Service is slecht, en dan werkt je opgespaarde waarde code werkte niet wat veel was. Geven ze een 15% kortingscode als vervanging... terwijl er een 20% code actief is op de site. Bestel gewoo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onbehulpzaam. Geen oplossing geboden nadat mijn pakket zoek is geraakt. Ik wil alleen weten op welk huisnummer het is afgeleverd, dit lijkt mij niet moeilijk om te achterhalen. Ik hoef geen geld terug... Zobacz więcej
Heb bericht verstuurd over de status van de bestelling onder ordernummer wno1517129397 echter krijg je een standaard gegenereerd antwoord terug vanaf het genoemde emailadres bij de order bevestiging.... Zobacz więcej
Ik ben zeer tevreden! 😊 Alles is soepel en zonder problemen verlopen. De levering was snel 🚚📦 en mijn bestelling kwam netjes verpakt aan. Ook de kwaliteit heeft me overtuigd 👍. Ik zou hier zeker o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Spui 1, 2511BL, Den Haag, Holandia
- +31 (0) 703600248
- info@willie.nl
- www.willie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 17% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Boven verwachting, niks aan de hand
Ik heb voorheen hier veel besteld maar kreeg na m'n bestelling van laatst zoveel mails met extreem hoge kortingen dat het te mooi om waar te zijn leek.
De paniek reviews hier maakte het gevoel niet veel beter, maarja bestelling al geplaatst dus afwachten maar.
Inderdaad waarschijnlijk een overname geweest en meer Duits georiënteerd.
Maar niks aan de hand verder. Bevestiging van verzending met track & trace netjes ontvangen en keurig alles binnen 3 dagen in huis. Discreet verpakt. Prima artikelen (ook blij met de mysterie box) alleen alles dan nu is een keer voor een fatsoenlijke prijs ipv al die overpriced websites/shops.
Zo word het niet alleen leuk in de slaapkamer maar ook met bestellen en in je portomonee.

Positiever dan verwacht
Pas nadat ik mijn bestelling had geplaatst, zag ik de reviews op Trustpilot daardoor was ik een beetje bang dat het mis zou gaan. Op dinsdag had ik besteld en donderdag avond kreeg ik mijn pakketje discreet binnen. Producten waren netjes verpakt, verder is er mis mee en alles functioneert naar behoren. Zeer tevreden.

Odpowiedź od Willie
Niets geleverd, klantenservice niet bereikbaar
Na een week nog niets geleverd en wel betaald. Klantenservice is NIET BEREIKBAAR. Mensen, pas op voor dit bedrijf!!!

Odpowiedź od Willie
Voor mij hoeft het niet meer
Voor mij hoeft het niet meer. Zeer lang wachten op levering. Ondertussen al 7 dagen en geen reactie of update van de firma.

The company is a scam.
The company is a scam.
I ordered a free product that would be sent to me if I spent more than 38 euros. I double-checked that it was in my cart because they said it's available until stock lasts.
I received a receipt and an order excluding the product.
Do not buy anything on their outlet, they advertise for free: it's a forced sale.
I contacted the customer service. I'm waiting for an answer, but I'm not optimistic about the quality.

Lijkt totaal niet betrouwbaar
Lijkt totaal niet betrouwbaar. Artikelen worden aangeboden voor €0,00. Na flink wat speurwerk blijkt dit bedrijf in Duitsland te zitten. Levertijd is dan ook NIET binnen 24 uur!!

Odpowiedź od Willie
Bestelling gedaan, service slecht en geld kwijt!
Bestelling gedaan,
echter geen bevestiging en na twee dagen geen enkel contact mogelijk niet via telefoon en email zeer slecht!
niks meer kopen domweg je geld kwijt.

Dik tevreden
Na het lezen van de toch wat negatieve reviews hier, licht sceptisch een kleine bestelling gedaan. Direct een mail met bevestiging, erna een mail met bevestiging van verzending en met twee dagen bezorgd in discrete verpakking. Niks negatiefs aan, zeer tevreden.

Odpowiedź od Willie
Pas op, bedrijf overgenomen door Duitse partij!
Verdachte prijzen en maanden na koningsdag, nog een koningsdag banner op de website.
Zoals hieronder al door iemand is aangegeven is het bedrijf de dag na Koningsdag overgenomen. Willie.nl is nu in handen van Triple A Sales in Bielefeld, Duitsland. Satisfier en EIS zijn huismerken van deze partij, vandaar dat de website er ook vol mee staat.
Het komt allemaal heel shady over. Het adres in den Haag wordt nog overal gebruikt, maar is niet meer dan een brievenbusfirma.
Net als dat ze hebben staan dat ze een partner van CLS healthcare zijn, terwijl ze CLS healthcare hebben overgenomen. Het is puur vertrouwen wekken, wat er niet hoort te zijn.
Om de proef op de som te nemen of ze überhaupt nog wel leveren, wat dingen besteld en met CC betaald.
Na bestellen werden de artikelen na enkele uren al verzonden (had enkel wat eigen merk spullen besteld).
Met een T&T van de Duitse DHL, pas toen kwam ik erachter dat de spullen vanuit DL verstuurd werden.
Om daar op voorhand achter te komen moet je graven in de FAQ op de website. Het staat nergens duidelijk op website aangegeven.
In de avond aanmelding van het pakket bij DHL Duitsland. Deze status veranderde de volgende 3 dagen niet, de 4e dag ineens aankondiging dat DHL zou komen.
Producten zijn van verrassend goeie kwaliteit en netjes verzegeld in de verpakking.
Ondanks dat alles netjes geleverd is, kan ik dit bedrijf gewoon geen goeie review meer geven.
Nergens wordt duidelijk gecommuniceerd dat er ineens een Duitse partij achter zit en ontvangst na bestellen minimaal 4 dagen duurt.
Als je artikelen wil herroepen moet het retour naar DL en draai je zelf voor de kosten op.
Vage bedoening dit.
Er zijn betere NL alternatieven om dit soort dingetjes te bestellen, blijf ver weg van willie.nl is mijn advies.
EDIT na reactie van Willie;
Jullie zijn na maanden ineens reacties onder alle reviews aan het plaatsen. Vreemde redenaties die niet kloppen, voelt als damage control.
- Die Koningsdag banner had niks met een oranje satisfier te maken, dan was dat wel opgevallen. De website was gewoon niet aangepast na/sinds de overname op 28-04.
- Als jullie nog actief zijn vanuit Den Haag, waarom staat er dan als telefoonnummer +000000000 op de factuur?
- Nergens wordt ingegaan op het feit dat jullie de wet koop op afstand overtreden door de klant zelfde de retourkosten te laten betalen.
- Na de overname is Willie.nl nog maar een schim van de kwalitatieve webshop die het was. Vage handelspraktijken voeren om kosten te drukken, maar wel uit naam van een voorheen betrouwbare webshop. Dat blijkt ook wel uit de reviews.
Met de gegeven antwoorden op reviews maken jullie het alleen nog maar moeilijker voor jezelf.

Slecht met uiteveren
Slecht met uiteveren! Lang wachten, geen voorraad en informeren de klant niet. wanneer je wilt annuleren dan kan dit niet want dan is de bestelling verzonden die dan dagen onderweg is? annuleren kan niet!
Klantenservice slecht bereikbaar. Zijn niet te bellen en reageren vaak pas na 1 dag op een bericht.
Niet prettig om zaken mee te doen!
2 artikelen besteld dagen wachten op…
2 artikelen besteld dagen wachten op bericht dat kwam pas toen ik wou herroepen en mijn geld terug wou toen kwam er actie 1 artikel kon niet geleverd worden andere artikel zou geleverd worden door dhl binnen 2 dagen vanaf 13-6-2025 tot op de dag van vandaag 18-6-2025 niks geleverd dus mensen pas op voor willie.nl
Ik snap de slechte recensies niet
Ik snap de slechte recensies niet! Afgelopen weekend besteld en keurig dinsdag bezorgd.
Goede aanbieding en snelle bezorging

Lijkt weer ok
Eerder wel goede ervaringen mee gehad, maar sinds kort word ik bestookt met 'niewsbrieven' waarin produkten gratis worden aangeboden. Niet vertrouwenswekkend, ik zou zelfs zeggen: verdacht.
Toch maar het voordeel van de twijfel gegeven en wat kleine dingen besteld. Ging prima, goede communicatie, keurig afgeleverd.
De gratis aanbiedingen blijf ik verdacht vinden.
Opzeggen van de nieuwsbrief is tot op heden niet gelukt.

NIET BESTELLEN HIER !!! Zaak overgenomen
NIET BESTELLEN HIER !!!
Ik had de nieuwe website bekenen en merkte dat er dingen niet meer klopte. zo hebben ze geen link meer op de website naar een thuiswinkelcertificaat. En de prijzen zijn te mooi om waar te zijn, dit kan marge technisch gezien niet voor een ondernemer.
Wij waren jaren klant, maar de zaak is overgenomen
door EIS/Satisfyer op April 28, 2025 Bron: tongabv (punt com) /magazine/willie-acquired-by-eis-satisfyer
Alle klachten vooral ook melden bij thuiswinkel zij kunnen optreden bij geschillen en neem je rechten als consument zie ook consuwijzer.nl
Alsjeblieft bestel hier niks zijn het niet waard
Ik heb ongeveer 2/3 weken geleden voor de eerste keer een bestelling gedaan. maar na mijn bestelling merkte ik dat ik een foutje had gemaakt maar nergens kon ik annuleren. Ik heb direct een berichtje gestuurd en de juiste bestelling gedaan omdat dit misschien kan helpen zodat ze deze dan handmatig annuleren. Dit bleek niet het geval ik moest het pakketje weigeren aan de deur. De 2 pakketjes kwamen tegelijk en zijn deze afgegeven bij mijn buren. Ik wilde retourneren maar zag nergens een label. Nu blijkt dat ik zelf moet betallen na een paar keer benaderen van de klantenservice ontwijken ze mijn argumenten en houden ze vol dat ik moet betalen dit ga ik dus zeker niet doen . 1 ster is nog teveel voor dit bedrijf ik vind het echt schandalig. Want dat je geen retourkosten vergoed aan mensen die misbruik maken snap ik enigszins nog maar nu? ik zal hier nooit meer iets bestellen
Goede website. Verzenden duurt even
Ik heb 2 gratis producten gekocht en nog wat losse producten. De gratis producten zijn sealed en top! De rest was ook in dichte verpakking. Verzending was niet helemaal duidelijk vanaf het begin hoe lang het duurt. Na 4 dagen werd het verzonden en had ik een track en trace en 2 dagen later binnen! Ik snap de slechte reviews niet helemaal 😅

Onbetrouwbaar en geen contact
Lijkt te zijn overgenomen door een andere partij.
Hele website is veranderd, prijzen zijn ook bijna te goed om waar te zijn..
Na twijfelen toch een bestelling geplaatst. Wacht al 2 weken en niets ontvangen. Telefoonnummer op de website bestaat niet. Via de mail geen enkele reactie.
Weet niet of deze webwinkel nog wel te vertrouwen is.

Wat is dit een ..
Wat is dit een ... bedrijf. Bestelling geplaatst betaald maar wordt gezegt dat het geleverd is door dhl. Maar niet gehad ben nu al weken bezig. Om dit in orde te krijgen. Al drie keer een verklaring moeten in vullen. Maar geen antwoord kijk maar uit als je hier wat koop.

Beetje geheimzinnig en raar
Je kan geen telefonisch contact met ze krijgen, vreemd want ze hebben een tel nummer.
Ze reageren niet of niet snel op mails?
De mysterybox twv 160euro, is gewoon afval dat ze in magazijn hadden liggen, ik denk 20euro waarde.
De levering was slecht, dozen waren kapot.
Reviews schrijven voor 1 euro tegoed voor elke review werkt gewoon NIET.
De prijzen zijn goed, maar daar blijft het wel een beetje bij.
Jammer, hopelijk reageren ze fatsoenlijk en kunnen we iets regelen, dan pas ik mn review aan.
Ook zijn er een aantal dingen kapot al bij levering, raar.
Aangezien de mysteryboxes echt slecht waren, en je geen contact kan krijgen, denk ik dat ze falliet zijn. Kan iemand mij hierover informeren?

Doświadczenie Trustpilot