Weekendesk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik zocht een kamer in Blankenberge en verbleef in hotel Saint-Sauveur daar er in hotel Aazaert geen plaats meer was werd goed en snel geholpen en de prijs was ook heel goed bedankt Weekendesk 👍

Oceniono na 1 z 5

Door omstandiheden moest ik een zakelijke trip met 1 nacht inkorten en had ze niet om geld teruggevraagd, maar om die ene nacht door te schuiven naar twee weken verder. Ze hebben een Chat omgevin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorig jaar geboekt, maar door corona lockdown 2 keer niet kunnen gaan. Hiervoor een voucher gekregen ipv geld, begrijpelijk gezien de omstandigheden. Echter ook dit jaar kunnen we geen gebruik maken... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Door onvoorziene omstandigheden konden we niet naar de accommodatie gaan op de afgesproken datum. Ze hebben ons beleefd en respectvol behandeld en gezorgd dat de omboeking snel en efficiënt kon worden... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Podróże i wakacje

Napisane przez firmę

Ontdek een scala aan weekendjes weg en themaweekends in heel België, Nederland, Frankrijk of Duitsland

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

wij waren zeer tevreden over alles

30 marca 2023

Hallo Azipi,
Dankuwel dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen!
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen bij Weekendesk voor een nieuw verblijf.

Alles was correct

23 marca 2023

Hallo Lieveken,

Oceniono na 5 z 5

Opnieuw was alles weer geweldig!

Opnieuw was alles omtrent ons verblijf super goed geregeld en tevens met zo ontzettend veel extra's! Niet te begrijpen hoe dit uit kan voor die prijs.
Super bedankt weer, 3 dagen leken zowat een volle week, we hebben heerlijk genoten!

Bedankt.

25 lutego 2023

Hallo Wouter,

Arrangement Reims Mercure Parc des Expositions

Het was beter dan ik verwacht had op basis van de beoordelingen.

20 lutego 2023

Hallo Wim,

Prima geholpen

Prima geholpen. Duidelijke site, goede communicatie.

24 lutego 2023

Hallo Anita,

Perfecte ligging

Perfecte ligging, vlak naast station. Mooi hotel en super vriendelijk! Uitgebreid ontbijt!

18 lutego 2023

Hallo Agnes,

Goed hotel

Goed hotel, netjes, vriendelijk en behulpzaam personeel, nette kamer..

9 lutego 2023

Goedemiddag Astrid,

Oceniono na 4 z 5

dagje weg.

correcte en vriendelijke bediening. tevens de ideale locatie voor alle uitstappen.

28 stycznia 2023

Super mooi hotel

Super mooi hotel. Dicht bij centrum en dicht bij Treinstation. Vriendelijk personeel.

25 grudnia 2022

Goedemiddag Simon,

Hotel Mastbosch Breda

Mooie locatie, leuk hotel helemaal in kerstsfeer, charmante kamer, lekker eten en vriendelijke bediening!

23 grudnia 2022

Fijne ontvangst

Fijne ontvangst , vriendelijk personeel , schone kamer , heel goed uitgebreid ontbijt , perfecte ligging midden in het centrum .

19 grudnia 2022

Tevreden klant :-)

Alles was correct volgens wat aangegeven was in de promotie:
- Glaasje Bubbels
- Gratis 3-gangen diner
- Bon voor Maasmechelen Village
- Super ontbijt
Grote ruime kamer waar alles aanwezig was.

18 grudnia 2022

Oceniono na 4 z 5

Goede ervaring

Goede ervaring, hotel had prima ligging en het was een mooie aanbieding.

8 grudnia 2022

Goed hotel

Goed hotel. In het centrum. Gratis parkeren. Goede kamers. Prima ontbijt. Aardig en vriendelijk personeel

13 grudnia 2022

Goedemiddag Dick,

Topverblijf!

Perfecte ligging aan het Zuidstation, super vriendelijk onthaal (tweetalig), upgrade kamer with a view!!, ontbijt top en ook restaurantbezoek super lekker en vriendelijke bediening

10 grudnia 2022

Goedemiddag Marleen,

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen! Weekendesk belde me zelfs op dat er tijdens één nacht geen water zou zijn.

10 grudnia 2022

Goedemiddag Sven,

Worthless

Worthless. Just received an email that my reservation had been cancelled. This morning an email that they would take the amount via AIma from my account. Later today an email that everything was cancelled. Fun part I did not cancel anything myself and had to find myself a more expensive option. Never again.

16 grudnia 2022

Beste Mark,
Bedankt voor uw bericht. Eén van onze agenten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Alvast onze verontschuldigingen voor het ongemak.

Goed geregeld

1 grudnia 2022

Goedemorgen Ulo,

Oceniono na 5 z 5

Sinds jaren gebruiken wij weekendesk en…

Sinds jaren gebruiken wij weekendesk en nog nooit problemen gehad, altijd mooie promoties. Klantenservice is top.

1 grudnia 2022

Goedemorgen Philippe,

Oceniono na 1 z 5

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Op het verblijf niets aan te merken.
Dit werd vooraf tijdig wegens ziekenhuisopname voor 1 persoon geannuleerd.
Een maand, 2 mails en 15 telefoontjes later nog steeds geen terugbetaling gehad.
Ik heb net 35 minuten in wacht gehangen, zonder resultaat. Krijg te horen dat er een zeer uitzonderlijke situatie zou zijn bij Weekendesk..., wat betekent dit?

29 listopada 2022

Goedemiddag,
Bedankt dat u contact met ons opneemt.
Een van onze agenten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Weekendesk

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej