Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej
uniquelady.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej
End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O uniquelady.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.
Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.
Havremarken 4B B8, 3650, Ølstykke
- support@uniquelady.dk
- www.uniquelady.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God overskuelig butik og finde rundt i, super hurtig levering :)
Fin & troværdig webshop
Fin & troværdig webshop, hurtig ekspedition, præcis og hurtig levering.
Kan kun anbefales at handle her hos uniquelady
upåklagelig service
super hurtig levering. gode produkter. hyggeligt med håndskrevet seddel og karameller
inspiration og hurtig levering
Bdsm er en helt ny verden for mig. Synes jeres artikler er meget inspirerende.
Det giver mig mere lyst til at prøve mere.
Altid hurtig levering
Kvalitetsprodukt
Det modtage produkt er af en virkelig god kvalitet, og jeg har allerede brugt det flere gange problemfrit. Forsendelsen af varen har også været både hurtig og problemfri. Jeg er alt i alt meget tilfreds med at handle hos Unique Lady, og vil også handle hos dem i fremtiden.
Exelent kundeservice
Bestilt vare var udsolgt, fik exelent rådgivning vedrørende erstatningsvare
God oplevelse som kunde
Hjemmesiden er super let at finde rundt på. Produkter til rimelige priser. Service er i top. Jeg havde et spørgsmål, ang min bestilling, jeg fik svar med det samme. Leveringstid, super, min pakke blev sendt dagen efter. Diskret levering, med en lille personlig sommer hilsen. Jeg kan kun give top karrekter hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang jeg handler der
Hurtig levering og professionel service
Bestilte pakken og modtog den fint indpakket dagen efter med en lille hilsen. Tak for god service :)
Lidt lang tid om levering, men ok da der skulle bestilles nogle skaffevare hjem fra Tyskland.
Hyggelig kundeservice
Jeg skulle have lidt nyt legetøj og en flink fyr i chatten hjalp mig med at vælge det rigtige og jeg fik mine ting dagen efter :)
Kanon service
Har handlet flere gange, her og der har aldrig været noget problem med noget, en enkelt gang var en vare forsvundet i posten, men der blev fluks sendt en ny af sted uden problemer. Er vild emd det personlige præg, med at dele af ordre sedlen lige er skrevet med en lille håndskrevet hilsen :)
Super gog og personlig service
Jeg har købt en del varer *ss* og må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med både opfølgningen og den gode personlige service man modtager. Det er ikke sidste gang, jeg handler her. Tusind tak!
Her er kundeservice som kun vor mor lavede den
Ringer utroligt sent Torsdag og aner ikke hvilket produkt som vi skal bruge.
Vi har en del krav som ikke lige sådan er til at opfylde og alligevel lykkedes det at få fundet et produkt som lyder som det perfekte, oven i forsøger ekspedienten at gøre yderligere, bare for at give den sidste sikkerhed og for lige at være helt sikker på at vi vil blive tilfredse!
Og for at det så ikke skal være løgn, skynder hun sig at pakke æsken, mens jeg udfylder betalingen på hjemmesiden, bare for at gøre hvad hun kan for at vi allerede kan glæde os over pakken næste dags morgen!
Her taler vi om en ekspedient hvor smil, perfekt service og grundighed er vigtigere end et hurtigt salg! Helt sikkert DET sted vi kun vil handle fremover!!
Jeg kunne da godt tænke mig at modtage varen før jeg skal bedømme noget
Har ikke modtaget varen endnu øv øv

Odpowiedź od uniquelady.dk
Kan kun rose Uniquelady.dk
Der er altid hurtig levering af varerne