Ik zocht een kamer in Blankenberge en verbleef in hotel Saint-Sauveur daar er in hotel Aazaert geen plaats meer was werd goed en snel geholpen en de prijs was ook heel goed bedankt Weekendesk 👍
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontvingen als kerstcadeau een Bon van weekendesk voor een VIP verblijf van 1 nacht bij Van Der Valk in Luik : kamer voor 1 nacht, ontbijt, welkomstdrankje, toegang tot de spa, een duomassage, gastron... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vorig jaar geboekt, maar door corona lockdown 2 keer niet kunnen gaan. Hiervoor een voucher gekregen ipv geld, begrijpelijk gezien de omstandigheden. Echter ook dit jaar kunnen we geen gebruik maken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Door onvoorziene omstandigheden konden we niet naar de accommodatie gaan op de afgesproken datum. Ze hebben ons beleefd en respectvol behandeld en gezorgd dat de omboeking snel en efficiënt kon worden... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ontdek een scala aan weekendjes weg en themaweekends in heel België, Nederland, Frankrijk of Duitsland
Dane kontaktowe
Holandia
- 020 532 7604
- www.weekendesk.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Boeking gedaan via weekend desk
Boeking gedaan via weekend desk. Betaling komt niet aan in het desbetreffende hotel. Het hotel stuurt mij een mail om alsnog te betalen. Bij het hotel aangekomen is de kamer niet kloppend zoals geboekt bij weekend desk en bevestigd. Geen balkon geen Meerzicht maar een kamer achteraf in uitkijkend op een steegje.
Geen enkel contact te krijgen met weekend desk! Niet telefonisch, mail of via chat. Terugbel verzoek ingediend, geen reactie.
Schandalig wat een slechte service.
Nooit meer!
Er staat als reactie dat er tot op heden geen klacht is binnen gekomen!
Dat kan ook niet als het onmogelijk is om contact te krijgen Weekend desk.
Uiteindelijk contact gekregen met een engels sprekende medewerker, belofte gedaan dat er woensdagochtend contact met mij opgenomen zou worden. Dit is niet gedaan.
Vandaag (23-5-2025)weer een andere medewerker gesproken, niemand kan antwoord geven en schuiven het op elkaar af.
Er is weer een terugbel verzoek in het systeem gezet! Tot op heden geen reactie.

Odpowiedź od Weekendesk
Vlotte en efficiënte communicatie door…
Vlotte en efficiënte communicatie door Orphelie.
Goed geholpen !

Odpowiedź od Weekendesk
I had some problems making my payment and she solved it quickly
Laura (helpdesk spain) was really helpfull and frienly.
Thank you!

Odpowiedź od Weekendesk
top dame heeft me geholpen zoals het…
top dame heeft me geholpen zoals het hoort.

Assistentie via een telefoongesprek
De medewerker die me hielp, hoewel hij niet verantwoordelijk was voor de zaak, verwees mijn probleem met succes door naar een andere medewerker die mijn probleem heel snel oploste ;-)

Odpowiedź od Weekendesk
Goede deal, slechte service!
Goede deal, slechte service! Nul reactie op mijn belletjes en mails. Erg irritant.

Betaalde reservering ongeldig
Betaalde reservering bleek bij verificatie bij hotel NIET geldig.
Zelfde dag gebeld en bijna uur in de wacht gestaan. Werd mij verteld een e-mail te versturen. Na een week nogmaals een e-mail verstuurd. Na weer een week geen reactie weer gebeld waarbij mij verteld werd dat het verzoek is doorgezet naar de boekhouddienst en dat het nog 3 weken (!!) kan gaan duren aleer het geld geretourneerd wordt.

Odpowiedź od Weekendesk
niet te bereiken ondanks de dringende reden onzerzijds…
Ik probeer tig keren weekenddesk te bellen ivm afmelding reservering door ziekte. Er wordt gewoon niet opgenomen. Afgelopen dagen mails gestuurd en....???? nee hoor geen antwoord. Heb net weer 15 min geprobeerd kontakt te krijgen....na 15 min werd verbinding verbroken. Wat is dit voor bedrijf???????

Odpowiedź od Weekendesk
Snel en goed geholpen door Alice die via het hotel onze foute boeking kon annuleren
Alice was zeer begripvol aan de telefoon en begreep onze situatie meteen (data in de verkeerde maand geboekt). Ze contacteerde het hotel om te checken wat hun annulatie/refund policy is en belde binnen de 5 minuten terug met het goede nieuws dat we ons geld binnenkort terugkrijgen.

Odpowiedź od Weekendesk
Overbooked hotel and no support!
I made the booking, when we arrived to the hotel (Hotel Ibis Aachen Raeren Grenze) it
was overbooked! Receptionist was unprofessional and wanted to send us away without helping! Weekenddesk is working till 19 pm, so we couldn’t call! Later on with the review link, they reacted all in French 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
They didn’t want to publish the review and asking me to amend it! I would never book anything from there again!
As reply to given comment: You should close the rooms to sell, in case overbooking! And there can’t be any excuse for it! The compensation you mentioned is 10 Euro, if I would make another booking, no thanks 😅😅

Odpowiedź od Weekendesk
Ik ontving zonet 14 oktober 2024 een…
Ik ontving zonet 14 oktober 2024 een sms met code voor een betaling via weekendesk.
Ik heb niets geboekt en het beangstigt me dat iemand met mijn gegevens een boeking tracht te bewerkstelligen.
Graag uw reactie

Odpowiedź od Weekendesk
Ik heb een reservering voor een weekend…
Ik heb een reservering voor een weekend gedaan en krijg mijn voucher en factuur 796€ en eenmaal betaald mailen ze de dag erna dat er een fout staat op de website en ik nog 600€ extra moet betalen. Als ik de reservering opnieuw maak kom ik weer op 796€ uit dus ze proberen mij gewoon voor 600€ op te lichten maar willen me niet te woord staan

Odpowiedź od Weekendesk
Ik boek al jaren met weekenddesk.ik ben steeds tevreden
Ik ben heel tevreden van weekenddesk.
Ik ga er al jaren mee weg en. Ongev 5 x per jaar.
Ik ben vandaag geholpen door Ophelia.
Een dikke pluim voor haar hulp bij mijn boeking en betaling.
Een echte aanrader om met weekenddesk weg te gaan.
Groetjes Nathalie B

Niet klantgericht
Ik was voordien steeds tevreden van weekendesk, maar ik moet er helaas op terugkomen. Op 21/07 heb ik een boeking gemaakt en deze op dezelfde dag geannuleerd. Er stond immers in het beheer van de boeking dat het bedrag 100% terugbetaald zou worden. Ook in de bevestigingsmail van de annulering, krijg ik te lezen dat het volledige bedrag teruggestort zal worden. Helaas kreeg ik maar 80% terugbetaald en heb ik dus 61 EUR te weinig terug. Ik heb hiervoor gemaild naar weekendsk, maar nooit antwoord gekregen. Vandaag gebeld, lang moeten wachten om dan te horen dat mijn mail niet ontvangen was en de voorwaarden veranderd waren en ik bijgevolg mijn geld niet terug zou krijgen.
Wat een vreselijk slechte service en onbegrijpelijk dat er niet gekeken wordt naar de transitie bij het veranderen van de voorwaarden waar hoogstwaarschijnlijk de systemen nog niet correct stonden waardoor de klant foute info meekrijgt. Klantgerichtheid is heel ver te zoeken. Als dit niet opgelost wordt, boek ik nooit meer via weekendesk.

Odpowiedź od Weekendesk
Daar sta je dan bij je hotel 450 km van…
Daar sta je dan bij je hotel 450 km van huis wat je geboekt hebt via weekendesk. Met je kind van twee om 19.00! Helaas meneer geen boeking te vinden voor u. Wij zitten vol dus u kunt een ander hotel proberen. Hier heeft u een koekje als troost. Morgen kunt u met weekendesk uw geld terug krijgen. Ander hotel geprobeerd zat ook vol. Dus naar huis gereden (we waren op doorreis naar huis) vanuit zuid-Frankrijk. Volgende dag gebeld met weekendesk, we gaan het voor u uitzoeken. Even later een mail van weekendesk we hebben contact gehad met het hotel zij hebben een fout gemaakt u kunt contact opnemen met hun.
Ik contact opgenomen via het bijbehorende e-mail account van het hotel. Uiteraard geen reactie! Jongens ik wil gewoon mijn €139 terug! Ik ben moe en heb geen zin om overal achteraan te moeten zitten. Ik heb geboekt bij weekendesk dus verwacht ook het geld van jullie terug te krijgen!
Hoe jullie dit onderling oplossen moeten jullie weten. Weet in iedergeval na deze afhandeling hoe dit nu gaat dat ik nooit meer bij weekendesk zal boeken en daarbij raadt ik iedereen dit ook ten zeerste af zeker als je graag op je locatie gewoon een hotelkamer wil hebben en geen verassingen wil. Vind dit echt uitermate slecht!

Odpowiedź od Weekendesk
Hartelijk dank aan Ophelie voor de…
Hartelijk dank aan Ophelie voor de herboeking van ons hotel. Leuke babbel aan de telefoon en een geweldige service .
Groetjes Jos

Doświadczenie Trustpilot