Willie Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Service is slecht, en dan werkt je opgespaarde waarde code werkte niet wat veel was. Geven ze een 15% kortingscode als vervanging... terwijl er een 20% code actief is op de site. Bestel gewoo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Onbehulpzaam. Geen oplossing geboden nadat mijn pakket zoek is geraakt. Ik wil alleen weten op welk huisnummer het is afgeleverd, dit lijkt mij niet moeilijk om te achterhalen. Ik hoef geen geld terug... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Heb bericht verstuurd over de status van de bestelling onder ordernummer wno1517129397 echter krijg je een standaard gegenereerd antwoord terug vanaf het genoemde emailadres bij de order bevestiging.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden! 😊 Alles is soepel en zonder problemen verlopen. De levering was snel 🚚📦 en mijn bestelling kwam netjes verpakt aan. Ook de kwaliteit heeft me overtuigd 👍. Ik zou hier zeker o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 17% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Vernieuwde site is erop achteruit gegaan

De vernieuwde site is met de prijzen erg leuk maar ze zijn er toch erg op achteruit gegaan. Geweldige prijzen zeker waar dus daar hoef je het niet voor te laten. Mysterybox besteld twv 160€ gelukkig was die gratis… wat een afgang was dat de spullen erin waren nog niet goed voor 5€ “onze mysterybox is gevuld tot aan de rand” neehoor 4 kleine spulletjes in een megabox. Ook krijg je vaak geen mail wanneer het verzonden is, dus je heb geen idee of het pakket überhaupt wel komt. En wanneer die dan eindelijk komt is het in een vreselijk kapotte doos met gaten waarvan de helft uitgevallen is. Contact opgenomen en zou geld terugkrijgen maar nooit terug gekregen is ook wel prima zoveel was het niet. Ik zou voor easytoys gaan: hogere prijzen dat zeker maar betere verzending,kwaliteit en zonder gezeik.

8 maja 2025

Hoi Tabitha,

Bedankt voor je review. Jammer dat de Mysterybox destijds niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen deze feedback mee in onze interne verbeteringen.

Wat het terug te betalen bedrag betreft: er bleek destijds inderdaad iets fout te zijn gegaan bij de betaling. Ondanks dat het om een klein bedrag ging, vinden we het vervelend dat dit niet meteen goed is gegaan en dat we dit nu pas via je review lezen. Het bedrag is direct alsnog overgemaakt.

Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of we je tegemoet kunnen komen bij een volgende bestelling. Sinds die tijd hebben we bovendien meerdere verbeteringen doorgevoerd in onze communicatie, verpakking en logistiek om dit soort situaties te voorkomen.

Team Willie.nl

Positieve ervaring

Na mijn bestelling schrok ik een beetje van alle negatieve reviews.

Bestelling is keurig binnen 4 werkdagen bezorgd. Goed verpakt en exact zoals omschreven op de webshop en heel scherp geprijsd. Kan niets negatiefs bedenken over mijn bestelling bij Willie

6 maja 2025

Hoi Wendy,

Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je bestelling helemaal voldeed aan je verwachtingen.

Tot de volgende keer bij Willie.nl!

Oceniono na 5 z 5

Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews

Drie bestellingen gedaan .en alle drie netjes geleverd binnen 4 dagen .door dhl goed verpakt .had leuke korting op satisfyer ( goedkoopste prijs op internet). Kreeg netjes updates en facturen per mail. Ik raad willies.nl zeker aan .

1 maja 2025

Hoi Alex,

Al is het even geleden, bedankt voor je fijne review!

Super om te horen dat al je bestellingen netjes en snel zijn geleverd, en dat je blij bent met onze prijzen en service.

Tot de volgende keer bij Willie.nl!

Oceniono na 1 z 5

Mensen lekker maken met goedkope acties…

Mensen lekker maken met goedkope acties en vervolgens niet leveren en of een update geven dat het gewoon niet op voorraad is??? Nog steeds niks nageleverd, ik hoef het ook niet meer!!! Zeer slechte service en klantenservice snapt de vragen ook niet die je stuurt. Sturen gewoon je factuur terwijl dat de vraag totaal niet was.

24 kwietnia 2025

Hoi E Snoeck,

Vervelend om te lezen dat je destijds ontevreden was over je bestelling.

We hebben je ticket er nog even bij gepakt en gezien dat het ontbrekende product toen alsnog is nageleverd en bij een DHL Servicepunt is bezorgd. Onze automatische processen hebben daarna de factuur verstuurd, maar het pakket is later retour gekomen en je bent toen terugbetaald.

We begrijpen dat dit niet de soepelste ervaring was. Inmiddels hebben we onze processen aangescherpt, en blijven we dit aanscherpen, zodat communicatie over leveringen en retouren duidelijker verloopt.

Het is inmiddels even geleden, maar als je wilt, kijken we graag nog hoe we je tegemoet kunnen komen. Je kunt ons bereiken via info@willie.nl.

Oceniono na 4 z 5

Onlangs een bestelling geplaatst

Onlangs een bestelling geplaatst, maar deze werd bezorgd in een zwaar beschadigde doos! Contact opgenomen, excuses aangeboden gekregen en prima opgelost! Ik ben tevree!

18 kwietnia 2025

Hoi SPX,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we het ondanks de beschadigde doos toch goed hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent.

Ondertussen hebben we onze verpakkingen verbeterd, zodat ze in de toekomst beter beschermd zijn tijdens het transport.

We hopen je snel weer terug te zien bij Willie.nl.

Oceniono na 1 z 5

Terrible customer service and email spam.

Constant email spam. No way to unsubscribe and my emails have been ignored. Avoid this seller.

25 kwietnia 2025

Hi Di,

We saw your review from April and totally get how annoying it is to get unwanted emails, especially if unsubscribing didn’t work.

Around that time there was a technical issue that stopped some unsubscribe requests from going through. That’s fixed now.

It should not be the case anymore, but if you’re still getting emails, just drop us a message at info@willie.nl with the email address, and we’ll remove it right away.

Best regards,

Slechte service

Slechte service na meer dan een 3 kwartier in totaal in de wacht te staan maar opgeven te bellen omdat ik wat fout had gedaan bij bestellen. Retour het wel met kosten......... Gaat niet bij bedrijven bestellen die niet binnen een kwartier kunnen opnemen.

24 kwietnia 2025

Hoi Brand,

We zagen je review van april en vinden het belangrijk om hier alsnog op te reageren. Vervelend dat je destijds zo lang hebt moeten wachten om ons te spreken. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan.

Rond die periode was het door onze nieuwe laagste prijsgarantie ineens ontzettend druk bij de klantenservice. Hierdoor was het helaas moeilijker om ons te bereiken.

Op dit moment kun je ons het beste mailen via info@willie.nl, al is het al lang geleden, toch kijken we graag samen hoe we je tegemoet kunnen komen.

Spammers

Sinds enkele dagen ontvang ik news mails van hun ??
Heb mijn email uit hun lijst laten verwijderen en ze blijven maar komen .
Nog nooit van AGV wetgeving gehoord ?

22 kwietnia 2025

Beste D G,

Bedankt voor je bericht – vervelend om te horen dat je ondanks je uitschrijving toch nog nieuwsbrieven van ons hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We nemen privacy en de AVG-wetgeving zeer serieus. Rond die periode speelde er helaas een storing, waardoor uitschrijvingen tijdelijk niet goed werden verwerkt. Dat probleem is inmiddels opgelost en uitschrijvingen verlopen nu weer zoals het hoort.

Ontvang je toch nog berichten van ons? Laat het dan gerust weten via klantenservice@willie.nl – dan zorgen we ervoor dat je volledig uitgeschreven wordt.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Willie.nl

Oceniono na 1 z 5

1 ster al teveel net als meerdere een…

1 ster al teveel net als meerdere een slechte ervaring iets leuks besteld stond op de titel ook big wat kreeg ik meer xxxxxxsmall nu een mail gedaan krijg je een antwoord:
Hi,

Ik begrijp het, wij kunnen alleen helaas niks voor je betekenen aangezien het in de product tekst vermeld staat. Is de verpakking geopend

Wat een soep zijn die gasten leuk ook met kerst geld weg gooien en koste nog €20 voor een product ter waarde van misschien €5 wat een oplichterij please koop hier nix nopes nada

11 grudnia 2024

Kansloze winkel

Kansloze winkel. Ik heb 2 producten besteld en betaald. Uiteindelijk via onbekende koerierdienst TrunkRs maar 1 item geleverd. Met de onwaarschijnlijke geschatte leveringstijd van ergens tussen 17-22u ... Daarop heb ik TrunkRs gecontacteerd via online chat. Volgens hen lag de fout echt wel bij willie.nl want er was maar 1 pakje aangemeld. Dan een mail gestuurd op 7juni naar willie.nl want het was al na kantooruren. Op 10 juni een email terug gekregen dat het item 'bij navraag op het magazijn' niet leverbaar is. Dus je kunt blijkbaar items bestellen en betalen die je nooit aankrijgt. Daarop werd er voorgesteld om een vergelijkbaar product te kiezen of het geld te laten terug te storten. Ik koos voor het laatste en dus 6 dagen na aankoop later ben ik uiteindelijk terug betaald. Wat een slechte webwinkel en service; ik bestel hier nooit meer.

7 czerwca 2024

klantenservice reageert niet

Product lijkt een defect te hebben, kan natuurlijk gebeuren. Echter na 2 emails nog geen reactie ontvangen. De website geeft aan de dat klachten binnen een werkdag worden behandeld, we zijn nu 6 werkdagen verder en nog geen reactie ontvangen. Levering was in orde, product helaas defect, maar klantenservice reageert niet.

12 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej