Man bliver altid mødt med et smil i receptionen, hvilket altid er en dejlig måde at starte et tandlægebesøg på. Personalet er altid meget imødekommende hele vejen rundt. Tandlægen Karam er så rol... Zobacz więcej
Ser tilfældigt en rædselsbeskrivelse om team Winkler og tænker at det er da utroligt jeg stadig - siden min debut hos tandlæge Winkler i 1976 - har mine tænder. De behandlinger jeg gennem årene har... Zobacz więcej
Sidste besøg hos en tandlæge var hos en anden i Slagelse. De ødelagde alt omkring tandpleje. Jeg skulle finde mig en ny tandlæge. Anmeldelserne af Karam var virkelig gode. Med min nye tandlæge ang... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til SlagelseTand. Din lokale tandlæge centralt i Slagelse. Vi går højt op i at give den bedste tandpleje for vores patienter. Vi laver kun kvalitetsbehandlinger af vores dygtige tandlæger. Vi går op i at give smertefrie behandlinger til fair priser. Ring og få en tid samme dag hos din foretrukne tandlæge i Slagelse.
Nytorv 7, 4200, Slagelse, Dania
- 58 50 27 00
- info@slagelsetand.dk
- slagelsetand.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Mistillid
Jeg er kommet hos dem gennem en årrække. Tillid er en vigtig ting for mig, når det gælder tandlæger. Min tandlæge hos dem holdte desværre og der begyndte min mistillid. Fik en tandrens, som jeg skal have hver 3. Måned, hos en tandplejer. Min mand fik samme behandling, men hos en tandlæge. Men prisforskellen var godt 1000 kr. Hvor Min var den dyreste. Vi har aldrig kunne få en forklaring på, hvorfor. Jo den ene har en tand mere end den anden der skal renses. Men ifølge deres egen prisliste er det ikke 1000 kr. Tjek hvad i betaler for!!
Fik en tid dagen efter med tandpine
Fik en tid dagen efter med tandpine. Var ikke kunde i forvejen og lider sygt af tandlægeskræk.
Alt fra dem i receptionen. til klinikass. og hele måden tandlægen (tror nok han hedder Karem) håndteret en med som med tandlæge og nåleskræk på. Det var en god oplevelse selv om de måtte arbejde lidt for det :)
En god oplevelse at møde Karam og hans…
En god oplevelse at møde Karam og hans team.
Han fik mig til at føle mig tryk, trods min tandlægeskræk, da jeg skulle have sat implantater i.
Tak for jer.
Fantastisk service
Den bedste service, behandlinger og pris oplevet!
Jeg havde 'opgivet' tilliden til tandlæger men Karam og resten af klinikken har lavet smertefrit større arbejde med proff. gennemgang og efterfølgende dokumentation så lysten til at sætte mig i en tandlægestol er genvundet.
Kan kun anbefales
Jeg havde tandsmerter og fik en tid forholdsvis hurtigt. Hverken første eller sidste gang jeg er hos dem. Personalet yder god service og tandlægen (Karam) er dygtig og professionel. Han lytter og tager hensyn til ens behov. Jeg føler mig tryg hver gang jeg er hos dem og er glad for jeg efter mange år har fundet en dygtig og ikke mindst en ærlig tandlæge. Og jeg kører gerne vejen :-)
Det bliver spændende
Det bliver spændende, når jeg får en regning på 250 kr for udeblivelse !
Jeg har i dag 11.11.24 fåen en indkaldelse til tandeftersyn. De har reserveret tid til 05.12.24.
Der er bare lige det: JEG har ikke meldt mig til regelmæssigt eftersyn eller bestilt tiden !
JEG skal melde afbud - NEJ- JEG har ikke bestilt den tid !
Slagelses bedste og mest kompetente tanflæge
KÆMPE ROS til alle på klinikken.
Virkelig kompetent, effektivt, forstående og sødt personale. Er normalt ikke vild med at gå til tandlægen men må sige at jeg er fuldstændig tryg når jeg sætter mig til rette i tandlægestolen.
Fortjener mindst 100 stjerner.
Fantastisk sted og søde mennesker
De er simpelthen helt fantastiske hos Slagelse Tand. Jeg er tandlægeskræk og har ikke været afsted i mange år. Nu tog jeg mig sammen og de modtog mig så godt - ingen dårlig samvittighed, ekstra tid afsat til mig og ingen stress.
Jeg skrev mails med dem omkring tider og der var de også venlige.
Jeg har nu fået klaret min første behandling og jeg er blevet vejledt så fint og indtil videre er der ikke noget der har gjort ondt hverken før eller efter. De kan varmt anbefales især hvis man også er tandlægeskræk! Jeg er meget mere rolig og er klar til min tid jeg har om 1 uge igen :-)
Bedste behandling
Jeg startede med voldsom tandlæge skræk og skulle igennem en store behandling over flere gange! Jeg var ret nervøs i starten og på renden til angst anfald! Inden min behandling startede gav jeg udtryk for dette og der blev taget hånd om det på bedste vis! Jeg har aldrig oplevet et bedre og mere professionelt personale som dem! Jeg er nu færdig med alle mine behandlinger og har aldrig haft det bedre! Tusinde tak for en fantastisk behandling! Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Slagelse Tand i alle former og størrelser (også selvom man har voldsom tandlæge skræk). Jeg er ikke længere bange for at gå til tandlægen, Jeg har fået de bedste råd og vejledninger til forsat gode tænder og sundt tandkød.
Glad og tryg hos SlagelseTand
Jeg er altid glad for at komme hos SlagelseTand og min tandlæge Safa.
Der er altid den tid jeg har behov for, han tager sig tid til at svare på alle mine spørgsmål og viser også gerne på røntgenbillederne hvis muligt.
Jeg har været hos Safa nogen gange, men i dag skulle en visdomstand opereres ud og jeg var da lidt nervøs. Det var så god en oplevelse, det var hverken ubehageligt eller utrygt. Jeg mødes altid kun af søde og smilende klinikassistenter, uanset hvem af dem der hjælper tandlægen den dag. Tak til SlagelseTand for altid at gøre tandlægebesøg til en god oplevelse.
Den bedste tandlæge oplevelse!
Jeg var faldet og havde ramt en kantsten, der ledte til jeg næsten mistede mine fire fortænder.
Derefter gik jeg rundt til samtlige tandlæger i Slagelse for at få det fikset men de fleste havde ventetid på 3-6 måneder.
Jeg mødte en engel i Karam der tog sig tid til at lave et helt nyt smil til mig allerede næste dag og til en fremragende pris!
Hele processen var smertefri, nærmest komfortabel da både Karam og hans assistenter er meget rolige og behagelige mennesker.
De kom som sendt fra himlen og lavede et nyt smil til mig der er endda pænere end hvad jeg havde før mit styrt (fik rettet en skæv tand og lukket mit mellemrum mellem fortænderne).
Jeg kan ikke takke Slagelse tand og ikke mindst Karam nok!
Safa - dagens mand!
Jeg har efter en traumatisk oplevelse med en tidligere tandlæge fra København ikke været til tandlægen siden jeg var 19 år - og jeg er 28 år idag. Fra igår nat oplevede jeg nok hvad der kan beskrives som de værste smerter jeg nogensinde har oplevet, da der gik hul på en visdomstand.
Idag (22/8) ringede jeg ind og bestilte en akut tid, som jeg fik få timer efter mit opkald. Til at starte med blev jeg mødt af en venlig sekræter. Men dagens mand går absolut til tandlægen Safa, som tog sig tid til at lytte og, som udstrålede en varm og forstående energi da jeg fortalte ham om min trauma med en tandlæge fra København.
Safa og Birgit viste omsorg og forståelse med det samme, og de begge var så kommunikativ med mig - og med hinanden, som gjorde at min trauma og alvorlige tandlægeskræk blev jaget bort med ét! Safa har en meget blid og let hånd, og er utrolig ærlig at tandfjernelsen gjorde næsten slet ikke ondt!
Fem stjerner er ikke engang nok til at beskrive hvor tryg, omsorgsfuld, varm, imødekommende og forstående Safa og Birgit var. Tusinde tak til de to!
Jeg er absolut en fast kunde hos Safa fra nu af, og jeg kan med trygt sige at han har officielt fjernet min trauma og skræk vedrørende tandlæger.
Tak tak tak Safa og Birgit - vi ses snart igen!
Yderst behagelig og professionel behandling
Førstehåndsindtrykket er altid rart når man bliver mødt med et smil af personalet i receptionen. Karam er en fremragende tandlæge, som giver professionel vejledning og behandling. Der bliver altid spurgt og lyttet til mine behov og ønsker. Samtidig er der en god stemning og en humoristisk tilgang til det hele. Kan kun anbefales!
Nærværende, omsorgsfuld og professionel
Tandlægen Karam er så rolig og så professionel. Hans altid rolige og rare væsen kan få enhver til at føle sig tryg. Han udførelse af behandlinger er uden tvivl 5 stjerner værd!
Tak for en god oplevelse!
Super god tandlæge hvis man har tandlægeskræk
Karam er virkelig dygtig og behagelig. Jeg har i mange år haft tandlæge skræk, inden jeg mødte op i klinikken Slagelse tand.
Jeg har nu brugt Slagelse tand de sidste 3 år og har virkelig været tilfreds med behandlingen hos dem.
Varm anbefaling herfra !
Når nu i svare på mit oplæg og vælger…
Når nu i svare på mit oplæg og vælger at gøre så jeg ikke kan svare tilbage, må jeg jo skrive et nyt, vælger at blive væk, fik syre i øjet dagen før en aftale ringede om morgen og fortæller situationen da jeg er nød til lægebesøg, er det en skam at gå når man bliver smidt ud med en kommentar om i ikke kan hjælpe pga et angst anfald. Ærligt hvad bilder i jer ind? Og skrive som i gør. Ordret var at i ikke kunne hjælpe mig hvis ikke jeg fik fjernet en tand midt i et angstanfald. I smed mig ud, og da den kommentar blev leveret valgte jeg at rejse mig, skulle jeg blive i en stol hvor jeg ikke var velkommen, har da heldigvis et vidne som var tilstede da i smider så grim en kommentar
Har altid oplevet en service der har været i top
Har altid oplevet en service der har været i top! Enten om det er fra en tandrensning til et større indgreb!
Personalet er altid flinke og imødekommende, det gør bare oplevelsen bedre, at man ved man er i gode hænder!
Kan varmt anbefales.
Karam og Slagelse Tand fortjener top karakter
Karam og hans tema er simpelthen de bedste og mest kompetente tandlæger jeg har besøgt igennem mine 32 leveår. Altid flinke og behagelige at være inde hos. Går altid derfra med en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale Karam og Slagelse Tand.
Så forsvandt min tandlæge angst
Jeg skulle finde mig en ny tandlæge. Anmeldelserne af Karam var virkelig gode.
Med min nye tandlæge angst mødte jeg op hos Slagelsetand - Karam.
Den bedste oplevelse jeg kunne ønske mig. Jeg blev beroliget og vejledt på bedste vis.
Kan kun anbefale Karam og Slagelsetand.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.