SunCharter Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi rejste til Kreta fra Aalborg og tilbragte en uge med all inclusive på Galini Sea View Hotel. Hotellet er fint, maden ok og der er masser af det, hvilket gør at mange ikke kan begrænse sig og der de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi har rejst 3 gange med Suncharter og alle 3 gange har vi været meget tilfredse med alt fra opholdet, informationer om stedet, vejledning til oplevelser, hjælp i lufthavnen osv. Deres unge vejleder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i Sivota med SunCharter i august 2026. Alt spillede. Kundeservice ved SunCharter var nem at få kontakt til og meget hjælpsomme, personale i Ålborg lufthavn var smilende og hjælpsomme. Personal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vær opmærksom når du bestiller rejsen på nettet! Børnerabatten varierer fra hotel til hotel, det er den forklaring man får når man kontakter kundeservice. Så den pris der kommer frem umiddelbart, kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SunCharter er dit valg når alt på ferien skal være i top. Fuld valuta for pengene, og med danske værdier. SunCharter - Mere ferie. Mindre "pangl"

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

825 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 41

Napisz recenzję

Godt og billigt

10 czerwca 2024

Kære Morten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og stjerner! Dem sætter vi stor pris på😊

Du ønskes en rigtig dejlig sommer!

Oceniono na 5 z 5

Mange tak,ferie var super godt!!!

24 maja 2024

Kære Gerda,

Mange tak for dine 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at din ferie var god! Vi håber vi får fornøjelsen af at sende dig på ferie med os igen i fremtiden.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

Oceniono na 5 z 5

Altid en god oplevelse at rejse med…

Altid en god oplevelse at rejse med SunCharter. Søde, flinke og nærværende guider har vi mødt hver gang Og så hyggeligt at mødes over et spil Kongespil (og køletasken😂). Vi boede på Sivota Diamond. Et flot velfungerende hotel
Vil helt klart bruge jer igen

24 maja 2024

Kære Grethe,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du altid har gode oplevelser med os som rejseselskab. Det er dejligt at vide, at du har haft glæde af rejseledernes tilstedeværelse og hyggelige arrangementer som kongespil😊

Det er også fantastisk at høre, at du nød dit ophold på Sivota Diamond og fandt hotellet velfungerende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse med SunCharter!✈️

Du ønskes en rigtig herlig sommer!

Oceniono na 2 z 5

MEGANISI

MEGANISI
Holder ferie med SunCharter på 4 stjernet med all invlucive
Jeg har svært ved at se hvorfor det hotel har fået 4 stjerner, med mindre det er udsigten
Maden er som beskrevet med meget lille udvalg, det ville også være ok hvis der så var mad i hele den tid der er åbent i buffeten og man ikke skal vente på at personalet har taget mad til sig selv før gæsterne er gået.
Der skal ofte prikkes til personalet for at få fyldt op..
Guiderne derimod er virkelig søde og hjælpsomme. De to piger kan jeg kun anbefale.

9 czerwca 2024

Kære Dorte,

Tak for din ærlige feedback angående dit ophold på Meganisi med SunCharter. Vi beklager, at din oplevelse med hotellet ikke levede op til dine forventninger, især med hensyn til madudvalget og serviceniveauet i buffeten. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og videregive dem til vores samarbejdspartnere for at sikre, at der sker forbedringer.

Vi er glade for at høre, at vores guider gjorde en positiv forskel under din ferie. Vi vil helt sikkert viderebringe dine rosende ord til dem.

Tak for din ærlighed og for at vælge SunCharter. Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse med os.

Oceniono na 5 z 5

Har været på en super tur til i Maj…

Har været på en super tur til i Maj måned til Kreta fra Aalborg lufthavn, Har rejst flere gange med suncharter og alt var i orden som sædvanlig, så vi rejser helt sikkert igen med selskabet, kan varmt anbefales
Anders

12 maja 2024

Kære Anders,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde en super tur til Kreta med SunCharter fra Aalborg lufthavn. Vi er glade for at have haft fornøjelsen af at byde dig velkommen flere gange, og det betyder meget for os at vide, at alt var som det skulle være😊

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne byde dig velkommen igen på endnu en fantastisk rejseoplevelse med SunCharter.

et fantastisk rejseselskab

et fantastisk rejseselskab, blev ringet op af Alexander to dage før afrejse, for at høre om alt var OK. varm velkomst i Grækenland, gode informationer fra Silke, hele ugen igennem. det er ikke sidste gang vi rejser med SUN-charter. tak for oplevelsen. Mette & Finn

10 maja 2024

Kære Finn,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse med SunCharter på jeres rejse.

Det betyder meget for os at høre, at I værdsatte den personlige kontakt med Alexander før afrejse og de nyttige informationer fra Silke under jeres ophold i Grækenland.

Tak for jeres tillid og de venlige ord.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig sommer😊

Oceniono na 5 z 5

Altid god service både fra kontor og guider

Vi har altid rejst med Suncharter ,de er altid søde og venlige, kommer med hurtig svar både ved telefonisk henvendelse og på mail.
Ligeledes har Suncharter (og Primotours) de mest søde og hjælpsomme guider, som også altid vender tilbage med svar på eventuelle spørgsmål.
Og sidst men ikke mindst, så løste de problemet med vores sidste rejse til ug, da hotellet ikke åbnede, men fandt et andet lækkert sted i Sivota. Kun pæne ord herfra.

17 maja 2024

Kære Gitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at vælge at rejse med SunCharter igen og igen! Det glæder os meget at høre, at I har oplevet god service både fra vores kontor og vores guider.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på endnu en rejse med SunCharter!✈️😎

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig sommer.

Oceniono na 2 z 5

Skuffet

Hej.

Det var lidt af en skuffelse, at rejse med jer denne gang.
Da vi skulle spise vores bestilte mad, i flyet, manglede der omeletten. Dvs et rundstykke, en skive rugbrød og et stykke kage. Der var ingen mælk eller sukker til kaffen,
Ergo har vi betalt 249,- for ovennævnte, uden nogen form for kompensation.
Maden var ok på hjemturen.

Vi blev modtaget af en medarbejder fra Primo Tours, flink fyr men noget forvirrende, da han fortalte om deres ture på destinationen.
Vi fik udleveret en kuvert, hvor der stod Sun Charter og info møde kl. 13.30 ved informationen. Vi var der, tre par kl. 13.30 og der stod Holger, fra Primo Tours igen. Han kunne fortælle at det først var dagen efter.
Kunne man ikke skifte lidt med tiderne, hvor guiderne kommer på forskellige tidspunkter, så man ikke skal vente på hotellet eller vende tilbage til hotellet, hvis man er på tur?

Da vi bestilte rejsen, stod der havudsigt. Den kunne vi ikke finde, det var lidt falsk reklame. Jeg har billedet, hvis det har interesse.

Nogle gæster havde fået en flaske vin, ved ankomst til hotellet. Os der var indkvarteret på Diogenis Studios, fik intet?
Vi spurgte guiden, hvorfor der var forskel og hendes forklaring var at de andre havde rejst med Sun Charter før, så de var gode kunder. Det er tredje gang vi rejser med jer og det samme gælder vores venner.
Det viser sig at dem der havde fået vinen IKKE havde rejst med Sun Charter før, det var første gang.

Noget vi også savnede, var informationen om hotellets beliggenhed. Der stod intet om trafikstøj kan forekomme. Der var meget trafik hele dagen, både fra lastbiler, motorcykler og biler, fra 7 morgen til 20 tiden om aftenen.
Derudover en information til ældre/gangbesværede, om at hotellet kræver god kondi, vi havde dog ingen problemer.

Vi skulle leje bil og fik at vide, vi altid kunne træffe guiden på kontoret inde i Parga by. Der var ingen guide, da vi kom der ind og vi var forbi flere gange uden at se dem. Heldigvis var der en sød dame, som kunne tale engelsk og hun kunne så hjælpe os.

Vi meldte os også til byvandring, en tur til 10 Euro pr person. Vi bestilte men der var lagt et gebyr på 25,- for mobilepay. Det kunne guiden godt have gjort opmærksom på, da vi bestilte.

Jeres App kører elendigt. Den bliver ikke opdateret.
Der stod byvandring kl. 16.30 møde ved ankeret på havnepromenaden. Et andet sted i appen stod der 17.30.
Når man trykkede på Dine rejseledere, stod der " Information omkring dine rejseledere er endnu ikke tilgængelige"
Vejrudsigten stod stille på søndag, da vi tjekkede den om tirsdagen.

I skal også opdatere jeres info om afstande. Der står henholdsvis 450 m til stranden og 200 m til indkøb. Det er henholdsvis 600 m og 900 m.

Guiderne var ok men det er noget forvirrende når man rejser med Sun Charter og der står Primo Tours på guidernes påklædning.

Der var meget "pangel" på denne tur.

Jeg har billeder på de fleste ting, hvis det har interesse.
Jeg har sikkert glemt noget men det må komme senere.

Booking nummer 67201

17 maja 2024

Kære Jesper,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser og vi er meget kede af at høre, at din rejse med os ikke levede op til forventningerne.

Vi beklager de problemer, du har oplevet med måltiderne på flyet, manglende information om informationsmøder, og de udfordringer du har haft med hotellets faciliteter og beliggenhed. Vi tager dine kommentarer meget alvorligt og vil undersøge de nævnte forhold nøje.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag mere detaljeret og finde en passende løsning. Vi håndterer dog ikke klagesager over Trustpilot, så vi beder dig venligst sende billederne og yderligere detaljer til vores kundeservice på kundeservice@suncharter.dk, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Tak for dine input. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

Oceniono na 5 z 5

Når fantastisk kundeservice gør hele…

Når fantastisk kundeservice gør hele forskellen!

Jeg havde egentlig en lidt uheldig oplevelse omkring et vundet rejsegavekort og var faktisk ikke særlig imponeret over rejsekonsulentens håndtering og manglende kundeservice. MEN den ærgerlige oplevelse nåede jeg heldigvis ikke at have mere end få timer. SunCharter reagerede nemlig lynhurtigt og henvendte sig til mig prompte. Efter en meget behagelig samtale med Kjeld, der udviste stor forståelse og var meget imødekommende fandt vi en rigtig god løsning. Min familie og jeg glæder os nu rigtig meget til, at turen går til Rhodos til maj med Suncharter.
Kæmpe anbefalinger herfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker gennem Sunchater - jeg har allerede lovet Kjeld at vi ringer igen næste år :)

Tak til Kjeld og SunCharter.

14 marca 2024

Kære Louise,

Tusind tak for dine venlige ord og din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi kunne rette op på din oplevelse og finde en løsning, som du er tilfreds med. Vi håber dig og din familie havde en dejlig ferie☀️

I ønskes en rigtig god sommer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft rigtig skøn ferie

Jeg har haft rigtig skøn ferie. Vil jeg klart anbefale

6 sierpnia 2023

Odpowiedź od SunCharter

Tusind tak for din fine anbefaling⭐ Den betyder meget for os! Fantastisk at høre, at du havde en skøn ferie hos os!

Havde en skøn ferie

Havde en skøn ferie, vil jeg helt klart bruge igen

6 lutego 2024

Kære Nicklas

Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en skøn ferie hos os! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage☀️

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en fantastisk ferie

6 marca 2024

Kære Casper

Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en fantastisk ferie! Det er altid dejligt at vide, at vores gæster har haft en god oplevelse hos os😊

Oceniono na 5 z 5

I sommers rejste jeg til Kreta med…

I sommers rejste jeg til Kreta med SunCharter, og jeg havde en helt fantastisk oplevelse.
Alt var meget professionelt, og jeg følte mig tryg igennem hele forløbet.
Jeg vil helt klart anbefale SunCharter!!! :-)

13 sierpnia 2023

Kære Anna

Mange tak for de flotte 5-stjerner, det sætter vi stor pris på!

Hvor lyder det dejligt med sådan en god ferie med SunCharter, vi håber vi må byde dig velkommen en anden god gang til en forhåbenlig lige så dejlig rejse. 🌞

Endnu engang mange tak

Bedste hilsner
Camilla, SunCharter👍

Oceniono na 5 z 5

Som altid super god service

Som altid super god service. Altid venlig betjening hvad enten det er på telefonen eller i Aalborg Lufthavn. Glæder mig så meget til sommer, hvor vi igen skal afsted på ferie med SunCharter. Varm anbefaling herfra :-)

28 stycznia 2024

Kære Mikkel

Tusind tak for de utrolig venlige ord! Det glæder os helt enormt at høre, at du har været tilfreds med vores service😊

Det er fantastisk at høre, at du ser frem til endnu en ferie med SunCharter til sommer!☀️

Tak for din varme anbefaling! Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen!✈️

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en rejse på hjemmesiden

Jeg bestilte en rejse på hjemmesiden, og havde efterfølgende nogle spørgsmål. Jeg talte med Nanna, som var virkelig sød og hjælpsom. Det var simpelthen den bedste oplevelse. Glæder mig til at tage min datter med på ferie i maj.

26 stycznia 2024

Kære Jannie

Åh, det varmer virkelig mit hjerte at høre, at du satte pris på vores samtale, og at du fandt mig sød og hjælpsom😊

Jeg håber virkelig, I får en helt fantastisk ferie sammen! Hvis der er mere, jeg kan hjælpe dig med eller spørgsmål, du måtte have inden rejsen, så tøv ikke med at give lyd fra dig. Glæder mig til at høre mere om jeres oplevelser efter ferien!

Nanna, SunCharter 🌴🌞✈️

Bedste rejseselskab

Bedste rejseselskab. Vi rejser kun med Sun Charter

17 czerwca 2023

Kære Tobias

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du anser os som det bedste rejseselskab, og vi værdsætter virkelig din loyalitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu flere uforglemmelige rejser i fremtiden!😊

Ingen pangel med SunCharter

Vi rejste med SunCharter i sommers til Kreta. Vi havde en skøn ferie! Nu er rejsen til sommer bestilt og denne gang prøver vi Meganisi. Det glæder vi os meget til.

18 sierpnia 2023

Kære Kirsten

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en skøn ferie med os til Kreta i sommers. Det lyder spændende med jeres kommende rejse til Meganisi til sommer☀️ Vi håber, det bliver en lige så fantastisk oplevelse. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig Go service ved bestilling af…

Virkelig Go service ved bestilling af vores ønskede rejsemål til Kreta. Kvinden i tlf. Var imødekommende og forstående overfor vores ønsker. Der blev svaret på vores spørgsmål og hun vidste utrolig meget om vores rejsemål.
Med dette meget positive første håndsindtryk, kan vi kun glæde os til rejsen i maj😊
Så stor ros og tak herfra
Mvh
Jane Lehmann

9 stycznia 2024

Kære Jane,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og tak for snakken over telefon - det var en fornøjelse😊 Jeg er glad for at læse, at du følte dig imødekommende og forstået. Det betyder meget for mig.

Jeg håber, I får en fantastisk tur til Kreta i maj! Hvis der er noget, vi kan hjælpe med inden rejsen, så tøv ikke med at give os besked.

Tak igen for dine rosende ord!

Oceniono na 5 z 5

Skøn ferie med Sun Charter tilbage i…

Skøn ferie med Sun Charter tilbage i sommers. ☀️
Vi er klar igen i sommer 2024. Ferien er lige bestilt 👍🏻

6 sierpnia 2023

Kære Kristian

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at I nød ferien med os i sommers. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til sommeren 2024!☀️

I ønskes en rigtig glædelig jul🎄

Oceniono na 5 z 5

God service af to søde piger i Aalborg…

God service af to søde piger i Aalborg Lufthavn i dag👍

5 grudnia 2023

Kære Werner,

Tusind tak fordi du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot. Det var en fornøjelse at have jer ude i vores pop-up butik. Jeg håber, at vi ses igen en anden dag - I er i hvert fald altid meget velkommen😊

Både Camilla og jeg ønsker jer og familien en rigtig glædelig jul🎄

Nanna, SunCharter

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej