Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Zobacz więcej
⭐ 1 stjerne, og det er faktisk kun fordi man ikke kan give 0 Rute 180 fra Esbjerg til Grindsted. Sydtrafik er efterhånden blevet en øvelse i tålmodighed. Busserne er forsinkede, afgan... Zobacz więcej
Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Zobacz więcej
En stor tak til buschaufføren på den gule bus fra i morges kl. 07.18 in Højer. Tak, fordi du ventede specifikt på min datter. Det er virkelig flot gjort. Mange tak!
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.
Banegårdspladsen 5, 6600, Vejen, Dania
- 7660 8600
- kundehenvendelser@sydtrafik.dk
- www.sydtrafik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har lige været i gang med at betale…
Jeg har lige været i gang med at betale ungdomskoret, og der står “Du kan desværre ikke betale for perioden”. Og jeg kan heller ikke sætte den automatisk bestilling…. Take you toogether. Dårlig stil at drive forretning på den måde…. Ha en god dag
Idag d 27/10-2023
Idag d. 27/10-2023 kl. 13.14-13.30. Bus nr. 16. Chaufføren kører så hurtigt i en bus, som om han er på flugt fra politiet. Han kørte hurtigt over bump, så man slog hovedet op i airconditioningen, hvis man sad under. Han stoppede op så hårdt at man var ved at falde forover.
Uacceptabel buschauffør
UBEHALIG, VRED OG UACCEPTABEL BUSCHAUFØR!
Jeg skriver for, at klage over en ubehalig oplevelse jeg havde d. 23/10 - 23 kl. 9:14 i busnr 111 - strækningen fra Egtved - Vejle St.
Aldrig har jeg været med en så forfærdelig bustur. Jeg kommer ind i bussen, hvor jeg har glemt, at sætte penge ind på mit rejsekort, men køber selfølgelig en billet (til en time frem dsv, da det ikke var muligt, at købe en til den bus jeg var med - da bussen kom 8 minutter for sent.) fair, at jeg ikke på papiret havde lov til at komme med den bus, men fuldstændig uacceptabelt stadigvæk at både RÅBE OG SKRIGE og fortælle mig hvor forfærdelig ungdommen er i dag. Han slutter af med at RÅBE “skrid ud herfra du skal ikke være her”. Samtidig med min situation er der en ca. 25 årige kvinde med et barn på armen, der gerne ville have hjælp til, at løfte hendes klapvogn op i bussen. Og det er rimelig besværligt med en grædende baby på armen, som jeg tænker græder fordi han råber af barnets mor. Tilsidst må 2 unge drenge gå ud og løfte klapvognen op, fordi buschaufføren bare sidder og RÅBER, at det ikke er hans problem og at han ef skide ligeglad med den ångsvage klapvogn. Det er simpelhen for dårlig en bustur. Jeg forventer at ham buschaufføren er professionelt og behandler alle passagers med respekt. det tænker jeg ikke er for meget, at forlange.
Jeg har givet denne oplevelse 1/5 stjerner, fordi jeg simpelhen ikke kan give 0 - for så havde jeg uden tvivl givet den nul.
Tak for jeres opmærksomhed, og jeg glæder mig til at høre fra jer.
En leder burde træde i karakter
En leder burde træde i karakter. Udulig bus selskab, der intet kan eller ved.
Jeg bruger bus 11 i Vejle og i dag som mange andre dage er bussen igen forsinket.
Jeg står ved "Grundet Ringvej v Herredsvej", kl. 15.20 og bussen køre kl. 15.23.
Kl. 15.35 ringer jeg igen, da jeg kan se på appen, den er kørt forbi. Det er sørme også samme melding jeg får fra kundeservice i røret.
Hun vil så diskutere med mig hvem der har ret og hvem tager fejl.
Jeg er efterhånden, træt af at Sydtrafik fylder en med løgn på gang på gang.
Det viser sig ofte den slet ikke er kørt eller den ikke er kommet endnu. Men de bruger altid GPS'en som drejningspunkt for at sige de ikke tror på en.
Men sagde hun må slå historik op på, hvor mange klager der er på den - Det kunne hun ikke forholde sig til.
I dag havde jeg så travlt, at jeg var nødsaget til at tage en bus ved Bilka.
Bussen køre så uregelmæssigt, at jeg aldrig kan koordinere noget.
Nu har jeg taget bus 11 i 2 år frem og tilbage.
Vi taler om en bus, der køre fra Vejle Trafikcenter og altid kommer 3 minutter forsinket på første bus stop ved Vejle Nørretorv hver morgen.. Hvordan kan det ske?!
Jeg opfordre alle som læser min anmeldelse og benytte sig af rejse garanti, bestil en taxa altså en taxa til hver person, så Sydtrafik virkelig kan mærke det.
De er pisse ligeglade med deres betalende kunder og fylder en med løgn.
Jeg tænker de bare fremadrettet skal betale ved kasse 1 eller tag bilen!
Deres el buser køre jo ikke alligevel, fordi så har man glemt og oplade dem. Så er der buschauffører, som ikke køre eller ikke er mødt ind ellers er det blot en som ikke kender ruten og køre forkert.
Hvis I ikke tror på mig, så se jeres anmeldelser, hvor dygtige i er. I kan være rigtig stolte af.
Flabede og irriterede chauffører og meget mere 🥹
Flabede og irriterede chauffører, der glemmer at vi betaler deres løn. Forskel på betalingsmuligheder i busserne: den ene modtog Visa, den anden kun app. Andre kontanter (hvem har det??). Det er gammeldags med så få betalingsmuligheder. Har skrevet til Sydtrafik pga forkerte oplysninger på priser, derfor betalt for meget (chauffører havde ikke styr på om barn er til 12 eller 15!!). Har intet hørt nu efter en måned, trods rykker. Øv 🥹. En ledelse bør træde i karakter!!
Verdens sureste og ubehjælpsomme…
Verdens sureste og ubehjælpsomme buschauffør på linje 147 fra Kolding station fredag den 29. Sept. 2023 kl. 12.22
Chauffører med mejetærskerbevis
Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40.
Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN.
Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passagerers ve og vel ???
Læs dog trafikken mere end blot 10 meter frem!
Lad være med at betjene bremsepedalen med samtlige dine 135 kg.
TÆNK PÅ at du transporterer mennesker (kunder) – ikke svin.
Sydtrafik
Vejle, Bus 4, fra Skelvangen 46A til Vejle trafikcenter.
Just impolite and careless driver.
Gider ikke lave midlertidige køreplaner
På trods af store omkørsler i forbindelse med vejarbejder mellem
Taulov og Fredericia, igangværende Hejse rundkørslen og derefter ombygning af Taulov afkørslen på E20, så vælger Sydtrafik at inddrage rejsetidsgaranti og skriver på Rejseplanen at der kan forventes forsinkelser. JA DA op til 30 min.
De kunne jo også lave en ny køreplan der rent faktisk er realistisk
Vil da hellere at der kun kører bus hver 1 1/2 time og så kan forvente at nå forbindelser i Fredericia
Deres tidsplaner er ikke realistiske
Deres tidsplaner er ikke realistiske. De kan nærmest aldrig overholde tider og det ender med forsinkelser, som gør at man misser sit næste tog eller bus. Og glem alt om at så få kompensation. Der skulle være bøder til busselskabet for at ikke overholde tidsplan. Så ville vi måske se nogle ændringer til det bedre.
Chaufføren kører lidt før tid …
Chaufføren kører lidt før tid og holder bare og venter på grøn lys uden at ville åbne døren.
Jeg stod foran bussen 13.28.12 efter afgang og stadig ville han ikke åbne døren det er virkelig dårlig stil.
Da han var kørt for tidligt.
Junior flex… Esbjerg kommune
Junior flex… Esbjerg kommune.
Kan slet ikke kort skrive om oplevelserne med denne ydelse. Det er overhovedet ikke børn venligt. 0 stjerne kunne ikke gives. Kommunes hjemmeside beskrivelse om ydelsen, er ikke virkeligheden. Det er ubehøvlet mennesker på centralen, når man ringer ind, når ens barn ikke kommer hjem efter 1 1/2 time. Man har et barn i en vogn hvor chaufføren ikke kan forstå dansk og køre rundt for at hente andre. Det er et barn der stå på en p-plads i over en time, der ikke måtte komme med vognen, hvor lillesøster kun måtte. Selvom de er søskende. Det er udueligt. Hold jer væk fra den ydelse.
Simpelthen en omgang BS
Ærligt, hvor er det dog forfærdelige busser i Fredericia - buschaufførerne kører, undskyld mig, men psykopatisk? Nok fordi de har travlt med at snakke i telefon og spise mad imens de kører? Man vælter frem og tilbage i sæderne, hvilket på ingen måde er rart
De er også altid enormt sure og irriterede over mig selvom de kommer 10 minutter for sent hver evig eneste gang? Undskyld mig, men hvad er det for en opførsel?
De er evigt og ALTID forsinkede - så enten lav dog den tidsplan om eller ansæt nogle chauffører, der ikke, med vilje, vælger at køre fra banegården 5 minutter senere end hvad de burde? Jeg arbejder langt væk fra min bopæl og skal derfor skifte bus halvvejs, men jeg når det kun med nød og næppe og må ofte stå af meget før for at kunne nå den næste bus, hvilket resulterer i, at jeg skal stå 20+ minutter og vente!! På at de så ovenikøbet kommer for sent og jeg risikerer at komme for sent på arbejde også? Hvad er det dog for noget? Tænk sig, at man ikke engang kan regne med en busplan længere? Jeg håber, at der er nogen, som gør noget ved det her problem, for jeg tvivler på, at jeg er den eneste, som synes det er pisse irriterende!
Yderligere, så sker det ofte at de ikke engang stopper, når man trykker stop! Ellers åbner de ikke døren og så kører de bare videre? Sikke en rigtig omgang BS!
Sydtrafik er shitty de kan ikke finde…
Sydtrafik er shitty de kan ikke finde ud af en skid bare lad vær
Omkørsel for rute 2 og 254
Hej Sydtrafik,
I denne uge (35) har nye omkørselsplaner for rute 2 og rute 254 erstattet de omkørselsplaner der gjaldt i sidste uge. Og det er nu ikke længere muligt at komme fra et sted i nærheden af Agtrupvej v Piledamsvej til et sted i nærheden af Agtrupvej v Christian IV´s Vej. Min søn på 10 tager normalt denne rute når han skal hjem fra skole. Hvorfor er omkørselsruten fra uge 34 ændret? Hvorfor er der ikke længere en forbindelse ml. den højre og venstre side af Østerbrogade/Sdr. Ringvej, hvis man kører på Agtrupvej? Mig bekendt er der intet grav-arbejde og dermed vejspærring, der påkræver dette! Hvilken rute kan Sydtrafik anbefale hvis man som 10-årig skal fra et sted i nærheden af Agtrupvej v Piledamsvej til et sted i nærheden af Agtrupvej v Christian IV´s Vej?
skolebus om morgen og hjem fra skole
Mig og min søster går i skole og vi bliver hentet oppe ved en vej vi køre med bussen 417 roager og hver gang han kommer og henter os er det som han bare køre videre og ikke gider og samle os op han er i det dårligste humor han er sur, råber siger aldrig hej/gomorgen han smiler aldrig og hvis man spøge man må komme af svar han næmest ikke
Den 15 /7-2023 kl 11:00 fra give til…
Den 15 /7-2023 kl 11:00 fra give til Vejle Jeg køre lige nu med bus nummer 8519 Rute 212 ham som køre
Køre for hurtigt bremser hårdt vil siger Han køre som pakke røde pølsen
Der ingen hensyn for man har hund og barnevogn med
grov buschauffør
Vi var på vej med bussen fra hjerting, og vores kvindelige chauffør bar det vredeste humør uden grund. Vi havde ikke nået at købe vores billet online, da vi havde travlt. Vi spurgte hende ad om det ville være okay, hvis vi købte en senere billet, hvoraf hun truede os med at smide os af bussen og sagde til os vi bare kunne “gå”. Og derefter anklagede hun os for at flabede og beskyldte os for at sige nedladende ting om hende. Meget skuffet
Absolut forfærdeligt
Absolut forfærdeligt.
Hvordan kan man ikke indhente hvertfald er par minutter på en 55 minutters bustur? Når de allerede er 40?!!!!! Minutter forsinket. Seriøst en joke. 0 stjerner
En godnat historie
Forestil dig dette:
Midt om natten om vinteren i -10°C står jeg og venter på en bus. Jeg kigger på det digitale skilt, og der står bussen vil ankomme om 5min. Skiltet går ned til 1min imens jeg fryset ihjel.
Pludselig går skiltet op til 5 minutter igen. Så ned til 1 minut igen. Så op få 5.
Dette fortsætter i EN HEL TIME.
Jeg kan ikke gå fra busstoppestedet, fordi så ender jeg med at misse bussen når den endelig kommer. Der er intet jeg kan gøre, andet end at stå og fryse imens der samler sig en god mængde mennesker her ved busstoppestedet midt om natten.
Jeg bliver selvfølgelig sur/skuffet, så jeg skriver til sydtrafik om jeg ikke kan få mine 30kr refunderet, og om de ikke skulle fikse deres loŕteskilte.
Der går ikke 1 måned. Ikke 2 måneder. Ikke 3 måneder. Men FIRE HELE MÅNEDER, før jeg får svar.
"Du får ikke dine penge igen, og skiltene er kun vejledene og indikerer ikke hvornår busserne reelt dukker op"
Måske riv skiltene ned. De gør alligevel ikke noget.
Når ja, og lad mig gå ind i bussen hvis jeg har en billet uden at jeg skal vise den til chaufføren, ligesom resten af Danmark.
Ffs