Jeg har været inde hos Omid, og få lavet en rodbehandling, over to omgange. Første gang d. 11/12-24 Først og fremmest, bliver man taget mega godt imod, af en rar og venlig mand. Både inden,... Zobacz więcej
Et udemærket sted med lange åbningstider - det er absolut det største plus. Fleksibiliteten er dog ikke stor, for man kan aldrig vælge en anden tandlæge eller tandplejer end den, man er tildelt. Så e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan klart anbefales ! Fik super god og professionel gennemgang og rådgiving af Nadia og et rigtig flot arbejde af tandlægen Magnus. Begge var meget imødekommende og man var aldrig i tvivl hvad der ske... Zobacz więcej
Jeg har den 9/3-2026 fået foretaget en stor rodbehandling hos en fantastisk specialist Omid Shirazi. Ikke alene kontaktede han mig forud for behandlingen for at fortælle mig om indgrebet. Han... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Tandlægerne ved søerne tilbyder tandpleje med udgangspunkt i patienternes behov og tilstræber optimal og smertefri behandling til lave priser i en behagelig atmosfære. Vi har åbent hver dag, så du kan komme til tandlæge, når du har tid
Nørre Søgade 49, 1370, København, Dania
- michael@tandnet.dk
- www.tandnet.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God behandling og venligt personale
Super god behandling hos Nadia og Ulla…
Super god behandling hos Nadia og Ulla 😉👍🏻
Sød og grundig behandling.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandlægerne ved Søerne. De har et nemt online booking system med mange tider - både tider om aften og i weekenderne. Jeg fik en god behandling og faglig kompetent rådgivning af Nadia. Kan varmt anbefales:-)
Tandlægerne ved søerne er super
Tandlægerne ved søerne er super. Dygtige og søde, der er gode åbningstider og mulighed for online booking. Jeg har været kunde i 9 år og har været tilfreds hele vejen.
Varm anbefaling af Tandlægerne ved søerne
Jeg blev kunde hos Tandlægerne ved søerne for et år siden, dette primært på baggrund af de sene åbningstider, nu er det ikke længere det, der holder mig som kunde. Men en professionel og servicemindet behandling - hertil en varm atmosfære, så en stor anbefaling også til “nervøse” kunder, som jeg. Opsummeret - den bedste tandlæge ud af de mange forskellige, jeg har været hos.
Very professional
Very professional, very informative and excellent service. My dentist, Karine Galstyan, is absolutely brilliant!
Kind and conscientious dentist
I can highly recommend this dental clinic, especially Ms Galstyan. She really tries to make you feel comfortable and explains every step in the process. The clinic is very modern and the opening times are great if you can't make it during the week.
Super behandling
Super behandling og dejligt med lange åbningstider. Kan varmt anbefales:)
Min tandlæge Michael som jeg har haft i…
Min tandlæge Michael som jeg har haft i 25 år hos Tandlægerne ved søerne er den bedste Altid venlig og rigtig dygtig
Dygtige og kompetente tandlæger
Man ligefrem glæder sig til at komme til tandlægen igen. Sådan har jeg aldrig haft det. Dygtige og kompetente tandlæger.
Meget søde og behagelige tandlæger😍
Et rigtigt godt sted at få ordnet…
Et rigtigt godt sted at få ordnet tænder. Professionelt dygtige og flinke medarbejdere. Klinikken fremstår indbydende og der er en god atmosfære. Kan stærkt anbefales.
Topkvalitet og professionalisme
Har kommet der i mange år. Topkvalitet og professionalisme er kendetegnene. For nogle år siden faldt jeg og slog min fortand, så en rodbehandling var nødvendig. Den blev foretaget dagen efter, som var lørdag formiddag!
Super behandling
Altid god, venlig og professionel behandling, og så er det dejligt, at man altid kan få fat i dem, selv om det er aften eller weekend
Tandlægerne ved søerne er venlige
Tandlægerne ved søerne er venlige, forstående og gav en meget professionel behandling. Jeg følte mig tryg i stolen 😊👍
Hej Tandlægerne ved Søerne,
Hej Tandlægerne ved Søerne,
Ved i hvad. Jeg er simpelt hen nød til at give jer en rose.
Jeg har lige været og fået en krone på hos Jer.
God service fra start, med god bedøvelse. I fik lavet en tand til mig med en ny scanner, og da jeg skulle have den i, vupti, sad den første gang. Jeg er simpelt hen så glad for min nye tand, og i er BARE DE BEDSTE.
Jeg skal uden tvivl have lavet en mere snart. For jeg er så glad for resultatet.
Det var i øvrigt tandlæge Michael Bonde Olsen, der klarede ærterne (tanden)
God dag.
Can truly recommend
As an expat, I had no help to choose a dentist in Cph, I went with my gut feeling and a bit research of prices, employees etc.
Through the years, I have been treated with root canal, filling and teeth cleaning at Tandlægerne ved Søerne, and each treatment was excellent in every way.
I am so happy to have found this place and can recommend it truly.
Everyone made me feel relaxed, cared for, had no pain while or after.
Thank you all
🤗
Perfekt og god service og vejledning.
Super behandling
Super behandling ! Jeg ringede til Tandlægerne ved søerne en tirsdag efter at have fået dem anbefalet og fik allerede en tid onsdag morgen. Houda er rigtig sød!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.