Weekendesk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik zocht een kamer in Blankenberge en verbleef in hotel Saint-Sauveur daar er in hotel Aazaert geen plaats meer was werd goed en snel geholpen en de prijs was ook heel goed bedankt Weekendesk 👍

Oceniono na 1 z 5

Ontvingen als kerstcadeau een Bon van weekendesk voor een VIP verblijf van 1 nacht bij Van Der Valk in Luik : kamer voor 1 nacht, ontbijt, welkomstdrankje, toegang tot de spa, een duomassage, gastron... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorig jaar geboekt, maar door corona lockdown 2 keer niet kunnen gaan. Hiervoor een voucher gekregen ipv geld, begrijpelijk gezien de omstandigheden. Echter ook dit jaar kunnen we geen gebruik maken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Door onvoorziene omstandigheden konden we niet naar de accommodatie gaan op de afgesproken datum. Ze hebben ons beleefd en respectvol behandeld en gezorgd dat de omboeking snel en efficiënt kon worden... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Podróże i wakacje

Napisane przez firmę

Ontdek een scala aan weekendjes weg en themaweekends in heel België, Nederland, Frankrijk of Duitsland

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Omdat het een hele goede prijs was en…

Omdat het een hele goede prijs was en wij het hotel goed kende

5 września 2023

Dankuwel dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen!
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen bij Weekendesk voor een nieuw verblijf.

zeer tevreden

alles was in orde

30 sierpnia 2023

Gewoon alles piccobello.

12 sierpnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Het hotel Van Eyck voldeed op alle…

Het hotel Van Eyck voldeed op alle vlakken aan de verwachtingen. Comfort, hygiëne en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Centrale ligging. Mogelijkheid om de fietsen veilig op te bergen was een extra pluspunt. Het ganse arrangement beantwoordde aan de verwachtingen.

25 lipca 2023

Vanaf minuut een service met 4 sterren

Vanaf het moment dat we begroet werden aan de receptie tot het uitboeken, konden we slechts de vriendelijke en professionele uitstraling van het personeel op waarde schatten. Altijd behulpzaam, vriendelijk en alles goed uitleggend zijn we de dagen in alle rust en kalmte door kunnen brengen. Een extra pluim voor het ontbijtbuffet met een grote keuze aan mogelijkheden waarbij het vers brood de kroon stal. Al met al een geweldige ervaring

1 czerwca 2023

Mooi gelegen hotel.

Het hotel is mooi gelegen in een rustige omgeving. Kamer is prima en personeel erg vriendelijk. Uitgebreid ontbijt en diner is erg goed, veel keuze in verschillende prijsklassen.

4 lipca 2023

De reservering verliep goed

De reservering verliep goed, prettig hotel.
Ik werd wel gestoord van al die Captcha pop-ups die naar voren kwamen bij elke klik op de Weekendesk website. Geen zin om goor Google voor het karretje gespannen te worden.

16 lipca 2023

Oceniono na 5 z 5

Goed hotel super ontbijt en goede…

Goed hotel super ontbijt en goede ligging hotel

2 lipca 2023

Oceniono na 1 z 5

Ons pakket is niet doorgegeven aan het…

Ons pakket is niet doorgegeven aan het hotel waardoor wij een uur op onze kamer mochten wachten.
Ook hebben wij hierdoor de voucher voor het welkom drankje niet gekregen.
Beter boeken bij het hotel direct want dit was wel inorde.

7 lipca 2023

Goedemiddag,
Bedankt dat u contact met ons opneemt.
Een van onze agenten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Weekendesk

Oceniono na 5 z 5

Een midweek in Maastricht is heel erg…

Een midweek in Maastricht is heel erg leuk en wij verbleven in het Select hotel in Maastricht en dat was een hele positieve ervaring.
Leuk hotel, heel modern, goed geprijsd en gratis parkeren.

15 czerwca 2023

Heel correct

16 maja 2023

Prima, maar ...

Alles verlopen zoals vooraf meegedeeld en afgesproken.
Alleen zijn er een paar minpunten t.a.v. de accomodatie, maar daar kan Weekenddesk weinig aan doen.

14 maja 2023

Oceniono na 4 z 5

Leuk verblijf in net hotel met…

Leuk verblijf in net hotel met vriendelijk personeel . Ruime uren om het ontbijt te nemen en tramhalte met vlotte verbinding naar het centrum vlakbij

2 maja 2023

alles top !!!!

alles top - super uitleg bij het onthaal - prachtige kamer - kortom alles top!
een leuke uitstap zeker voor herhaling vatbaar

30 kwietnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Alles is beter verlopen dan verwacht

27 kwietnia 2023

Waardering

Waardering voor dagelijkse flesjes water op kamer; goed ontbijt; vriendelijke bediening.

23 kwietnia 2023

Zeer goede service

Zeer goede informatie verkregen toen ik belde met een vraag. Een heel goed hotel kunnen boeken voor een mooie prijs !

18 kwietnia 2023

Oceniono na 1 z 5

Bezahlt, reserviert und kein Zimmer bekommen.

Hilfe. Ich habe zum 1.Mai-Wochenende via Weekendesk ein ibis-Hotel in Amsterdam am Flughafen gebucht. Das Hotel hat die Buchung nie bekommen, obwohl ich bei Weekendesk bezahlt und alle Bestätigungsmails bekommen habe.

Da Amsterdam am Wochenende "ausgebucht" war, haben wir dann im Wagen in einer Parkgarage übernachtet. Als Entschädigung gab es dann einen 20 € Gutschein ;) Danke für NICHTS.

29 kwietnia 2023

Gutentag Herr Wübbeling,
Es tut uns leid zu lesen dass Sie diese Erfahrung hätten. Wir haben Ihre Reservierung überprüft und können bestätigen dass sie tatsächlich korrekt vorgenommen - und bestätigt - wurde.
Einer unserer Mitarbeiter wird sich in Kürze mit Ihnen in Verbindung setzen.
Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und danken Ihnen für Ihre Geduld.
Mit freundlichen Grüßen,

Oceniono na 4 z 5

Goed hotel en de prijs/ kwaliteit was…

Goed hotel en de prijs/ kwaliteit was zeker oké.
Heel goed en uitgebreid ontbijt.
Aangenaam verblijf in Ostend hotel en aanrader voor verblijf in Oostende ❤️

5 kwietnia 2023

Oceniono na 5 z 5

wij waren zeer tevreden over alles

30 marca 2023

Hallo Azipi,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej