Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej
uniquelady.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej
End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O uniquelady.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.
Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.
Havremarken 4B B8, 3650, Ølstykke
- support@uniquelady.dk
- www.uniquelady.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Enkelt og hurtigt
Det gik hurtigere end jeg havde forventet.
Jeg modtog pakken allerede dagen efter jeg havde bestilt!
super service
Kan kun varmt anbefale at handle hos Michelle uniquelady.. God service, diskret pakkepost, kvalitetsvarer til rimlige priser og en dejlig personlig hilsen fra Michelle herself..😊😊..
Hurtig og personlig betjening
Det var en god oplevelse, at handle på uniquelady.dk
Kan varmt anbefales til andre...

Hurtig, kompetent og behageligt
er meget imponeret over hele uniquelady.dk
universet.
Siden og kontakten emmer af empati.

Odpowiedź od uniquelady.dk
Tilfreds altid og hver gang
Har været tilfreds hver gang jeg har bestilt noget fra Uniquelady.dk.
Venlig og imødekommende betjening ved spørgsmål o.l.
Kan varmt anbefales. Her ved man også hvad man har med at gøre og giver kvalificeret og grundig rådgivníng.

Forbrugervenlig
Nemt, hurtigt at handle på Unique Lady. Gode varebeskrivelser, overskueligt. Hurtig levering, meget vnlig personlig hilsen.

Odpowiedź od uniquelady.dk
Godt og enkelt hurtig levering
Det gik helt glat og uden nogen problemer overhovedet, hurtig god service, der kan ikke sættes en finger på nogen fejl, for der var ingen.
Her handler vi igen.

Nemt og god service
Det gik nemt og hurtigt. Det lod som om at butikken var meget interesseret i at det var en god oplevelse at handle hos dem og jeg fik følelsen af at jeg bare kunne ringe hvis der var noget.

Fint tilfreds
Det gik hurtigt og med en lille håndskrevet hilsen i pakken :-)

Hurtig og personlig
Bestilte julegaver online hos Uniquelady.dk, de kom hurtig og indpakkede og med en personlig hilsen fra Michelle super sted at handle skal helt sikkert købe her igen 👍

Odpowiedź od uniquelady.dk
Ingen varer modtaget..intet svar på mails..
Jeg bestilte en vare hos firmaet den 2. jan...idag er det 13 dage siden og har hverken modtaget varen eller modtaget noget svar på mine mails!..fuldstændig uacceptabelt og ikke bare dårlig service..men absolut ingen service..hvad fanden sker der? Giv mig mine penge tilbage nu!

Dejligt og personligt
Fik min plug hurtigt og diskret og der var et brev fra Michelle med mit køb.
Shopper helt sikkert her fra nu af!

God betjening.
Godt informationsniveau. Spontan redegørelse for forsinket levering

Fantatisk personlig service
Der var problemer med ferie/sygdom, men man kunne få fat i kvinden der ejede firmaet.
Ved at reagere og være lidt tålmodig , under sygdom, fik jeg mine varer tilsendt og er fuld til freds.
I Denne virksomhed er det mennesker man har med at gøre.
Jeg ville altid stole på at mine penge og varer var i gode hænder.
Respekt!

den bedste handel
der er ikke så meget at sige . andet at god handel og god service

Fantastisk service
Super service! Ikke nok med at varen lander i min postkasse inden jeg når at blinke med øjnene, men UniqueLady tager sig tid til at guide sin kunde igennem den store jungle af sexlegetøj, så man er sikker på at få lige præcis det man har behov for!
Og så vedlægges der en personlig hilsen ved pakken - dejligt!

super service og levering
Super service og hurtig levering. Sød hilsen med i pakken. Og altid til at få fat i.