation, men deras expertis motbevisade det.

Upplevelsen har överträffat mina förväntningar, och jag uppskattar verkligen deras engagemang för att säkerställa en positiv upplevelse. Jag rekommenderar starkt Zarc Hair Clinic till alla som överväger en hårtransplantation!

28 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Stort tack, Hewad, för din varma rekommendation och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme här på Trustpilot! Det betyder mycket för oss att höra att du – med din tidigare erfarenhet – upplevde en så tydlig skillnad hos oss.

Vi lägger stor vikt vid att varje behandling ska kännas personlig, trygg och professionell, så det gläder oss att du kände just det.

Vi ser fram emot att följa din utveckling och är tacksamma för ditt förtroende!

/Teamet på ZARC Hair Clinic

Oceniono na 5 z 5

Bästa kliniken -Trevlig kunnig personal som ser kunden…

Trevlig kunnig personal som ser kunden i centrum. Kvalitet och empati samt professionell bemötande är ju definitivt en eloge för er.
Bra jobbat. Rekommenderas varmt

28 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tusen tack för din fina recension, Delshad!

Att du kände dig så sedd och omhändertagen betyder såklart väldigt mycket för oss – det är precis så vi vill att varje besök hos oss ska kännas. Vi lägger ner både hjärta och noggrannhet i vårt arbete och gör allt vi kan för att varje transplantation ska nå optimala resultat! ☺️

Stort tack för din rekommendation – du är alltid varmt välkommen hos oss!

Vi ses på din PRP!

Teamet på ZARC Hair Clinic

Oceniono na 5 z 5

Jag är väldigt nöjd med kliniken

Jag är väldigt nöjd med kliniken! Man känner sig välkommen direkt och upplever professionalitet samt väldigt trevlig personal på kliniken. Jag kan bara rekommendera! 10/10

20 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tusen tack, Valentin! Vi blir otroligt glada av att läsa dina fina ord. Att du känner dig välkommen och omhändertagen hos oss betyder allt – det är precis så vi vill att varje besök ska kännas.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen framöver! ☺️

Bra möte och omhändertagande

Bra möte och omhändertagande. Är verkligen nöjd.
Dagen för hårtransplantationen fick man ett värmt omhändertagande och uppföljningar med mat dryck och information hur långt processen tar och vad som återstår.

26 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟
Vi är otroligt glada över att du kände dig väl omhändertagen under hela upplevelsen. Att du är så nöjd betyder allt för oss och vi ser fram emot att följa din resa vidare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor längs vägen! ☺️

Teamet på ZARC Hair Clinic

Väldigt varmt bemötande

Väldigt varmt bemötande, mycket duktigt, noggrant och flexibelt utförande. Informativt och omhändertagande med ett bra resultat, 5 av 5!!

24 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tack Mike – vilken fin feedback! Vi strävar alltid efter att vara både noggranna och flexibla, så det gläder oss att det märktes. Extra kul att du är nöjd med resultatet – precis som det ska vara ☺️

Oceniono na 5 z 5

Man känner att man verkligen är i…

Man känner att man verkligen är i fokus, allt man undra över får man svar på.har man ont så tar dom och lyssnar på de och hjälper en med att komma över de,väldigt tålmodiga

23 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Tack Bekim – det värmer att läsa dina ord. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga, lyssnade på och väl omhändertagna, så det betyder mycket att du upplevde det så. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något framöver!

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min PRP-behandling på ZARC Hair Clinic! Andreas och Rita skapade en trygg och professionell upplevelse med sitt varma bemötande och sin expertis. Rita, som utförde behandlingen, är verkligen bäst. Hon arbetade med stor noggrannhet och precision, vilket fick mig att känna mig helt trygg i hennes händer. Behandlingen var noggrant anpassad efter mina behov, och klinikens moderna miljö bidrog till en behaglig känsla. Jag ser verkligen fram emot resten av min behandlingsserie och kan varmt rekommendera ZARC Hair Clinic till alla som söker förstklassig hårvård!

19 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Stort tack, Mustafa, för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg, väl bemött och professionellt omhändertagen – precis så vill vi att det ska kännas att komma till ZARC. Vi är väldigt glada över att du är nöjd med behandlingen och ser fram emot att fortsätta din resa tillsammans med dig.

Varmt välkommen tillbaka!
/Hela teamet på ZARC Hair Clinic

Oceniono na 5 z 5

Era bemötande är det bästa ingen blir…

Era bemötande är det bästa ingen blir skickad bort, alla får den samma känsla av kärlek.
Viljan till att hjälpa, viljan till att lyssna och tillsammans skapa en förståelse som blir levererad professionellt.
Stort tack till er alla

18 marca 2025

Hej Christian,

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen och att vårt engagemang för varje kund lyser igenom. Vi strävar alltid efter att skapa en varm och professionell upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse…

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Zarc Hair Clinic!
Från första kontakten med Rita kände jag mig helt trygg - hennes professionalism och engagemang fick mig att lita på kliniken direkt. Jag har genomgått tre PRP-behandlingar efter min hårtransplatation och ser tydliga resultat - mitt hår växer bättre och känns starkare. Hela processen har varit smidig, och bemötande från personalen har varit fantastiskt. Rekommenderar varmt Zarc Hair Clinic till alla som vill ha professionell och personlig hjälp med sitt hår!

18 marca 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Stort tack för din fantastiska recension Muhedin! Det gör oss både stolta och glada att du känt dig så trygg och väl omhändertagen hos oss. Så kul att du ser tydliga resultat efter dina PRP-behandlingar – det är precis det vi strävar efter ☺️

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss!

Helnöjd

Precis avslutat ett set med tre PRP-behandlingar och märker redan resultat. Professionell och supertrevlig personal. Helt igenom positiv upplevelse

17 marca 2025

Hej Mateja,

Tusen tack för din fina recension! Det är fantastiskt att höra att du redan ser resultat efter dina PRP-behandlingar. Vi uppskattar verkligen dina ord om vårt team och att du haft en positiv upplevelse hos oss.

Tack för ditt förtroende!

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min hårtransplantation! Från första kontakten till eftervården har allt känts professionellt och tryggt. Andreas och Rita driver verkligen kliniken med omsorg och expertis, och Rita som utförde själva ingreppet var både noggrann och otroligt skicklig.

Resultatet ser redan fantastiskt ut, och hela upplevelsen överträffade mina förväntningar. Jag kände mig väl omhändertagen under hela processen, och teamet var alltid tillgängligt för att svara på mina frågor. Kan varmt rekommendera detta ställe till alla som funderar på en hårtransplantation!

Stort tack till Rita och Andreas!

23 lutego 2025

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic

Hej Filip, tack för din recension! Det gläder oss att du kände dig trygg och uppskattade både vår professionalitet och Ritas skicklighet :) Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej