Vi rejste til Kreta fra Aalborg og tilbragte en uge med all inclusive på Galini Sea View Hotel. Hotellet er fint, maden ok og der er masser af det, hvilket gør at mange ikke kan begrænse sig og der de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har rejst 3 gange med Suncharter og alle 3 gange har vi været meget tilfredse med alt fra opholdet, informationer om stedet, vejledning til oplevelser, hjælp i lufthavnen osv. Deres unge vejleder... Zobacz więcej
Vi har i Sivota med SunCharter i august 2026. Alt spillede. Kundeservice ved SunCharter var nem at få kontakt til og meget hjælpsomme, personale i Ålborg lufthavn var smilende og hjælpsomme. Personal... Zobacz więcej
Vær opmærksom når du bestiller rejsen på nettet! Børnerabatten varierer fra hotel til hotel, det er den forklaring man får når man kontakter kundeservice. Så den pris der kommer frem umiddelbart, kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SunCharter er dit valg når alt på ferien skal være i top. Fuld valuta for pengene, og med danske værdier. SunCharter - Mere ferie. Mindre "pangl"
Ny Lufthavnsvej 100, 9400, Nørresundby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
I slutningen af august 2024 rejste vi med SunCharter til Zakynthos, hvor vi boede på Ilios Hotel.
Værelset var godt, men vi synes, sengene fylder unødvendigt meget.
Pragtfuldt poolområde med god plads, solsenge nok og ingen larm.
Morgenmaden var helt suveræn, det kan ikke gøres bedre.
Eneste minus er, at rygerne fylder meget, vi kunne ønske os, at der på hotellet er områder, hvor man kan være sikker på ren og frisk luft.
Alt i alt en rigtig god ferie på et dejligt hotel og vi kan sagtens finde på at komme igen.

Odpowiedź od SunCharter
Vi har lige været en uge på Kreta med SunCharter. Som sædvanlig, en rigtig god oplevelse. Helt fantastiske guider på Troulakis. Skabte god stemning overalt. Laura er suveræn i transfer rollen. Vi kommer gerne igen.

Odpowiedź od SunCharter
Vi var på Kreta. Guiderne var egentlig søde, men vi fik ikke meget hjælp til det der var i vejen, så kun 1 stjerne:
1) da vi ankom var værelset beskidt, og især badeværelset. Vi kontakter guiden mht. at få et andet værelse. Vi får istedet en rengøring og nye håndklæder. Efter 3. rengøring på 2 dage var det endelig nogenlunde i orden. Vi gav rengøringskonen nogle euros.
2) pga. fugt på badeværelset var der en masse sørgefluer, som vi aldrig slap af med.
3) efter 3 dage i poolen havde 3 ud af 5 af os tegn på klorallergi med sår og udslæt. Ifølge guiden var der fuldstændig styr på vandets PH-værdi, men vi snakkede med andre gæster, der oplevede det samme og som fik udslæt senere, så vi valgte istedet at gå til stranden.

Odpowiedź od SunCharter
Dette var vores første tur med Suncharter til Zakynthos og alt fungerede. Vi havde ikke behov for kontakt til guiderne eller var på tur via SC, vi havde lejet bil og tog på tur med lokale udbydere. Men trygt at vide at de var der hvis behovet skulle opstå. Vi var dog lidt overrasket over at det hotel, Ilios, vi havde booket der var 16+ stort set kun var beboet af yngre gæster. Havde forventet et mere voksent klientel. Men det gik alligevel. Ellers dejligt hotel, rent og pænt og skøn morgenmad. Ingen kamp om solstole om morgenen, det var SÅ befriende. Vi skal til Kreta med SC i oktober, og det glæder vi os til.

Odpowiedź od SunCharter
Jeg rejste til Alanya i juli 2024 med SunCharter. Vi boede på Akman Beach Apt. Lille dejligt hotel med fantastisk personale. Jeg har rejst mange gange, men jeg har aldrig rejst med et selskab hvor guiderne har været så synlige og opsøgende som med SunCharter. En rigtig god oplevelse selvom vi ikke havde brug for hjælp. De var på hotellet hver dag. Altid smilende og i godt humør.
Jeg mistede min telefon i Antalya lufthavn på vej hjem. Jeg kunne spore den, da jeg kom hjem, til Lost and found i lufthavnen. SunCharter guiderne gjorde hvad de kunne for at få den udleveret og ville være behjælpelig med at sende den hjem. Tusind tak til jer. STOR ros.

Odpowiedź od SunCharter
Vi har i uge 28 2024 rejst med SunCharter til Zakynthos. Det har været en rigtig god oplevelse og der har ikke været noget at sætte en finger på.
Vi rejser gerne igen med SunCharter 🤩

Odpowiedź od SunCharter
Dejlig ferie med Sun Charter i Paleros på hotel Thalassa. Søde og imødekommende guider og et fantastisk hotel, med rigtig gæstfrit personale.
Bestemt ikke sidste gang, vi har rejser med Sun Charter og gerne til Hotel Thalassa igen.
Alle fem stjerner er meget velfortjente.

Odpowiedź od SunCharter
SunCharters beskrivelse af Diamond Hill, Tyrkiet lever overhovedet ikke op til virkeligheden.
Man ligger som “sild i en tønde” ved poolen og der er alt for få liggestole ift. antallet af gæster - man skal op før kl. 06.00, for at få 4 liggestole ved siden af hinanden.
Maden i buffeten er intetsigende og kedelig og der er så dårlig akustik i restauranten, at man skal råbe til hinanden.
Elevatorerne har alt for lidt kapacitet og ofte skal man vente 15-20 minutter på en elevator, der ikke er overfyldt.
Ydermere var der ingen mad til os i flyet pga. en fejl i SunCharters bookingsystem, men på trods af vi gjorde dem opmærksom på det med det samme, kunne de ikke nå at bestille mad til os til hjemrejsen og det tog 10 dage, før pengene blev tilbageført!

Odpowiedź od SunCharter
En rigtig god ferie med Suncharter, alt forløb planmæssigt, fint lejlighedshotel, flinke, rare værter, transfer uden problemer og guiderne var super rare og imødekommende, altid med et smil på læben (især Laura på Kreta) der var god til at holde humøret højt ved gæsterne. Så alt i alt en fantastisk tur med Suncharter

Odpowiedź od SunCharter
Dejligt roligt hotel kun til voksne med 12 værelser. Rolig og afslappende ferie. Søde guider. Hende vi var på tur med var meget nede på jorden, som også kunne snakke om andet end turen:-)

Odpowiedź od SunCharter
Har lige tilbragt en uge på Meganisi hvor rejsen var blevet bestilt ved suncharter.dk det var vores første gang med suncharter.dk og absolut ikke sidste gang, deres service ved booking var fantastisk,
På destinationen var guiderne (Signe og Camilla) vildt dygtige de var en oplevelse i sig selv de havde en fantastisk energi og var med til at vores ophold blev fantastisk
Et lille minus ved rejsen var nok vores hotel (maden og værelset)

Odpowiedź od SunCharter
Fin tur med fint hotel på Zakyntos. På hovedgaden i Kalamaki og pænt nær ved Kalamaki strand.
Fin arrangeret tur øen rundt. Husk: Glem ikke sejlturen til nordsiden af øen.

Odpowiedź od SunCharter
Er hjemme er en ferie med Suncharter, på et femstjernet hotel. Servicen var til en 1 stjerne, guiderne gad ikke hjælpe med at skifte værelse. Maden var virkelig dårlig, samme menu hver dag, som simpelt cafeteria mad. Jeg rejser ikke med Suncharter igen.

Odpowiedź od SunCharter
1 times forsinkelse med airseven på udrejsen fra Ålborg, og 2,5 times forsinkelse på hjemrejsen. På udrejsen var det selve flyet der var problemer med, på trods af, at flyet startede ud med at flyve fra Ålborg, på hjemrejsen var det to sygemeldinger blandt personalet der gjorde, at et helt fly måtte vente 2,5 time med at lette fra Ålborg. Det er simpelthen ikke godt nok(Der skal være rigeligt med backup, så en sådan situation ikke opstår). I øvrigt blev vi splittet op, så vi ikke sad sammen på udrejsen. Skulle vi have siddet sammen, måtte vi betale ekstra for dette. Det virker som om, suncharter ikke har styr på situationen, når der opstår uforudsete hændelser, vi fik ingen besked om forsinkelsen på hjemrejsen. Vi kunne godt være blevet to timer mere på hotellet, i stedet for at sidde i en overfyldt lufthavn i Chania.
Boede på Alkionides i platanias, et dejligt hotel, med et behageligt personale. En lækker pool, beliggende på stranden, desværre er stranden på ingen måde en badestrand. Høje bølger med understrøm, ofte med rødt flag samt en bund bestående at sten. Dette gælden det meste af kysten. Priserne i Platanias er generelt mindst på højde med priserne i DK, ofte højere, fyldt med turistfælder, og et begrænset lokalt liv. Formålet med vores ferie var afslapning og hygge, det fik vi. Vi havde en dejlig ferie, men ærgerligt med forsinkelser på både ud- og hjemrejse. Grækenland ja tak, Kreta nej tak, Airseven nej tak, Suncharter næppe.
Opdatering på din besvarelse.
Jeg synes, du frasiger jer ansvaret. For år tilbage blev det prioriteret at kunderne kunne sidde sammen, nu har I fundet på, at vi skal betale os fra det, udelukkende for at I kan øge indtjeningen. Da vi tog fra hotellet kunne vi se på nettet, at flyet fra Ålborg slet ikke var lettet endnu, det kræver altså ikke det store at sende beskeder ud. Airseven som I benytter til Kreta, er ejet af Primotours, hvor I også er en del af koncernen, så selvfølgelig har I også indflydelse på det der sker, også når der ikke er tilstrækkeligt med backup på sygemeldinger blandt personalet. Jeg kan heller ikke genkende, at I tydeligt giver et objektivt billede at Kreta, tværtimod synes jeg I pynter en del på virkeligheden.

Odpowiedź od SunCharter
Our trip to Zakynthos is one of our favourites. The fact that Sun Charter sold a package with all inclusive plus we could order transport to and from the hotel made us not hesitate to order. The period when we went there was perfect, warm but not like unbearable. Hotel was very nice, clean, staff was always clearing tables, making the food stay presentable to the last bite. SunCharter staff came with a very nice and brief presentation of the island and it's destinations. They were very good to communicate with and provided us with informations when needed. All in all very good trip with no worries at all about anything.

Odpowiedź od SunCharter
Rigtig mange tak for god service af vores mor fra hotel på Kreta til Ålborg lufthavn. Stor tak her fra

Odpowiedź od SunCharter
Har rejst flere gange med sun charter
Er aldrig blevet skuffet.. sidste rejse var til Arion Sea side. Paleros. Hyggelig lille hotel med søde og hjælpsomme personale. Er sted med masser af ro. Lej en bil og der er masser af spændende steder i nærheden. Helt klart et sted jeg/vi vil besøge igen. Husk dog man er Grækenland ikke stresset Danmark.