uniquelady.dk

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Oceniono na 1 z 5

Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

O uniquelady.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ærlig snak når det gælder rådgivning indenfor BDSM og eksperimenterende seksualitet. Svar og produkter du kan bruge til noget - i forhold til kvalitet, sikkerhed og fantasfifuld leg.

Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.

Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kanon kundeservice og hurtig levering

Uniquelady er hurtig og præcise til at svare, hvis man har spørgsmål omrkring deres produkter eller bdsm verden, derudover levere de også hurtig, fik min varer dagen efter jeg havde bestilt den.

9 sierpnia 2014

Hej Søren,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at det hele bare spillede. Du er altid velkommen igen.

Personlig service i top

Uniquelady.dk leverer en fantastisk kundeservice med god responstid på henvendelser, spørgsmål og eventuelle særbestillinger.

Mens at jeg måtte vente et ekstra stykke tid på et produkt, fordi den pågældende leverandør til Unique Lady havde leveringsproblemer (altså ikke en fejl hos Unique Lady), tog Michelle det fulde ansvar for at jeg fik en god købeoplevelse. Jeg blev løbende holdt godt opdateret om min bestilling, og hun skrev en personlig hilsen og takkede for tålmodigheden på kvitteringen som fulgte med pakken. Produktet var selvfølgelig ventetiden værd!

Uniquelady.dk kan varmt anbefales. :)

8 sierpnia 2014

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse. Godt at høre at du er blevet glad for produktet, trods ventetiden. Jeg har taget snakken op med leverandøren og taget en alvorssnak, og de har inddraget weekenderne nu og hyret ekstra personale, så jeg håber, at du, hvis du ønsker at bestille specialvarer, ikke må opleve denne forsinkelse igen.

En god købsoplevelse er rigtig vigtig for mig og jeg er glad for at høre, at du føler du har oplevet at få en sådan. Du er altid velkommen igen.

Alt i orden

Til tiden og godt pakket med en hyggelig hilsen

7 sierpnia 2014

Hej Jacob

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du oplever at pakken var godt indpakket og at den kom frem til tiden.

Jeg håber du får en god dag

Oceniono na 5 z 5

Fejl i produkt - mere end bare kompensation

Jeg købte et fejlbehæftet produkt, og da fejlen blev rettet fik jeg ikke bare et nyt, men et dyrere og bedre produkt, uden ekstraomkostninger for mig.

Service i verdensklasse!

7 sierpnia 2014

Hej Simon

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Godt at du nu har fået et produkt der virker.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

cool

Fin og hurtig service :)

6 sierpnia 2014

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du oplevede en god handel med os.

Super

Til tiden og med et sødt brev

3 sierpnia 2014

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du modtog din ordre til tiden.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne webshop. Uniquelady har et spændende udvalg og det var hurtigt, nemt at bestille og modtage pakken :-)

25 czerwca 2014

Hej Elvira,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du synes om udvalget og at du har oplevet det nemt og hurtigt at handle med os. Jeg vil gerne sige dig tak, fordi du sender anbefalingen videre.

Uniqe service

Michelle havde skrevet en lille hilsen på følgesedlen og vedlagt 2 stk chokolade. Det kan man da kalde godt service.

4 czerwca 2014

Hej Ritte

Mange tak for din flotte anmeldelse. Lidt godt til ganen og lidt godt til privatlivet - det må være et must for erotiske pakker. Mange tak for dine komplimenter til vores service. Jeg er glad for at høre, at du har været glad for at handle hos os.

Super

Hurtig levering, bredt udvalg og rigtig god service :)

4 czerwca 2014

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot. Jeg er glad for at høre, at du modtog din ordre hurtigt og at du fik en god service.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og diskret service.

Bestilte vare og modtog dem to dage efter. Diskret pakke hvor der for uden det bestilte også lå nogle varerprøver og lidt forskellig reklame for andre produkter.
Jeg vil helt sikkert handle her igen.

21 maja 2014

Hej Pia

Jeg vil gerne sige dig tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det er godt at høre, at pakken nåede hurtigt frem. Du er altid velkommen i shoppen igen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk udvalg og hurtigt levering !

Har haft en rigtigt god oplevelse ved at handle ved uniquelady, levering blev som hjemmesiden sagde dagen efter inden kl 16, og rigtig hyggeligt og et personligt twist med en lille personlig håndskreven hilsen :)

Har to små men, men de skal ikke tælle ned i selve bedømmelsen.
1: var ikke gjort helt opmærksom på man kunne få en lille ekstra gave med når man køber over 450kr og skriver gavekatelog i kommentar fæltet.
2: har oplevet et problem med at man ikke kan opdater sin kurv, ved eventuel vil tage en vare ud, list som knappen er inaktiv

Ellers kun gode oplevelser, og handler der i hvertfald igen ..

Mvh
Mike

16 maja 2014

Hej Mike,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du fik din pakke til tiden. At levere en personlig service er noget, jeg sætter meget højt, så jeg er glad for, at du også kan lide denne.

Svar til dine to men'er...
1. Gavekoden er ment som en ekstra ting til de, der har fingrene i kataloget.. Jeg medsender altid kataloget i ordrerne, så der er lidt at se på..
2. Den vil jeg give videre til teknikerne. Vi arbejder løbende med at forbedre shoppen og få nye funktioner til - og vedligeholde de gamle.

Kompentent og brugbar betjening

Jeg stod og havde brug for nogle helt konkrekte råd, og ringede til Uniquelady for at høre hvad jeg skulle gøre. De råd jeg fik sad spot on, og hun var villig til at hjælpe og give videre af sin erfaring selv om jeg ikke købte noget lige nu.

Helt klart en butik der kan anbefales, og ikke mindst den gode betjening...

1 maja 2014

Hej Jonas,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du kunne bruge mine råd og min vejledning og at du har haft en god oplevelse med at være i kontakt med os.

Oceniono na 5 z 5

Service, personlighed og diskretion !!

Bestilte og pakken leveret dagen efter.. Med en lille hilsen, både i mail og på faktura.. Det er det der gør forskellen, så jeg vender helt sikkert tilbage.
Tusind tak for din måde at være på :o)

25 kwietnia 2014

Hej Siw

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du kan lide min personlige service, som jeg vægter meget højt. Godt at pakken nåede hurtigt frem. Du skal også have en tak for dine komplimenter til mig. Det betyder meget.

Sensasionelt

Aldrig har jeg fået mine varer så nemt og hurtigt. Og jeg nåede endda at få en ekstra ting med i pakken selvom den var pakket og klar til afsending.
Helt ekseptionel kvalitet....
Jeg er sikker på at jeg nok skal få mange timers fornøjelse ud af mine køb

Tak :-)

29 marca 2014

Kære Trine,

Din anmeldelse varmer rigtig meget. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste og det gør mig glad at du har modtaget varerne hurtigt.

Tak fordi du gav dig tid til at anmelde handlen.

fantastisk service

super service

27 marca 2014

Hej John

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at du har været tilfreds med at handle hos mig.

Perfekt service

25 marca 2014

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du har oplevet, at den service jeg har ydet, har levet op til dine forventninger.

Go service

Super go service og hurtig levering.

24 marca 2014

Hej Tommy,

Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med at handle hos mig samt at pakken er dukket hurtigt op.
Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk godt shopping sted

Har lige købt et jenning gag. Fik det allerede dagen efter. Så fik jeg endda en lille håndskrevet hilsen på min faktura. Føles næsten at man har købt i en butik med tæt kontakt til sælger. Super. Jeg har handlet her før og kommer sikkert til at handle her igen.

9 marca 2014

Hej Palle

Jeg er glad for at høre, at du kan mærke den personlige kontakt jeg forsøger at give. Nethandel kan nogle gange blive lidt for koldt. Du er altid velkommen i shoppen igen.

Mange tak for din anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

Hej Michelle her er min anmeldelse

Det har været en god oplevese at handle med jer på nettet. Det er føreste gang jeg prøver at købe noget . Hilsen Mads

27 lutego 2014

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er stolt af, at du valgte at handle hos os første gang og jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse.

Du er altid velkommen i shoppen igen

Uniquelady.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej