Enganam os clientes, são mentirosos e mal educados. Fui ao separador da promoção LEVE 3 PAGUE 2 e escolhi três brinquedos. Contactei a empresa e disseram que tinha direito a promoção mas que tinha de... Zobacz więcej
Glem alt om at få varen til den billigste pris i Toys"R"Us, Slagelse. Viste personalet hvilket dukke jeg skulle bruge til julegave. Fundet på pricerunner, men de ville ikke sælge til den billigere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elendig eleding online oplevelse.. Der bliver fortalt hvor hurtigt de kan levere, der bliver vist hvornår man senest skal købe varen, for at den bliver sendt samme dag, og IKKE EN SKID SKER DER, før m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ødelagt juleaften/juledage. Junior på 3 fik en racerbane kærligt indkøbt af hans mor. Første problem - ingen batterier inkluderet og ikke oplyst af ekspedient/butik. Skaffede batterier. Næste problem:... Zobacz więcej
O TOYS"R"US
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.
Delta Park 37, 2665, Vallensbæk Strand, Dania
- www.toysrus.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
RIGTIG DÅRLIG SERVICE
Jeg bestilte søndag den 20. august 7 varer hos Toys´r´us, hvor jeg modtag en ordre bekræftigelse på alle 7 varer. Torsdag ugen efter havde jeg stadig intet hørt til ordren, og jeg chattede med en medarbejder, som kunne se at min ordre var ved at blive behandlet/pakket. Fredag eftermiddag modtager jeg en mail med besked om at min ordre var blevet afsendt, i mailen var der vedhæftet min ordre bekræftigelse, hvor der var skrevet et 0 ud for alle varer pånær 1 varer. Jeg kunne så se på min netbank, at der også kun var hævet penge for den ene varer. Jeg gik på jeres hjemme side, og kunne se, at 4 varer som i ikke havde sendt til mig, var stadig på lager på jeres hjemme side, og samtidig var 2 af varerne steget i pris. Da det ikke er muligt at ringe til jer og ej heller muligt at chatte med jer i weekenden, kørte jeg i toys´r´us i Esbjerg som virkelig gerne ville hjælpe mig, hvis de havde varerne i butikken og ville også gerne hjælpe med at ringe til jer om mandagen (5 stjerne for god og venlig service i Esbjerg). I løbet af weekenden blev de sidste varer som jeg ikke havde modtaget ændret på jeres hjemmeside, så de ikke var på lager mere, men stadig kunne findes i butikkerne. Jeg sendte en mail til jer mandag, da jeg mente i burde hjælpe med at bestille de sidste varer hjem fra butikkerne, for at rette op på den dårlige service som i havde leveret. Jeg fik svar på mailen, at i beklagede, at varerne var udsolgt, og at jeg selv kunne kontakte jeres butikker pr. telefon, for at finde ud af hvor de var på lager - link til telefonnumre var så vedhæftet. Jeg bestiller varer på nettet for at spare min tid på at kører rundt i butikker, men sikken en bøvl og dårlig service, har aldrig oplevet noget ligende før. Fremover køber vi vores legetøj på hjemmesider, som kan leverer de varer som de viser de har på lager.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Mege bøvlet og kompliceret + vare aldrig modtaget
Har bestilt et stk Pokemon mappe, og har igen og igen r.ykket for, hvornår den kom frem. Hver gang har jeg fra deres kundeservice fået beskeden, at den ville blive afsendt om 1-2 hverdage. Det har tydeligvis ikke været muligt for dem at søge og tracke på den aktuelle ordre - de har hver gang blot sendt "1-2 hverdage" standard svaret. Men jeg har ikke modtaget varen! Til gengæld har jeg nu pludselig fået en bekræftelse på, at de har annulleret min ordre - uden en forklaring på hvorfor! Dårlig kundeservice, rod i pakning og forsendelse - vare aldrig modtaget!

FOR DÅRLIGT
FOR DÅRLIGT.
Når man skriver til dem får man et auto svar at de har travlt og så går der LAAAANG tid før de svarer.
UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE! !!

Dårlig service
Dårlig service. 5 dage efter at varen var bestilt (20.08.2017) fik jeg at vide, at den var udsolgt.... Men den er stadig at finde på deres hjemmeside. Af kundeservice fik jeg en liste over telefonnumre til de fysiske butikker og så var jeg velkommen til at ringe rundt for at spørge om de tilfældigvis stadig havde varen på lager.

Online bestilling af vare
Jeg bestilte en vare online, og får så over 1 uge senere (efter jeg selv havde rykket dem via chat og mail) af vide at varen ikke er på lager. Hvordan i alverden kan det tage over 1 uge at finde ud af? Det viser blot at de virkelig ikke har styr på deres lager, som jo ellers må være webshop regel nr. 1. Skuffende oplevelse.
Derudover synes jeg det virker vanvittigt dårligt at de ingen telefonisk kundeservice har - og at de via livechatten ikke kunne give mig et svar med det samme. Det understøtter i al fald min teori omkring at de ikke har styr på deres lager.

Bestilte 12 ting
Bestilte 12 ting. Ventede 10 dage - hvorefter kun 4 af produkterne kom. Resten var ikke på lager, og det var bare synd for ungerne, intet tlf nr man kan ringe til med web shop spørgsmål, men en chat hvor Anders fra toys are us skriver "det beklager vi" intet andet, spurgte efter en evt rabat kode så jeg kunne se om jeg kunne få noget tilsvarende, men det svarer han ikke på. Som jeg kan se har jeres andre kunder præcis samme problem. Utroligt man skal vente 10 dage for at blive skuffet. Skal til fødselsdag i weekenden og har 1 dag til at finde på noget andet

Odpowiedź od TOYS"R"US
hellere hjem til tiden end hjælpe kunderne
Det er åbenbart vigtigere for kundeservice medarbejderne at komme hjem til tiden end at hjælpe kunderne.
Da jeg ikke kunne få lov til at købe et produkt på nettet henvendte jeg mig på chatten for at få informationer om i hvilke butikker jeg kunne finde produktet. og også om hvor længe tilbuddet galt.
Medarbejderen spurgte hvor i landet jeg befandt mig og jeg gav ham de butikker der var nærmest mig.
jeg fik at vide: "de har den i rødovre - men ring først - hav en god dag"
jeg spurgte om de havde den andre af de steder om de havde foreslået men fik intet svar og få sekunder senere lukkede chatten.
jeg nåede heller ikke at spørge om hvor længe tilbuddet galt

Odpowiedź od TOYS"R"US
En stor vittighed uden tjek på noget …
En stor vittighed uden tjek på noget som helst. Jeg har inden for en måned lagt to ordre. Når jeg så rykker for varerne efter en uge, er de pludseligt udsolgt. Ikke at de selv gider oplyse det - kunden finder jo nok ud af det - og lagerstyringen virker så tilsyneladende heller ikke. Lad være med at benytte toysrus - de er komplet ubrugelige og medarbejderne har ingen som helst begreb om kundeservice siden man på den måde ignorere kunderne..
Ps. husk at tjekke kontoudtog - for man vil gerne have pengene selv om man ikke gider sende varerne..

Fusk
Laver en bestilling på 6 varer, og jeg får en mail med tak for bestillingen. 5 dage senere modtager jeg en ny ordrebekræftigelse, hvor det fremgår at der nu kun er 2 af varerne på lager!
Og nu er varerne i mellemtiden blevet udsolgt i butikkerne, pga jeres inkompetence og laaaaange behandlingstid.
Tak for ingenting!
Fusker firma!!!!

Odpowiedź od TOYS"R"US
Nedlæg wedshoppen hvis I ikke magter opgaven
Jeg bestiller en fødselsdagsgave til min datter, på toyrus.dk d. 29/7. Får en ordrebekræftelse, hvor noget af det jeg har bestilt mangler. Det fremgår ikke tydeligt, at det hele ordre ikke er sendt, nærmere meget utydeligt i mailen. Henvender mig til kundeservice for at gøre opmærksom på noget mangler. Efter 3 dage får jeg svar: Varen var ikke på lager. Selvom den hele tiden har stået sådan på jeres hjemmeside. Jeg bestiller den selv igen på toysrus.dk (hvor den stadig står som "på lager"). Samme dag får jeg en "tak for din ordre" og så høre jeg intet i 4 arbejdsdage, selvom jeg har henvendt mig to gange. Endelig får jeg svar: Den er registeret på hovedlagret, hvornår den bliver sendt vides ikke. Jeg har bestil den 14 inden den skal gives i fødselsdagsgave. Det kan så ikke lade sig gøre. Det kan ikke lad sig gøre at fortælle mig hvornår den kommer. Det kan ikke lade sig gøre at annullere ordren, så jeg kan finde på noget andet. Jeg kunne godt afslutte denne besked med en konklusion, men jeg tror ovenstående taler for sig selv.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Varer bestilt hos Toys"R"Us leveres ikke!
Jeg bestilte 2 varer den 11. juli 2017. Den 13. juli 2017 fik jeg besked på, at varerne var afsendt, og købsbekøbet blev hævet på min konto.
Imidlertid kunne jeg se via Track & Trace, at varen aldrig var blevet afsendt med GLS.
Den 19. juli 2017 skriver jeg så, at jeg ønsker, at annullere ordren, da de nu ikke længere kan nå at komme frem til de to fødselsdage, hvor de skulle have været givet som gave.
Jeg får at vide, at det ikke er muligt at annullere en ordre, og at man nu ville bruge de næste 10 dage på at efterlyse varerne.
Vi skriver nu den 6. august 2017, og jeg har fortsat hverken modtaget varer - eller fået annulleret min ordre som ønsket... og har slet ikke fået nogen tilbagemelding.
Selv om man som virksomhed skifter IT-system, så har man da fortsat et ansvar for, at kunderne bliver betjent... men åbenbart ikke hos Toys"R"Us... jeg er rystet over en så mangelfuld kundebetjening og kommunikation og vil på det stærkeste advare alle potentielle kunder mod at bestille varer hos Toys"R"Us - det tenderer simpelt tyveri! Og jeg handler ALDRIG her igen!
_______________________________________________
Og nej Toys"R"Us... jeg har stadig ikke modtaget pengene fra jer.
I skrev den 08.08.2017, at beløbet nu ville blive refunderet - vi skriver nu den 16.08.2017, og der er ikke sket noget - så I lever da i hvert fald op til løftet om, at det vil tage 8-10 dage at foretage overførslen...
xxxx (TOYS”R”US)
8. aug. 09.32 CEST
Hej Joan,
Tak for din tålmodighed.
Min kollega skrev at vi startede en efterlysning af din pakke. Vi har nu fået bekræftet at det ikke har lykkedes posten at finde din forsvundne pakke.
Dine penge er naturligvis blevet refunderet. Du kan se dem på din konto indenfor 5- 10 hverdage afhængig af bank og betalings metode.
Hvis der er andet jeg kan hjælpe med er du meget velkommen til at kontakte mig igen.
Du ønskes en god dag.
xxxx
TOYS"R"US Kundeservice.
____________________________________
Blot en korrektion til nedenstående mail, så stopper vi korrespondancen her. Men jeg undrer mig over, I skriver, at pakken blev væk i posten... pakken nåede jo aldrig ud af porten hos jer. GLS fik den aldrig i hænderne, da der kun var oprettet en label på - og den blev aldrig overgivet til GLS. Så den er da vist ikke forsvundet i posten...
Besvarelse fra TOYS"R"US
Offentliggjort 91 minutter siden
Hej Joan,
Vi er kede af at høre om din oplevelse med din bestilling og leveringen.
Efter skift til vores nye system, har vi nogle mindre udfordringer, som desværre har medført, at nogle ordrer er lidt længere undervejs end vi ville ellers ville ønske. Vi arbejder på højtryk for at få løst det, således at vi igen kan levere hurtigt til vores kunder.
At din pakke så forsvinder hos Posten og skal efterlyses, gør ikke selve oplevelsen bedre. Jeg kan se at kundeservice er på din sag og at de vil finde en løsning på det.
Vi beklager din oplevelse.
Toys"R"Us

Venter stadig på bestilling fra uge 28
I uge uge 28 genbestilte jeg en vare efter rod med ordresystemet. Den pakke blev så væk i Post Nord systemet og jeg fik at vide at jeg måtte vente 10 dage inden Toysrus kunne gøre noget.
Nu har vi uge 31 og jeg har hverken varen eller penge retur og ingen kontakt med support i de sidste 2 uger.
Verden værste kundeoplevelse og spild af tid hele tiden selv at skulle følge op på det.

Bryder købeloven!
PAS PÅ!!! Jeg har været i kontakt med en juridisk afdeling, fordi Toys R Us som firma bryder købeloven. Vi står nu med 3 skuffede børn fordi deres inkompetente medarbejdere lyver og snyder deres kunder. Mage til uprofessionelt firma. Der er absolut ingen kundeservice at hente hos dem. Der er ingen ansvarstagen eller nogen form for forståelse. De laver fejl og gør intet for at rode bod på det, tværtimod skal de bare tjene penge, på trods af de bryder købeloven over for betalende kunder.

Det gider jeg ikke igen
Ingen ordrebekræftelse før jeg selv henvendte mig. Modtog ordrebekræftelse på 2 ud af 3 varer. Ingen besked om hvornår levering skete OG værst af alt så har ToysRus droppet telefonisk kundesupport. Dvs man skal skrive mails eller bruge tid på chat (som virker nogen gange). Der er MASSER af plads til forbedring.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Elendig service på e-handel!
Bestilte en pool d. 21.07.2017, modtog dog aldrig en ordrebekræftelse på denne bestilling end ikke en mail med noget ordre nummer.
Mandag kontakter jeg så kundeservice via Chat, her er beskeden at lagret behandler ordren men at jeg ikke kan få yderligere status, ej heller en ordrebekræftelse da denne først sendes ud når lageret har afsendt poolen.
I dag onsdag rykker jeg igen for en status, igen er beskeden den samme. I mellemtiden er poolen dog ikke længere tilgængelig på hjemmesiden, hvorfor jeg spørger til om den er udsolgt samt om jeg er sikret en pool. Da jeg heller ikke kan få svar på dette spørgsmål, ønsker jeg at annullere min ordre for så at køre i én af de få butikker som stadig har poolen liggende. Til min store overraskelse kan jeg heller ikke annullere min ordre.
Pt. aner jeg ikke om jeg får tilsendt en pool da den måske er udsolgt så jeg føler mig bondefanget da jeg er klart til at kører i én af butikkerne men ikke kan dette da annullering ikke er muligt.
Ved ikke helt hvad der sker i Toys”R”Us e-handel, men de burde ikke drive en e-handel hvis ikke de kan give en bedre service.

Odpowiedź od TOYS"R"US
I er lidt ligesom PostNord - så gå nu ud af det marked I opererer i, hvis I ikke kan rumme det
Jeg har bestilt varer på deres webshop for 900 kr. Jeg fik en ordrebekræftelse, samt en mail dagen efter om at varen er sendt. I den mail er der en track & trace på varen. Efter 10 dage hvor varen endnu ikke er kommet gik jeg ind og tjekkede trackingen.
En GLS-forsendelse har de lavet på min ordre, men GLS venter stadig på at få pakken leveret af Toys R Us. Jeg kontaktede Toys R Us via mail og fik en autosvar om at de har travlt og der er ventetid på at få respons. Nu er der gået tre dage uden svar.
Pengene, ja dem har de hævet for 10 dage siden. Men ingen vare er sendt.
Helt ærligt? Lad nu være med at gabe over noget I ikke kan rumme. Kan I ikke finde ud af internethandel, så lad være! Alle skal jo gøre det de er bedst til, og lade andre om de ting de er bedst til, ikke? Det er lidt ligesom PostNord, der efter 100 års erfaring har glemt hvordan man sender varer.
Det samme gælder her for Toys R Us; gå ud af markedet hvis I ikke kan finde ud af det.
Bedst er det faktisk, hvis vi forbrugere stopper med at bruge de som træder voldsomt ved siden af. Jeg stopper nu med at bruge Toys R Us. Pris er jo trods alt ikke den eneste vigtige faktor. Jeg har jo lige brugt en halv time på at læse alle de dårlige anmeldelser og skrive en selv, og samtidig fået humøret ned. Konklusion: Toys R Us er spild af tid og gode menneskelige ressourcer.

Uendelig langsommelig uden varer
Modtagelse af ordre bekræftet. 9 dage senere ikke modtaget om varen var på vej. Forsøgte chatten, men de kunne absolut intet stille op. 10 dage senere endelig besked: varen ikke på lager og penge 'frigivet' til tilbagebetaling. Meget skidt og langsommelig betjening. Chatten aldeles uacceptabel, kan ikke bruges til noget som helst, når de ikke har reelle oplysninger.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Tilfreds med forløbet men lidt forslag til jer
Søn d.16.07 har jeg lagt ordren 0154421129.
Tors d.20.07 kom ordrebekræftelse samt kvitteringen. Lidt for lang ventetid. Alle jeres autosvarende e-mails har intet tlf. nr. eller konkret navn af en medarbejder.
Fre d.21.07 har jeg fået varerne leveret til min pakkeshop.
Til TOYSRUS kundeservice:
Med den IT udfordring som I mener I nu har så synes jeg at I har klaret min sag meget fint i hele forløbet. Tak for det.
Men hvis man kigger på jeres kommentarer herinde, så undrer jeg mig over at I allerede startede med denne IT udfordring siden april, og I kan ikke blive ved med at bruge det som undskyldning mere, ikke?
Mange af de 5-stjerner anmeldelse med korte og flotte rosende ord herinde på Trustpilot ser meget falske og mystiske ud. I stedet for at bruge penge på at 'købe' disse falske kommentar så synes jeg at I skal bruge lidt mere ressource på at forbedre jeres kundeservice og IT system.
Mvh Joe

TOP-TOY / TOYS¨R¨US / BR
Gad vide om personalet ikke er oplært i at tage en telefon og svare kunderne, de er umulige at komme i kontakt med, selv hovedkontoret TOP-TOY.COM kan ikke hjælpe med noget som helst, de har også BR butikkerne, man kan ikke tale med ledelsen siger receptionisten.
Varen er findes ikke i butikkerne får man at vide gennem chat, men er i kataloget på hjemmesiden.
Det må da skræmme kunderne væk.
Lad jer ikke narre af de positive anmeldelser, det nok personalet der skriver dem i stribevis :-(

Odpowiedź od TOYS"R"US
Ingen kontakt overhovedet - helt til grin!
Bestilte gaver til en fødselsdag, fik en automail om at jeg ville modtage en ordrebekræftigelse efter 24 timer. 36 timer senere skriver jeg og spørger til status, men får intet svar. Senere skriver jeg og melder ud at hvis varene ikke kan afsendes samme dag skal ordren annulleres, stadigt intet svar. Dagen efter skriver jeg igen og siger at ordren må annulleres da gaverne ikke vil kunne nå frem. Nu, yderligere 5 dage senere, har jeg fået en mail om at varene er afsendt! Jeg er på ferie og har ikke mulighed for at modtage og returnere dem.
Kundeservice eksisterer slet ikke - helt til grin webstore!!!