Zobacz, co mówią recenzenci
Absolut bästaa håret och isättningen jag varit med om. Har haft hårfärlängningar i över 15 år. Provat massa isättningar och haft massa olika hår. Det här är det absolut det bästa både kvaliten i h... Zobacz więcej
Det absolut bästaa håret. Alltså kvaliten är topp topp topp.. Har provat många olika genom åren. Och detta slår med häst längder. Rekomendera stark ! Aabsolut det bästa isättningen med det. Så pro... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Dalen 4, 78433, Borlänge , Szwecja
- Info@kasihair.com
- kasihair.com
Medmänsklig värme med lyxig kvalité och känsla
Tjejerna bakom kasihair är kvinnor från verkligheten, dom är proffsiga menockså så lyhörda för vad du försöker berätta. Min upplevelse från frisörer förr är att jag snarare känt att de skapat sin vision hellre än min och har förklätt det med att ”det ska vara så” etc. Min känsla här är att dom ser vad du klär i, men hör vad du säger. Så j*vla nöjd.
Såååå nöjd
Rekomendera stark !
Aabsolut det bästa isättningen med det. Så proffsigt på aöla sätt.
Håret kommer hålla så länge med flera omsättningar. Tusen tack !!!!
Absolut bästaa håret och isättningen…
Det här är det absolut det bästa både kvaliten i håret och isättningen.
Håret kommer hålla så länge med flera omsättningar. Sååå proffsigt på alla sätt! Håret är så magiskt drömmigt.
Och personalen så himla trevliga ♡♡♡
Tack fär bästa servicen !
KASI invisible tejp
Har KASI invisible tejp super nöjd sitter superbra och kvaliteten är otrolig! Haft mina i 6 månader och det är fortfarande i sånt bra skick! Dom är så hjälpsamma både när det kommer till löshår och produkterna till håret. Även mitt egna hår mår så bra av deras produkter trots konstant blekning av mitt hår skulle verkligen rekommendera kasi löshår om man är sugen att prova!!
Riktigt snyggt och välgjort
Riktigt snyggt och välgjort. Bra jobbat!”
🌟🌟🌟🌟🌟
Utmärkt kvalité och god service
Vi är jättenöjda med kasihairs extensions. Dem utmärker sig verkligen på fylligheten och följsamheten på håret. Som 15 år i branchen som frisör och själv användare av extensions i 12 år så har man mycket att jämföra med och kasihair håller verkligen kvaliteten. Är också nöjd med deras service!
Supernöjd med håret och ert bemötande
Supernöjd med håret och ert bemötande! Världsklass 🌟
Världens bästa!
Hår i världsklass 😍😍 otroligt nöjd med min upplevelse hos er.
Älskar!!😍
Haft mitt löshår ca 6 månader nu och kvaliteten är den bästa! Inte änns klippt håret ännu och de är fortfarande lika fint, kommer absolut kunna ha detta minst lika länge till😍
Best hair I ever had!!
Best hair I ever had!!!
I recommend kasihair to EVERYONE!!!
Jag är jätte nöjd med produkterna tack så mycket ♥️♥️♥️
Jag är jätte nöjd med produkterna” ❤️❤️❤️
Så nöjd ☺️ och trevlig hon är!
Som vanligt snabb leverans/ trevligt…
Som vanligt snabb leverans/ trevligt bemötande
Jag köpte invisible weft 70 cm blont
Jag köpte invisible weft 70 cm blont, den är verkligen helt invisible i mitt hår.
Väldigt bra kvalitet, jag kan t.om låta det självtorka och det blir fint.
Jag har fått så bra service av KASI, mycket snabb leverans.
Skulle rekommendera detta hår till alla, silkeslent och håller det de lovar.
Bästa löshåret jag haft💕✨
10/10 bästa håret jag testat!😍
Så kär i mitt hår från Kasi Hair
Så kär i mitt hår från Kasi Hair. Silkeslent, glansigt och känns som nyfixat på salong varje dag 💕 Rekommenderas till alla som vill unna sig det lilla extra.
Väldigt nöjd här på salongen
Vi har testat kasi och är super nöjda. Vi finns i Malmö
Rekommenderar starkt
Jag har Jobbat som frisör i många år detta är helt klart den bästa kvaliteten. Rekommenderar starkt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.