Reager ikke på opkald eller mails, ingen chance for at komme i kontakt med dem. De har reserveret beløbet på min konto siden december 2017! Nu, efter have googlet mig frem til ejeren af shoppen, ha... Zobacz więcej
uniquelady.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Vi afgav en order ultimo juni måned 2017 - siden har vi kontaktet dem telefonisk 4-5 gange for at høre status på ordren - uden held. Trods lovning på svar telefonisk har vi INTET hørt fra firmaet.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kun handlet hos Uniquelady en enkelt gang, men har en klar fornemmelse af en troværdig og professionel netbutik som udover at have fair priser også virker til kun at sælge varer som opfylder en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O uniquelady.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jeg udvælger det, jeg kan stå indefor. Lige så bestræber jeg mig på at have 95% af mine varer på lager. Shop enten online eller i butikken i Ringsted.
Som kvinden bag Uniquelady.dk har jeg samlet en viden og erfaring igennem min gang i miljøet. Jeg har taget kurser og mentorforløb, der gør mig i stand til at inspirere, råde og vejlede dig bedst muligt.
Havremarken 4B B8, 3650, Ølstykke
- support@uniquelady.dk
- www.uniquelady.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og sjovt legetøj
Bestilte om aftenen, fik pakken næste formiddag.
Rigtig god service.
Personlig service
Produkternes kvalitet er i top. Nem bestilling, hurtig levering. Og altid en personlig, håndskrevet hilsen med i pakken. Kan kun anbefale at handle her.

rigtigt godt på vej ;-)
Med en personlig hilsen i pakken kan man ikke andet end føle sig velkommen, et sted hvor jeg gerne vil kikke ind igen næste gang jeg skal have legetøj.
den sidste stjerne ville komme på hvis der var størrelser på alle produkter
og leverings tiden var kortere end en uge

SUPER
Super hurtig levering. God kvalitet på vare. Og tak for din lille jule hilsen. Ja jeg nød begge ting jeg købte..

Go servive
Ja igen go service både pr telefon og i forretningen vil handle der igen

Service i topklasse!
End ikke besværlige UPS folk, kan ødelægge ens oplevelse af at handle hos Michelle. Det kan godt være jeg kom til at vente på min bestilling, takket være 3. part, men tilgengæld fik jeg nogle lange og underholdende samtaler med hende i ventetiden. Michelles service niveau, og ligefremme person, gør det til en leg, at anskaffe sig nyt legetøj.
Tak for det hele. Glæder mig allerede til at handle hos dig igen. :-)

Utrolig venlig betjening......
Varer kom som lovet, endda med en personlig hilsen skrevet med håndskrift og ikke bare et standardbrev udprintet fra computeren.
Har købt derfra to gange og gør det gerne igen.
De får et "sturt sturt 5-tal af maj" ☺

Odpowiedź od uniquelady.dk
god service hurtig levering og gode produkter ;-)
Rigtig god service og rådgivning hurtig levering god kvalitet i det hele taget en rigtig god oplevelse :-) og så luner det jo altid med en personlig hilsen når man åbner sin pakke ;-) kan varmt anbefale at handle igennem denne netbutik :-)
Mkh.Anders.

God kvalitet
Har kun købt få produkter. Men det er super kvalitet og sitet holder hvad det lover. Levering som de skrev. Lynhurtigt. Stor anbefaling fra mig.

Odpowiedź od uniquelady.dk
Husk at skrive ens egen email rigtig, for det fik jeg ikke gjort.
:-)

Odpowiedź od uniquelady.dk
Hurtig levering og helt utrolig fin detalje at få en personlig hilsen med i forsendelsen. Jeg er yderst positiv overrasket og skal helt sikkert handle hos Unique Lady igen ❤️

Det aftalte til tiden
God kvalitet og pakken til tiden.
Min varmeste anbefaling

Odpowiedź od uniquelady.dk
Intet at påpege. Alt som det skal være :)
Hurtig levering og dejlige produkter. Plus en personlig besked og en pose slik ;)
Handler der igen

Hurtig og nem betjening
Fin hjemmeside, som er nem at overskue.
Hurtig betjening, havde varen dagen efter og ikke mindst en personlig håndskreven hilsen fra Michelle Corydon...meget sødt

Fantastisk!
Hurtig levering, super produkter (kvalitet, design osv).
Lille overraskelse og besked med i pakken, hvilket gør det mere personligt! :-) Ville ønske jeg havde vist at 450kr gav en gave med, så skulle jeg have købt for en smule mere hehe!
Overall vurdering: 5/5!

Lynhurtig forsendelse.
Bestilte omkring Kl. 18 fredag. Kunne afhente det dagen efter på posthuset. Det er satme hurtigt. God vejledning og kundeservice ud ober de andre roser.