Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Efter att ha kontaktat kundtjänst fick jag upprepade standardsvar där de hänvisar till att bolaget bytt operatör och att min beställning därför inte finns i deras system. Jag uppmanas istället a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde varan och betalade innan jag gick in här och blev väldigt skrämd av att läsa recensionerna. Då jag köpte en symaskin som kostade flera tusen var jag riktigt orolig att jag gått på lurendre... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helt ok utbud. Snabb leverans. Skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att de har seg kundservice. De har endast mejl vilket kan ta tid att få svar ifrån. Jag hade råkat beställa till det gamla hema... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fel benämning av tyg. Såld som bomull. Vilket var helt felaktig benämning då det är ETT BLANDMATERIAL .När vi fick det var det ett blandmaterial, 55% bomull 45% polyester. Det är mer likt en vaxduk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Rekommenderas!

Beställde tygprover först. Snabb leverans och flera uppdateringar om vart leveransen befann sig. Beställde sedan tyg som de också levererades snabbt och med bra uppdateringar på orderns leverans. Tydlig information. Smidigt med betalning via Klarna.

Rekommenderar företaget.

24 października 2024

Odpowiedź od Tyg.se

Mange tak for din positive anmeldelse:-)

Skamligt

Gjorde en beställning på 17 m tyg och ett tygprov för 0kronor. Fick detta den 15 okt:
Vi har överlämnat din beställning till pakettjänsten. Inom kort kan du spåra sändningen med följande länk: XXX
Hjärtliga hälsningar,
Ditt team på tyg.se
Därefter kommer det här: Vi har annullerat nedan listade artiklar från din beställning.
Vi kommer att ersätta ett belopp på 3.189,71 SEK omgående.
Hjärtliga hälsningar,
Ditt team från tyg.se
Jag skulle betala med Klarna. Nu visar det sig att jag får betala frakten på 279 kronor trots att mitt tyg har annullerats av tyg.se
Detta är under all kritik och jag får inga svar och kan inte få tag på dem då de inte har några telefonnummer!

21 października 2024

Tack för din recension.
Jag ber så mycket om ursäkt för det otillfredsställande händelseförloppet: det är ett fel från vår sida.

Oceniono na 2 z 5

Fullt av insekter i kuvert med tygprover

Beställde tygprover som anlände snabbt. När jag öppnade kuvertet var det fullt av småkryp i det. Slängde hela kuvertet med innehåll direkt.
Mailade tyg.se och skickade foton. Jag kunde se att de snabbt skickade nya prover, men ingen ursäkt eller svar på mitt mail. Det hade varit rimligt att återbetala de 30 kr jag betalade för portot.

16 września 2024

Tak for din anmeldese.
Din navn og ordrenummer fremgår desværre ikke her, men jeg menr at huske fra sidste uge, at du fik sendt alle prøverne på igen. Naturligvis er det udenomkostninger og hvis du har modtaget en emailom fragtpå 30 kr. er det desværre en fejl. Da venligst send gerne dit ordrenummer retur her, så tjekker jeg naturligvis igen.

Vill ha orderbekräftelse

Gjorde en beställning igår. Kändes lite osäkert på hemsidan men fick genast en faktura från Klarna. Ingen beställningsbekräftelse. Går inte att få kontakt med tyg.se. Telefonnummer som finns på webben är inte i funktion. Går inte att registrera sig på hemsidan????!

16 września 2024

Tak for din anmeldelse.
Det lyder meget beklageligt.
Venligst send mig dit navn+ adresse på: E-mail: kundservice@tyg.se, så kigge rjeg på din sag med det samme.

Jättefina tyger

Jättefina tyger, rätt snabb leverans med tanke på att de skickas från Tyskland. Tack!

14 sierpnia 2024

Kära kund,

Tack så mycket för att du tog dig tid att skicka in en sådan fantastisk recension!

Att du är nöjd med både våra produkter och vår service kommer alltid att vara vår högsta prioritet.

Vi ser mycket fram emot att höra från dig ganska snart!

Oceniono na 1 z 5

Skojeri verkar som dom är

Det här företaget belstälde jag tyg från ingen återkomst jag betalde tyvär ingen återkoppling är polisanmälda

1 sierpnia 2024

Kära kund,
Tack så mycket för att du tog dig tid att skicka in den här recensionen.
Vi är mycket ledsna över att läsa att du inte är nöjd med din beställning.
Vänligen kontakta oss på kundservice@tyg.se så att vi kan titta närmare på ärendet.

Positivt!

Tycker de har fått oförtjänt dåliga reviews tidigare. Kundtjänst svarade inom 2 timmar och paketet kom på en vecka. Var tveksam att beställa när jag läste här men chansade och det var inga konstigheter. Kan rekommenderas.

8 lipca 2024

Odpowiedź od Tyg.se

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi lever op til din forventninger.

Extrem lång leveranstid

Extrem lång leveranstid. Beställt två provbitar som borde kunnas stoppas i ett kuvert och skickas samma dag som beställning. Leverans bekräftad två veckor efter beställning….!

Order 30705733

13 czerwca 2024

Hej igen!
Tak for tilsendte ordrenummer.
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 14.6.2024.
Desværre er vores erfaring med PostNord, at en sådan brevforsendelse kan tage op til 3-15 arbejdsdage før leveringen er i postkassen. Forsendelsen er sendt som almideligt brev dvs. uden trackingnummer.
Venligst tjek din postkasse løbende.
God dag!

Oceniono na 1 z 5

Jag är mycket missnöjd då jag fått ett tyg i fel färg och inte får kontakt med företaget.

Jag är mycket missnöjd då jag fått ett tyg i en helt annan färg än den som utlovades. När jag försöker få kontakt finns det inget telefonnummer. På hemsidan finns alternativ på anledningar varför man skulle vilja ha kontakt men när man klickar på det så kommer det inte upp någon ruta eller rad att skriva på. Alltså omöjligt att få kontakt! Urdåligt!!!

22 kwietnia 2024

Odpowiedź od Tyg.se

Tak for din anmeldelse og din feedback.
Venligst send dit ordre/-eller kundenummer og jeg kigger på sin sag.
Venligst forklar, gerne med fotos, hvad der i vejen med de varer du ahr modtaget?
På genhør!

Sämst leverans och kundservice

Verkligen sämst leverans och kundservice. Beställning skickades den 26 mars och har ännu inte anlänt den 8 april. När man mejlar kundservice får man autogenererat svar med en länk för att spåra paket som inte fungerar. Lyckas till slut komma in på sidan annan väg och ska då ange "faktureringsblodskod". Googlar termen och endast tyg.se använder detta ord! Prövar kundnr, kvittonr, ordernr... går inte att spåra paketet. Faktureringsblodskod?! Kommer undvika tyg.se framöver.

8 kwietnia 2024

Tak for din anmeldelse.
Jeg er her og hjælper meget gerne.
Venligst send mig dit ordre/- eller kundenummer retur her, så tjekker jeg op på din ordre emd det samme.
På genhør!

Oceniono na 1 z 5

Tråkigt när det tillkommer svensk moms…

Tråkigt när det tillkommer svensk moms på 25 % på priset och frakten.. för att tyg.se inte räknar in momsen i priserna. Då var det genast dyrare än i Sverige och 4 veckors leveranstid.

10 marca 2024

Thanks for your review.

The goods price plus the shipping costs indicated on our website when placing an order constitute our final price offer and already include 25% Swedish VAT.

Värdelös kundtjänst

Värdelös kundtjänst

7 marca 2024

Thank you very much indeed for taking the time to submit this review.
We are utterly sorry to read that you are not satisfied with your order.
Please contact us at kundservice@tyg.se so that we can look into the matter more closely.

Oceniono na 1 z 5

Rekommenderar inte att handla härifrån

Rekommenderar inte att handla härifrån. Råkade beställa fel tyg och hörde av mig direkt efter för att de snabbt skulle kunna annullera ordern. Svarade efter två dagar att de skulle försöka skicka det till sitt lager men fick tyvärr samma dag att tyget att skickats. Hör då av mig igen och får tillbaka att jag ska låta det ligga kvar så det går i retur. Pausar därmed fakturan. Fick för någon dag sedan att fakturan är öppen igen pga att de ej hört något från företaget ang retur. Här av mig till tyg.se och får ingen hjälp. De svarar efter två dagar och de svarar inte på min hjälp utan hänvisar till Klarna och DHL. Är hlad att jag valde faktura trots allt, annars hade jag väl aldrig sett pengarna mer. Handla inte härifrån och iallafall inte returer härifrån. Sämst. Framgår inte heller att detta inte är ett svenskt företag utan det är ett företag i Tyskland och all kontakt sker på engelska..

6 lutego 2024

Dear customer,
We are utterly sorry to read about the issue with your order.
Please contact us at support@myfabrics.co.uk so that we can look into the matter more closely.

Oceniono na 1 z 5

Begriper inte hur ett företag kan…

Begriper inte hur ett företag kan existera när det inte ens finns en normal e-postadress!! Visst, det finns ett formulär men jag vill bara beställa två provbitar!! Det går inte formulärvägen om jag inte har diverse nummer att uppge. Har provat det RÄTTA sättet att beställa ca 10 ggr men det uppstår en evig rundgång efter att jag betalat via Klarna. ”Slutföra köpet” visar sig gång på gång, kommer ingen vart. Borde avstå från Tyg.se redan här men beige Teddy/fuskpäls verkar vara svårt att få tag i. Hoppas på något slags svar den här vägen!!

5 lutego 2024

Dear customer,

Långa leveranstider, dålig information

Som tidigare skrivit här så verkar leveranstiden vara lång jag beställde i mitten på november och det stod att de skulle levereras i början på december, fortfarande inte hört någonting. När jag går in på min order verkar den inte ens vara skickad. Skickade ett Mail till dom nu och hoppas på att få ett svar snart vart min leverans har tagit vägen. Hade jag läst här innan hade jag nog beställt från en annan hemsida. Men hoppas jag blir nöjd när mina varor väl kommer.

Update: Efter att jag skickat Mail till dom fick jag bara tillbaka ett Mail att de dragit tillbaka min beställning och att jag ska få pengar tillbaka. Dåligt!!! Hoppas jag iallafall får in pengarna så kan jag beställa från en annan sida

18 grudnia 2023

Odpowiedź od Tyg.se

Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget din utilfredsstillende oplevelse med os, hvilket jeg godt kan forstå.
Venligst send mig dit ordrenummer/ - eller kundenummer, så tjekker jeg op på din sag.
På forhånd tak1

Usel reklamationsavdelning…

Blev besviken på ett tyg som inte klarade tvätt trots att jag följt tvättråd. Blev ännu mer besviken på reklamationsprocessen som var långdragen och jag bara blev misstrodd. Kommer inte att handla här mer.

4 grudnia 2023

Tak for din anmeldelse.
Det beklager jeg meget. I reklamationssager, at det vigtigt at få spurgt ind til alle detaljer, så vi kan give den bedst mulige vurdering. Vi drøfter alle sager med vores produktafdeling, som får alle reklamatioener, for at få den mest professionelle vurdering.
Jeg beklager at de ikke har været tilfredsstillende!

Oceniono na 1 z 5

Om man vill ha nåt i tid så är det inte…

Om man vill ha nåt i tid så är det inte att rekommendera. beställde 2 Dec. 10 Dec 8 dagar senare får jag mail, nu har vi skickat din order. Hämtade paketet idag den 17.Dec Svensk text samt domän men varorna skickas från Tyskland. Tyskland är känt för att ligga låååååång tid efter vår snabba kundservice.

17 grudnia 2023

tak for din anmeldelse.
I shoppen: www.tyg.se / https://www.tyg.se/legal/Imprint.html,  står at moderselskabet er tysk, ligger i nord Tyskland, og herfra sendes varerne også.
Jeg ved at vores leveringstider er længere her op til jul, det beklager vi meget, hvilket skyldes julehandlen.
Når kunden afgiver sin ordre, står leveringstiden.
God jul

Under all kritik!

Jag gjorde en beställning för flera veckor sedan, jag har inte fått någon information alls om var beställningen befinner sig. Det enda tyg.se har skickat mig är en DHL länk som inte säger ett smack! Det står bara: "The international shipment has been processed in the parcel center of origin". När beställningen gjordes fick jag information om att leverans skulle ske mellan 8 dec-13 december. Jag kontaktar kundtjänst som säger att dem ska återkomma men sen dröjer det flera dagar innan jag får svar. Jag hade tänkt göra färdigt ett syprojekt innan julafton, nu tror jag inte ens att jag kommer få min beställning.

Otroligt frustrerande! Kommer inte beställa från dem igen. Rekommenderar andra att hitta andra alternativ också. Det är inte värt stressen, tro mig.

14 grudnia 2023

Urusel kundservice

Jag har beställt av tyg.se många gånger. De har långa leveranstider, ingen kommunikation till kunden om vad som händer och alltid en dålig ursäkt. Idag försökte jag lägga en beställning, betalade med swish men beställningen gick inte igenom. Går inte att få direkt kontakt utan man måste kontakta via email och det är snigelfart på svaren. Flera av de tyger jag ville ha är nu slutsålda. Hittade ett telefon nummer och där säger svararen att man tänker på peronalens hälsa och säkerhet och därför har man ingen telefonsupport pga covid men att man ska återuppta det när det är säkert igen. Uruselt helt enkelt.

28 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej