Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Zobacz więcej
⭐ 1 stjerne, og det er faktisk kun fordi man ikke kan give 0 Rute 180 fra Esbjerg til Grindsted. Sydtrafik er efterhånden blevet en øvelse i tålmodighed. Busserne er forsinkede, afgan... Zobacz więcej
Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Zobacz więcej
En stor tak til buschaufføren på den gule bus fra i morges kl. 07.18 in Højer. Tak, fordi du ventede specifikt på min datter. Det er virkelig flot gjort. Mange tak!
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.
Banegårdspladsen 5, 6600, Vejen, Dania
- 7660 8600
- kundehenvendelser@sydtrafik.dk
- www.sydtrafik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Sur og uprofessionel buschauffør
Sur og uprofessionel buschauffør. Vi var en gruppe der snakkede i bussen, og så fik vi at vide at vi ville blive sat af hvis vi ikke var stille (det var ikke højlydt snak), det var på bus 103 mellem Kolding og Vejle d. 25 august kl 21:30, manden havde meget en sur attitude!!
Forringet service
Fantastisk. Fra at have en bus til arbejde har jeg nu ikke nogen. Alle på øverste del af parkvej sædding skal nu skifte bus for at komme til det lokal sygehus. Skidt for alle som gerne ville offentlig transport.
Kæft en ringe service
Kæft en ringe service. Op til flere dage har jeg skulle betale selvom jeg har skolekort. De er mega ligeglade og begynder at skælde ud. Mega dårlig service. Hvis man kunne ligge 0 stjerner havde jeg gjort det
Bus chaufførerne i Vejle fatter ikke en…
Bus chaufførerne i Vejle fatter ikke en skid. De holder i de forkerte baner på stationen. Jeg missede min bus og skulle vente 1 time på næste...
Bus nr 12 kom ikke kl 16.22.
Bus nr 12 kom ikke kl 16.22.. og kom heller aldrig.
Heller ikke en halv time efter.
Træls at man ikke kan komme hjem fra arbejde.
Altid forsinket spild af penge
Altid forsinket spild af penge, vildt at i sætter prisen op på billetter, mens i nedlægger flere ruter. Vildt at Danmark har en af de værste offentlige transporter i verdenen.
Missede et tog
Jeg skulle skifte bus i Aabenraa men den første bus var så meget forsinket jeg ikke nåede mit skift ved busstation i Aabenraa og kunne derfor ikke nå mit tog i Rødekro. Super surt
Mest utilfredsstillende trafikselskab!
Mest utilfredsstillende trafikselskab!
Busserne ankommer altid enten for sent eller for tidligt, hvilket resulterer i, at man ofte misser sin bus. Det er heller ikke ualmindeligt, at bussen kører lige forbi, selvom man tydeligt markerer. Buschaufførerne er konsekvent uhøflige og har flere gange fremsat upassende kommentarer. Kundeservice gør ingenting for at løse disse problemer. Alt i alt et meget utilfredsstillende selskab!
Ældre chauffør / rer der gør små børn…
Ældre chauffør / rer der gør små børn bange ved at skælde dem ud! Værste service telefonisk. Mit barnebarn var så bange at hun græder! Hun laver aldrig ballade..!!
Rejsende der stinker af urin og afføring
Jeg syntes det er grotesk at sydtrafik ikke vil nægte folk adgang til bussen, som stinker af afføring og urin samt nikotin af sådan en grad at det stinker i hele bussen selvom man har åben vinduer og sidder oppe foran og de sidder bag i bussen og stinker pga dårlig hygiejne. De vil gerne have flere kunder, men når 1-2 kunder med virkelig dårlig hygiejne skræmmer 10 kunder væk for at bruge bussen dagligt ! Det syntes jeg er uhyggeligt og skræmmende. Utroligt !
Det er så slemt at morgenmaden vender sig i maven og vil ud. Jeg vil hellere være i en svinestald i 20 minutter end i bussen med de klamme folk !
Vi er flere i bussen som har snakket om dette problem.
FØJ !
Bussen kørte lige forbi mig
Bussen kørte lige forbi mig!
Næste bus går først om halvanden time. Og der er ingen kundeservice man kan ringe til
Dårligt og uprofessionelt busselskab
Dårligt og uprofessionelt busselskab. Du kan risikere at stå og vente på en bus der enten ikke kommer eller er forsinket i en halv time, hvis ikke mere. Bussen kører forbi med “IKKE I RUTE” stående på forsiden selvom der skulle have været en aktuel bus i rute på tidspunktet. Der er ingen opdateringer inde på rejseplanen om at der ikke kører en bus. Jeg ender med at ankomme for sent på arbejde, hvorfor der heller ikke er nogen erstatningsbus. Rejsegarantien kan ikke benyttes ud for hensigten da den næste transportforbindelse er afgået inden jeg når at få forbindelse til en taxa. Sydtrafik burde selv stå til ansvar for at skaffe en erstatnings- bus eller taxa der kan køre til samme tidspunkt.
Jeg kan ikke give minus stjerner
Jeg kan ikke give minus stjerner, men bus nr 3 i Sønderborg er lige smutter forbi mig uden at tage mig med. Jeg stod tydelig i venteposition.
For tidlig bus
Hej sydtrafik vi vil gerne klage over at vores bus i 6200 aabenraa bus nr 655 kom 2 minutter for tidligt så vi missede bussen for den ville ikke vente
Det daglige roulettespil
Jeg ville ønske, jeg kunne give Sydtrafik nul stjerner, men desværre tillader skalaen kun det laveste på én stjerne. Hvis du nogensinde har haft lyst til at spille det ultimative spændingspil med dine daglige transportbehov, så hop på en af deres busser og kryds fingre for, at du når dit bestemmelsessted inden næste århundrede.
Jeg tror, de har en hemmelig roulettehjul, hvor de bestemmer, hvornår busserne skal ankomme, bare for at holde os alle på tæerne.
Alt for ofte har jeg måtte vente yderligere 30 minutter på det næste tog i Lunderskov, fordi chaufføren på 253 var 10 minutter forsinket.
Hvis nu så bare DSB og sydtrafik havde noget koordineret kommunikation, så man ikke skulle stå og vinke farvel til toget gang på gang - men det må være ønsketænkning.
På den gode side, så får jeg mulighed for at sidde og reflekterer på en perron, en dejlig forårsdag.
Øv for en sur
Øv for en sur, uvenlig og irettesættende medarbejder jeg lige har talt med i telefonen, da jeg forsøgte at bestille en flextur. Jeg måtte opgive min bestilling.....
Vis keg kun gi 0 stjerner lige nu have…
Vis keg kun gi 0 stjerner lige nu have jeg gjort det.
Jeg sku med bus 103 fra vejle til kolding kl 23:06 d.16 april for at sku med en flixbus til holland..have min bagage med som sku i bagagerummet fær nok.
Jeg spørge om jeg selv ska tage den ud og får et ja ..Jeg stiger ud og når lige at åbne klappen og så køre han bar med bagage og det hele!! Jeg har livs vigtig medicin i min kuffert! Kolding trafik var ikke til hjælp de forstået ikke en dyt af hva jeg sage..
Sygt dårligt serves af ham buschauføren
Min datter på 12 år fik en bøde afgift…
Min datter på 12 år fik en bøde afgift nr. 1005136. hendes veninde havde en billet og min datter kom med ind, min datters veninde kommer af en stop før hende, der kommer kontrolleren og giver hende en bød trods hun forklarede ham situation. Jeg vælger og ringe til dem men de slet ikke til at tale med. De er alt alt for firkantet trods deres ringe Service og vis tider !!!!
Deres bus skilte passer ikk
Deres bus skilte med tiderne er ikk skiftet over alt jeg stod i 10 min for at se at den ikk kom det var regn vejr så gik jeg længere op af vejen og stod også i omkring 10 minutter og selfølgelig var bussen for sent på den jeg får øjn kontakt med chaufføren men han vælger bare at give gas og køre videre og der var masser af tomme pladser tak for det
Over flere gange med ungdomskort har…
Over flere gange med ungdomskort har det fejlede. Oven i skulle jeg have penge refunderet, hvor jeg kun fik halvdelen af hvad jeg skulle have tilbage.
Deres system er indviklede at finde rundt i.