Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårligt firma, uden nogen sans for forretning. Forstår ikke hvorfor DSV anvender dem som partner. tidskritisk kurér brevpakke på ca 100gram, som skulle fra Danmark til Norge. Afhentet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

har ringet på alle de tlf der oplyses på deres egen hjemmeside, alle sammeugyldige nr. ekspres pakke ikke leveret efter 8 dage, Den kan findes på deres tracking system, men ingen info, Deres robot tlf... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det er simpelthen umuligt at få fat i et menneske der kan hjælpe med at finde ud af hvor den pakke er, jeg har sendt. SIMPELTHEN for dårligt når maskinen ikke kan hjælpe.

Oceniono na 1 z 5

De dårlige anmeldelser taler et tydeligt sprog. Ventede forgæves på en pakke, som skulle leveres mellem 08.00 og 18.00. Pakken blev scannet i Kastrup i morges, men har aldrig forladt centralen. Stakk... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Kurier
  3. Usługi logistyczne
  4. Usługi pocztowe i kurierskie
  5. Firma transportowa - żegluga
  6. Usługa wysyłkowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvor end det skal hen, uanset hvor hurtigt det skal frem, så leverer vi forsendelsen - selvfølgelig gør vi det TNT Express har delt forsendelserne op som systemforsendelser og special services forsendelser. Systemforsendelserne er dokumenter, pakkepost, fragt, kurer og express service. Special Services håndterer alle typer forsendelser, som falder uden for systemet. Det kan fx. være tøris, specielle flytransporter, større speditør-opgaver eller forsendelser som virkelig haster og måske skal være fremme samme dag.

1,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Pakke forsøgt leveret Bahhh

Som de andre også skriver, pakke forsøgt leveret, ingen hjemme. Men det var der, ringet til kundecenteret og fortalte dem hvad der var sket, de ville så aflevere mandag, jeg havde så hængt en fuldmagt på døren som sagde at de måtte ligge pakken og jeg påtog mig alt ansvar. Mandag hvor der også var nogle hjemme skrev de så pakke forsøgt afleveret igen, Arrrghh
Måtte så hænge en halv time i telefonen uden at vide hvor langt man er i køen, det melder de ikke ud, fik så snakket med kundeservice om at hente på deres depot. Kun fordi deres chauffører er for dovne til at gå ud af deres biler

3 października 2022

Absolut ringe service

Som mange andre, så oplever jeg at TNT er yderst ringe til kundeservice.
De smed en pakke væk, som skulle være leveret til mig.
Deres "kundeservice" lovede mig at vende tilbage 4 gange inden for en uge, men det gjorde de aldrig.
Jeg havde ellers betalt ekstra hos min leverandør for ekspres levering, men har aldrig modtaget pakken.
Nu har jeg meddelt min leverandør at jeg IKKE ønsker flere varer leveret med TNT.

29 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Meget meget ringe service hos TNT

Meget meget ringe service hos TNT, har forsøgt flere gange nu at kontakte dem, men tlf tages ikke og mail besvares ikke hvad sker der. Vare er scannet afleveret men ikke afleveret hos kunderne. Er der en voksen tilstede.

7 września 2022

Hvad sker der for tnt

Hvad sker der for tnt
kundeservece svarer ikke,mail besvares ikke

skulle modtage en express forsendelse mandag.
De kommer så til vores firma fredag,men da har vi altid lukket
Siden er det umuligt at få fat på dem om hvad vi gør
Amatører
Min leverandør har nu fået at vide at hvis de bruger tnt igen,skal vi ikke handle med dem mere

6 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Har haft en forsendelse i gang hos TNT…

Har haft en forsendelse i gang hos TNT fra Danmark til Frankrig nu siden d. 13.07.22. Efter afhentning stod den 6 dage i Kolding, hvor efter den endelig blev videre sendt til Tyskland, hvor den ankom d. 20.07. Der var der dog nogen, der var vakse, for allerede samme dag blev den videresendt til Belgien, hvor den ankom d. 21.07. Der er den nu strandet, ingen ved hvornår den sendes videre/leveres, der er ikke mulighed for at få den udleveret og selv arrangere resten af transporten. Helt igennem under al kritik og total amatøragtigt

26 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Snyd med “forsøgt afleveret”

Havde en pakke der ifølge trackingen ville blive leveret i dag. Jeg var hjemme hele dagen, men ser så pludselig på trackingen, at den er forsøgt afleveret for to timer siden, samt at der er lagt en besked.

Nej, den er ikke forsøgt afleveret, og nej der er ikke lagt en besked.

TNT har så heller ikke opdaget, at det er smart som alternativ, at kunne droppe pakker ved et lokalt udleveringssted. Amatører !!!!

14 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

A masterclass in incompetence, or: How to fail to deliver a package over and over for a month and a half

This is the first time I write anything on Trustpilot. However, considering that TNT Denmark –or FedEx Express, those being the same company– recently gave me the unique chance to experience the worse service I ever got to encounter so far, or at least the most absurdly incompetent, I think that a review calls itself.

I ordered a package abroad that arrived in Denmark on May 25. It finally got delivered today, on July 11, one and a half month later. In the meantime: a grotesque amount of mistakes and an overdose of unreliability from TNT. For a company that is meant to do one thing, delivering packages, they surely excel at precisely *not* delivering packages. The only reason I managed to get mine, even over a month late, was because I sent them an e-mail each time they failed. Had I not actively spent time trying to get my package from them, I would not have gotten anything at all. Not once they sent a message to me, left a note, or tried to get in touch on their own initiative.

Here is an overview of their mistakes:
– They don’t have pick-up points.
– They only deliver on week days during work hours.
– They don’t come to deliver the days they say they would.
– They rarely accept to deliver the days you tell them you are available.
– They do offer to choose another delivery address after you contact them, but then keep delivering at the old one.
– They never get in touch by themselves about their failures: the only thing to do is to keep visiting the tracking page to know what is happening, and e-mail them each time something goes wrong.

It results in a service that seems entirely run by disorganised amateurs and your package zigzagging around town for over a month. Those are issues that don’t happen with Postnord, GLS or Bring for instance, from whom I get packages very often without any issue. Something as essential as having pick-up points in shops to get your package there the day after a failed delivery would already solve everything.

Here is the summary of what happened:
– On May 25, my packaged arrived in Kastrup.
– On May 31, they tried to deliver but there was no one home that day.
– With any other company, it would have been available at a pick-up point the next day. Not with them, first surprise.
– On June 1, I wrote to inquire about the whereabouts of my package.
– After that I told them each time I expected someone to be home.
– I told them there will be someone on June 8, they answered they couldn't come.
– I told them there will be someone on June 13, they answered they couldn't come.
– I told them there might be someone some of the time on June 17 and we could try that day, they were not able to pass by at a specific time range. They came, but it unfortunately happened when there was no one.
– I told them there will be someone on June 20, they answered they couldn't come.
– Then I ended up giving them another address, much less practical for me to bring the package home. They answered they will deliver there on June 22.
– On June 22, they tried delivering at *the old address*, of course there was no one.
– I wrote and they said they will deliver at the right address on June 23.
– No one came to deliver at the right address on June 23.
– On June 24, they had the audacity to answer that they won't try delivering again at all because they had tried several times already. They had already accumulated so many mistakes and it was entirely their fault. I wrote them this, and more.
– On June 27, they accepted to contact they dispatch team to ask if a new delivery was possible.
– On June 30, no news, I wrote them again.
– On July 1, they replied they didn’t know and they would contact the dispatch team again.
– On July 4, no news, but I see from the tracking that they tried delivering, you guessed it, at *the old address* again.
– After I wrote them, they confirmed that they would deliver on June 6 at the right address.
– On July 6, no one came.
– After I wrote again and asked them for a delivery on July 7, they answered they couldn't come that day. But they confirmed, once more, that they would deliver on July 8, at the right address.
– On July 8, I wasn’t even surprised any more, no one came.
– At that point I was pretty sure I would never see my package, and I was starting to think that cycling all the way to their warehouse on the road to Dragør, or buying and sending them a print-yourself Postnord stamp that they could stick on my package to hand it over to a more competent carrier were the only options left.
– On July 11, against all odds, a man from TNT showed up and handed me the package. Finally.

One thing is certain now, I would never again order anything to Denmark that is hauled by TNT or FedEx Express. Not that I had a choice that time –I bought a product that was sold only by one shop that only had TNT as a delivery option– but next time, I will choose an entirely different product just to avoid them. You probably should too :)

11 lipca 2022

Rent kaos.

Fik besked om, at min pakke ville blive leveret 1/7 inden kl. 16. NIX!
At få fat i Kundeservice tager en krig og ingen forklaring. Da jeg en af gangene siger, at så vil jeg ringe senere, får jeg besked om, at det kan jeg gøre “hvis du ikke har andet at bruge din tid på” og at jeg ikke skulle forvente, at der skete noget det næste par dage.
Track &Trace viser 4/7, at pakken på 4. døgn stadig ligger i Belgien. Endnu en opringning efter at have ventet ½ time afslører, at den nu ligger i Zürich. Det står nu dagen efter endelig også på T&T Endnu en ½ time i ventekø, men nu kan man ikke se noget om forsendelsen siden Belgien. Man vil oprette en sag på den, men det lovede to medarbejdere d. 1/7 ville ske med det samme. Venter stadig på en bekræftende mail med et sagsnummer.
Sidste kontakt fortalte, at det var fordi man slog TNT og Fedex systemerne sammen uden at prøve om det kunne lade sig gøre. Amatøragtigt!
Jeg har nu allerede meddelt afsender, at hvis de vil sælge til mig i fremtiden, vil jeg ikke have leveret med TNT.
5/7 aften: Nu ligger den i Norge.

5 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Skulle have haft en Pakke igår

Skulle have haft en Pakke igår. Den kom aldrig. Ringer så her til morgen og spørger hvorfor pakken ikke er kommet.

Ups, chaufføren havde ikke lige tid, og så var der vist også noget med bilen. Det var svaret jeg fik.

Men den kommer idag, sagde de så.

Jeg venter tålmodigt indtil kl. 15 og ringer så igen og bede dem bekræfte at han rent faktisk kommer idag. Ja, får jeg at vide. Han kommer idag.

Kl. 17 (som er deadline) ringer jeg så igen og får at vide at ‘øhh vi har ringet til chaufføren og han siger at han desværre ikke lige havde tid idag, så den er på vej til vores lager i Kolding.’

What tænker man så. Får så at vide at jeg kan komme der og hente pakken.

Så jeg kører lige 70 km til Kolding, ankommer og spørger efter min pakke. Er den der? Nej selvfølgelig er den da ikke det. ‘Den kommer måske inden kl. 20’, hvis han husker at få den ud af bilen, er beskeden jeg får.

Det er så sådan man bliver behandlet hos tnt/FedEx….. føj siger jeg bare!!!

Så nu sidder jeg her i bilen læ. 18.34 og venter på at min pakke måske kommer om 1 1/2 time. Imens skriver jeg denne anmeldelse.

Og hvad kan man gøre. Ikke en skid. Jeg burde have kompensation for selv at skulle køre i alt 140 km. Dette er under alt kritik….

29 czerwca 2022

Amatører!!

2. juni modtager jeg en faktura i posten på toldudgifter. Fakturaen har sidste forfald den 27.maj, altså 6 dage før jeg modtager. I fakturaen er der ingen oplysninger om hvordan den skal betales, ingen girokort eller andet så jeg forsøger at kontakte dem med det samme for at få det afklaret. Først via telefonen, men efter ca 30 minutter i telefon slusen hvor en irriterende robot gentager med ca 10 sek. mellemrum at de beklager ventetiden, og vil bsvare hurtigst muligt, giver jeg op. Sender derfor en mail til den email som står på fakturaen.
Efter nogle dage uden svar kontakter jeg dem igen, først på tlf, igen uden held, og derefter på samme mail. Her kommer så en auto respons at den mail adresse ikke bliver overvåget, og istedet skal jeg sende den til en anden, så det gør jeg selvfølgelig. I mellemtiden har jeg så selv fundet ud af de har noget der hedder fakturaportalen på deres hjemmeside, og efter mange MANGE problemer med at oprette og logge ind, lykkes det mig at lokalisere fakturaen. Jeg prøver at betale med kortet, den første melder tilbage med en fejl efter jeg har godkendt det, så jeg prøver igen. Den anden går så igennem, men fakturaen bliver ikke opdateret som betalt. Jeg tænker der måske lige går en dags tid inden. Jeg venter derfor en dag og forsøger at logge ind. Nu kan jeg så ikke længere logge ind, den kommer frem til en intern SAF connect server eller noget i den stil jeg ikke kan komme videre fra.
Spring en uge frem, stadig intet svar på nogle af mine henvendelser, så jeg sender endnu en mail for i min naivitet at de måske svarer tilbage. Jeg opdager samtidig at beløbet nu er trukket fra min konto to gange, dvs en dobbelt betaling. Jeg sender derfor endnu en mail hvor jeg beder dem om at tilbageføre den ekstra betaling, og opdatere min restance til betalt.
Nu er det så 3 uger siden jeg skrev den første mail, og der er stadig intet svar på nogle af mine henvendelser. Idag modtager jeg en rykker for manglende betaling på den faktura jeg allerede har betalt to gange. Nu giver jeg simpelthen op. Jeg har skrevet den sidste mail til TNT nu, og så har jeg anmeldt betalingen til min bank som nu vil lave en tvunget tilbageførsel af den ekstra betaling eftersom TNT åbenbart ikke gider og gøre noget.
Sikke et amatør firma, jeg skal aldrig nogensinde bruge dem igen.

21 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Modtager regninger, men for hvad?

Jeg har siden februar modtaget regninger i postkassen fra TNT. Jeg har aldrig benyttet TNT, og det fremgår ikke på faktura, hvad de ønsker at jeg betaler for.
De svarer ikke på mine mails, hvor jeg spørger ind til, hvorfor de sender mig regninger.

9 czerwca 2022

Elendig service

Elendig service! Eller rettere - ikke eksisterende!!
Første dag bliver pakken smidt på den forkerte bil - hvordan kan det ske?
Anden dag bliver jeg lovet at pakken ville blive leveret på dagen. Samme dag ringer jeg igen - den vil blive leveret i morgen, men han vil ikke love mig noget.
Jeg kan ikke få udleveret kontaktinformation på deres servicekoordinator, eller chefen.
Firmaet er ikke andet end en flok høns uden hoveder

9 czerwca 2022

Patience has run out!!

We have been using TNT as express courier for several years as a B2B customer. They used to have excellent customer service and transit times.

BUT during the past 6 months their transit times and service has simply been terrible!! Transit times on most shipments are more than twice as long. Parcels get stuck for no reason, and we do not get any notifications.

And you need a lot of patience when calling customer service as it takes up to 30 minutes to get through. Most of the time they cannot give any answers and ask their support to call you back, but they never do.

Our patience has run out !!!

2 czerwca 2022

ALDRIG SOM I ALDRIG MERE

ALDRIG SOM I ALDRIG MERE. Det er det værste omgang pakke udbringning vi nogensinde har oplevet. Vi skulle ha pakken i mandags og nu siger vi onsdag kl 12.35 og ingen pakke. Først vidste det ikke hvor pakken var og så fandt de den og lovede vi ville få den i dag. Blev ringet op og forstod knap nok hvad personen talte om. Han stod 20 min fra os og var kørt forkert. 1.5 time senere er vedkommende ikke kommet med pakken. Jeg ringer op og nu tager det en time før han kommer. Lad os se om en time kan gøre det.. VIRKELIGT DÅRLIG STIL !!
SÅ ALDRIG SOM I ALDRIG MERE!?

25 maja 2022

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK. Betal heller en 10.er mere og find alt andet end TNT.
HUSK at de skifter navn til fedex og fedex er det samme som TNT. Anbefaling herfra er brug DHL eller UPS til udlands og GLS indenrigs.
Min pakke lig pt har været undervejs i 4 uger og 5 dag. Pakken er betalt Express, levering var givet 14-04-22. Hvis det var sendt sted med cykel, var den leveret for 4 uger siden.
Jeg har brugt tnt 3-4 gang og det var sidste gang.

13 maja 2022

Aldrig i mit liv

Aldrig i mit liv, har jeg været ude for så ringe et firma. de har været 16 dage om at levere en pakke fra Kina til Danmark, og tiltog med har jeg betalt 25000 kr for denne forsendelse ( 2 kasser med fly )
den har bla. været i danmark i 4 dage efter den var frigivet fra tolden, 2 gange har de lovet at den ville komme i morgen,. men den kom bare ikke. Jeg har idag brugt 3 timer på TNT, og så skete der endelig noget, dDe sendte den så ud, og Den kom så med bunden i vejret, tiltrods at der er både pile på kassen og glas mærker, ( kassen vejer 85 kg ) Nu fortæller de mig fra TNT i Kolding ( Marlene ) , at dette ikke er deres skyld, og den er jo gået igennem mange hænder, så det kan de ikke gøre noget ved.
Da vi får den vendt om, og åbnet den, er den fuld af vand ?? ( det er en køler til medicinsk brug....)

SÅ BRUG ALDRIG ALDRIG DETTE AMATØR FIRMA KUNNE MAN GIVE 0 STJERNER, HAVDE DE FORTJENT DETTE.

11 maja 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej