Sydtrafik Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

⭐ 1 stjerne, og det er faktisk kun fordi man ikke kan give 0 Rute 180 fra Esbjerg til Grindsted. Sydtrafik er efterhånden blevet en øvelse i tålmodighed. Busserne er forsinkede, afgan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En stor tak til buschaufføren på den gule bus fra i morges kl. 07.18 in Højer. Tak, fordi du ventede specifikt på min datter. Det er virkelig flot gjort. Mange tak!

1. Usługa transportowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

397 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

En ubehøvlet chauffør

En ubehøvlet chauffør. Han ingen kendskab til service eller lidt vejledning. Jeg vil nødige beskriv hvordan han ændret adfær da vi kom ind i bussen med de små børn.

15 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg missede en vigtig aftale grundet…

Jeg missede en vigtig aftale grundet Sydtrafik. Bussen var først og fremmest 10 min forsinket, og da den endelig kom, så sagde buschaufføren, at bussen ikke kørte til banegården som den plejer, men kun rundt i lokalområdet. Tak for det Sydtrafik…..

4 marca 2024

Altid altid forsinket

Altid 5-9 min forsinket fra Nordborg mod Sønderborg
Skriver ind 2 gange - den ene ignorere de - den anden kommer bare en dårlig undskyldning tilbage om at de klar over det... men så gør noget ved det

21 lutego 2024

Tager min telefon

Esbjerg. Da jeg kommer ind i bussen, viser jeg min togbillet hvor buschaufføren så godkender min billet. Så snart jeg går videre kommer 2 store mænd og vil se min billet. Jeg viser så min billet og de siger den ikke gælder, da det er en orange. Jeg er lidt forvirret om dette, da buschaufføren lod mig komme ind, jeg tilbyder så at stige af bussen eftersom næste stop er lige om hjørnet og bussen stadig stod stille. Han siger nej, det er ikke nødvendigt.
Så beder han mig at, tage min telefon frem. Det gør jeg, det var nogle intimiderende mænd. Da jeg har telefonen i hånden, langer han ud efter min telefon og tager den fra mig. Det synes jeg var væmmeligt gjort. To store fremmede mænd gør et sådan ulovligt nummer ud af situationen. Jeg bad om at få min telefon tilbage fordi jeg ville af bussen. Han ville ikke give mig min telefon, fordi han kiggede den igennem for at få oplysninger om mig for at skrive denne kontrolafgift.
Jeg skriver dette i min klage, det eneste svar jeg fik var at, det selvfølgelig var kontrollører (hvilket jeg godt vidste) og at det normalvis var en ubehagelig situation for personen.

5 lutego 2024

Total under AL kritik

Total under AL kritik!
Skal jeg frem og tilbage til den tur jeg skal med skal jeg bruge 2 zoner til et rejsekort. MEN! mange afgange er flex trafik. Dvs. Jeg skal bruge 3 zoner da den skal over andre byer som jeg slet ikke skal bruge til en skid. Dvs 30 min spildtid pr tur med flextrafik. Plus det lige bliver dobbelt så dyrt. For noget jeg ikke skal bruge til noget som helst.
Med Rejsekort for en mand koster det 420 kr om mnd. Men pga flextrafik blir det lige 150 dyrere om mnd! Til hvad???? Spild. Syntes det er svineri!

17 lutego 2024

Sydtrafik Kolding dårligt

Jeg synes det er for dårligt ventede på min bus i time og så da jeg ser den kommer køre den bare selvom den kan se jeg skal med den få styr på jeres bustider ærligt er træt er det her altid sker

16 lutego 2024

Velkommen til Sydtrafik

Velkommen til Sydtrafik. Vi her i Sydtrafik gør en stor ære ud af at være de absolut værste på markedet. Husk at bestille din billet i god tid, så du kan komme for sent til dine aftaler. Hav en forfærdelig dag, og så vi håber det rejner i mens du venter på os

6 lutego 2024

I overser busstoppesteder!!

Hold k… hvor er jeg efterhånden træt af at være afhængig af den offentlige transport!
Nu har jeg oplevet flere gange, at Rejseplanen over busserne i Kolding ikke stemmer overens… Ved nøjagtig det samme busstoppested ved Egtved Allé (overfor Kolding storcenter og Jysk) i Kolding, dukker bussen ikke op på hverken den ene eller anden side af vejen, selvom der står på Rejseplanen, at den skulle være der kl. 17.03, men ifølge sedlen på ‘lygtepælen’ står der derimod kl. 17.06… Overhovedet ingen bus nr. 5 at se i miles omkreds, selvom jeg har stået fra kl. 16.50-17.20 og ventet.. ???

21 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Kundeservice er ikke det bedste har…

Kundeservice er ikke det bedste har glemt mit AirPods pro etui i bussen og fik givet noget nummer til bussen af kundeservice, jeg prøvet så at ringe til bussen, personen tager den selfølgelig ikke nok fordi der er en der køre bussen men man kan skrive en besked den er så læst a buschaufføren og har hørt intet tilbage

19 stycznia 2024

Altid utrolig forsinket

Altid utrolig forsinket. Hvis man skal nå et tog videre på sin strækning, kan man se frem til at vente minimum en time på den næste, takket være sydtrafiks møg selvskab. Altid forsinket. (Sur smiley)

18 stycznia 2024

Hvad i himlens navn foregår der?15. Jan

Der var absolut intet, der levede op til min 15-årige datters forhåbninger om en sikker bustransport hjem fra skole mandag d. 15. jan 2024 sidst på eftermiddagen. Hun skulle som flere gange tidligere, stå af bussen hvor der helt tydeligt er et stop i udkanten af Lunderskov, men chaufføren nægtede at stoppe, og gav hende besked om at han ville sætte hende af godt 2 km længere borte. Uforskammet, og helt uden tanke for konsekvenserne. Hun måtte gå 2 1/2 km tilbage, klods op ad en vanvittig trafik, uden skyggen af plads mellem hende og bilerne.
Og så sætter man overhovedet ikke en 15 - årig alene pige af så langt ude på landet.
Hun var rystet, og den skide chauffør burde sættes fra bestillingen omgående? - eller måske er det Sydtrafik der bare slet ikke magter opgaven. Det er levende mennesker I har ansvaret for at transportere sikkert og ordentligt fra A til B. Fra nu af holder jeg et skarpt øje med hvad der foregår på den front, og der bliver ikke lagt fingre imellem fremover.
Hans Henrik Jørgensen.

Oceniono na 1 z 5

HVAD F@#K BILDER I JER IND??!!?

HVAD F@#K BILDER I JER IND??!!?
Jeg står på Fredericia Banegård og venter på bus nr. 7. Når den så kommer, drejer den ind som at den skal samle folk, OG SÅ KØRER DEN BARE VIDERE UDEN AT STOPPE!! Hvad F@#K har I gang i??!!!!?

Oceniono na 1 z 5

Elsker du at komme for sent på arbejde

Hvis man godt kan lide at komme for sent på arbejde er Sydtrafik svaret til dig. De er ligeglade med om du kommer for sent, og vil nærmeste gør alt for du gør det.

Så kan du lide stress om morgenen og frygte du aldrig komme på arbejde så vælg dem.

Deres chauffører kører værre end børn i Legoland, og vælger skal nok tage pause konstant så du er garanteret at skulle stresse. Kundeservice er ikke noget Sydtrafik tror på.

Oceniono na 1 z 5

Meget stressede chauffører i flextrafik…

Meget stressede chauffører i flextrafik som kører 10-14 timer om dagen for at få en normal løn hjem, det kalder man social dumping, men da det er offentligt, tør ingen politiker at røre ved det, de venter på at der kommer lig på bordet.
Så de er livsfarlige at kører med
Når man ringer ind til dem får man tit fat i en ubehøvlet medarbejder som sviner kunderne til og mener de selv skal sørge for transport, har hørt det fra flere forskellige kunder
Det drejer sig om flextrafik Sønderjylland

29 listopada 2023

Tag jer samme man.

Nu er det simpelhen nok.
Jeg 15 år går i 9 klasse på Dybbøl skolen.
Væltet på knallert her sidst og skulle tag bus til skole og hjem. Til skole var fint, men hjem var det regne kaos. Jeg prøvet at komme hjem efter en dårlige skoledag, jeg prøvet at gå ind i den første bus. Men bussemanden sagde at vi skulle tag de andre busser, også lukket han bare døren. Altså hvad sker der. Så jeg måtte ikke komme på bussen fordi der kom 2 andre? Lad mig lige sige der kom kun en efter den bus. Vi skulle presse os ind for at vi alle kunne være der. Der var stadig mindst 30 børn og unge tilbage, enda en af mine bedste venner. Så nu må tag jer lidt sammen og sende en nok visse mængde af busser. Til os unge og børn i folkeskole. Nu efter det her vil jeg heller have min konklure blive smadret af en mursten end at tag en Sydtrafik bus fra skole igen.

21 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Magen til dårligere oplevelse har jeg…

Magen til dårligere oplevelse har jeg aldrig modtaget før! Jeg bestiller en flextaxa om morgenen til om aften kl. 19:15 -
Kl. 19:00 får jeg en besked om, at de har svært ved at planlægge min rejse og at se derfor er forsinket! Jeg skulle nå en færgeafgang kl. 20:05
De ankommer kl. 19:47 for at hente mig og det resulterede i jeg ikke nåede min færge ved Fynshav!
Jeg ville gøre brug af refusion i form af en tur til Odense St. Hvor jeg oprigtigt skulle hen uden ekstra betaling, dette kunne de ikke imødekomme.

Jeg har senere lagt en sag an mod dem i ankenævnet for Tog, Bus & Metro
Hvor de lyver omkring hændelsesforløbet og lyver omkring, hvornår færgen den sejlede fra lejede!

DE ER UDUELIGE OG NOGLE LØGNERE

1 października 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej