Blev glatt överraskad att jag fick en fin present antar att det var för att jag var en ny kund hos er?! För är det så jämt att man få en liten present varje gång man beställer något hos er är det ju... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb leverans!!! fick köpt det jag ville till ett BILLIGARE pris dessutom :) Min gnistrande skyddsängel Så jag är supernöjd!! :))) Letar ni efter ngt speciellt så kolla gärna in denna sidan... Zobacz więcej
Snabb leverans och fint. Tyvärr så höll inte förpackningen riktigt tätt, läckte ut lite dippvätska igenom på det fina paketinslaget. Antagligen hade den stått upp och ner. Men det var så lite så ok än... Zobacz więcej
Allt gick som smort beställning, fraktfritt och leverans. Jag kan bara ge beröm och vore tacksam som det alltid gått lika smidigt, att beställa och få varorna ända hem till dörr.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Sobling säljer smycken på nätet från kända smyckesleverantörer. Självklart kan du få ditt smycke graverat. Trygga köp och snabba leveranser!
Dane kontaktowe
Box 60, 311 21 , Falkenberg
- +46 771 70 75 00
- info@sobling.se
- www.sobling.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra och trevlig service
Är nöjd med kundbemötandet
Är nöjd med kundbemötandet. Hade fått en del utav min beställning , men det löste personalen väldigt fort så eloge till dem för det! Rekommenderar
Jättefina saker
Jättefina saker, men tyvärr var den för liten, så jag är väldigt imponerade av deras retur, snabbt och enkelt.
Tack
Susanne
Snabbt och lätt
Snabbt och lätt. Jag vet inte var jag skulle köpa den här produkten annat än hos er.
Snabb leverans och bra produkt
Mycket nöjd med mina örhängen😊
Bedragare beställde i mitt namn. Ingen hjälp
Fick helt plötsligt hem ett paket från detta företag. Jag har inte beställt något, ringer å er dem skicka en retursedel samt avbryta ev betalning. Dom skulle fixa retursedel och häva betalningen. Får inget mail samma dag, den kom helgen. Hörde av mig igen då säger kundtjänst att dom skickat mail på fredag förklara att jag inte fått något. Sedan säger dom att jag får lösa fakturan med klarna, då bedragar personen uppgett mitt personnummer vid beställning.
Värdelös service. Ingen vidare hjälp och falsk information via telefon ang att denna typ av bedrägeri inte skulle drabba mig ekonomiskt.

Odpowiedź od Sobling.se
Så fantastiskt fin speldosa!
Inte nöjd
Inte nöjd. Beställde två smyckesskrin i form av skattkistor, betalade för två men fick bara en.
Doświadczenie Trustpilot