Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Efter att ha kontaktat kundtjänst fick jag upprepade standardsvar där de hänvisar till att bolaget bytt operatör och att min beställning därför inte finns i deras system. Jag uppmanas istället a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde varan och betalade innan jag gick in här och blev väldigt skrämd av att läsa recensionerna. Då jag köpte en symaskin som kostade flera tusen var jag riktigt orolig att jag gått på lurendre... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helt ok utbud. Snabb leverans. Skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att de har seg kundservice. De har endast mejl vilket kan ta tid att få svar ifrån. Jag hade råkat beställa till det gamla hema... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fel benämning av tyg. Såld som bomull. Vilket var helt felaktig benämning då det är ETT BLANDMATERIAL .När vi fick det var det ett blandmaterial, 55% bomull 45% polyester. Det är mer likt en vaxduk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Glatt överraskad

Var orolig för att beställa härifrån när jag läste alla kommentarer men blev glatt överraskad. Leverans kom efter 1 vecka, och verkligen jättebra tyger, precis som på bilderna.

10 marca 2023

Odpowiedź od Tyg.se

Mange tak for din positive feedback:-)

Oceniono na 2 z 5

Alldeles för lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid. Inte svenskt som man uppfattar det, kommer inte att handla där mer.

8 marca 2023

Hej Anita,

Vi är mycket ledsna för den sena leveransen. Tyvärr finns det för närvarande fortfarande förseningar på grund av demonstrationer på leveransservice. Om det finns några problem med leveransen eller om paketet ännu inte har kommit fram, vänligen kontakta oss på kundservice@tyg.se.

Mvh
tyg.se

Supersnabb leverans

Beställde tygprover , fri frakt och kom supersnabbt!
Beställde sedan tyget som också kom snabbt , 2 dagar efter beställning!

3 marca 2023

Odpowiedź od Tyg.se

Tak for meldingen. Det glæder mig at høre:-)

"Blekningspenna"

Jag beställde en produkt som kallades "Blekningspenna", vilket var vad jag letade efter. En penna som bleker tyg. När den väl kom efter två veckor så var det inte alls en blekningspenna, utan bara vit. Jag testade den på olika tyg men det blev bara vitt. Inte nog med det, den torkade ut efter väldigt lite användning. Liksom kanske 10 små linjer så började den bli svag. Värdelös produkt

14 lutego 2023

Odpowiedź od Tyg.se

Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar her.
Det lyder meget beklageligt.
Venligst send mig dit ordre/- kundenummer til: kundeservice@stofkiosken.dk, så tjekker jeg op på din sag.

Oceniono na 5 z 5

Paketet skickat dagen efter beställde…

Paketet skickat dagen efter beställde med spårningsbar länk och var framme inom en vecka.
Beställde äkta siden som var jättefint och såg ut precis som på bilden.
Dock då jag inte litar på någon så bränntestade jag tyget direkt för att se om dess äkthet stämde.
Vilket det gjorde😅
Så är jättenöjd.

12 lutego 2023

Odpowiedź od Tyg.se

Hej, Tack för din recension. Vi är mycket glada över det. Om du har några kommentarer, vänligen skicka dem till: kundservice@tyg.se

Pålitliga och snabb leverans

Har handlat hos dessa flera gånger och aldrig blivit besviken. Bra presentation och kvalitet på tygerna och gott om mönster. När det var krångel med lagret en gång bad de så mycket om ursäkt och jobbade fram en lösning. Har hittills inte hittat en svensk leverantör med samma utbud.

11 lutego 2023

Beställ inte från dom

Nu har jag väntat i flera veckor och det står också på deras sida att sista leverans datumet har passerat. Jag har försökt Maila företaget och dom svarar inte. Det är ingen idé att maila dom då dom inte svarar. Det finns även inget nummer man kan ringa till. Nu står det även på mina sidor att varorna är avbeställa. Företaget har även inte informerat mig om att varorna är avbeställa. Jag har inte fått några pengar tillbaka. Beställ inget från dom !!!!!!

24 stycznia 2023

Hej Daniella,

Du har beställt en försändelse och paketet har skickats.
Vi har skickat dig ett e-postmeddelande med ytterligare information.

Oceniono na 1 z 5

Tror att det är ett skam företag

Tror att det är ett skam företag, jag har beställt inte fått några varor och det går inte att få tag på dem! svarar inte på mejl och har inget telefon nummer.
Även så tror man att det är ett svenskt företag på hemsidan, men det är det inte

17 stycznia 2023

Hej Frida,

Vi beklagar att ditt paket inte har kommit fram ännu. Kontakta oss på kundservice@tyg.se så hittar vi en lösning.

⚠️⛔️

⚠️⛔️
Beställde flertalet tyger, knappar och andra tillbehör. Tänkte att en större order inte kan skickas i kuvert och ”försvinna på posten” som de gärna skyller på.
Efter 10 dagar har jag inte hört något.
Dag 13 får jag återkoppling att alla tyger jag valt hade tagit slut.
(De fanns ändå kvar i shopen..)
Som kompensation skulle jag få 10% om nästa lagda order sker inom 7 dagar... (Dagen därpå hade de 20% på allt..!)
Det är andra gången jag beställt utan att få någon leverans!
BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN!

16 listopada 2022

Hej Nina,

tack för ditt omdöme.
Var snäll och ange ett ordernummer så att vi kan se vad som har hänt.

HANDLA ALDRIG PÅ tyg.se

HANDLA ALDRIG PÅ TYG.se
Det är bedrägeri. De utger sig från att vara ett svenskt företag som inte har en enda svensk anställd eller ett företag här.
Det är omöjligt att få kontakt med dom.
Jag beställde ett gäng pennor till tyg för över en månad sen. Leverans 3-5 arbetsdagar stod det på produkten samt att de fanns i lager.
Jag har fortfarande inte fått dom och ingen svarar, varken på FB, mail eller tele. Pengarna jag betalt behåller dom gärna såklart...
Nu står jag där trots otaligt många försök att få mina produkter utan dom, och ett större belopp pengar helt åt skogen mest troligt. Och en syster som inte får en julklapp ....
Brukar inte orka hänga ut företag, men det här är pinsamt dåligt

19 grudnia 2022

Hej Natasha,

tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att du har ej fått svar men vi har besvarat alla mail vi har fått tills igår.
Var snäll och skicka ett mail direkt till kundservice@tyg.se

Oceniono na 4 z 5

Jag har tidigare handlat av företaget.

Jag har tidigare handlat av företaget och varit mycket nöjd med både leverans och produkter. Eftersom dom nu uppdaterar och moderniserar logistiken har leveransen dragit ut på tiden. Jag tycker företaget trots det skickat ut god information om situationen, samt att kundservice har svårt att besvara inkomna frågor pga ökad arbetsbörda. Som sagt, jag är fortsatt nöjd med företaget trots förseningar tack vare god information till köpare. Det är bra att dom moderniserar för kortare väntetider och miljökassar framöver, vilket kräver att konsument har lite förståelse framöver innan förrtaget kommit tillrätta igen!

18 listopada 2022

Hej Sandra,

tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar detta verkligen och tackar för din förståelse.

ordernummer 15795069

ordernummer 15795069
Beställde den 28 oktober och har nu väntat i 2 veckor och inte kunnat spåra utan det står bara bearbeta och omöjligt att få någon kontakt till dom har mailat dom men får ingen konkret svar.

Hej desiree,

tack för ditt omdöme,
Vi ber om ursäkt för att din leverans har blivit försenad på grund av vår logistikomställning.

Oceniono na 2 z 5

Betalde för 6m tyg, fick 60cm...

Jag beställde 6m tyg och fick bara 70cm tyg levererat.
Företaget är i tyskland och varorna skickas därifrån, vilket inte framgår så tydligt.

Deras kundtjänst erbjöd sig snabbt att skicka tyget igen, eller återbetala pengarna, så det var iaf något positivt, men otroligt klantigt att skicka en liten tygbit när jag beställt och betalt för 6 meter.

8 listopada 2022

Hej Carl,

tack för ditt omdöme.
Du kan bara skickar ett mail till kundservice@tyg.se och vi svara så fort som möjligt.

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde 4 st knappar den 8…

Jag beställde 4 st knappar den 8 oktober (beställningsnummer 15753144). Enligt tyg.se sändes leveransen per brev den 19 oktober. Kontaktade dem häromdagen och fick svar att jag har valt ett försändelsesätt som inte kan spåras. Just det, hur svårt kan det vara att sända 4 knappar i ett brev? Tyg.se uppmanar mig att återkomma den 9 november om brevet inte har kommit. Är detta en fejksite, eller?

2 listopada 2022

Hej Lena,

tack för ditt omdöme.
Tyvärr är det postens villkor som vi inte kan ändra.
I vanliga fall tar ett brev 3-5 dagar men det kan alltid händer att det tar längre tid.
Därför ange vi bara circa leveranstider på hemsidan.

Mvh Tyg.se

Ordernummer 15744021

Ordernummer 15744021
Får ställa mig i ledet av missnöjda kunder. Beställde 2 okt och inte sett av produkterna. Tyvärr hade jag behövt dem för en vecka sedan och hoppas kunna returnera.

30 października 2022

Hej Maria,

tack för ditt omdöme.
Din order har skickats i tid som brev.
Tyvärr är det postens villkor att ett brev kan tar upp till 15 jobbar dagar, som vi inte kan ändra.
Därför ange vi bara circa leveranstider på hemsidan.

Mvh Tyg.se

Oceniono na 1 z 5

Nu har jag ångrat mig att jag inte…

Nu har jag ångrat mig att jag inte läste kommentarerna förs. Hade hoppas på att få tyget innan det är försent. hos er står det 6-10 arbetsdagar så kan man hoppas att få det inom denna tiden. Men nu har det gått 10 arbetsdagar och sakerna har fortfarande inte kommit..

Hej Sandra,

tack för ditt omdöme.
Var snäll och ange ett ordernummer så att vi kan se vad som har hänt.

Ingen god upplevelse

Ingen god upplevelse. Leveranstiden sägs vara 6-8 arb.dagar, men vid förfrågan om varför beställningen inte levererats var svaret "tekniska problem". Något som det inte står något om på deras hemsida.

Vid förfrågan om spårningsnummer när paketet väl skickats var svaret nej, och att leveranstid är mellan 3-15 arb.dagar?
Så deras påstående om "6-8 dagars leveranstid" är tyvärr ren lögn.

Ord.nr 15771043

EDIT*
Flera veckor gick innan jag fick informationen att varorna ej fanns i lager, vilket betydde att när de sa att varorna var skickade så var det en ren lögn...

Hej Oliver,

vi ber om ursäkt att posten har slarvat bort ditt brev.
Men tyvärr kan vi inte göra nånting åt det utan det vi redan gjorde.

Oceniono na 1 z 5

Jag får väl ansluta mig till den…

Jag får väl ansluta mig till den gedigna skaran av besvikna kunder.
Beställning nr 157472 49 från 5 okt. svävar i det blå. Fått svar via mejl om hög arbetsbelastning-inte ett enda ord om ev. leverans .
Känner mig grundlurad.
Aldrig,aldrig mer.
VARNING ⚠️ ⛔️

24 października 2022

Hej Alicja,
tack för ditt omdöme.
Din Order skickades den 13 Oktober via den utvalda leveranssättet på hemsidan. Tyvärr kan detta ta längre tid enligt Postens villkor.

Lurendrejeri.

Efter tre veckor har min beställning (15741527) fortfarande inte skickats. Och inget har uppdaterats gällande beställningen, står fortfarande som att den bearbetas.

Väldigt besviken.

30 września 2022

Hej Lily,
tack för ditt omdöme.
Vi ber om ursökt att din order tog så lång tid men den har blivit skickat den 22 Oktober.

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr granskade inte heller jag detta…

Tyvärr granskade inte heller jag detta företag och alla tidigare omdömen innan jag beställde...inne på dag 16 nu sedan jag la min order och har ännu inte fått något paket. Detta trots utlovad frakt på 8-11 dagar. Dessutom helg nu så det kommer TIDIGAST på måndag, dag 18 från beställning ...om det ens kommer då. Suck....undrar om man får hem varorna ...beställt för en stor summa pengar och det enda jag fått är en löjlig video där någon tomte står och ber om ursäkt för sen leverans. Vet ingenting om var den befinner sig eller om den ens är packad. Fy skäms! Vilken form av kompensation ger ni till alla era miljontals missnöjda kunder?! Detta är bedrövligt! Om ni av någon händelse läser detta så kanske ni kan svara på var min order befinner sig?!

Orderbekräftelse
Kundnr.: 11564956 / Beställningsnummer: 15737750 / Beställningsdatum: 29.09.2022 09:46

14 października 2022

Hej Consumer,
tack för ditt omdöme.
Vi ber om ursökt att din order tog så lång tid men den har blivit skickat den 18 Oktober.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej