Vestsjællands Tandlægecenter Recenzje 23

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Øjjjjj hvor fantastisk!!! tænker jeg på, når jeg har været her til eftersyn: Tænk - at man kan være SÅ glad og begejstret for, at komme til tandlæge. Alle er SÅ smilende, hjælpsomme, søde og rare og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Højt fagligt niveau, empati, hyggelig stemning og min tandlæge skræk blev taget seriøst. Har fået lavet en keramik krone og nogle andre småting, over et års tid, og kan medgive Tandlæge Mette... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har ikke indrykket anmeldelsen for at få dækket mine udgifter, men alene for at advare andre mod produktet. Jeg ville iøvrigt aldrig vende tilbage til dette firma, som tilbyder reparatione... Zobacz więcej

1. Stomatolog

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vestsjællands Tandlægecenter i Slagelse tilbyder alt inden for moderne pleje og bevaring af egne tænder. Tandklinikken tilbyder professionel tandpleje, behandling af paradentose og tandkroner samt tandimplantater. Vores tandlæger har igennem mange år opbygget en stor erfaring med tandimplantater og restaurering af tandsættet. Tandklinikken ligger centralt placeret i Slagelse og drives af implantolog og tandlæge Henrik Harmsen.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Så fantastiske!

Alle er SÅ smilende, hjælpsomme, søde og rare og man føler sig virkelig velkommen, og det er simpelthen SÅ pragtfuldt, at der er helt styr på tænderne og tandkød. Så Tusinde Tak til jer alle.

6 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

TIP TOP TANDLÆGECENTER I SLAGELSE…

Jeg trådte ind ad døren og blev budt velkommen af sødt og smilene personale.
Præcision er åbenbart på højt plan hos V tand. Jeg havde tid kl 12 og præcis kl 12 tog tandlægen og klinikassistenten mig ind til behandling.

Tandlægen var yderst dygtig og professionel , og informerede løbende om behandlingen, samt gav råd og vejledning til evt. Forbedring eller bedre mund hygiejne. Tandlægens informationsdeling var let forståeligt og han var yderst grundig med behandlingen.
Jeg var yderst tilfreds med resultatet.

Klinikassistenten skal også have stort ros for at tage hånd om mig. Hun var yderst dygtig til at give mig følelsen af tryghed og sikkerhed.
Klinikassistenten var yderst opmærksom på at man havde det godt på tandlægestolen under hele behandlingsforløbet.

Tusinde tak til jer begge 2.

Jeg anbefaler helt sikkert V tand, fordi hele teamet er yderst professionelt og serviceminded.
Det bedste er at man kommer hjem med et yderst godt smil på læben efter sådan en god oplevelse

Tak til alle hos V tand fra en yderst tilfreds kunde.

24 lutego 2021

Pengemaskine og uprofessionel behandling

Jeg var til en forundersøgelse og blev lovet en helt anden pris i telefonen, så kørte en lang tur forgæves og blev ovenikøbet opkrævet et højt beløb for mit besøg! De kiggede blot på mine tænder og tog et billede med et almindeligt kamera! Gik til anden klinik som kiggede og vurderede, at jeg ikke var egnet til denne operation og her var det ganske gratis! Jeg kan ikke anbefale denne klinik! Uprofessionelt og de snyder med priser og rådgiver forkert!

11 lipca 2020
Oceniono na 3 z 5

Manglende opfølgning.

To gange har jeg haft aftaler om større behov I form af eventuel tandretning og undersøgelser som ikke er blevet fulgt op på af tandlægen.
Selve klinik og de øvrige behandlinger har været fine.

24 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

En klinik hvor de kan deres håndværk!

En klinik hvor man får en virkelig god service af yderst kompetent personale.
Kan trygt anbefales, især kan jeg anbefale “Teleskob protese” det er ikke billigt, men det føles helt som var det egne tænder.
Der gror ikke roser nok i min have til at dække Henriks fortjeneste.👍👍

9 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Efter endt behandling vil jeg dele…

Efter endt behandling vil jeg dele roser ud til Henrik Harmsen og hele teamet bag Vestsjællands Tandlægecenter, jeg har haft en lidt turbulens tid vedr. tandlæger i de seneste år, men endelig føler jeg mig tryg og i gode hænder hos jer, anbefalet af en god veninde, så hende skylder jer også en stor tak, eller rettere vi, for min mand har også været igennem den helt store tur og er også glad og tilfreds med den beslutning han tog.
Tak fra to tilfredse patienter til hele teamet.

12 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde gennem flere år og…

Jeg har været kunde gennem flere år og er mere end tilfreds. Jeg kører hele vejen fra Lolland til Slagelse hver gang og det er turen værd! Kan klart anbefale andre at benytte sig af klinikken - niveauet af service er højere end noget andet sted jeg har oplevet.

18 marca 2019

Vestsjællands Tandlægecenter

Jeg vil starte med at sige, jeg har lidt af tandlægeskræk alle dage.
Men da jeg så annoncen om tandlæge uden smerte, bestilte jeg tid i Vestsjællands Tandlæge Center. Ønskede at høre hvad de kunne gøre for mig.
Aldrig i mit liv har jeg mødt et team som er så vidunderlige.
I fortjener prisen som i fik I 2018 for Danmarks bedste arbejdsplads.
Det virkeligt utroligt, man nærmest skal betragte klinikken, som ens andet hjem. Ha ha.
Der så lyst og venligt, atmosfæren er helt i top. Jeg ved hvad jeg taler om, for har været der adskillige gange.
Jeg fik et knus af verdens sødeste assistenter, når jeg blev kaldt ind. Samt et knus af tandlægen når det var ovre.
Fuld og kærlig forståelse ved informationen.
Tandlæge Henri Harmsen, som er den kæreste,sjoveste og dygtigste Tandlæge. Altid parat/altid en løsning. Men Henrik går tit på kursus vi alle har gavn af. I sådan et fravær knækkede jeg en tand.
Tandlæge Mette Kusel tog mig med det samme. Jeg var helt rørt over hun brugte en time uden jeg havde en tid, på en prof måde at forklare osv, at alt ordnede sig igen.
Jeg vil gerne hermed sige samlet tak til jer alle for det i var og er for mig. Kunne sige så meget pænt om jer hver især, men det blev nok for langt
I skal vide at jeg tit gik ned af trappen med et varm hjerte for jer, samt med glædes tåre på kinden over at der fandtes så hjertevarme mennesker på et sted.
Mange burde stå i lære hos jer.
Kan kun give jer 5 stjerner, selvom i skal have en Guldmedalje.🥇
Knuser til jer alle fra
Rita Bergen 👍💐

16 lutego 2019
Oceniono na 1 z 5

Vedr min tidligere anmeldelse: Køb ikke hjemmefræsede kroner

Jeg har ikke indrykket anmeldelsen for at få dækket mine udgifter,
men alene for at advare andre mod produktet.
Jeg ville iøvrigt aldrig vende tilbage til dette firma, som tilbyder
reparationen til 6390,-, mens slutregningen bliver 8728,-. Hertil skal
lægges grundlaget for tilbudet, en forundersøgelse til 1879,-.
På slutfakturaen betalte jeg 1576,- plus moms for 4 bedøvelser.
Jeg mente kun, at jeg havde fået en, men fik at vide, at jeg nok
ikke havde mærket de andre! Så ved man ligesom hvad det er for
en butik man handler i.

11 października 2018

Fantastisk tandlæge

Jeg har været fast patient i de sidste 20 år og altid været glad for behandlingen og det professionelle arbejde de udfører.
De yder altid en super service; sidst hvor jeg havde knækket en tand i weekenden, skrev jeg til dem pr mail således at de mandag morgen vidste jeg havde brug for at booke en tid. De ventede dog ikke til mandag morgen med at svare mig - svaret fik jeg om søndagen, at de var klar til at tage imod mig mandag morgen kl. 9.00 :))))
Og udover dette så har de lavet de smukkeste fortænder (krone) til mig - det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet :))))
Så jeg kan kun anbefale dem - de er super dygtige, søde og betænksomme.

29 listopada 2017

Fremragende tandlæge

Fremragende tandlæge ! Endelig har jeg fundet en tandlæge jeg har tillid til . Det er simpelthen en fornøjelse at komme . Behandlingen er meget professionel , og man bliver altid særdeles godt informeret om behandlingen , både før og efter . Jeg kører gerne hele vejen fra Hørsholm til Slagelse , for at gå trygt til tandlæge . Personalet er altid utrolig søde og imødekommende .

22 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Højt fagligt niveau og empati hos hele teamet

Har fået lavet en keramik krone og nogle andre småting, over et års tid, og kan medgive Tandlæge Mette Krusell et al. min varmeste anbefaling.

De bedste hilsener og på gensyn

Anton

11 października 2017
Oceniono na 3 z 5

En blandet oplevelse.

Havde tid til en tandrensning. Havde givet tilladelse til at hente jounal fra tidligere tandlæge og havde udfyldt skemaet fra deres flotte hjemmeside.
Da jeg satte mig i stolen fik jeg besked om at der skulle måles tandlommer. Jeg opponerede mod det da jeg intet vidste om det og at det næsten lige var blevet gjort.
Spurgte om de ikke havde fået og læst mine papire. Viste sig de havde dem men ikke læst dem. Der var en del uoverenstemmelse.
De tre første jeg mødte hilste ikke, først den fjere bød mig velkommen.
En blandet oplevelse hvor jeg følte de ikke tog mig seriøst.

14 stycznia 2017

regning for udeblivelse

Jeg havde en tid hos Vestsjællands tandlægecenter hvilket jeg desværre havde glemt på selveste dagen, og det skete pga sygdom (dette kan påvises). Tandlægecenteret sender mig derfor en regning på ikke mindre end 560 kr. Jeg syntes det er et meget stort beløb for udeblivelse og jeg syntes at de skulle de gør patienterne opmærksomme på at en udeblivelse vil koste dem 560kr når de aftaler en tid. Selvfølgelig er det ikke rimeligt at de har en tom stol, men ligefrem en regning på 560kr det er nu lige i overkanten!!Men jeg er da glad for at jeg kunne give en tandlæge lidt ekstra julegave for ikke at lave en disse..
Jeg kender andre centre kræver ikke et udeblivelse gebyr såfremt man har en gyldig grund.

22 grudnia 2016
Logo Vestsjællands Tandlægecenter

Odpowiedź od Vestsjællands Tandlægecenter

Kære Lena Thygesen.
Slagelse d. 2/1 2017

Du har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, og vi kan ud fra den se, at du ikke har forståelse for den regning, du har modtaget for din udeblivelse. Derfor sender vi dig en uddybende forklaring.

Du har valgt at udeblive fra din FØRSTE aftale hos os nogensinde mandag d. 19/12 2016. Der var afsat 45 minutter til dig.
Det er faktisk en uhensigtsmæssig måde at indlede et nyt samarbejde på.

Ugen inden jul er en af de travleste uger, og når du udebliver, og dermed ikke kommunikerer, at du ikke kommer, forhindrer du en anden patient, som meget vel kunne være en patient, der har ondt, i at blive hjulpet.

Da du IKKE kommer til den tid, som du selv har bestilt, ringer vi til dig, men du tager ikke telefonen, og du ringer ikke selv tilbage til os.
Vi synes dels, at det i høj grad er manglende respekt for vores tid men især, at det er hensynsløst overfor andre nødlidende patienter, og af begge disse grunde sender vi dig en regning.

Vi opererer med en venteliste, og det havde været nemt at afsætte din tid til anden side, hvis du altså havde valgt at kommunikere, at du ikke kom.
Vi kan konstatere, at du dels forbeholder dig ret til at dominere vores tid og dermed den tid, som patienterne på vores venteliste efterspørger, og tillige beklager du dig over at få en regning for at udeblive uden at melde afbud.

Der er sikkert en anden tandlæge, der kan leve med din måde at være på, men vi kan ikke – først og fremmest af hensyn til de patienter, der gerne vil komme, og som melder afbud, hvis de skulle blive forhindrede.

Jeg henviser i øvrigt til vores hjemmeside http://www.vtand.dk/om-tandklinikken-patient-info.php hvor vores udeblivelsesregler står oplistet.

Jeg noterer i øvrigt, at du i dit skriv på trustpilot ikke har fremlagt den dokumentation eller begrundelse for dit afbud, som du snakker om.

I øvrigt skal du ikke betale din regning. Vi giver gerne denne omgang, hvis du bare finder en anden tandlæge, der kan leve med din måde at agere på.

Henrik Harmsen
Vestsjællands Tandlægecenter

Omsorgsfuld og dygtige

Fantastisk Tandplejer Sarita, er i gang med den store paradentose behandling af mig og jeg er kommet over min tandlæge skræk.
Er så positiv over klinikken og de ansatte.
Tak til jer allesammen.

10 listopada 2016

Super kvalitet og service

Jeg har fået lavet en Cerec keramik krone hos Henrik Harmsen - Vestsjællands Tandlægecenter, og jeg er yderst tilfreds med forløbet samt det udførte arbejde.

Henrik - og personalet på klinikken er meget imødekommende, man føler sig i trygge hænder under hele operationen.

Pasform, farve og finish på den færdige tandkrone er ramt præcist.
Professionelt håndværk i meget høj kvalitet.

Mine bedste anbefalinger hermed.

Peter

2 czerwca 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej