Utrolig dårligt firma, uden nogen sans for forretning. Forstår ikke hvorfor DSV anvender dem som partner. tidskritisk kurér brevpakke på ca 100gram, som skulle fra Danmark til Norge. Afhentet... Zobacz więcej
Det er simpelthen umuligt at få fat i et menneske der kan hjælpe med at finde ud af hvor den pakke er, jeg har sendt. SIMPELTHEN for dårligt når maskinen ikke kan hjælpe.
De dårlige anmeldelser taler et tydeligt sprog. Ventede forgæves på en pakke, som skulle leveres mellem 08.00 og 18.00. Pakken blev scannet i Kastrup i morges, men har aldrig forladt centralen. Stakk... Zobacz więcej
- Przesyłki kurierskie
- Kurier
- Usługi logistyczne
- Usługi pocztowe i kurierskie
- Firma transportowa - żegluga
- Usługa wysyłkowa
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvor end det skal hen, uanset hvor hurtigt det skal frem, så leverer vi forsendelsen - selvfølgelig gør vi det TNT Express har delt forsendelserne op som systemforsendelser og special services forsendelser. Systemforsendelserne er dokumenter, pakkepost, fragt, kurer og express service. Special Services håndterer alle typer forsendelser, som falder uden for systemet. Det kan fx. være tøris, specielle flytransporter, større speditør-opgaver eller forsendelser som virkelig haster og måske skal være fremme samme dag.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
De afleverede en tom kuvert i min…
De afleverede en tom foret kuvert i min postkasse! Meget tydeligt at indholdet var væk (da pakken var revet op ) men de vælger at levere det alligevel!
Så de både taber indholdet og leverer alligevel! Ikke først gang jeg er skuffet over det firma....
Lever ikke op til aftaler.
Lever ikke op til aftaler.
Skulle have leveret en pakke, som blev forsøgt leveret d. 17/4. Herefter går jeg på deres hjemmeside, udfylder formular og skriver at de bare kan stille den i carport, hvis vi ikke er hjemme. Jeg får med det samme en meddelelse (e-mail) om at pakken nu leveres d. 19/4 hvilket er helt fint, da jeg skal bruge pakken d. 20/4 som en gave.
kl. 16.15 d. 19/4 kontakter jeg TNT for at høre hvor pakken er, da de ikke er dukket op. Her får jeg af vide at den desværre ikke er blevet taget med i omdeling, og jeg ikke kan få den før d. 22/4. - Med mindre jeg selv vil køre frem og tilbage til Kolding. (en tur på 115 km. hver vej.) Uden tilbud om nogen form for kompensation eller undskyldning!!!
Virkelig skuffende oplevelse.
Patetisk joke af et firma...
Er holdt op med at bestille fra webshops der bruger dette patetiske joke af et firma.
Jeg er meget tilfreds med levering TNT
Jeg er meget tilfreds med levering TNT. Min vare blev sendt med TNT fra Silkeborg onsdag eftermiddag. Jeg fik statusopdatering om, at varen ville blive leveret torsdag d 4.april inden kl 18. Kl 10 blev varen leveret.
Fuld af bøvl, dårlig oplevese
Fuld af bøvl, de skriver de har været forbi med pakken og at jeg ikke være hjemme, har betalt 80 kr for levering og nu er den blevet sendt tilbage til pakke huset og skal betale 80 kr for levering IGEN.
At TnT ikke er til å stole på
Arctic Truck sender pakke til Nord-Afrika. Skal til el liten spansk enklave (eu) i Morocco. Pga en liten feil som TnT ikke opplyser sender om ligger pakken fortsatt og venter to uke over tid. Jeg skriver og klager og ber, men har ikke mottatt en eneste Mail tilbake fra dem. De er ikke til å stole på om noe ikke skulle være i orden fra start av. De skriver at pakke er stoppet i tollen, nor dom bare er en løyn, da den ble tollet inn og sendt videre og så stoppet pga av pakken mangler et v.a.t nummer. De klarer ikke å fange og ordne opp i sin logistikk. Møkkaselskap. Aldrig mer!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLD JER LANG VÆK FRA TNT og FEDEX!!
De Lyver om at de har været på adressen men ingen var hjemme, de aflevere pakken tilbage til depo som er længst væk fra oprindelig adresse, INGEN form for personlig kontakt eller hjælp igennem kunde service.
HOLD JER LANG VÆK FRA TNT og FEDEX!!
Værste fragt firma
Pakken skulle originalt have kommet den 21, så ændre de det til den 22 og lyver derefter om at de har været på adressen men ingen var hjemme, derfor kommer pakken så først den 27 men gæt en gang, den kom sgu heller ikke den 27, og costumerservice er ubrugeligt. ALDRIG BRUG TNT.
De sender besked om at der ingen hjemme…
De sender besked om at der ingen hjemme er på trods af at man har siddet og ventet. Ved efterfølgende opringning bliver der sagt at det bare er ærgerligt og at de først kan levere efter jul.
Virkelig dårlig stil.
Jeg oplevede desværre intet mindre 2…
Jeg oplevede desværre intet mindre 2 forsinkelser, pga missede flyafgange, så min levering blev forsinket med 2 døgn.
Til gengæld var det en flink ung mand som jeg fik fat i I kundeservice, som kunne informere mig om forsinkelsen, men kunne ikke gøre noget.
Det er skandaløst at de er 9 til 10…
Det er skandaløst at de er 9 til 10 dage om at bringe en pakke 800 km og deres kundeservice eksisterer ikke.. der sidder en robot og taler og man kan ikke vælge de ting man selv vil vælge - i er eddermame dårlige.
Talentløst firma
Talentløst firma
Det at levere pakker er åbenbart for svært
5 dage er pakken blevet holdt tilbage, modtager ikke kontaktet eller afsender.
Ja og den er stadig ikke kommet frem
Din pakke bliver Leveret inde 18:00 ???
Din pakke bliver Leveret inde 18:00 ???
At skulle være hjemme en hel dag fordi de skal have en underskrift .FØJ TNT hvem tror i lige i er .i kunne lære noget af dao
Uduelig kundeservice og leverer…
Uduelig kundeservice og leverer stortset aldrig til tiden!
Fuld af LOR...T
Fuld af LOR.T!
I forbindelse med levering af en "expres" pakke fra Frankrig,har jeg dog sjældent været mere blevet pisset mere på.
Løgn på løgn om hvor pakken er og hvornår den leveres.
Pakken var kun forsinket 18 timer og 3 forskellige fortalte 3 forskellige historier
Føj siger jeg bare..🤦💩🚽🧻.
Ingen notifikation om leverence, og varer for 1600€ efterladt til at blive ødelagt af regn
Skulle have modtaget en forsendelse tirsdag d. 31/10, men fik kun leveret en del af forsendelsen (1 af 7).
Da jeg kontakter TNTs support får jeg lidt forskellige meldinger, enten er resten stadig på deres lager i Polen eller er ikke blevet afhentet hos afsender.
I hvert fald var der ikke nogen der kunne fortællge, hvonår jeg kunne forvente resten af leverencen.
I dag, d. 02/11, har TNT så været og levere endnu én af pakkerne i forsendelsen, det var jeg bare ikke lige blevet informeret om.
Derfor var jeg naturligvis ikke hjemme, da buddet var her.
I stedet for at kontakte mig, har de så valgt stille pakken udenfor i silende regn - hvilket jeg ikke har samtykket til.
Resultatet er at jeg endnu ikke har modtaget hele forsendelsen, og at jeg nu har fået ødelagt varer for 1600 euros.
HOLD JER LANGT VÆK FRA TNT!
Vil give 0 stjerner men desværre ikke…
Vil give 0 stjerner men desværre ikke en mulighed.
Dårlig "kundeservice" eller rettere mangel på samme.
Får mail fredag efter kl. 17 at min vare bliver leveret mandag inden kl. 18. Forsøger forgæves via deres UDUELIGE tlf system at få fat på en medarbejder, uden held, chat funktionen er nede, så ender med at sende mail hvori der står jeg vil have en opringning om ca hvad de lever da jeg ikke kunne og ikke vil bruge en hel fridag på at vente på min vare.
Kl 11 skriver min kære nabo at han har taget imod min vare og sørget for at det står i læ for regn.
Og jeg har intet hørt fra TNT selvom jeg var inde og noter via deres mail at der skulle ringes på mit privat nr når chauffør var på vej så jeg kunne nå hjem :(
Modtager ikke hjemme
Modtaget ikke hjemme vi var 4 mennesker hjemme og ville ikke kunne ha undgået at høre ringe klokken. Ingen besked i postkassen som status på pakken siger der er og når jeg så tjek vores overvågning gå personer op banker på og gå sine vej ligeså hurtigt igen ringe ind til kundeservice og bliver lovet den bliver sat på en bil til dagen efter og aflevere til mig og lagt i carport hvis Ingen er hjemme så ringe jeg ind igen for at høre om den kommer og den er ikke kommet med som lovet så skal vente 3 dag ekstra for noget jeg har betalt hurtigt levering på mit råd finde et andet fragt selskabet de er upålidelige og lover gul og grøn skov
har ringet på alle de tlf der oplyses…
har ringet på alle de tlf der oplyses på deres egen hjemmeside, alle sammeugyldige nr. ekspres pakke ikke leveret efter 8 dage, Den kan findes på deres tracking system, men ingen info, Deres robot tlf kan ikke finde den. og for jævnligt pakker fra hele verden. desværre ALTID samme oplevelse med TNT/Feedex. hvorimod DHL virker. HOLD JER VÆK
Fuldstændig uduelige
Fuldstændig uduelige, sidder hjemme hele dagen og holder øje med om der kommer nogen, så tjekker jeg om aftenen på track and trace, og de siger de har været forbi, ingen var hjemme og de har lagt en seddel. Har hverken fået mail, seddel, eller noget som helst, og nu står jeg uden de dele jeg SKAL bruge i morgen