Den estimerede tid for levering ændrer sig hele tiden frem og tilbage, og leveringen er væsentlig senere end først lovet
Der gik desværre 25 min fra maden blev hentet til det blev leveret og det resulterede i nogle nærmest våde pizzabakker og bløde pizzaer. Man kunne så se at buddet havde været flere steder på turen, hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endnu engang er maden forsinket. Denne gang 30 minutter. Havde ønsket bedre med en leveringspris på 79 kr. Sket gentagende gange.
Bestiller mad og ordren går igennem med betaling. Restauranten har imidlertid travlt og annullerer ordren, da de først kan leverer 1 time senere - rigtig fint af restauranten. Problemet er så bare,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Husk at du på Trustpilot anmelder Waiteer og vores service. Det vil sige, at du ikke anmelder den restaurant, du har bestilt fra. Få leveret lige til døren eller afhent selv lækker take away fra fantastiske restauranter og cafeer - hver dag fra mandag til søndag. Det er muligt at bestille i Aalborg, København, Aarhus, Vejle, Kolding, Horsens & Esbjerg. Husk at hvis du ønsker at anmelde restauranten eller caféen, så send os enten en mail på info@waiteer.com eller anmeld spisestedet direkte.
Vesterbro 18 2. Sal , 9000, Aalborg, Dania
- Info@waiteer.com
- www.waiteer.com
Dårlig
Dårlig. Alt for mange fejl i deres app og system. Min telefon bimler og bamler med notifikationer, og modtog 12 emails for én enkelt odre. Derudover blev deres app ved med at påstå at betalingen ikke var gået igennem - men jeg fik da min mad og maden var god. 4/5 til maden. Mums.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Aldrig har jeg nogensinde set sådan et…
Aldrig har jeg nogensinde set sådan et dårlig samarbejde man kan ikke få fat i de folk simpelthen umuligt
Har ventet 3 uger for at få min butik oppe at køre på waiiter har modtaget en iPad men aldrig har nogen kontaktede mig angående opsætning
Og man kan ikke få fat i dem har prøvet alt umuligt !!!!!
Dårligste oplevelse nogensinde
Jeg har 2 Sweetdeal værdibeviser til Waiteer (udløb 30.06.2022), men jeg når prøver at bestille og betale for Waiteer grill mad, får jeg hver gang en fejlmelding.
Jeg har kontaktet Waiteer, men de kan ikke forklare hvorfor. Først oplyser de, at værdikoden ikke længere er gældende, og når jeg så fortæller at koden først udløber i juni mdr, oplyser de at de ikke kan hjælpe mig. Det betyder formentlig, at jeg har spildt mine penge på værdibeviserne. Jeg har aldrig oplevet noget så ringe!
Jeg kontaktede efterfølgende Sweetdeal, som igen kontaktede Waiteer. Det udvirkede en henvendelse fra Waiteer, der løste problemet, så jeg fik udnyttet mine deals. Det ændrer ikke min vurdering, da løsningen først fremkom, da Sweetdeal gik ind i sagen.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Stadig ikke modtaget mine penge
L0VAPML2
Jeg venter stadig på den tilbagebetaling fra d.17/3.
Syntes i selv i kan være det bekendt?
Håber virkelig i har det godt med jer selv, snyde folk bevidst, det må da give velvære og stolthed.....
Meget lang leveringstid
Ordrenr. L340Q7JQ (Burger go)
Meget lang leveringstid - 40 min. Senere end lovet

Odpowiedź od Waiteer.dk
Jeg går ind på Waiteer.dk som ny kunde…
Jeg går ind på Waiteer.dk som ny kunde og ser at de har et stort skilt i toppen af deres hjemmeside som siger "Hejsa, er du ny her? Vi giver første levering gratis hvis du bestiller for over 100kr, bare brug koden "TAKFORMAD" ved checkout, velbekomme"
Jeg bestiller for 115 kr fra hotdoggeriet i Aalborg, hvortil jeg skal betale for et service gebyr og en plastikpost så jeg ender med en total på 122kr og så ser jeg at der står 49kr for levering, altså en total på 171kr
Jeg har brugt koden ved checkout. Jeg kontakter dermed deres kundeserivice og siger "Hallo, jeg har brugt den kode der, og jeg kan bevise at jeg er ny kunde, idet min profil er helt ny og jeg kun har 1 ordre hos jer, den jeg netop har bestilt, hvordan kan det være at jeg bliver opkrævet 49kr for en levering, når jeg har brugt koden?"
jeg modtager svaret: "prøv og skriv koden med småt"
Jeg forklare "I har allerede trukket pengene på min konto, hvordan skal jeg lige bruge koden igen, når jeg allerede har betalt?"
De forklare ordret "Det kan vi desværre ikke lige gøre noget ved, men du kan da lige få nogle tokens på din konto sådan at du kan få lidt rabat næste gang"
Modvilligt svare jeg at jeg ikke har lyst til at bruge dem igen, da de tydeligtvis lige ULOVLIGT har hævet 50kr på min konto som jeg ikke har givet tilladelse til, og at jeg ikke har lyst til at skal have bundet mine 50kr til deres hjemmeside i form af tokens.
Hvad der nemt kunne have været fixet ved at de bare overførte 50kr tilbage til min konto hvorfra de havde hævet pengene, får jeg at vide at det kan de desværre ikke lige hjælpe med, altså bliver man snydt for rabattan og bagefter bundefanget ULOVLIGT til tokens på deres side.
Jeg gør dem opmærksom på at de fra dags dato har 2 dage til at overføre mine penge til min konto, og at jeg ønsker hele ordren annuleret, og at samtalen er registreret og screenshottet, og at den vil kunne findes på trustpilot, og at den vil blive sendt til en politianmeldelse samt ombudsmanden.
"#¤)(&%"# en useriøst oplevelse, hvor jeg under samtalen bliver bedt om at sende ordrenummeret, selvom jeg har sendt 2 screenshots til "William" i forvejen hvoraf ordrenummeret fremgår, men det magter han altså ikke lige at klikke og læse på, så jeg sender han et ordrenummer IGEN for 3 gang, før han formår at annulere ordren.
Efterfølgende finder jeg på trustpilot nu lignende oplevelser og kan se at flere er blevet snydt og ikke har modtaget deres tilgodehavende hos dem.
LAD VÆRE MED AT BRUGE DETTE FIRMA. Mage til snyd og bedrag skal man lede længe efter.

Madlotteri
Jeg bestiller ofte fra waiteer og der er problemer hver anden gang. Flere gange har jeg oplevet at maden ikke bliver leveret alligevel, og selvom de lover at refundere pengene skal man kontakte dem flere gange for at de får det gjort. Jeg er også blevet lovet gratis levering og coins på appen flere gange, som plaster på såret, men jeg har aldrig modtaget noget som helst.
Denne gang kiggede jeg på appen 10min efter forventet levering. Her stod der at der var 5min til levering. I det samme ændrer leveringstiden sig til 24min og kort efter ringer waiteer så til mig og siger at jeg selv bliver nødt til at hente min mad, da buddet nægter at levere den, fordi hans vagt er ovre.
Jeg kender naturligvis ikke årsagen til at buddet nægter at køre videre, men det er simpelthen for dårligt. Og hver gang der er problemer ender det uden aftensmad da alt andet jo efter så lang ventetid har lukket.
Det er med andre ord det rene lotteri om man får aftensmad når man bestiller fra waiteer!
Delivered 25 minutes too late
Delivered 25 minutes too late
Food cold
Delivery guy couldn’t find my address

Odpowiedź od Waiteer.dk
Ventede 2,5 time på at få at vide at…
Ventede 2,5 time på at få at vide, at vores mad alligevel ikke vil blive leveret….

Odpowiedź od Waiteer.dk
Irriterende reklame sms'er jeg ikke har…
Irriterende reklame sms'er jeg ikke har bedt om og er bøvlede at afmelde
Middel oplevelse denne gang
Man skal ikke skrive der er 30-40 min levering hvis der rent faktisk ender med at gå langt over en time og maden er kold- og så tager I 59 kr i levering.
Den største gang bunde fangeri
Den største gang bunde fangeri
Jeg har fem gange i streg nu endt med skod support og ingen hjælp efter de reservere penge på mit kort og Beder mig betale igen skod app skod firma
STAY AWAY 🤬
I live in Vejle
I live in Vejle.
Non existing customer service, i have used Them 2 times, i had to write to the customer service both times. First the delivery guy drove arround the city for more than 1,5 hours after my food was picked up. They did not reply until the next day after i ordered: We Will give you free delivery. I have been ordering food 5 times a week for arround 10 years now, and i have never tried anything as bad as the 2 times i have used Waiteer. I Will not recomend this Company to my worst enemy.
Hej jeg er begyndt at få sms'er fra…
Hej jeg er begyndt at få sms'er fra jer. Jeg har ikke tilmeldt mig. Dvs. I har tilmeldt mig. Og det er ulovligt. Så det stopper i bare nu. For jeg skal ikke afmelde noget jeg aldrig har tilmeldt mig, jeg er tilmed på robinsonlisten så den form for markedsføring må i ikke. Hvis jeg bliver ved med at få sms'er fra jer fra d.d. må jeg anmelde jer. Dette gælder også emails. Jeg har haft en konto ved jer som jeg ikke har brugt i over et år. Som også er slettet nu. Har afmeldte mails mindst 6 gange. Også via. Support. Jeg har aldrig koblet mit tlf nummer til min konto. Og har nu ventet i så lang tid på jeres chat at jeg er nødsaget til at skrive her for i skider åbenbart på henvendelser.
Edit. Får endelig svar fra jeres support og bliver bare mødt med hån. Har selvfølgelig taget billede af det.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.