Reakcja na opinię
Jag och min vän var här och fixade håret hos Patricia och vi har aldrig varit mer nöjda! ✨ Personalen är otroligt trevlig och man känner verkligen den familjära stämningen så fort man kliver in. Vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag och min 17åring dotter har varit hos frisören Azizi som har blond hår.Vi väljer henne för att hon har många år erfarenhet och hon är trevlig och vacker person. Vi är super nöjda med resultat,med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Patricia var fantastisk Patricia gjorde mitt hår jättebra och jag är supernöjd med resultatet. Hon var noggrann, lyhörd och väldigt professionell. Kände mig trygg under hela besöket och fick precis d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
STUDIO IDANA är en av Stockholms mest eftertraktade frisör- och skönhetssalonger, belägen på Arenavägen 57, 121 77 Johanneshov, precis vid Globen. Salongen är särskilt känd för sina specialistbehandlingar inom hårförlängning, microträns, insytt hår, balayage, färg, Powder Brows och fransförlängning. Här möts hög kompetens, premiumprodukter och en lyxig kundupplevelse som gör STUDIO IDANA unikt på marknaden. ✨ Ledande inom hårförlängningar – microträns & insytt hår i Stockholm STUDIO IDANA är expert på moderna hårförlängningsmetoder, framför allt microträns och tejphår, som ger ett extremt naturligt resultat utan att belasta håret. Varje förlängning skräddarsys och anpassas för perfekt passform, osynliga fästen och en sömlös övergång mellan kundens eget hår och löshåret. Kunder beskriver resultatet som: fylligt,mjukt,naturligt,långvarigt,bekvämt och skonsamt Detta har gjort STUDIO IDANA till en av de mest rekommenderade salongerna för microträns och tejphårförlängning i Stockholm. ✨ Balayage & färgexpertis i toppklass Salongens färgtekniker är specialiserade på: balayage, slingor, blondbehandlingar,helfärg och nyansering Med noggrann teknik och förstklassiga produkter skapas färger som är glansiga, lyxiga och perfekt anpassade till kundens stil. ✨ Brows & fransar – premiumresultat med perfektion Hos STUDIO IDANA utförs: Powder Brows, Browlift, brynformning Och fransförlängning (klassiskt, mix, volym) ✨ En salong byggd på kvalitet, noggrannhet & kundnöjdhet STUDIO IDANA har blivit ett av de mest uppskattade namnen i Stockholm tack vare sitt fokus på perfektion, service och kundens upplevelse. Salongen är välkänd för sina naturliga resultat, sina professionella stylister och den känsla av trygghet och lyx kunderna alltid återkommer för. ⭐ STUDIO IDANA – Microträns, tejphårförlängning, hårförlängning, färg & skönhet i absolut toppklass i hjärtat av Globen.
Arenavägen 57, 121 77, Johanneshov, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jag är tyvärr väldigt missnöjd med mitt besök. Jag tog med mitt eget löshår (BHBD) för omsättning, men arbetet utfördes inte korrekt. Flera av fästena satt felaktigt, vissa satt för nära hårbotten och några satt till och med fast i min hårbotten, vilket orsakade smärta och obehag.
Resultatet kändes slarvigt gjort och motsvarade inte det man kan förvänta sig av en professionell salong.
När jag kontaktade salongen och skickade in video som tydligt visade problemen blev jag istället ifrågasatt och anklagad för att ljuga. Ägaren var dessutom mycket otrevlig i telefon och höjde rösten, vilket kändes väldigt oprofessionellt och respektlöst.
Jag valde därför att gå till en annan frisörsalong som fick sätta om håret, och de kunde också bekräfta att det var felaktigt insatt från början.
För det pris jag betalade förväntade jag mig både bättre kvalitet och ett professionellt bemötande, särskilt vid en reklamation. Tyvärr levde upplevelsen inte upp till det, och jag kan inte rekommendera denna salong.

Super Patricia !!
Byter hon arbetsplats kommer jag följa efter !
Har haft extensions i många år med olika frisörskor men inte haft så bra som Patricia!
Mitt femte gång nu hos henne 🫶🏻

Odpowiedź od Studioidana
Jag är otroligt nöjd med mitt besök på salongen! Personalen var väldigt trevlig och professionell, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Behandlingen utfördes noggrant och resultatet blev över förväntan. Lokalen var fräsch, ren och hade en avslappnande atmosfär. Jag kan varmt rekommendera denna salong till alla som vill ha hög kvalitet och ett fint bemötande. Jag kommer definitivt tillbaka!

Odpowiedź od Studioidana
Varning för denna frisörsalong som inte agerat varken professionellt, tillmötesgående eller acceptabelt i branschen.
Jag gjorde en hårförlängning som slutade i katastrof.. responsen jag fått av salongen har varit under all kritik.
Efter konsultation med salongen via mail så bokade jag in en tid för insättning av löshår. Jag skickade in bilder på mitt hår och blev hänvisad att boka tid direkt. Väl på plats får jag till mig att salongen har enbart en blond nyans att välja på, jag kände mig skeptisk redan här men litade blint på den frisör jag gick till. Fick rådet att tvätta håret i silverschampo för att mitt egna (slingade med skiftningar) skulle smälta in… slutade med att jag stod hemma med ett löshår torrt som svinhår och som gick av i topparna, en färg som fortsatt inte matchade mitt egna hår. Håret såg ut som plast…
När jag hör av mig till salongen så fick jag möjlighet att färgkorrigera (med det sagt ett redan helt slitet hår), detta innefattade att lägga in bruna slingor i det platinablonda löshåret (fortsatt inte min hårfärg).. jag valde efter mycket ilska och tårar att plocka ut löshåret helt på plats.
Efter detta så har salongen varit allt utom tillmötesgående, ingen ekonomisk kompensation erbjuds på behandlingspriset. Vad jag erbjuds är ett tillgodokvitto för frans/brynbehandling på en salong jag aldrig vill sätta min fot på igen.
Jag hoppas denna recension ska vara till hjälp för andra som överväger att gå hit, jag hade själv önskat läsa detta innan.

Odpowiedź od Studioidana
Patricia är helt fantastisk, är stammis hos henne. Så duktig på det hon gör,stark rekommendation!!

Odpowiedź od Studioidana
Vi är super nöjda med resultat,med master och bra bemöttande.Andra personal märker jag också duktig och trevlig.Varmt rekomenderas!!!
1000%bra resultat.

Odpowiedź od Studioidana
Jag är super nöjd med mitt besök hos Armina❤️

Odpowiedź od Studioidana
Trevligt bemötande och riktigt bra resultat.Rekommenderar Armina stylist .

Odpowiedź od Studioidana
kände mig trygg från start till slut. Väldigt nöjd med resultatet!

Odpowiedź od Studioidana
Jag var väldigt nöjd ! Håret blev otroligt vacker, och jag väldigt snälla. Armina är bemötande. ❤️❤️❤️

Odpowiedź od Studioidana
Fantastic jobb jag jätte nöjd.
Alltid bro resultat bro resultat.
Bästa Armine🙏🙏

Bästa Armine.
Jag jäte nöjd alltid super resulttat.
Bro servic.❤️❤️

Super ,jätte bro resultat.Tack
Armine🥰🥰

Odpowiedź od Studioidana
Suzanna är så duktig kommer aldrig gå till någon annan. Fransarna sitter fint och länge ❤️

Odpowiedź od Studioidana
Zuzanna is absolutely fantastic! Very professional and very warm and sweet. It is clear that she knows her job very well. I am glad I found her.

Fick mina fransar fixade utav en jättesnäll tjej, Alicia Brodin.🥰🥰

Odpowiedź od Studioidana
Jag har varit flera gånger hos Zuzanna och gjort fransförlängning, supernöjd varje gång.

Odpowiedź od Studioidana
Jag har gjort fransar hos Zuzanna sen lång tid tillbaka och är alltid så nöjd ☺️

Odpowiedź od Studioidana
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.