Oceniono na 4 z 5

Glæder mig til at prøve produkterne. Jeg savnede dog info om, at ordren først sendes ved frostfrit vejr – det ville have afklaret, hvorfor der gik lidt tid fra bestilling til afsendelse.

Oceniono na 4 z 5

Opdatering: Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter aller... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin oplevelse. Jeg var ikke klar over, at ievering først fandt sted når frosten var væk, så blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil... Zobacz więcej

1. Pielęgnacja trawników

Napisane przez firmę

Proff Turf blev etableret med en enkel vision: At give haveejere adgang til professionelle produkter og metoder til plænepleje, som både er enkle at bruge og yderst effektive. Vores mål er at gøre det muligt for enhver at opnå en sund, grøn og velplejet plæne uden mos og ukrudt - uanset tidligere erfaring eller størrelsen på haven.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og dejligt med lille dunk til refill

Vi købte et sæt med en lille tom dunk til refill, og så en stor 5 l. dunk med gødning. Super smart måde at sælge det på, så man ikke skal købe flere små dunke, der relativt koster noget mere. Levering osv. var velfungerende og hurtig. Og så vil jeg gerne rose den smarte opmåler inde på Proff Turfs website, en virkelig smart feature, hvor man ud fra Google maps nemt kan opmåle sin haves areal meget præcist, stor cadeau for den idé!

13 kwietnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Hurtigt og effektiv, da de kom retur med svar

Opdatering:
Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter allerede dagen efter. Det sætter jeg stor pris på, og jeg er glad for, at sagen blev løst så effektivt, da først dialogen kom i gang.

——————————————————————

Jeg vil gerne dele min oplevelse i håbet om, at det kan være til gavn for både virksomheden og andre kunder.

Jeg bestilte et produkt hos Proff Turf den 8. marts, men pr. 10. april har jeg desværre endnu ikke modtaget det. Pengene blev trukket fra min konto for 9 dage siden, så jeg havde forventet en opdatering eller en form for status.

Jeg har kontaktet kundeservice, men efter et par dages venten har jeg desværre endnu ikke fået svar. Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå travlhed eller uforudsete forsinkelser, men lidt kommunikation ville virkelig gøre en stor forskel og skabe tryghed som kunde.

Jeg håber, at dette blot er et enkeltstående tilfælde, og at Proff Turf får mulighed for at følge op og vise, at de kan levere den gode service, som mange andre tidligere har oplevet

10 kwietnia 2026

Det kom til tiden.

Det kom
Som planlagt og den vejledning der er med i pakken har gjort at jeg endnu ikke har brugt produktet, da jorden stadig er for kold.
Glæder mig til at komme i gang.

8 kwietnia 2026

Glæder mig

31 marca 2026

Fin oplevelse

Fin oplevelse.
Jeg var ikke klar over, at ievering først fandt sted når frosten var væk, så blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil rette tid. 👍
Nu venter jeg så lige en uge eller to, på rette jordtemperatur, så jeg kan få testet jeres produkter.

23 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Mega god videoer til at forklarer om…

Mega god videoer til at forklarer om produktet og om græsplænen. Ps. Går selv medet op i græs så fedt at i hos proff turf os gør det og laver nogle god produkter

15 października 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Hej John — tusinde tak for din fine anmeldelse 💚 Det glæder os virkelig, at du synes vores videoer er gode og hjælper med at forklare produkterne og arbejdet med græsplænen. Det betyder meget for os at høre der er endnu en græsnørd ombord på holdet - vi elsker når flere er ligeså vilde med græs som vi er. 😍

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber vores produkter og videoer fortsat hjælper dig med at få en flot plæne. Tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse, det er meget værdsat.

Med venlig hilsen,
Proff Turf

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og komplet levering til hoveddør !

16 października 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for din anmeldelse og at du tog dig tiden til at give den 💚

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen har levet op til dine forventninger – både hurtig og komplet, lige til døren 🚚✨ Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller fra start, så du kan komme hurtigt i gang med din græsplæne.

Tak fordi du har valgt Proff Turf – vi håber, du bliver glad for produkterne og resultatet 🌱

God service og gode produkter

God service og gode produkter

15 października 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tak for din anmeldelse og de pæne ord 💚

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores service og produkter🌱✨

Vi håber, du får stor glæde af din grønne investering!

23 września 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for din anmeldelse 💚

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt – det betyder meget for os, at du har fået en god start med din ordre 🚛🌿

Vi håber, du bliver glad for produkterne !

Super god produkt pakke

Super god produkt pakke, har en fantastisk hurtig effekt på min græsplæne, til sæson starter næste prøver jeg bestemt sommerpakken 👍

1 września 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! 💚

Det glæder os rigtig meget at høre, at pakken giver en hurtig effekt på din græsplæne – det er netop sådan, det skal være. 🙌 Og det lyder som en god plan at prøve sommerpakken næste sæson – vi står klar til at hjælpe dig med vejledning og støtte hele vejen.

Tak fordi du har valgt Proff Turf – vi ser frem til at følge med i din græsplænes videre udvikling!

Med grønne hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle hos jer, man får altid et godt svar hvis man har spørgsmål,og det virker utroligt godt jeres produkter

1 września 2025

Tusinde tak for dine varme ord, Heinz – det betyder rigtig meget for os 💚

Vi gør altid vores bedste for, at vores kunder får både hurtige svar og produkter, der virker. Det er skønt at høre, at det lykkes!

Tak fordi du vælger at handle hos os. Vi er stolte og beærede over at have dig med ombord og hvis du nogen sinde har spørgsmål eller brug for hjælp igen, så står vi altid klar 😊

Oceniono na 3 z 5

Blandet oplevelse.. God kundeservice!

Jeg har været lidt uheldig med sprayer hovederne - den første sad der plastik fast, så der ikke kunne dannes tilstrækkeligt vakuum til at produktet kunne blandes med vandet og den anden havde udfordringer da den flydende gød krystalliserede inde i sprayer hovedet og måtte renses ret ofte. Jeg oplevede bedre effekt af at fortynde den store dunk, men det gjorde bare at det hele tog noget længere tid og noget mere kompliceret. Det endte med jeg droppede resten og strøede resten af min granulat gødning ud.

Idéen er god og jeg har måske bare været uheldig.
Jeg har til gode at opleve den fulde effekt af produktet i græsset, da det var i starten af måneden det blev bragt ud.

Dog oplevede jeg en sublim kundeservice! Jeg skrev fredag efter lukketid og ærgrede mig over et ikke funktionelt sprayerhoved. Den blev besvaret 15 min efter med besked om det nye var afsendt og blev leveret til døren. Helt manifique!!

1 sierpnia 2025

Tusinde tak for din ærlige og grundige anmeldelse, Lucas 💚

Først og fremmest – det er selvfølgelig super ærgerligt at høre om dine udfordringer med sprayerhovederne. Det skal være nemt og ligetil at bruge vores produkter, og vi er kede af, at du har oplevet det modsatte. Vi tager dine observationer til os og kigger på, hvordan vi kan gøre sprayerne endnu bedre fremover 🙏

Når det er sagt, så gør det os rigtig glade at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – og at du fik hurtig hjælp, selvom det var uden for åbningstid. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder 💪

Vi håber, du får mulighed for at se den fulde effekt af produktet og alt virker nu, når det får lov at arbejde i græsset – og skulle du få få de mindste problemer eller hvis der stadig er problemer med sprayerhovedet, så står vi altid klar med til at hjælpe og finde en løsning på chatten, så du kan komme i mål med plænen.

Tak fordi du delte din oplevelse – både det, der fungerede og det, der kunne være bedre. Det hjælper os med hele tiden at blive skarpere 🌱

Oceniono na 4 z 5

Synes firmaet virker meget troværdig…

Synes firmaet virker meget troværdig med god service. Men de bad mig sende billeder af min græsplæne så de kunne råde mig til den bedste løsning, men efter jeg sendte billederne, hørte jeg aldrig tilbage. Nu er jeg så bare gået igangsat med deres standard plan for august, og er spændt på hvornår jeg ser et resultat.

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for at du finder os troværdige og for at dele, hvordan du har oplevet forløbet hos os 💚

Det er rigtig beklageligt, at du ikke hørte tilbage efter at have sendt billeder af plænen. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at håndtere rådgivning – vi forsøger altid vores bedste for at alle kunder får svar på chatten indenfor 24 timer, men desværre er sker der nogle gange fejl.

