Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs. Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Napisane przez firmę
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holandia

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Het woonblad, Prettig blad met mooie en goede woonideeen, en perfecte interieurs...!!

Odpowiedź od XOOON Nederland
Heerlijk bladeren in het Xooon inspiratie boek. Na de drukte rondom het verhuizen, maar eens gauw een kijkje nemen in de winkel!

Odpowiedź od XOOON Nederland
Mooi stevig boek en mooie artikelen
Fijn dat je je even daar tussen al dat moois kan "plaatsen"
Veel fijner dan alle artikelen online los van een "decor" te moeten zien

Odpowiedź od XOOON Nederland
Duidelijk overzicht en mooie impressies om goed beeld te krijgen bij de verschillende meubels. Zeer stijlvol!

Odpowiedź od XOOON Nederland
Inspirerende foto’s helpen je direct ideeën te vormen voor je eigen interieur.
Heldere stijlen, warme kleuren, materialen en combinaties komen mooi tot hun recht.
Het boek prikkelt om verder te denken dan losse meubels: combinaties, sfeer en leefstijl staan centraal. Voor wie van moderne, comfortabele woonstijlen houdt, is dit boek een waardevolle aanwinst.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Vriendelijke en capabele klantenservice en bezorgers. Bestellen was makkelijk. Voor het bestede bedrag had de verzending gratis mogen zijn. Daarom 1 ster aftrek.

Odpowiedź od XOOON Nederland
In juli 2025 bestelde ik tafel Aras bij Xooon in Homecenter Wolvenga. In oktober zou de tafel bezorgd worden, maar kort voor de datum werd ik gebeld dat de levering vertraagd was. Het zou november worden. Op dat moment bestelde ik parallel ook de tafel in de online webshop van Xooon, omdat de tafel korting had en ik zo twee kansen had op spoedige bestelling. In november werd ik opnieuw gebeld door Homecenter Wolvenga. De tafel was opnieuw vertraagd en zou nu eind januari aankomen. Deze week ben ik opnieuw gebeld. De tafel is opnieuw vertraagd en er is niets te zeggen over wanneer deze wel komt. Ik heb nu dus zes maanden gewacht op een tafel waarover niks duidelijk is. Als ik deel hoe vervelend het is om nu al een half jaar zonder eettafel te wonen, krijg ik een standaard reactie met excuus. Omdat ik mijn meubels met zorg bij elkaar heb uitgezocht is iets nieuws vinden ook bijzonder lastig. Eerlijk gezegd weet ik gewoon niet wat ik er mee moet en balen is echt een Understatement. Ik denk dat Homecenter Wolvenga niet debet is aan de slechte levering van Xooon. Maar het heeft mijn ervaring niet positief beïnvloed en dat is jammer, ik kom er al jaren en heb dit nog nooit meegemaakt.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Bezorging verliep prima. Montage werd ook netjes gedaan. Afvoer van karton en plastic werd keurig meegenomen.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Makkelijke website, kon meteen een datum aangeven voor levering. Kreeg keurig 3 dagen van te voren een bericht tussen welke tijd ze zouden komen. Kreeg een half uur van te voren een belletje. Kasten super goed verpakt. Kasten zijn heel stevig, mooi en super blij mee!

Odpowiedź od XOOON Nederland
Wij hadden een zeer zware grote eettafel besteld die ze met 2 personen kwamen afleveren.
Desondanks dat ze met 2 personen waren moest ik met mijn handicap (eenarmig) de tafel aan één zijde zelf op-& aanpakkek & naar binnen dragen (verwacht dat deze gewoon te zwaar was voor de 2de persoon).
Dat vond ik wel echt een dingetje omdat je er ook simpelweg voor deze service een aardig bedrag betaald.
Betreft het bestellen van de tafel en de levering aan huis (tot uit de bakwagen) was prima.
Levering van buiten naar binnen dat het zeker wel anders opgelost mogen of zelfs moeten worden.

Odpowiedź od XOOON Nederland
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.