uniquelady.dk

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

O uniquelady.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ærlig snak når det gælder rådgivning indenfor BDSM og eksperimenterende seksualitet. Svar og produkter du kan bruge til noget - i forhold til kvalitet, sikkerhed og fantasfifuld leg.

Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.

Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Min mening.

Ekstrem hurtig vare ekspedition og levering. Diskret pakke. Eneste minus for mig var at beskrivelse af det næst vigtigste produkt for mig var for dårlig i forhold til det reelle produkt. Så det produkt er nok bare spild af penge.
Ellers er jeg super tilfreds med resten.
Tak.

18 kwietnia 2015

service

God købsoplevelse. God service. Kort sagt mange net butikker kunne lære noget her.

12 kwietnia 2015

For lang leveringstid.

Bestilte i efteråret nogle af deres produkter som de åbenbart ikke havde på lager - det har nok stået på siden uden at jeg har bemærket det. Generelt er jeg modstander af at en butik kan sælge en vare de ikke har men det er nok primært min holdning.
I ordrebekræftelsen som leveringstid op til 7 dage - men det viste sig at der gik 12 dage.
Da jeg modtager pakken er det ikke det helt korrekte produkt - produktet skulle "klippes til" - hvilket jeg havde forventet de havde gjort. Jeg havde bestilt 2 af samme type men modtog kun 1, beskeden var at de kun havde kunne skaffe 1 og tilbød mig en refundering af nr. 2 hvilket jeg takkede ja til.
Der er nu gået 6 måneder og jeg har endnu ikke fået mine penge retur.

Kan se at flere brugere er tilfredse med butikken så jeg håber at det var et enkeltstående tilfælde, men personligt kan jeg ikke anbefale dem.

12 kwietnia 2015
Logo uniquelady.dk

Odpowiedź od uniquelady.dk

Hej Lars

Jeg kan ikke finde din ordre i systemet, da du ikke har angivet ordrenr. Jeg kan dog godt huske dig.

Vi har haft problemer med refunderingssystemet, som gør at nogle kunder desværre ikke har modtaget deres refundering. Jeg har haft fulgt op på dette men åbenbart ikke fået fat i alle. Dette beklager jeg. Jeg havde håbet, at du havde henvendt dig til mig, hvis ikke du havde modtaget pengene.

Er du sød at henvende dig til mig, så vi kan få dette problem løst?

Ang. leveringstid, har vi haft problemer med en tysk leverandør, som lod varer udgå uden at lade os det vide. Det beklager jeg meget og den vare vi fandt til dig, fandt vi hos en anden leverandør, som vi nu benytter.

Det er beklageligt, at der sker fejl og jeg forsøger at gøre mit bedste for, at det ikke sker.

Grunden til, at denne ikke var klippet til, var at jeg faktisk havde håbet på at du ville se dette som et plus da du så kunne få netop den længde, du ønskede. Jeg beklager at jeg har dømt forkert.

Jeg håber vi kan finde en kompensation til dig, så du kan blive tilfreds.

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
Uniquelady.dk

Topklasse

Super service, personlig og behagelig. Flotte produkter pakket ind. Absolut et besøg værd og jeg vender helt sikkert tilbage.

9 kwietnia 2015
Oceniono na 5 z 5

God service, trods kort forsinkelse

Varen blev en smule forsinket grundet tekniske vanskeligheder hos Uniquelady, som dog sendte en håndskrevet og personlig undskyldning sammen med ordren kun 1 dag forsinket. God service!

7 kwietnia 2015

Personlig hilsen

Jeg modtog min pakke med en sød håndskrevet personlig hilsen og brugsanvisning. God påske til dig også Michelle

5 kwietnia 2015

Nemt og lige til.

Det var en god oplevelse at handle på Uniquelady.dk. Handlen gik rigtig hurtig og det er rart.
Det var også rart med den lille personlige hilsen.

3 kwietnia 2015

Kun godt at site

Et godt sted at handle fra på alle måder. Jeg har tidligere også handlet fra denne butik. Så vil man ha det ordnet rimeligt hurtigt , og ha ordnet andet , så er det blandt de bedre ude i byen at handle fra.

Dejligt med en forretning der ved hvad de taler om

6 marca 2015

Proffesionelt !

God og fyldig forklaring til hver vare. Stort og godt udvalg for så vel uerfarne som erfarne kunder :-). Hurtg og diskret levering.

4 marca 2015
Oceniono na 5 z 5

Kanon god service og opmærksomhed

Havde lidt problemer med at bestille. Blev kontaktet uopfordret på mail med tilbud om hjælp..
Produktet er i top.
Handler der helt sikkert igen.

Den personlige hilsen fra Michelle er hyggelig og rar. Bliv ved med det
:-)

4 marca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej