TOYS"R"US Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Enganam os clientes, são mentirosos e mal educados. Fui ao separador da promoção LEVE 3 PAGUE 2 e escolhi três brinquedos. Contactei a empresa e disseram que tinha direito a promoção mas que tinha de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Glem alt om at få varen til den billigste pris i Toys"R"Us, Slagelse. Viste personalet hvilket dukke jeg skulle bruge til julegave. Fundet på pricerunner, men de ville ikke sælge til den billigere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendig eleding online oplevelse.. Der bliver fortalt hvor hurtigt de kan levere, der bliver vist hvornår man senest skal købe varen, for at den bliver sendt samme dag, og IKKE EN SKID SKER DER, før m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ødelagt juleaften/juledage. Junior på 3 fik en racerbane kærligt indkøbt af hans mor. Første problem - ingen batterier inkluderet og ikke oplyst af ekspedient/butik. Skaffede batterier. Næste problem:... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami

O TOYS"R"US

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

TOYS”R”US har et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Vores mål er at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj til lave priser. Samtidig bestræber vi os altid på at give vores kunder en oplevelse, som er ud over det sædvanlige, når de besøger en af vores butikker. Derudover tilbyder vi vores kunder en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores TOYS"R"US-butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

6 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dårlig hjemmeside, langsom levering

Det tog os det meste af en formiddag at bestille vores produkter på hjemmesiden, da den var meget langsom og når man endelig nåede til betaling tømte den kurven. Til gengæld regnede vi så med at produkterne blev afsendt indenfor 24 timer som det loves på hjemmesiden, men her fire dage senere har jeg lige fået bekræftet at ordren ikke er afsendt endnu, så der er en lille pige der ikke får sin fødselsdagsgave til tiden. I øvrigt er det ikke muligt at kontakte kundeservice telefonisk, det lykkedes mig dog at finde en chat på hjemmesiden.
Kombinationen af dårlig hjemmeside og løfter man ikke kan stole på kan ikke give noget bedre end en "dårlig" bedømmelse.

8 listopada 2017

Kære Jimmi,

Mange tak fordi du har skrevet til os her.

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din pakke. Det er bestemt ikke vores mening, og vi vil meget gerne undersøge nærmere, hvad der er sket med pakken.

Jeg vil derfor bede dig sende en mail til kundeservice på mail kundeservice@toysrus.dk eller på deres live-chat, der er åben alle hverdage mellem kl .10-18. Så vil de rigtig gerne hjælpe dig med det.

TOYS”R”US

Oceniono na 2 z 5

Har desværre først fået set de dårlige …

Har desværre først fået set de dårlige anmeldelser på Trustpilot, efter min bestilling den 7-11-17.
Jeg har haft de samme udfordringer med at få gennemført bestillingen, men efter lang tid lykkedes det. Der stod at Toy"r"us havde sendt en bekræftelse på mail, men den har jeg aldrig modtaget, heller ikke i spam mails.
D.d har jeg skrevet til kundeservice ang. dette og også modtaget mail om at de har modtaget min" anmodning". Jeg håber virkelig at Toy"r"us lever op til deres egne forventninger med at levere til tiden. Jeg har bestilt fødselsdagsgaver til mit barnebarn, som jeg skal bruge den førstkommende søndag. da jeg pt. pga operation ikke har mulighed for at komme ud i en fysisk butik.
Jeg kan til gengæld love Toy"r"us en bedre anmeldelse på Trustpilot, hvis de overholder det som de lover kunderne.

8 listopada 2017

Hej Carina,

Tak for, at du skriver på Trustpilot.

Vi har desværre haft nogle tekniske udfordringer på vores hjemmeside henover weekenden som har påvirket vores checkout side. Vi fandt hurtigt ud af at der var et problem og gjorde alt hvad vi kunne for at få det løst så hurtigst som muligt.

Jeg kan se, at vores kundeservice afdeling har været i kontakt med dig og håber i sammen finder en god løsning.

Du må have en rigtig god weekend.

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke betale på jeres hjemmeside!

Forsøger at bestille på jeres hjemmeside og jeg når da også frem til betaling. Her udfylder jeg mine data, men så kommer jeg heller ikke videre. Når alle felter er udfyldt og jeg trykker mig videre, så slettes alle data og jeg ryger tilbage til start. Nu gider jeg ikke at bruge mere tid på at spare penge. Det er bare SÅ dårligt!

Opdatering - Det er dette fejlsvar jeg modtager hele tiden:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [no address given] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

7 listopada 2017

Hej Stina,

Tak for du skriver her på Trustpilot.

Som du har bemærket så har vi haft nogle tekniske udfordringer henover weekenden som har påvirket vores checkout side. Vi fandt hurtigt ud af at der var et problem og gjorde alt hvad vi kunne for at få det løst så hurtigst som muligt. Vi beklager meget for ubelejligheden som den kan have foretaget.

Du er meget velkommen til, at kontakte vores kundeservice på mail eller live-chatten som åbner her klokken: 10:00. Jeg er sikker på at vores medarbejder vil hjælpe dig videre herfra på bedste vis og i sammen finder en god løsning på dette.

Bestilling virker ikke

Flot - 25% på hele butik mv. Men kan jeg komme til betaling? Nej!
Hver gang jeg indtaster navn & adresse bliver jeg sendt tilbage til "Fortsæt til betalingsmetode". Jeg har endda prøvet forskellige browsere.

7 listopada 2017

Hej Søren,

Tak for du skriver her på Trustpilot.

Oceniono na 1 z 5

Årets dårligste oplevelse på nettet

Vi synes selv vi var smarte og købe vores julegaver online om natten, inden hjemmesiden blev væltet tilsyneladende. Og så kommer der en email nu, der siger at købet er annulleret grundet intern fejl fra deres side. (ja vi havde endda en godkendt transaktion med ordrenummer og GLS leverance)
Det er dårlig kundebehandling !
Yderligere har vi prøvet at genbestille både i går og i dag. I går var den enorm ustabil og vi kom aldrig til indkøbskurven og i dag er serveren nede.
Super fedt at have spildt 4 timer og en masse fustrationer på det.

Årets dårligste oplevelse på nettet for os, må man sige.

/Frank

...valgte så igen at prøve, endelig kom vi igennem med betaling osv.
Lad os nu se om den også bliver annulleret...

Til jeres kommentar:
Ordre nr 2 var genbestilling kva første ikke gik igennem... jeg bliver meget skuffet hvis i sender mere end den ene pakke..... kigger i bestillingerne igennem så er det akkurat samme varer!.... husk sund fornuft! Trækker i pengene både fra mig og min kone, grundet jeres interne fejl, så bliver føljeton'en meget lang efterfølgende....

Til jeres kommentar nr 2.:
Ville være fint, trods i selv har kvitteret med ANULLERET fra jeres side (vi har bevis på email), er vi blevet oplyst den ligger på posthuset til afhentning... underligt kva den er annulleret, nu mangler vi bare at pengene bliver trukket også, selvom ordren er annulleret fra jeres side.... følgeton kommer snarest!

6 listopada 2017

Kære Frank,

Tak for din besked til os.

Vi beklager meget, at der skete en fejl med den ene ordre. Den var ikke annulleret alligevel.
Jeg kan se, at du har modtaget den ene ordre og den anden er klar til dig i pakkeshoppen 065995728865 https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=065995728865.

Hvis du ikke ønsker denne pakke alligevel har du således mulighed for at undlade at afhente den, returnere den med posten eller returnere den i en butik. Når vi har modtaget pakken retur, refunderer vi pengene til dig.

TOYS”R”US

hjemmeside virker ikke

Umuligt at købe noget på hjemmesiden med rabatkampagnen denne weekend. Lad være med at lave en kampagne som denne, hvis I ikke har de it mæssige løsninger, som kan håndtere dette. Har brugt over 1 time på ingenting. Nåede helt frem til betalingsoplysningerne en af gangene før siden gik ned. Spild af tid og fik intet købt.

5 listopada 2017

Kære Maja,

Mange tak fordi du har skrevet til os her.

Vi er meget kede af din oplevelse hos os. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være sådan. Vi arbejder meget hårdt på at få hjemmesiden helt op at køre igen, så det bliver nemt og hurtigt for vores kunder at handle hos os på vores nye hjemmeside.

Du er meget velkommen til at lægge en ordre i dag eller i morgen og så sende en mail med ordrenummer til vores kundeservice på kundeservice@toysrus.dk, så refunderer vi meget gerne de -25 % efterfølgende.

Elendig hjemmeside

Elendig hjemmeside, har brugt timevis på at bestille julegaver, men intet fungerer. Det er for ringe af et firma i den størrelse ikke kan sørge for at kunderne kan handle problemfrit. Men de må jo være ligeglade med kunderne.
Ja så er det jo intet problem at give 25 % rabat,man sørger blot for at siden går ned.

5 listopada 2017

Kære Hans Jørgen,

Oceniono na 1 z 5

Umuligt at få købt sine varer - spild af tid!

Når Toys"R"Us har weekender med 25% rabat, som de har i denne weekend, kan jeg godt acceptere at deres hjemmeside er langsom. Men jeg finder det uacceptabelt at jeg tre gange i træk bliver smidt af og får tømt min indkøbskurv i samme øjeblik jeg skal til at godkende min betaling. Jeg har nu brugt over en time på først at finde mine varer (med lange svartider på søgningerne), og derefter at skulle finde dem igen tre gange. Jeg har givet op, og forlader siden uden at købe mine varer. Det er SPILD AF TID! Det havde været hurtigere at køre ned i butikken og købe de fødselsdagsgaver.

4 listopada 2017

Kære Dorthe,

Web shop

Web shop - og tilbud
Jeg forestiller mig at marketing afdelingen også arbejder sammen med IT afdeling men det er vist ikke tilfældet med deres november kampagne.
Web shoppen er gået helt død og det bliver ikke bedre af at blive præsenteret for en side, om de er på vej/ved til at opdatere denne..

4 listopada 2017

Hej Jesper,

Tak for at du skriver her ind på Trustpilot.

Idag er vi tilbage på vores fødder. Vi vil gerne give alle muligheden for at benytte vores 25% rabat, som vi har udvidet til og med tirsdag. Hvis du lægger en ordre idag så skulle tilbuddet gerne registreret og alt skulle gå som smurt.

Husk at vores tilbud ikke gælder LEGO, konsoller, gavekort og allerede nedsatte vare. Vi takker meget for at i vil benytte vores weekendtilbud og beklager besværet!

God mandag.

Not Sure

Toys R Us is a wonderful place! I love that they Price match and always have a wide variety and selection of merchandise, but honestly some one some where needs to come up with a better training orentation or tell the employees to at least have common courtesy. I've been to toys r us and babies r us at least 75 times in the past 2 1/2 years and I can count on one hand how many times I was greeted or offered help. Literally almost every time no hello, welcome or thank you! Nothing! Way to make your customers feel unwelcome! My last experience was a rotten one and ever sense I have not been back not sure if I ever will but if I do I hope someone comes up with a game plan on how to make your employees more friendlier and teach them how to make customers feel valued!

27 października 2017

Hej Cassie,

Thank you for your feedback!

We are sorry if you dont feel welcome in our stores and that is something we are working with our staff on improving so you will have an even warmer welcome and better stay in our stores!

We would like you to sent a mail to our customer service kundeservice@toysrus.dk. Then we can forward you feedback.

Oceniono na 5 z 5

Suveren kundeservice udover det sædvanligt. Bedste oplevelse til dato

Har i dag handlet i TOYS"R"US i Tilst ved Aarhus, og fået den suveren bedste service, vi længe har oplevet. Vi køber en stor legetøjstraktor i en kæmpe kasse, som ekspedienten bærer hele vejen ud til kassen for os, og oveni købet hjælper med indpakningen. Vi nåede desværre ikke at få fat på den unge mands navn, men du er absolut en meget dygtig ekspedient, som yder en kundeservice langt over det, man kan forvente. Håber denne anmeldelse når ud til dig. Endnu gang tak for super, super god service.

5 października 2017

Hej Susanne,

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse af vores butik!

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse i Tilst-butikken, og vi sender meddelelsen videre til butikken med det samme.

Vi sætter meget stor pris på, at du har valgt at dele din positive oplevelse med os.

Rigtig god dag.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra denne shop.

Hold jer væk fra denne shop.

Sagsforløb:

Den 12. juli 2017 bestilte vi Lego for for ialt kr. 1377,-.

Den 13. juli kl. 0143 fik vi en mail om at ordren var afsendt fra lageret, og der var oplyst et Track & Trace nummer til GLS. Samme dag blev det fulde beløb på kr. 1377 trukket på vores konto.

I de følgende dage kontrollerede vi på Track & Trace om pakken bevægede sig. Det gjorde den ikke. Der blev ved med at stå: “Afsenderen har oprettet label til din pakke, men den er ikke kommet til os endnu”

Den 17. juli forsøgte vi at finde et telefonnummer til kundeservice, men uanset hvor man ledte, kunne det ikke findes. Vi ringede i stedet til hovedkontoret på 46163656 for at blive stillet om til kundeservice. Omstillingsdamen oplyste, at det kunne hun ikke - kundeservice var kun kontaktbar via mail eller chat.
Vi skrev samme dag til kundeservice, idet der kun var 2 mulige forklaringer. Enten fik vi forkerte oplysninger fra Toysrus eller fra GLS, og vi stolede mest på GLS.

Den 18. juli modtog vi et intetsigende autosvar om at de have modtaget vores henvendelse, de havde travlt, og vi ville høre fra dem snarest muligt.

Den 19. juli anmodede vi via mail om at ordren blev annulleret. Årsagen var, at pakken skulle bruges som gave, ligesom vi i mellemtiden i dette forum havde set, at pakken formentligt aldrig vil nå frem.

Den 20. juli vi jeg endnu et autossvar fra kundeservice. Af autosvaret fremgik, at det bedste de kunne gøre, var at efterlyse pakken hos “posten”. GLS havde 10 hverdage til at lede efter den forsvundne pakke. Blev pakken fundet, ville den blive fremsendt til os som normalt. Hvis den ikke blev fundet, ville vi få pengene refunderet.
Bemærk: Der blev ikke med et eneste ord nævnt noget som helst om vores anmodning om annullering. Autosvaret var pakket ind, som om det var en person ved navn Derya A, der sendte svaret.

Den 3. august besluttede vi at kontrollere oplysningerne fra autosvaret. Vi talte med GLS kundeservice v/Helle, der oplyste at vores pakke IKKE var blevet efterlyst af Toysrus.
Hun oplyste, at pakken skulle være kommet til GLS i Polen, men dette var ikke sket.
Vi skrev samme dag til Toysrus kundeservice om vores nye oplysninger. Da de heller ikke havde magtet at løse denne opgave, krævede vi pengene tilbagebetalt straks.

Den 7. august kom der endeligt noget som ikke lignede et autosvar. Toysrus påstod, at de havde bedt GLS om at efterlyse pakken og at fejlen således lå hos GLS. Der var kopieret en tekst ind som skulle vise Toysrus anmodning til GLS, men intet bevis for afsendelse og modtagelse.
Kundeservice skrev, at vi ville få refunderet pengene, og at pengene ville være på vores konto indenfor 5 - 10 arbejdsdage.

Den 21. august var der gået 10 arbejdsdage. Og gæt: ingen penge refunderet. Toysrus havde nu uretsmæssigt haft vores penge i 40 dage. Det lignede systematisk trækken i langdrag. Hvis fx 1000 kunder er udsat for dette om ugen, vil det betyde en gratis kassekredit på ca. 8 millioner kr.
Vi ringede igen til hovedkontoret tlf. 46163656 hvor Elisabeth svarede. Vi bad om at blive stillet om til en leder i firmaet. (altså en person, der kan træffe afgørelser). Vores tanke var at en ansvarlig leder skulle gøres bekendt med, at vi ville indgive politianmeldelse for bedrageri, hvis pengene ikke blev udbetalt straks.
Elisabeth ville ikke stille om til ledelsen. Hun ville selv kontakte kundeservice og vi ville få svar samme dag.

Samme dag kom der en mail fra kundeservice, hvor Katja skrev, at de havde refunderet pengene. I svaret havde hun blot kopieret teksten fra autosvaret ind. (det med den 5 - 10 arbejdsdage)
Vi måtte igen ringe til Elisabeth, hvor vi fortalte om “goddag mand økseskaft” svaret fra kundeservice, og at pengene ikke var tilbagebetalt.
Elisabeth lovede at rykke kundeservice endnu en gang, hvorefter vi vil blive kontaktet.

Pengene blev overført til vores konto om eftermiddagen samme dag.

Den 22. august sendte Elisabeth en mail, hvor hun undskyldte og oplyste, at der havde været en fejl i refunderingen. Som undskyldning og kompensation sendte hun et gavekort til en fysisk Toysrus-butik på 100,- kr.

Vi kunne have sparet os for alt dette bøvl. Vi købte de samme varer hos Heaven4kids.dk. Vi fik varerne blot 23 timer efter bestillingen. Da vi fik ordrebekræftelsen skrev de, at hvis vi havde spørgsmål, skulle vi endelig ringe til deres kundeservice på tlf. .. .. ..

Bedømmelse: reelt minus 4 stjerner. Eneste lyspunkt var Elisabeth på hovedkontoret.

17 września 2017

Hej Jytte,

Mange tak fordi du har skrevet til os her.

Vi er meget kede af, at din pakke forsvandt på sin vej til dig. Vi vil tage din feedback med videre, for det er bestemt ikke meningen, at det skal opleves sådan.

Vi arbejder fortsat på at forbedre vores leveringsproces, således at vi minimerer risikoen for at pakker går tabt i forsendelse, som du har oplevet.

Posten har 10 hverdage til at lede den forsvundne pakke. I en situation som denne er der en helt speciel procedure, der skal følges. Denne procedure gælder for alle postforsendelser, der skal give posten en mulighed for at finde pakken og levere den som planlagt. Dette har de som sagt 10 hverdage til. Da det er posten, der selv udfører denne undersøgelse har vi ingen indflydelse på at gøre dette hurtigere eller på en anderledes måde.

I tilfældet med din sag var det en teknisk fejl der var sket under refunderingen af pengene, der trak sagsbehandlingstiden ud, og det beklager vi meget.

Oceniono na 1 z 5

Det er i den grad sidste gang

Det er i den grad sidste gang, vi overhovedet handler med og hos ToysRus. Magen til mangelfuld korrespondance, svar, levering og brudte løfter, skal man kikke længe efter.

Vi vil på det kraftigste FRARÅDE, at man handler her. Vores historie er en copy paste af alle de historier, som er beskrevet gennem de seneste måneder. Vi ville bare ønske, at vi havde læst anmeldelserne her, før vi afgav ordren - et stort navn er IKKE lig med et godt navn!

SKAM JER!

5 września 2017

Hej Lene,

Vi er godt klar over at kundernes købsoplevelse på vores hjemmeside ikke er optimal, og vi arbejder hårdt på at få det hele til at fungere igen.
Jeg håber at du har lyst til at bestille hos os igen på et senere tidspunkt.

Oceniono na 1 z 5

Køb hos os, så leverer vi måske

I har i månedsvis fået 1-stjernede anmeldelser og svaret i standardvendinger med at I har nogle "mindre IT problemer". Det undrer mig, at I anser jeres problemer for at være små. Som kunde oplever jeg det nemlig ikke som et lille problem, at I ikke leverer de varer, jeg bestiller.

Jeg har lagt flere ordrer hos jer i perioden. Nogle annulleres helt og andre leveres kun delvist, helt uden forklaring.

En af ordrerne var på Lego, som stod som værende på lager online. Jeg modtager en kvittering på ordren og får at vide at I typisk behandler ordrer indenfor 24 timer. I 3-4 dage herefter står varen på jeres hjemmeside som værende på lager online. Jeg hører dog intet før en uge senere, hvor I skriver at ordren er annulleret.

Så nej, I har ikke små problemer. I har så store problemer at jeg synes I skulle overveje ikke at tage mod ordrer, til I har fået styr på jeres små IT problemer. Man er jo helt til grin ved at bestille på jeres hjemmeside og så få ordren annulleret før eller siden.

4 września 2017

Hej Kim,

Tak for din anmeldese.

Jeg håber at du har lyst til at bestille hos os igen på et senere tidspunkt.

Oceniono na 1 z 5

internetbutik uden vare ..

internetbutik uden vare ... hum ?
Jeg havde bestilt nogle filtre, og fik email om at varen var på vej.
Derefter gik der over en uge uden leveringsdato.... hum?
efter en henvendelse til toys fik jeg auto svar og 2 emals om struktur problemer.
I dag lød emailen om at de ikke kunne leverer varen ...... Hum????,
men jeg kunne da besøge en fysisk toys"R"us...... hum?
Det bliver vist ikke en internet butik man kan bruge til meget.
Det bør I kunne gøre bedre Hum?

4 września 2017

Hej Karl,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med din bestilling og selve leveringen.

Vi beklager meget og arbejder på højtryk for at få vores systemer til at køre rigtig godt, således at vores kunder kan få deres pakker hurtigt og nemt i fremtiden.

Vi takker for din tålmodighed.

En joke?

Jeg bestilte 18 varer i netshoppen. Det tog fire dage at pakke min ordre (!). Da den så nåede frem manglede 16 af de bestilte varer uden nogen som helst besked om, at der var noget, der ikke var, som det skulle være. Jeg kontaktede efterfølgerne deres kundeservice på mail. Deres svar gik på at jeg er meget velkommen til at holde øje med deres hjemmeside, da de har et fantastisk udbud af legetøj til alle aldre.

Det må være en joke...

3 września 2017

Hej Susanne,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med din bestilling, selve leveringen og kundeservivcehåndtering.

Efter skift til vores nye system, har vi nogen mindre udfordringer med vores lagerstatus, som uheldigvis gør at ikke alle produkter er på lager alligevel og bestillinger sendes uden alle produkter som er bestilt. Det beklager vi meget og arbejder på højtryk for at få vores nye systemer til at køre, således at vores kunder i fremtiden kan få deres pakker nemt og hurtigt.

Oceniono na 2 z 5

Manglende tilbagemelding var åbenbart en aflysning!

Jeg bestilte en vare, som var på lager, og ventede i tre dage før jeg tog kontakt til TRU. Det viste sig at de ikke havde varen alligevel og bare ikke havde informeret. Nu er det så i morgen at jeg skal bruge varen, men kundeservice ved TRU kan ikke hjælpe mig og foreslår at jeg enten ringer eller besøger den lokale TRU. Den er simpelthen så langt under hvad alle andre online-butikker i 2017 kan præstere, at jeg er helt chokeret. Samme vare har jeg nu bestilt ved en anden webshop og indenfor 5 minutter fået en bekræftet levering i morgen eftermiddag.

31 sierpnia 2017

Hej Rune,

Tak fordi du skrev til os her.

Efter skift til vores nye system, har vi nogle mindre udfordringer med vores lagerstatus, som uheldigvis gør at ikke alle produkter er på lager alligevel og bestillinger sendes uden alle produkter som er bestilt.

Vi beklager meget din oplevelse og takker for din tålmodighed.

Værste webshop, burde lukkes

Jeg er en af dem der i årenes løb har foretaget mange netkøb, hvoraf næsten alle er forløbet positivt. Men ToysRus har i 2017 skrabet bunden.

29/6 kl. 21:40: Jeg køber en enkelt vare på ToysRus webshop, hvor der står “Bestil online, og du får dine varer leveret inden for 2-3 hverdage”.

30/6 kl 00:23: Jeg modtager en mail om at ToysRUs har sendt pakken med GLS. En usædvanlig hurtig ekspedition på den tid af døgnet, og påfaldende at lagerfolkene skulle være på arbejde her… I mailen var et link til GLS trace. GLS havde imidlertid en anden holdning til hvorvidt pakken var sendt, idet der stod:
“Afsenderen har oprettet label til din pakke, men den er ikke kommet til os endnu”. Sådan har GLS status i øvrigt været lige siden, så ToyrRus har således aldrig formået at få pakken ud af sit lager.

5/7: Da de 2-3 hverdage er gået, vil jeg rykke ToysRUS. Deres online chat, der burde være tilgængelig i åbningstiden, er ikke at finde på hjemmesiden, så jeg skriver istedet en mail til dem, hvor jeg beder dem skynde sig.

7/7: Da vi er langt over de lovede 2-3 dage, har jeg tabt tålmodigheden. På dette tidspunkt er jeg indenfor de 14 dage man som forbruger har lovsikret fortydelsesret, så jeg skriver til ToysRUS og beordrer dem til at annullere ordren. En henvendelse de efterfølgende ignorerer, og ikke på noget tidspunkt reagerer på. Samme dag bestiller jeg samme vare fra konkurrenten SAFEshopping, der leverer dagen efter.

20/7: Først nu får jeg svar fra ToysRus. De ignorerer min seneste besked om at annullere ordren, selv om de har haft to uger til at læse mit svar i sagen. Nu skriver de at “det bedste vi kan gøre, er at sætte en efterlysning af din pakke igang” samt “Denne procedure gælder for alle post forsendelser”. Jeg benytter igen GLS trace linket, der imidlertid afslører, at GLS stadig ikke har modtaget pakken, ergo må efterlysningen være intern på ToysRus eget lager. De har således ikke styr på eget lager eller kundeservice.

21/7 skriver jeg igen til ToysRus: “Jeg skrev tidligere at I skulle annullere ordren. Vær venlig at gøre det, og tilbagefør pengene indenfor den næste uge.”

30/7: ToysRus har ikke reageret, og jeg har således hverken modtaget svar på henvendelse, penge eller vare. Jeg opretter derfor en indsigelse hos min bank.

9/8: ToysRus skriver “Vi har nu efterlyst din pakke i 10 hverdage og har ikke fundet den desværre. Vi har derfor refunderet dig pengene”
Bemærk at det er nogle ret lange 10 dage de mener der er gået. Ligeså useriøs som deres lovede leveringstid.

14/8: Jeg får endelig mine penge retur

Konklusion
Jeg foretager mange fjernsalgskøb, og kan derfor sammenligne med mange andre. Dette er den absolut værste. Eftersom den lovede leveringstid blev til 47 dage, kan man ikke stole på deres leveringstider, de har ikke styr på bestillinger, kundeservice, eget lager, og henvendelser fra kunderne.
Jeg har bemærket at de bliver ved at give andre utilfredse kunder en standard undskyldning om at det skyldes et nyt IT system. Det forklarer dog ikke at kundeservice ignorerer det man skriver. Som IT konsulent har jeg oplevet forskellige typer fejl i nye IT systemer, som altid skyldes en blanding af ringe planlægning, manglende test og forhastede beslutninger. Så når ToysRus bliver ved at bruge denne undskyldning, udstiller de (også) en usædvanlig grad af inkompetence til at styre IT projekter. Det bliver spændende at se hvor længe de bliver ved at give deres eget IT system skylden, det er jo en ren farce efterhånden.
Jeg må på det kraftigste opfordre til at man holder sig langt væk fra denne inkompetente bundskrabende virksomhed, det vil jeg selv gøre. De er så ringe, at de som det eneste firma i Danmark, burde forbydes fra at have en web shop.

31 sierpnia 2017

Hej Thomas,

Vi er frygteligt kede af, at du har haft en så frustrerende oplevelse på vores webshop.

Der er ikke noget, vi hellere vil end at sælge legetøj til vores kunder, og vi ønsker naturligvis at give alle vores kunder en god, hurtig og problemfri købsoplevelse, hvilket er en af årsagerne til, at vi for nylig har udskiftet vores ERP-system. Vi har imidlertid haft nogle startvanskeligheder i forbindelse med det nye system – vanskeligheder som vi arbejder drønhårdt på at løse, og som vi hver dag heldigvis får færre af.

Vi beklager igen, at vores systemvanskeligheder har haft en uheldig indflydelse på din købsoplevelse og vi glæder os til i fremtiden at kunne gøre det bedre.

Jeg kan se, at kundeservice er på din sag, og du hører fra dem snart.

ToysRus i Slagelse

ToysRus i Slagelse. Prismatch eller mangel på samme.
Ønskede at købe en PS4. ToysRus pris 2499,-. Da jeg oplyste at jeg kunne købe den i Elgiganten til 2099,- undersøgte ekspedienten mit postulat på nettet. Her kunne hun konstatere at jeg havde ret, men da varen ikke var hjemme i Slagelse eller på Elgigantens Webshop kunne butikken ikke yde prismatch, selvom jeg oplyste at Elgiganten i Næstved og 27 andre Elgiganten butikker havde den på lager. Ekspedienten henviste mig til retningslinierne hun havde fra butikken. Af ToysRus hjemmeside fremgår: "Prismatch gælder kun, hvis varen er på lager i den webshop eller butik, som der prismatches mod på det tidspunkt, hvor prismatch ønskes." Selvom jeg oplyste at jeg bare kunne hente den i Næstved holdt ekspedienten fast hvorfor jeg i stedet kørte til Næstved og handlede i Elgiganten. God service i Elgiganten. Elendig service i ToysRus og en manglende præcisering af at prismatch i ToysRus kun omhandler butikker i nærområdet.

30 sierpnia 2017

Hej Henrik,

Vi beklager meget din købsoplevelse hos os.

Vores prismatch gælder kun, hvis varen er på lager i den webshop eller butik, som der prismatches mod på det tidspunkt, hvor prismatch ønskes. Du kan læse mere om vores prismatch her https://www.toysrus.dk/prismatch.

Vil du sende din mailadresse?

Oceniono na 2 z 5

Informerede ikke om at bestilt vare ikke kunne leveres!

Bestilte en vare på onlineshoppen, der skulle bruges som fødselsdagsgave. Da jeg efter 5 dage intet havde hørt, kontaktede jeg dem via chatten, hvor man her kunne meddele mig, at varen ikke var på lager alligevel! Dette får jeg først at vide, efter jeg selv rettede henvendelse. Det er absurd dårlig kundeservice. Det er selvfølgelig irriterende, at en vare, der står til at være på lager ikke er det alligevel, men at man intet hører, før man selv retter henvendelse, er uacceptabelt.
Fik oplyst et telefonnummer til min lokale butik, så kunne jeg selv ringe ud og høre, om de havde den (da lagerstatus-funktionen på sitet heller ikke fungerer) – her fik jeg heldigvis fat i en venlig medarbejder (i Kolding), der sammen med en venlig chat redder Toys’r’Us for ikke kun at få én stjerne.

30 sierpnia 2017

Hej Anette,

Tak fordi du har skrevet til os her.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med din bestilling og selve leveringen.

Vi arbejder hårdt på at få vores nye it-systemer til at køre, således at vores kunder får en meget bedre købsoplevelse hos os i fremtiden og kan få deres pakker hurtigt og nemt.

Vi takker mange gange for din tålmodighed. Jeg kan se, at kundeservice er på din sag og du vil høre fra dem snart.

Toys"R"Us

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej