Meget dårlig service fra FedEx Danmark. Dette er en indenrigsforsendelse, men den er forsinket i mere end en uge. Min pakke ligger bare på deres lager, mens de gentagne gange spørger, hvornår jeg e... Zobacz więcej
Afleverede min pakke til hvad der åbenlysende er en anden persons adresse. På deres eget "bevis for levering" billede står tydeligvis den forkerte adresse midt på døren hos den de har lagt den hos.... Zobacz więcej
Min oplevelse med FedEx har været fuldstændig uacceptabel. Jeg skulle have modtaget en pakke fredag den 10., hvor jeg desværre ikke var hjemme. Kort efter modtager jeg en SMS om, at... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
because of fedex delayed delivery
because of fedex delayed delivery, it was ruined all the planned event. keep promising to send it, but it was late for a week. useless chat support, template answer either from bot or employee. there is no email support. phone support also, not very helpful. rather than send the item quick to the customer, they handed over to other delivery company to deliver it, and wash their hands away. it is unprofessional.
Elendig service og total mangel på ansvar
Min oplevelse med FedEx har været fuldstændig uacceptabel.
Jeg skulle have modtaget en pakke fredag den 10., hvor jeg desværre ikke var hjemme. Kort efter modtager jeg en SMS om, at jeg kan vælge et pakkested, hvilket jeg gør med det samme. Alt burde dermed være i orden.
Men her stopper det også.
I dag, mandag den 13., er der stadig ingen pakke i pakkeshoppen. Jeg har ikke modtaget nogen opdateringer, ingen beskeder, ingen forklaring – jeg aner simpelthen ikke, hvor min pakke er. Jeg har kontaktet FedEx, som blot svarer, at sagen er “ude af deres hænder”. Hvordan kan det på nogen måde være mit problem?
Det bliver endnu værre af, at pakken nu tilsyneladende er overdraget til DAO, uden nogen form for tydelig kommunikation. Jeg står tilbage som kunde uden information, uden kontrol og uden min pakke.
Jeg har betalt for en levering, som ikke er blevet gennemført. Jeg har endda tilbudt selv at hente pakken, hvis de kunne oplyse, hvor den befinder sig – men det kunne de heller ikke hjælpe med.
Resultatet? Jeg står nu med et økonomisk tab i min virksomhed, fordi FedEx ikke kan levere en pakke fra Hvidovre til Helsingør på over 5 dage – og samtidig ikke tager ansvar eller forsøger at løse problemet.
De kan ikke engang garantere levering dagen efter.
Det er simpelthen ikke godt nok.
Styr udenom FedEx, hvis du vil undgå frustration, dårlig service og manglende ansvar.
Meget dårlig service fra FedEx Danmark.
Meget dårlig service fra FedEx Danmark.
Dette er en indenrigsforsendelse, men den er forsinket i mere end en uge. Min pakke ligger bare på deres lager, mens de gentagne gange spørger, hvornår jeg er hjemme, selvom jeg tydeligt har oplyst, at jeg er hjemme hver dag efter kl. 14:00.
Der er ingen rimelig forklaring på så stor en forsinkelse for en lokal levering. I stedet for at levere pakken spilder de tid med unødvendige e-mails.
Det er ikke acceptabel service. Jeg kan ikke anbefale FedEx Danmark.
Leverer min pakke til en andens adresse
Deres customer service er også umulig at komme i kontakt med, uanset hvad du gør.
Levering af PC
Skulle have en bærbar PC leveret. Får at vide om morgenen, at pakken vil ankomme mellem kl. 10-14 samme dag. Jeg er væk fra min adresse, og får besked om, at pakken er forsøgt afleveret kl. 09.09. Jeg ringer derfor til kundeservice, som er tæt på umulig at komme igennem til. Der får jeg dog en venlig og hjælpsom medarbejder i røret, som forsøger at omdirigere pakken, så den kan leveres samme dag. Uden held. Kl. 16 får jeg igen - efter meget besvær - hul igennem til kundeservice og samme hjælpsomme medarbejder. Hun ændrer leveringen til dagen efter - dog til en ny adresse, da jeg ikke er hjemme dagen efter.
Dagen efter bliver pakken leveret - dog på den oprindelige adresse, hvor jeg til al held kortvarigt er hjemme, og kan modtage den. Ellers ville pakken med ret dyrt indhold være afleveret på min trappe og stå der knap et døgn.
Elendigt firma, der umuliggør en problemfri levering og med et umuligt kundeservicesystem - med undtagelse af den ene stakkels medarbejder, der forsøger at rette op på den ene fejl efter den anden! Var det muligt at give 0 stjerner, var Fedex en oplagt kandidat!
Håbløse amatører
Jeg skulle modtage en forsendelse fra Vietnam til mit firma. Er ikke registreret som importør og fik derfor en email om, at de manglede information. Fair nok. Talte med Import afdelingen og aftalte, at jeg kunne ændre det til "Privatperson" og modtage en faktura, som jeg kunne betale...
Og så blev det "sjovt"... Modtog flere emails om, at min forsendelse ville blive returneret inden 5 hverdage. Ringede til Import afdelingen FLERE gange - de gad ikke tage telefonen. Endte med at ringe til "Kundeservice", som var alt andet end service minded.
Fair nok... Send pakkerne tilbage til Vietnam, og det er så sidste gang, jeg bruger FedE.
Jeg er RASENDE!!!
Jeg er RASENDE!!!
Skulle modtage en pakke i fredags. Da vi har porte, hvor jeg bor, ringede chaufføren en gang. Jeg nåede ikke at tage den, og en sms tikkede ind med, at pakken ikke kunne leveres.
Jeg fik lavet ny levering til i dag og ventede hjemme hele dagen. Denne gang ringer chaufføren ikke ved porten. Og jeg får en sms om at pakken ikke kunne leveres!
Jeg ringer igen og aftaler afhentning på deres fysiske sted i Kastrup.
Jeg spørger hende fra kundeservice,
Hvornår jeg kan hente pakken. Det kan jeg mellem 19.00-20.00, eller tirsdag fra kl. 09.00. Jeg er herude kl. 19.50. Døren er låst og på skiltet står der, at de lukker kl. 19.00 og åbner kl. 08.00. Hun har vejledt mig snot forkert og jeg er kørt en halv time i bilen for at nå det, for så komme til en lukket dør!!!!!
ELENDIG SERVICE!!!!!!!😡
FedEx er firmaet fra helved..
FedEx er firmaet fra helved.., jeg fik en sms i starten af marts at min pakke som jeg havde betalt $ 565 for at få leveret med luftfragt ville blive leveret d. 5 marts.
Men pakken er en måned senere stadigvæk ikke leveret, den er forsvundet i Mississippi og de aner ikke hvor den er , så jeg har mistet 13.000 kr.
Man bliver henvist til FedEx Danmark som har opgivet at lede eller hjælpe med at finde pakken de anbefalede at jeg søger den symbolske erstatning de kan ikke oplyse hvor meget,så et kæmpe tab.
Når jeg skriver til ledelsen i FedEx Mississippi så er der meget lav interesse i at gøre noget som helst, det føles som at trække et modvilligt æsel op af et bjerg, de fleste ville nok forlængst have givet op.
Jeg begriber ikke det er lovligt at holde folk for nar på den måde FedEx gør.
Verdens værste fragtfirma.
Verdens værste fragtfirma.. Pludselig skal jeg hente min pakke i Kolding, (jeg er bosat i Odense) og ellers forventer de man er hjemme hele dagen… Som om jeg ikke har andet at lave end at vente på deres fragtmand.
Simpelthen det absolut ringeste…
Simpelthen det absolut ringeste fragtfirma i DK! Uduelig ai telefonservice, hjemmesiden er så ringe lavet man skulle tro en en 2 klasse havde lavet den.
Simpelthen utroligt sådan et skodfirma kan køre rundt i Danmark.
De skriver pakken er “levering mislykket” selvom der ikke har holdt en eneste bil på adressen udover min egen, og så billedet “chaufføren” har taget som bevis er bare helt sort.
Håber jeres afdeling i Danmark ryger ud på röv og albuer!
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Da jeg havde valgt at min pakke skulle sendes til en pakkeshop i stedet for hjem kom Pakken en enkelt dag senere selvom jeg havde bestilt express, men det er fordi dao tog over i sidste stykke. God service fra fedex da jeg kontaktede dem via
Deres chatbot. De svarede hurtigt og hjalp så godt de kunne.
Kom ikke i det varslede tidsinterval
Kom ikke i det varslede tidsinterval, og jeg var ikke tilfreds med chaufførens adfærd. Og jeg er i særdeleshed utilfreds med, at FedEx, som jeg intet kundeforhold har med, vælger at sende mig en tilfredshedsundersøgelse. At afsender, som jeg har handlet med, har valgt at sende via FedEx er mig komplet uvedkommende.
I don't know how this sh_t still exists
Robotsnak
Robotsnak, umuligt at komme i kontakt med et rigtigt menneske. Har aldrig oplevet et så ringe fragtfirma - helt på linje med UPS = NUL service. Ufatteligt, at det firma er blevet så stort som det er. Et kæmpe nej tak til dem og firmaer der benytter dem (Samsung)
Pakken med vin er åbenbart gået i…
Pakken med vin er åbenbart gået i stykker.
Det var nærmest umuligt at komme til at tale med et menneske og komme værk fra den robot, der kørte i ring.
Pakken er afsendt 21/2, og stadig ikke nået frem- den står beskadiget i Hvidovre. Pengene får man ikke retur fra Vivino, og de hjælper heller ikke med at efterlyse pakken.
Aldrig igen.
Hold jer langt væk fra dette fragtselskab
Fedex skal leverer en dyr maskine fra udlandet. Det koster over 2000 i fragt. Men ydermere så smadrer de kassen og maskine Bliver ødelagt så den ikke kan bruges. Fragt manden tager billederne uploader på sagen, i tilfælde af at maskinen har taget skade.. hvilket viser sig at være korrekt. Sæger opretter klage med henblik på refusion, da de har smadret min vare, men her en måned efter har de stadig ikke taget sig af sagen. Sæger mente det ville tage 14 dage.. jeg er så frustreret.
Brug aldrig dette firma.
Fed Ex delivered a package today around…
Fed Ex delivered a package today around 12 noon. I saw the truck and I could see the driver from my glass door. He could barely carry the carton. It slipped from his grip and the corner of the box hit the concrete and he just let it fall flat on the concrete. He turned and walked back to his truckand and left. I was very concerned because the package contained 4 pieces of GLASS SHELVING! I emptied the carton and brought the parts inside. The glass shelving was contained in a sealed box. It was heavy but I was able to get it inside. I didn't hear any broken glass but I needed to open that box to be sure there isn't any CRACKED glass. I opened the box and the glass shelving was not cracked or broken that I could see.
I'm an 80 year old woman of good stamina and was able to move the shelving box indoors. But I am not happy with this delivery person. He was careless, he could have hurt himself by not using a handtruck and he couldn't have cared less about the safe delivery of the item.
Sincerely,
Roselyn Davis 10D Cypress St Cedar Glen Homes
Toms River NJ 08757
Hver gang jeg bestiller noget fra uden…
Hver gang jeg bestiller noget fra uden for EU, for eksempel fra USA, bliver momsen aldrig opkrævet med det samme. Den bliver senere opkrævet gennem et inkassofirma, selvom jeg aldrig har fået mulighed for at betale den på forhånd. Jeg vil stoppe med at købe, hvis de bruger FedEx til levering!!
Én ekstra stjerne for deres chauffører, som ikke har nogen skyld i dette og altid er venlige og professionelle.
Håbløs kommunikation og lang leveringsproces
Du kan forvente at modtage daglige mails der både siger at du modtager din vare idag, men samtidigt fortæller dig at leveing sker i dag.
Det tog en uge fra da min pakke landede i DK til de lykkedes med at levere den.
Det skyldes sikkert også de forsøger at levere på min hjemmeadresse selvom det er tydeligt ytret at levering skal ske til pakkeshop.
Absolut elendig kommunikation og…
Absolut elendig kommunikation og service - leverer ikke på den dag, de har varslet og giver ikke besked om at de er forhindret. I stedet forsøger de at levere dagen efter, hvor jeg ikke er hjemme, og giver mig besked om, at de er kørt forgæves. Mit forsøg på ændring af leveringsdato blev besvaret med krav om bekræftelse, men jeg kunne ikke komme igennem med en bekræftelse, idet jeg blev mødt med en systemfejl på deres hjemmeside
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.