1. Stomatolog kosmetyczny

Napisane przez firmę

Smiledesigns med Dr. Claus Rislin i spidsen er de mest erfarne i Danmark indenfor tandretning med Invisalign. Smiledesigns er Skandinaviens eneste Invisalign-only-praksis, og vi laver udelukkende tandretning med Invisalign. Grundet Dr. Claus Rislins øvrige mangeårige erfaring indenfor æstetiske fortandsbehandlinger, laver Smiledesigns nogle resultater, der bliver bemærket både nationalt og internationalt. Dr. Claus Rislin har sit eget akademi, hvor han træner og uddanner Invisalignbehandlere. Han har en diplomuddannelse i Clear Aligner Therapy fra City of London Dental School, har været cerificeret Invisalignbehandler siden 2007, og har igangsat over 3000 Invisalignbehandlinger.

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået Invisalign hos Smile…

Jeg har fået Invisalign hos Smile Designs, som jeg blev anbefalet af en kammerat og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv. Det har været en rigtig god rejse at være igennem, både lærerig og krævende i forhold til tålmodighed. Personalet derude har været yderst professionelle gennem hele processen.

Der er især én person, jeg gerne vil fremhæve og takke for sit engagement og store arbejde, og det er Nora. I er virkelig heldige at have hende. Hun får én til at føle sig tryg, samtidig med at hun er god til at lytte. Tusind tak for dit arbejde og for at hjælpe mig med at opnå mit drømmesmil.

30 marca 2026

Meget tilfredsstillende forløb

Har fået rettet mine tænder hos Smiledesigns. Jeg havde regnet med at mit forløb skulle tage 18 måneder, men mit forløb var afsluttet og færdigt med et flot og meget tilfredsstillende resultat allerede efter 9 måneder. Har fået virkelig god behandling hele vejen igennem min tid hos Smiledesigns, og vil til enhver tid anbefale en tandretning hos dem.

1 lipca 2025

Meget professionel og grundig

Meget professionel og grundig!
Jeg havde sådan en positiv oplevelse i klinikken, og MELISSA var HELT fantastisk! Dygtig og forsigtig med sine hænder, behagelig som person og super god til at kommunikere undervejs. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse med hende, kæmpe anbefaling herfra.

15 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været i Invisalign-behandling…

Jeg har været i Invisalign-behandling hos Smiledesigns med Emma og Josephine som behandlere, og jeg er samlet set rigtig glad for forløbet. Behandlingen tog en smule længere tid end forventet, men jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem, og det var klart ventetiden værd. Emma og Josephine har været søde, professionelle og gode til at forklare processen. Resultatet er jeg meget tilfreds med, og jeg kan varmt anbefale dem.

6 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Jeg er igang med et forløb hos…

Jeg er igang med et forløb hos smiledesign og er skuffet. Er 25 uger inde i forløbet og har haft 4 forskellige behandlere. Derudover er det umuligt at få tider efter kl. 15. Så hvis man har et normalt 8-16 job er det umuligt at komme igennem ens forløb. Du bliver ikke forberedt på dit forløb og får intet at vide om hvad der skal ske.

19 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Professionel og ærlig behandling

Professionel og ærlig behandling.
Jeg fik en vurdering og en 3D visualisering af hvordan mine tænder kunne ende med at se ud. Jeg fik også at vide, at det ikke ville blive en nem omgang, da jeg havde frygteligt krydsbid mm.
Prisen blev oplyst, jeg accepterede og fik en afbetalingsløsning uden renter eller gebyrer.
De vurderede, at det ville tage lidt over 1 år, så min afbetalingsløsning timede vi til at være på 1 år.
Selvom behandlingen endte med at tage 2 år, kostede det ikke mere, og det er jo kun dejligt at de er så perfektionistiske og rent faktisk går op i slutresultatet (selv efter at de havde fået alle pengene).
Mit eneste forbedringsforslag er mere gennemsigtighed. Flere gange kom jeg til kontrol i troen om, at jeg var færdig og klar til natskinner. Det endte med at være en ny omgang skinner med beskeden om at der stadig mangler lidt. Det var lidt demotiverende, men måske det er svært at forudsige, det ved jeg selvfølgelig ikke.

2 marca 2026

Afsluttet forløb med Invisalign

Jeg har lige været i gennem et forløb på ca et år. - og selvom det lyder bøvlet med skinner, er det det hele værd!

Oplevelsen hos smiledesigns i Kbh har været trygt og positivt. De har en smuk klinik og man bliver altid mødt med et kæmpe smil af dem der arbejder der. Jeg har været rigtig glad for det, også selvom jeg glad for det nu er overstået ❤️😅

12 marca 2026

5 stjerner til SmileDesigns

Jeg er netop i dag gået ud af døren for sidste gang, efter en behandling på kun 9 måneder, på trods af jeg fik afvide at jeg skulle regne med at behandlingen ville tage cirka 18 måneder. Jeg er meget glad for mit resultat og er blevet taget så godt imod hver gang - både i receptionen og af Melissa, som har fulgt mig igennem hele forløbet. Melissa er virkelig lyttende, dygtig og meget imødekommende og det har været enormt trygt at komme hver gang. Derudover har det været rart, at det altid har været nemt at få fat i en medarbejder hvis der var de mindste spørgsmål. Jeg ser det her forløb som den bedste investering og jeg kan virkelig anbefale SmileDesigns til alle der ønsker at få rettet deres tænder :-)

10 marca 2026

Stor anbefaling!

At få rettet tænder hos Smiledesigns er muligvis den bedste investering, jeg har foretaget mig. Det har ikke blot givet mig pæne tænder - det har givet mig selvtillid, lyst til at smile på billeder, lyst til at smile mere i mit liv generelt og rent ud sagt mere livsglæde. Forløbet hos Smiledesigns har været upåklageligt. De er altid nemme at få fat i, realistiske i deres udmeldinger ift. både omkostninger og tidshorisont og har utroligt sødt personale. Især vil jeg fremhæve Nora, som har været min behandler det meste af forløbet. Udover at være enormt dygtig til sit arbejde, er hun et utroligt sødt og varmt menneske, som har gjort oplevelsen meget rarere end forventet - især hvis man lider af mild tandlægeskræk som jeg selv. Varm anbefaling herfra!

1 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Manglende tilbagemelding

Var inde hos dem i 28/11 2025. De var søde og rare - fik en fin gennemgang af tænderne, og de sagde at det ikke var en nem retning og at der skulle plast på bagefter.
Jeg ville høre fra dem - hende jeg var hos havde bare sygt barn derhjemme, så hun vidste ikke hvornår jeg ville høre fra dem. Hun skulle lige tale med en tandlæge, så hun kunne få klarhed over om de kunne tilbyde behandling. Alt var godt, det har jeg stor forståelse for. Hun ringede efter noget tid og fortalte mig at de sagtens kunne tilbyde mig behandling, og at det nok ville løbe op i 200.000 kr - lidt forbavset sagde jeg tak - det ville jeg tænke over, og gerne lige vende med min mand. Jeg bad hende sende noget på min mail, da jeg nok ikke lige kunne genfortælle ham hvad der egentligt var galt.
Jeg har nu i feb 2026 endnu intet modtaget fra Smiledesign - og sådan blev det så.
Men ikke særlig professionelt at håndtere en mulig kunde sådan.

6 lutego 2026
Logo Smiledesigns

Odpowiedź od Smiledesigns

Tusind tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du følte dig godt taget imod og fik en grundig gennemgang ved dit besøg. Samtidig vil vi gerne sige undskyld for, at du ikke har modtaget den opfølgende mail med behandlingsplan og information, som du blev lovet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, særligt ikke når der er tale om en større og vigtig beslutning.

Der kan være sket en fejl i vores interne opfølgning, og det tager vi meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle patienter får det nødvendige materiale, så man i ro og mag kan overveje sine muligheder og drøfte dem med sine nærmeste.

Vi kan forstå, at du nu har været i dialog med medarbejderen, du referer til og at der er kommet afklaring.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

SMÍLEDESÍGNS

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været utrolig glad for mit…

Jeg har været utrolig glad for mit forløb med tandregulering hos SmileDesigns og er meget tilfreds med resultatet. Hele oplevelsen har været tryg og professionel fra start til slut. En særlig stor anbefaling skal gå til Nora, som har været min faste behandler. Hun er både ekstremt dygtig, imødekommende og et virkelig rart menneske. Jeg kan varmt anbefale SmileDesigns til andre, der overvejer tandregulering!♥️

23 stycznia 2026

God oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos SmileDesigns. Personalet er meget søde og imødekommende, og man føler sig tryg fra start til slut. Processen er meget klar og overskuelig, og alt bliver forklaret grundigt, så man hele tiden ved, hvad der sker. Jeg kan varmt anbefale SmileDesigns.

21 stycznia 2026

Super professionel klinik

Super professionel klinik. Søde dygtige empatiske behandler. Smukke og behagelig omgivelser. Jeg kom i mål med min tandretning på syv måneder med et fantastisk resultat

16 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft et virkelig godt…

Jeg har haft et virkelig godt bøjleforløb hos Smile Designs med Invisalign, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hele processen har været professionel, tryg og veltilrettelagt fra start til slut.

Især vil jeg fremhæve Nora, som har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hun er utrolig sød, kompetent og god til at forklare tingene, så man altid føler sig i trygge hænder. Jeg har følt mig lyttet til og godt taget hånd om ved hver eneste behandling.

Resultatet er blevet over al forventning, og jeg er virkelig glad for mit nye smil.

13 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Har følt mig tryg igennem mit Invisalign forløb

Virkelig god oplevelse hos Smiledesigns!
I dag har jeg fået ståltråd på, så jeg kan trygt sige at jeg er super glad for mit Invisalign forløb og har følt mig tryg hele vejen. Nora var virkelig dygtig, sød og professionel. Hun forklarede alt grundigt og gjorde hele oplevelsen nem og behagelig. Kan klart anbefales!

17 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Magiske resultater & en dygtig faglighed

Jeg påbegyndte mit forløb hos Hanna med en forundersøgelse, hvor trygheden indfandt sig allerede i det første møde. Kombinationen af hendes rolige fremtoning, imødekommenhed og tydelige faglige overskud skabte en oplevelse af fuld tillid. Der blev udvist både loyalitet og respekt for mine ønsker, og alle spørgsmål blev besvaret med en tålmodighed og klarhed, der efterlod mig helt uden tvivl om, at jeg var i de rette hænder.
Som forløbet skred frem, overtog Nora mine opfølgningsbesøg, og hun viste sig at være en lige så stor fornøjelse at blive behandlet af. Hun formidlede information med en naturlig ro og professionalisme, forklarende hver detalje med præcision, og formåede samtidig at gøre hele oplevelsen i stolen uanstrengt, behagelig og tryg.
Klinikken som helhed fortjener den største anerkendelse. Hver eneste kontakt – om det var et hurtigt spørgsmål eller behovet for uddybende vejledning – blev håndteret med forbilledlig service. Telefonen blev taget, og på travle dage fulgte et opkald senere uden undtagelse. Mails blev besvaret inden for et døgn, og gennem hele forløbet følte jeg mig konsekvent prioriteret, hørt og professionelt guidet.
Resultatet efter disse måneder er blevet præcis det udtryk, jeg håbede på – stille, harmonisk og helt mit eget.

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft et fantastisk forløb hos…

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Smiledesigns. Super professionelle og imødekommende medarbejdere, der virkelig gør alt for at man går derfra med det bedste resultat.

Et ekstra stort tak til Nora, som var utrolig sød og dygtig gennem hele processen. Jeg er super tilfreds og kan varmt anbefale dem

13 listopada 2025

Flotte resultater!

Jeg har haft i alt 20 skinner og har nu fået 14 nye, hvor jeg er cirka halvvejs igennem de nye skinner. Jeg er rigtig glad for hele processen, og jeg kan se tydelige forbedringer for hver eneste skinne.
Min behandler, Nora, er super sød, professionel og utrolig dygtig. Hun arbejder altid meget nænsomt og smertefrit, og jeg føler mig tryg ved hver behandling.
Jeg kan helt klart anbefale at starte et forløb hos Smiledesigns – de lever virkelig op til deres navn! 😁

12 listopada 2025

Super dygtig personale

Jeg er færdig med min behandling hos smiledesigns og har været utrolig glad for mit resultat. Jeg har været super tryg ved at have Nora, fulgt mig trygt igennem processen, hun er professionel og været god til at guide mig med alt det man skal igennem med alle de informationer man får. Kan varmt anbefale at have Nora ved min side altid smilende og er god til sit arbejde 🩷

Alt har været så fint, al personalet har været rigtig søde og imødekommende kan meget anbefale at få sin invisalign hos SmiledesignS !

9 listopada 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej