Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej
uniquelady.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej
End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O uniquelady.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.
Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.
Havremarken 4B B8, 3650, Ølstykke
- support@uniquelady.dk
- www.uniquelady.dk
Inni użytkownicy przeglądali również

FANTASTISK
God Kvalitet Hurtig Super Service
Og det varmer med en personlig hilsen det gør
at mand føler sig velkommen og værtsat som kunde
Mange Hilsner Carsten

god kvalitet
jeg er glad for varen og synes det er kvalitet at man køber og der er en god service kan varmt anbefalde det til andre at de skal købe her..

Service i top
Altid god og hurtig service. Handler helst her hvor jeg oplever en der brænder for sin forretning

Odpowiedź od uniquelady.dk
Top kvalitet, gode produkter og priser der er til at betale,
Jeg har købt flere produkter gennem Uniquelady det har altid været i top og hurtig levering, jeg kan varmt anbefale at du / i handler hos hende.
Mange hilsner en tilfreds kunde.
Pernille Andersson.

Odpowiedź od uniquelady.dk
Fantastisk sted at handle med on-line hjælp og support ved spm.
Michelle er meget hands-on og giver gode råd og vejledning ved spørgsmål. Varen skulle bestilles hjem og jeg fik den indenfor det lovede tidsrum og med den besked jeg havde valgt. Grundet længere levering end normalt, var der vedlagt en lille ekstra gave - en meget flot gestus. Et supersted at handle.

Odpowiedź od uniquelady.dk
Virker til et seriøst sted, Gode kvalitet varer og service. Efter nogle små fejl, bliver det hurtig rettet.
Virker til et seriøst sted, Gode kvalitet varer og service
God og venlig service
Varer af god kvalitet og levering som oplyst.
Hurtig levering flot produkt
Meget hurtig levering.
Og produkterne svare til beskrivelsen af dem.
De er meget lækre, og jeg er utrolig tilfreds.
Perfekt og godt fyldt ud analt
Har haft meget glæde af anal smykke plug'en i størrelse large. Min kæreste prøvede først den i mindre udgave, men her var faren for, at den smuttede helt op, al for stor, da basen ikke er stor nok. Den store er helt perfekt - og du behøver ikke have den store øvelse. Kæresten elsker at være fyldt godt ud, og det bliver hun med denne lækre og smukke anal plug. Og ja, den lille bliver brugt som opvarmning :-)
Overraskende hurtig levering
Jeg bestilte kl. 14:00 og næste morgen kl. 08:00 fik jeg en SMS med pinkoder at jeg kunne afhente ved døgnposten :-)
super hurtig og professionel
som altid bliver mine vare leveret hurtigt og med en personlig hilsen, som betyder lidt mere. Tak
Hurtig levering ☆ TAK ☆
Tak for top god og personlig service ☆ Det betyder rigtig meget for mig ☆ Af hjertet tak ☆
Personlig hilsen..?
Jeg har meget lidt at udsætte på forsendelsen eller hurtigheden. Men billedet af produktet på hjemmesiden stemte ikke overens med det tilsendte, hvilket var lidt æv- Der var en ekstra ring, og produktet var en smule større. Det kan jeg leve med..
Men..Den personlige hilsen på den vedsendte faktura har jeg meget svært ved at forstå? For nogen mennesker er det vel god service, for mig er det bare.. Tja ulækkert er vel for meget sagt, men ganske grænseoverskridende, noget som jeg absolut ikke bryder mig om. Hvis den personlige hilsen havde stået maskinskrevet på fakturen, havde det været en anden sag. Men her har en siddet og taget sig tid til at skrive en personlig hilsen.. Jeg vil gerne bestille igen, men kun hvis man kan undgå den familiære omgangstone og kommentarer på ens faktura..?
Først 3. Men da UniqueLady har sørget for, at jeg fremad undgå disse, får hun 5. SÅ kan jeg kun give de andre ret i, at der er fokus på kunden:-)

Super hurtig levering
Fedt med så hurtig levering. eneste grund til at det ikke er fem stjerner, er at der desværre manglede "lidt" i leverancen . dette blev dog hurtig eftersendt...

Odpowiedź od uniquelady.dk
Bedste service hos uniquelady!
Jeg skriver ikke andet end at det var super dejlig service da jeg virkelig kun har modtaget en perfekt service. Jeg har sendt en del mails og har fået svar på dem alle og på sådan en måde at man ikke skulle føle sig irriterende eller flov. Jeg havde glemt at bestille batterier med men dem fik jeg lige oveni. Jeg er også super glad for mit produkt og det er præcis som beskrevet. Tusind tak for en dejlig oplevelse!

Odpowiedź od uniquelady.dk
God oplevelse på trods af ferie/ferieafløser
Lidt problemer med at få varen udleveret når den skulle afhentes personligt, men det gik på trods af lidt tekniske vanskeligheder med at få kontakt over telefonen - men alligevel så handler jeg her igen

FANTASTISK SERVICE!!!!
Sikke en service og kvalitet til rimelige priser, godt gået!

Eksebtionel god service!
Uniquelady tager deres kunder seriøst. Der besvares prompte på evt spørgsmål, skulle der være problemer med noget bliver de løst asap. Hvis noget af det man har købt ikke er på lager, sendes det de har med det samme, og resten såsnart de har det hjemme. Man skal ikke gå og vente i evigheder på det de rent faktisk har, bare fordi et par ting mangler, og man skal ikke rykke for det der så ikke er hjemme endnu. Der holdes en sjældent set styr på deres kunder, det er en fornøjelse at handle hos/med jer.
Eneste kritik vil være, at I har for lidt eller slet ingen af nogle ting i jeres shop. Meeeen, vi har nu dog handlet for en god sum. :D