Glæder mig til at prøve produkterne. Jeg savnede dog info om, at ordren først sendes ved frostfrit vejr – det ville have afklaret, hvorfor der gik lidt tid fra bestilling til afsendelse.
Opdatering: Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter aller... Zobacz więcej
Fin oplevelse. Jeg var ikke klar over, at ievering først fandt sted når frosten var væk, så blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Proff Turf blev etableret med en enkel vision: At give haveejere adgang til professionelle produkter og metoder til plænepleje, som både er enkle at bruge og yderst effektive. Vores mål er at gøre det muligt for enhver at opnå en sund, grøn og velplejet plæne uden mos og ukrudt - uanset tidligere erfaring eller størrelsen på haven.
Heimdalsvej 2A, 9800, Hjørring, Dania
- info@proffturf.dk
- proffturf.dk
Hurtig levering og dejligt med lille dunk til refill
Vi købte et sæt med en lille tom dunk til refill, og så en stor 5 l. dunk med gødning. Super smart måde at sælge det på, så man ikke skal købe flere små dunke, der relativt koster noget mere. Levering osv. var velfungerende og hurtig. Og så vil jeg gerne rose den smarte opmåler inde på Proff Turfs website, en virkelig smart feature, hvor man ud fra Google maps nemt kan opmåle sin haves areal meget præcist, stor cadeau for den idé!
Hurtigt og effektiv, da de kom retur med svar
Opdatering:
Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter allerede dagen efter. Det sætter jeg stor pris på, og jeg er glad for, at sagen blev løst så effektivt, da først dialogen kom i gang.
——————————————————————
Jeg vil gerne dele min oplevelse i håbet om, at det kan være til gavn for både virksomheden og andre kunder.
Jeg bestilte et produkt hos Proff Turf den 8. marts, men pr. 10. april har jeg desværre endnu ikke modtaget det. Pengene blev trukket fra min konto for 9 dage siden, så jeg havde forventet en opdatering eller en form for status.
Jeg har kontaktet kundeservice, men efter et par dages venten har jeg desværre endnu ikke fået svar. Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå travlhed eller uforudsete forsinkelser, men lidt kommunikation ville virkelig gøre en stor forskel og skabe tryghed som kunde.
Jeg håber, at dette blot er et enkeltstående tilfælde, og at Proff Turf får mulighed for at følge op og vise, at de kan levere den gode service, som mange andre tidligere har oplevet
Har ikke prøvet produktet endnu
Har ikke prøvet produktet endnu, levering ok
Det kom til tiden.
Det kom
Som planlagt og den vejledning der er med i pakken har gjort at jeg endnu ikke har brugt produktet, da jorden stadig er for kold.
Glæder mig til at komme i gang.
Glæder mig
Fin oplevelse
Fin oplevelse.
Jeg var ikke klar over, at ievering først fandt sted når frosten var væk, så blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil rette tid. 👍
Nu venter jeg så lige en uge eller to, på rette jordtemperatur, så jeg kan få testet jeres produkter.
Mega god videoer til at forklarer om…
Mega god videoer til at forklarer om produktet og om græsplænen. Ps. Går selv medet op i græs så fedt at i hos proff turf os gør det og laver nogle god produkter

Super god produkt pakke
Super god produkt pakke, har en fantastisk hurtig effekt på min græsplæne, til sæson starter næste prøver jeg bestemt sommerpakken 👍

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer, man får altid et godt svar hvis man har spørgsmål,og det virker utroligt godt jeres produkter

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Blandet oplevelse.. God kundeservice!
Jeg har været lidt uheldig med sprayer hovederne - den første sad der plastik fast, så der ikke kunne dannes tilstrækkeligt vakuum til at produktet kunne blandes med vandet og den anden havde udfordringer da den flydende gød krystalliserede inde i sprayer hovedet og måtte renses ret ofte. Jeg oplevede bedre effekt af at fortynde den store dunk, men det gjorde bare at det hele tog noget længere tid og noget mere kompliceret. Det endte med jeg droppede resten og strøede resten af min granulat gødning ud.
Idéen er god og jeg har måske bare været uheldig.
Jeg har til gode at opleve den fulde effekt af produktet i græsset, da det var i starten af måneden det blev bragt ud.
Dog oplevede jeg en sublim kundeservice! Jeg skrev fredag efter lukketid og ærgrede mig over et ikke funktionelt sprayerhoved. Den blev besvaret 15 min efter med besked om det nye var afsendt og blev leveret til døren. Helt manifique!!

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Synes firmaet virker meget troværdig…
Synes firmaet virker meget troværdig med god service. Men de bad mig sende billeder af min græsplæne så de kunne råde mig til den bedste løsning, men efter jeg sendte billederne, hørte jeg aldrig tilbage. Nu er jeg så bare gået igangsat med deres standard plan for august, og er spændt på hvornår jeg ser et resultat.

Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren
Og man får god råd og vejledning

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Yderst nemt at påføre plænen
Yderst nemt at påføre plænen. Rigtig god guide på mail og hjemmesiden . Har den grønneste plæne i mange år. Helt sikkert pengene værd og vil bruge produkter fra proff turf fremover .

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Super gode og effektive produkter og en…
Super gode og effektive produkter og en virkelig grundig service/hjælp både før og efter købet. Mange anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Nemt og hurtig at sprede ud på plænen
Har købt en pakke med forskellige gødningspræparater og det er meget nemt at sprede ud. Jeg har ikke brugt det længe nok til at fortælle om det virker, men det er jeg nu ret sikker på at det gør. Men I skal absolut ikke være nervøse for om I kan finde ud af det. Har i en haveslange som kan nå haven rundt så er det nemt.

Godt tilfredse
Det de lover om deres produkter passer totalt. Min græsplæne ser allerede efter en uge super ud.

Odpowiedź od Proff Turf ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.