Vi håber at du har set resultater med produkterne og hvis du stadig står med uafklarede spørgsmål eller andet, så skriv endelig til os igen på chatten eller via mail info@proffturf.dk, så vil sørge vores bedste for at få rette op på den ulæste besked fra sidst.

Det glæder os, at du allerede er i gang med standardplanen for august – og ved behov vil vi selvfølgelig følge op hos dig, så du ikke står uden svar. Så skriv endelig, hvis det stadig er der. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at sikre, at du snart oplever synlige resultater.

Tak fordi du deler denne oplevelse – din feedback hjælper os med at forbedre vores service og sørge for, at lignende ting ikke sker igen.

Hurtig levering lige til døren

Hurtig levering lige til døren
Og man får god råd og vejledning

24 lipca 2025

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Jesper! 💚

Det glæder os meget, at du har oplevet hurtig levering direkte til døren og samtidig fået god rådgivning. Det er netop sådan, vi ønsker at skabe tryghed og tilfredshed hos vores kunder.

Tak fordi du er med ombord og tog dig tid til at skrive – vi sætter stor pris på det!

Oceniono na 4 z 5

Yderst nemt at påføre plænen

Yderst nemt at påføre plænen. Rigtig god guide på mail og hjemmesiden . Har den grønneste plæne i mange år. Helt sikkert pengene værd og vil bruge produkter fra proff turf fremover .

2 sierpnia 2025

Tusinde tak, Nicky, for din flotte anmeldelse! 🌱💚

Det gør os virkelig glade at høre, at du synes, det er nemt at anvende produkterne, og at vores vejledninger har hjulpet dig godt på vej. Og selvfølgelig — at du har fået en grønnere plæne end i mange år før! Det gør os så stolte at høre.

Tak fordi du vil fortsætte med at vælge Proff Turf — vi lover at blive ved med at arbejde for at leve op til dine forventninger og er taknemmelige for at have dig med ombord.

Oceniono na 5 z 5

Super gode og effektive produkter og en…

Super gode og effektive produkter og en virkelig grundig service/hjælp både før og efter købet. Mange anbefalinger herfra.

28 lipca 2025

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og anbefaling, Mikkel 💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både effektive produkter og grundig service — både før og efter købet. Det er netop sådan, vi ønsker, at vores kunder føler sig støttet hele vejen, så det gør os virkelig stolte at høre og vi takker mange gange for, at du deler din oplevelse og anbefaling — det betyder meget for os! 🌱

Oceniono na 5 z 5

Nemt og hurtig at sprede ud på plænen

Har købt en pakke med forskellige gødningspræparater og det er meget nemt at sprede ud. Jeg har ikke brugt det længe nok til at fortælle om det virker, men det er jeg nu ret sikker på at det gør. Men I skal absolut ikke være nervøse for om I kan finde ud af det. Har i en haveslange som kan nå haven rundt så er det nemt.

24 lipca 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for, at du tog dig tid til at give feedback og tak for den flotte anmeldelse 💚

Hvor er vi glade for at høre, at du synes, det var nemt og hurtigt at sprede gødningspræparaterne ud på plænen – præcis som det skal være 😊 Det glæder os også, at du føler dig tryg ved, at det virker, selvom du kun lige er kommet i gang.

Vi håber du er ligeså glad for produkterne og servicen, når du har testet effekten over lidt længere tid, og står selvfølgelig altid klar med rådgivning undervejs ved behov.

Husk altid at benytte dig af chatten på hjemmesiden, hvis der er det mindste du bliver i tvivl om. Fedt at have din ombord, vi ønsker dig den bedste sommer i haven. 🌱

Proff Turf

Godt tilfredse

Det de lover om deres produkter passer totalt. Min græsplæne ser allerede efter en uge super ud.

9 lipca 2025

Odpowiedź od Proff Turf ApS

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! 💚 Vi er virkelig glade for, at du har taget dig tiden til at give din feedback. Hvor er det er helt fantastisk at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger – og endda allerede har givet dig en græsplæne, der ser super ud efter kun én uge - stærkt arbejde! 😍

Tusind tak for din tillid til Proff Turf – vi er så glade for, at du fik dine forventninger indfriet.

Du ønskes en dejlig sommer.

Proff Turf

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej