JustInCase Recenzje

Informacje dotyczące firmy

1. Firma ubezpieczeniowa
  2. Agencja ubezpieczeń na życie

Napisane przez firmę

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 82

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Marknadsledande villkor, väldigt smidig process

Föredömligt enkel websida, lätt att förstå villkor och kostnader för olika alternativ. Bra stöd från kundsupporten som är enkel att nå. I mitt fall krävdes en journalkoll som utfördes tidseffektivt, så jag fick snabbt besked och kunde teckna försäkringen. Jämfört med andra bolag som jag har använt är JustinCase föredömligt bra. Rekommenderas!

1 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag vill gärna ge mina varmaste…

Jag vill gärna ge mina varmaste rekommendationer och beröm. Det är sällan man möter en person med en så naturlig känsla för service och ett så genuint trevligt bemötande. Professionell, lösningsorienterad och alltid med ett leende på läpparna – en ovärderlig tillgång som verkligen lyfter hela upplevelsen för den som möter dig.

2 września 2026

Toppen kundservice

Toppen kundservice! Snabba på att återkoppla vid frågor.

27 sierpnia 2026

Tjena Rasmus,

Det var ett supertrevligt snack vi hade, med en kvick lösning.
Stort tack för samtalet, omdömet och ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan nu vara trygg i att din familj INTE tillhör den hälft i landet som skulle få allvarliga privatekonomiska problem om du skulle avlida. Rekommendera oss gärna till dina vänner.

Trevlig helg!

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra service och Björn är väldigt…

Mycket bra service och Björn är väldigt hjälpsam att svara på frågor.

31 lipca 2026

Hej Ann-Christine,

Jag blir väldigt glad över att mina svar klargjorde allt för dig, och TACK för omdömet och ⭐⭐⭐⭐⭐

Fortsätt gärna rekommendera oss så vi får fler försäkrade familjer i Sverige!

Kanonbra kundservice

Kanonbra kundservice, kunde varit lite snabbare men det är ju sommartider än så länge. Blev uppringd av VDn som hjälpte med problemet. Rekommenderas varmt. Bra pris & enkla villkor!
//Xavier

31 lipca 2026

Hej Xavier,

Det där gick ju verkligen fort och enkelt att lösa! Vilka fina ord du skriver om oss, och med din varma rekommendation med, TACK, och för ⭐⭐⭐⭐⭐

Njut nu av att din familj INTE tillhör den hälft i Sverige som inte har råd att bo kvar om något hemskt händer!

Oceniono na 4 z 5

Bra bemötande när man väl fick prata…

Bra bemötande när man väl fick prata med någon där

27 lipca 2026

Hej Shahdad.

Det var väldigt trevligt att tala med dig, och vi löste allt enkelt!

Stort tack för ⭐⭐⭐⭐

Njut av din familjs nya trygghet med JustInCase!

Toppklass rakt igenom

Extremt enkelt att ansöka, marknadsledande villkor och en mycket serviceinriktad kundtjänst. Rekommenderas varmt!

15 lipca 2026

Odpowiedź od JustInCase

Detta är väldigt trevlig läsning - Toppklass!
Som många andra av våra kära kunder beskriver du med din upplevelse EXAKT det vi strävar efter att leverera-

Tack för ⭐⭐⭐⭐⭐ och för dina varma rekommendationer!

Ha det mycket bra, och fortsätt gärna rekommendera oss så vi får fler försäkrade familjer i Sverige!

Oceniono na 4 z 5

Bra och tydlig kommunikation under…

Bra och tydlig kommunikation under semestertider, personlig kontakt och vi hoppas kunna fortsätta att samarbete med er, vi har endast varit kunder i en månad så jag får be om att återkomma med en mer grundlig återkoppling kring vår upplevelse och erfarenhet som kund hos JustInCase.

14 lipca 2026

Hej Freddy,

Trevligt att tala med dig under semestern! Kul att läsa att du tycker det var tydlig och personlig kommunikation, det är vårt mål.

Tack även för ⭐⭐⭐⭐

Ha det så bra och rekommendera oss gärna så vi får fler försäkrade familjer i Sverige!

Enkel och smidig försäkring

Väldigt smidig upplevelse från början till slut. Det var enkelt att jämföra och teckna försäkring, villkoren var tydliga och kundservicen svarade snabbt och professionellt på mina frågor. Känns tryggt att vara kund hos JustInCase. Rekommenderas varmt!

5 lipca 2026

Hej Shahab,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din varma rekommendation med ditt superfina omdöme ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag tror vi kan bocka av din resa som en TOTAL succé för JustInCase, och för din familj som nu inte tillhör de 50% i landet som inte skulle ha råd av bo kvar om något skulle hända.

"Känns tryggt att vara kund hos JustInCase"
Det är det vi levererar, ekonomiskt trygghet för familjer!

Ha en härlig sommar nu och fortsätt gärna rekommendera oss så vi får fler försäkrade familjer i Sverige!

Oceniono na 5 z 5

Supersnabb och fin hjälp och bästa…

Supersnabb och fin hjälp och bästa möjliga bemötande. Rekommenderas varmt !

30 czerwca 2026

Hej Veronica,

Wow vilket omdöme, och en varm rekommendation därtill - TACK! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi är gärna "bästa möjliga" för våra kunder, det är därför vi finns.

Du har nu på några minuter ordnat peace of mind åt dig själv och din familj genom att teckna en JustInCase livförsäkring. Livförsäkringen är bland de absolut vanligaste försäkringarna i hela världen, alla har den, men inte i Sverige tyvärr. 50% saknar. Detta är ett ovanligt och oförklarligt fenomen, därför startade jag JustInCase efter att ha sett denna situation i många år.

Jag hoppas att alla de övriga 50% av Sveriges familjer som skulle få allvarliga ekonomiska problem om någon skulle avlida, tar efter ditt och alla våra kära kunders goda exempel och löser detta på några minuter hos oss.

Ha en härlig sommar med vetskapen om att din familj INTE hör till de 50% av alla familjer som inte skulle ha råd att bo kvar om något skulle hända.👌

Enastående kundservice

Enastående tillmötesgående, personlig, snabb och kompetent kundservice. Det är så att man vill ringa tillbaka för att få uppleva det igen. Extremt nöjd med både kundservice och försäkring.

25 czerwca 2026

Hej Ina,

Det här är ju ett omdöme man vill läsa igen och igen🥳
Jag är så glad över hur du beskriver JustInCase, det är ju FULLSTÄNDIG skolbok för oss!

Det faktum att vi nu gör skillnad vad gäller din familjs ekonomiska trygghet, eftersom den nu INTE hör till de 50% av alla familjer som inte skulle ha råd att bo kvar om något skulle hända, är något vi extremt stolta över.

Om alla i Sverige tänkte några minuter på hur det ligger till för dem i denna fråga, och sedan tog några minuter till för att fixa en JustInCase som du gjort, skulle vi snart inte ha denna konstiga situation gällande att så många inte har livförsäkring i Sverige.

Mycket bra!

Mycket, kunnig och serviceinriktade medarbetare. Valet av JustInCase kändes självklart!

24 czerwca 2026

Hej Ludvig,

Mycket är oftast ett bra ord, särskilt när det följs av;

-kunniga
-serviceinriktade
-självklart val

Det är vår dröm att våra kära och viktiga kunder uppdfattar oss så, så ett STORT tack för det och för ⭐⭐⭐⭐⭐

Otroligt bra upplevelse

Otroligt bra upplevelse. Pratade med Björn pga en autogiro dragning som ej hade gjorts. Löste allt, trevligt samtal och känns verkligen seriöst !

17 czerwca 2026

Hej Mikael,

Vad bra att vi kunde lösa det hela så snabbt över telefon.

Trevligt att du ringde och att du upplever oss som verkligt serösa - kul!
Stort tack för det fina omdömet och för ⭐⭐⭐⭐⭐

Njut nu av den nya säkerheten din familj fått, ha en härlig sommar och fortsätt gärna rekommendera oss så vi får fler försäkrade familjer i Sverige!

Snabb hantering

Snabb hantering, gick på ett klick för det jag behövde hjälp med.

2 czerwca 2026

Hej Severine,

Jag är väldigt glad över att vi kunde fixa det fort åt dig!✅

JustInCase har som målsättning att vara något annat än de stora försäkringsbolagen, dvs, snabba, tillgängliga och att leva med insikten att det är KUNDEN som är den som är viktigast🚀

Tack även för ⭐⭐⭐⭐⭐

Njut nu av den nya säkerheten din familj fått, och ha en fortsatt trevlig vecka.

Bra kundservice

Bra kundservice
Bra bemötande
Helt enkelt KANON

1 czerwca 2026

Hej Fredrik,

När sådana här omdömen dimper in spontant blir man ju fantastiskt glad!
KANONglad till och med😉👌
⭐⭐⭐⭐⭐
Vad kul att du gillar JustInCase!

Oceniono na 5 z 5

Skickade email för att fråga om min…

Skickade email för att fråga om min sambo som är EU medlem men inte svensk medborgare kan skaffa livförsäkring och det kan man om man är folkbokförd min 2 år i Norden. Känns tryggt att veta att min sambo har samma rättighet att kunna vara försäkrad som vi medborgare med när det väl gäller . Mycket trevligt bemött och välkomnande 🌸

27 maja 2026

Hej Mathilda,

Stort tack för ditt fina omdöme och för ⭐⭐⭐⭐⭐
Jag blir väldigt glad över att du känner dig trevligt och välkomnande bemött! Hör av dig vid fler frågor.

Trevlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Bra service och snabb hjälp !

Bra service och snabb hjälp !

26 maja 2026

Hej Klara,

Trevlig samtal vi hade. Vi finns till för våra kunder, bra och snabbt skall det vara!
Tack för ⭐⭐⭐⭐⭐

Njut nu av den nya säkerheten din familj har, och ha en fortsatt trevlig vecka.

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling på mina frågor

Snabb återkoppling på mina frågor, tydlig kommunikation, rekommenderar.

26 maja 2026

Hej Dan Jay,

Vad trevligt det var att tala med dig, och fint att du upplever vår återkoppling som snabb, tydlig och att JustInCase är ett rekommendabelt bolag! Fantastiskt kul!

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig, det är vår tydligaste uppgift.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej