Enganam os clientes, são mentirosos e mal educados. Fui ao separador da promoção LEVE 3 PAGUE 2 e escolhi três brinquedos. Contactei a empresa e disseram que tinha direito a promoção mas que tinha de... Zobacz więcej
Glem alt om at få varen til den billigste pris i Toys"R"Us, Slagelse. Viste personalet hvilket dukke jeg skulle bruge til julegave. Fundet på pricerunner, men de ville ikke sælge til den billigere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elendig eleding online oplevelse.. Der bliver fortalt hvor hurtigt de kan levere, der bliver vist hvornår man senest skal købe varen, for at den bliver sendt samme dag, og IKKE EN SKID SKER DER, før m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ødelagt juleaften/juledage. Junior på 3 fik en racerbane kærligt indkøbt af hans mor. Første problem - ingen batterier inkluderet og ikke oplyst af ekspedient/butik. Skaffede batterier. Næste problem:... Zobacz więcej
O TOYS"R"US
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.
Delta Park 37, 2665, Vallensbæk Strand, Dania
- www.toysrus.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Handler på deres hjemmeside 20/11 og…
Handler på deres hjemmeside 20/11 og for allerede 21/11 en mail om at pakken er pakket og klar til afsendelse. I mailen er der også track and trace nummer.
Fredag 23/11 er pakket ikke kommet skriver jeg til toysRus da jeg kan se på GLS hjemmeside, at pakken stadig ikke er afsendt.
Jeg for afvide at pakke er på vej, men han har sat en eftersøgning af pakken igang, da GLS må ha fået pakket væk.
Alle kan se på track and trave at pakken er sendt afsted endnu, og derfor er det skørt at give GLS skylden.
Nu er de 10 dages eftersøgning slut og pakken er ikke fundet, og jeg forventer at få mine penge tilbage.
Jeg har efterspurgt en kommunikation ud til butikken i Aalborg, for at webshop kan aftale med dem at jeg kan købe varen til samme tilbuds pris, men dette ønsker man ikke at hjælpe med. Men giver mig bare besked på at jeg kan snakke med butikken og de vil måske hjælpe.
Det er den mest useriøs kundeservice jeg nogensinde har været udsat for, og er rigtig glad for at der findes andre butikker at handle med.
Rigtig glædelig jul.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Trækker penge uden at have lov samt giver urigtige oplysninger
Jeg bestilte mine varer 22/11-18.
Den 23/11-18 trækkes pengene på min konto.
Den 4/12-18 skriver jeg i længere tid med en medarbejder i chatten, som giver mig et track/trace nummer, dette nummer er der bare ingen pakke på.
Jeg spørger hvorfor pengene er trukket, selvom de IKKE har sendt varen (hvilket de ikke må!) Han oplyser, at det er pga. Blackfriday?
Til sidst siger han at varen er sendt sammen dag (4/12) til mig.
Den 7/12-18 snakker jeg med en ny medarbejder, da jeg stadigvæk ikke kan se oplysninger på track/trace nr. Han oplyser så, at pakken er forsvundet og laver en efterlysning. Altså, så er mine varer IKKE sendt 4/12 som tidligere oplyst.
Nu hæver jeg mit køb og fraråder alle og enhver at handle hos Toys R Us, fordi:
1. De hæver penge uden at have lov
2. De giver mig urigtige oplysninger

Dårlig kommunikation
Jeg bestilte -og betalte - en vare hos Toys R Us den 21/11. Jeg modtog samme dag mail fra Toys R Us om at varen var blevet SHIPPED. Varen er dog ikke modtaget hos PostNord.Her 14 dage senere er varen stadig ikke modtaget.
Jeg har nu kontaktet Toys R US multiple gange per mail og chat. Mails bliver ikke besvaret og på chat svarer de at de vil vende tilbage, når de har undersøgt det nærmere. Det sker dog ikke.
Har idag igen kontaktet Chat service og får nu en ny besked om at der aktuelt er 3-6 dages forlænget leveringstid pga Black Friday i sidste uge. Dette stod der ikke noget om i den mail jeg modtog da jeg bestilte - her stod der at de havde pakket og sendt varen?
Og på nuværende tidspunkt har tidshorisonten allerede langt overskredet de nu på chat oplyste 3-6 dages ekstra leveringstid.
Dagen efter at jeg bestilte den pågældende vare bestilte jeg en anden vare som jeg modtog 2 dage senere. Ydermere, hvis jeg klikker på den manglende vare, som stadig er på lager på Toys R US hjemmeside, står der at den afsendes indenfor 24 timer. Så ovenstående hænger ikke logisk sammen og jeg synes ærligt talt at informationen og kommunikationen til kunderne ikke er korrekt. Som den nok fremstår af ovenstående er jeg efterhånden frustreret og føler mig helt magtesløs. Hvad skal jeg stille op i forhold til snart at kunne modtage min vare? Betalingen fra varen er blevet trukket fra min konto den 23/11 og derfor er det for mig ved at være helt uforståeligt at man ikke kan få besked om hvornår varen kan forventes at modtages. Det ville være klædeligt for kundeservicen hos Toys Rus at de sikrer at denne "på lager vare" fremsendes indenfor de næste 24 timer som beskrevet på deres hjemmeside.

Fine produkter
Fine produkter, som blev bestilt online og leveret samlet på én gang - leveringstiden kunne dog godt være hurtigere, men det var vist fordi en af varerne ikke var på lager da jeg bestilte :)

Langsom og dårlig service
Langsom og dårlig service. D. 23/11 bestiller jeg en vare på Toys"R"Us hjemmeside, der skal leveres vha. Click and Collect. D. 1/12 kommer henvender jeg mig i den butik, hvor jeg har bestilt varen til, da jeg går ud fra, at det må være en fejl, at jeg intet har hørt om varen endnu - altså over en uge efter købet.
Jeg har i mellemtiden fortrudt mit køb, og ønsker egentlig bare at annullere ordren. Det siger Toys"R"Us i Randers, at de ikke kan gøre. Hjemmeside og butik er to forskellige systemer, så jeg skal rette henvendelse til hjemmesiden.
Det gør jeg så. Desværre kan de her fortælle mig, at jeg skal rette henvendelse til den fysiske butik, som varen er bestilt til - dvs. det jeg sådan set allerede har gjort.
Status på mit køb er d. 4/12: jeg kan ikke annullere min ordre, hverken i butikken eller via kundeservice. Butikken i Randers har ikke engang modtaget varen endnu, som altså stadig ikke kan annulleres.
Alt i alt må man sige, at Toys"R"Us ikke har kapaciteten til at drive et foretagende af den størrelse, som de gerne vil. Jeg kan ikke anbefale dem.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Jeg har bestilt noget lego d 23/11 og…
Jeg har bestilt noget lego d 23/11 og forventer at få min pakke snares da i skriver at der går 2-4 dage,

Odpowiedź od TOYS"R"US
Jeg lavede en bestilling den 23 Nov og…
Jeg lavede en bestilling den 23 Nov og i dag er det den 1 dec... Jeg satsede på at have pakken i hænderne i dag den 1 dec, jeg troede faktisk jeg havde bestilt i godt tid med hensyn til Black Friday... Men nej nu har jeg en datter der ingen gave får i dag....

Odpowiedź od TOYS"R"US
Nu er det 6 dage siden jeg bestilte og…
Nu er det 6 dage siden jeg bestilte og mine varer er stadig ikke afsendt. Første gang jeg har været ude for at varer jeg har bestilt har været så længe undervejs. Også selvom det har været black friday. Alle andre steder har man sine varer indenfor 1-2 dage. Det er da godt at det er julegaver og ikke fødselsdagsgaver jeg har bestilt

Selve hjemmesiden virkede fint
Selve hjemmesiden virkede fint, men jeg kunne ikke finde indpakning og kort. Da jeg er ved at købe julegaver kunne det have været rart.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Hurtig levering til trods for Black…
Hurtig levering til trods for Black friday

Great service
Great service
Delivered as promised
Also got extra batteries :-)

Odpowiedź od TOYS"R"US
Advarsel køb ikke på deres hjemmeside
Advarsel køb ikke på deres hjemmeside. Trods betaling og ordrebekræftelse, levere de ikke ens vare. Kan IKKE anbefale deres hjemmeside.

Sikke et tilbud.
Som alle andre gik jeg efter nogen gode tilbud her Black friday. Jeg fandt skam også et super tilbud på sikkerhedsgitter safety 1st til 149 kr. Men det var vist for godt til at være sandt. Jeg prøvede så at bestille det da man ikke kunne andet end over internettet. Og så må jeg være ærlig og sige at jeg har ikke oplevet noget ligende. Jeg ville bestille 4 stks og det var skam fint til de 596kr, men så kommer det gudhjælpende en pris på knap 1300kr på hjemmefragt :O og man kunne sq ikke få det leveret blot til butikken. Jeg tager i butikken i Viborg,som er så søde at sige at hvis jeg blot bestilte det over internettet og betalte den fulde pris så kunne jeg få noget retur i butikken efterfølgende. Men jeg kunne til min undrende ikke bestille det trods forsøg på hele 9 gange. ??!!!! Alle ordre fejlede åbenbart, så jeg kontaktede jeres support, hvor jeg får at vide at jeg skal bestille via pc. ( forsøgt både i safari og Chrome) men uden held. Desværre har vi idag ikke rigtig pc. Så jeg måtte finde gitter andet steds. Men jeg synes at det er for dårligt at prisen, som åbenbart ikke er prisen alligevel i sidste ende. Og bestillingen KAN åbenbart kun ske via pc.
Så Intet super tilbud over det. Meget skuffende !!!

Suveræn dårlig service
Om muligt; ingen stjerner!!
Jeg købte en gave til 449,- kr online i søndags, tirsdag kommer der besked om at den er leveret i Randers. De beklager og siger det eneste de kan gøre er at annullere handlen og sætte pengene tilbage i løbet af to uger.
Igår satte de så 314,30 ind på min konto. Det som gaven ville koste hvis den var købt Black friday.
Der er ingen kundeansvarlig, butikken kan ikke hjælpe.
Kun mail med udenomssnak🤬

Odpowiedź od TOYS"R"US
I ved send an e-mail to cancel my order…
I ved send an e-mail to cancel my order and guess what! I m getting the same order I ved canceled!
Really bad kunde service!
I am not recommending them to any one!

Odpowiedź od TOYS"R"US
Super hurtig levering dagen efter…
Super hurtig levering dagen efter bestilling. Kan ikke gøres bedre.
Dårlig webshop
Da jeg skulle tjekke ud skrev den at en vare ikke længere var på lager - og jeg fik et langt varenummer som overhovedet ikke hjalp mig til at fjerne den korrekte vare i kurven. Så det var frem og tilbage med at prøve at tage en ud af gangen..
Og nu er varerne så sendt. Men der mangler så yderligere 2 produkter... det er bare for dårligt driftet.
Håber det, der så ankommer i orden. Men 0 stjerner til webshoppen.

Odpowiedź od TOYS"R"US
Altid hurtig lavering og en fantastisk…
Altid hurtig lavering og en fantastisk service :)
Samt altid et stort udvalg og en masse tilbud på det skønneste legetøj :)

Super hurtig med levering
Super hurtig med levering - alt er perfekt.