Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker om alla Kianos produkter som jag testat. De håller mig mätt, de innehåller bara naturliga råvaror och är inte särskilt söta, vilket jag verkligen uppskattar! Goda och naturliga smaker i båd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag köpte Superfoods Bundle med alla fem smaker och har testat alla. Har blivit positivt överraskad av alla! Inget socker och inget sötningsmedel! Ändå fräscha, smakfulla, känns gott i kroppen och Cho... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt Kianos produkter vid flera tillfällen och blir lika nöjd varje gång – det säger verkligen en del om kvaliteten! 😊 Produkterna smakar inte bara fantastiskt gott, utan det känns också... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Äntligen en måltidsersättning som även jag kan dricka, som inte klarar smaken av artificiella sötningsmedel! Vill man piffa till den går det utmärkt att mixa i frysta hallon och/eller lite honung. M... Zobacz więcej

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Kan verkligen inte rekommendera Kiano.

Kan verkligen inte rekommendera Kiano.
Det står att produkterna är glutenfria, men jag fick ändå en stark reaktion av dem. Det tog ett tag innan jag förstod att det faktiskt var Kiano som orsakade det, vilket känns väldigt obehagligt eftersom jag litade på att produkterna var säkra att använda.
Försökte dessutom returnera oöppnade burkar, men det gick inte – och kundtjänsten svarade inte ens på mitt mejl när jag frågade. Riktigt dåligt bemötande.
Smakerna var inte heller något vidare, så det finns egentligen ingenting som väger upp hela upplevelsen.

18 marca 2026

Hej Annelie,

Vad tråkigt att höra om din upplevelse 💛 Våra produkter är 100 % glutenfria, men vi tar självklart din feedback på största allvar och kommer att se över detta vidare.

Självklart ska du kunna returnera dina produkter så länge de är oöppna och följer vår returpolicy. Du är varmt välkommen att kontakta oss på hello@kianolife.com
, så hjälper vi dig vidare med din retur 🥰

Fräscht!

Äntligen!!! Fräscha, bra och snabba mellanmål som man mår bra av! Så bra för mig att de är gluten och nötfria! Fina förpackningar man blir glad av! Önskemål:En lika fräsch bar att kunna ha i väskan

24 marca 2026

Hej Ullis,
Så himla roligt att läsa din fina recension! 💛
Vad härligt att du mår bra av våra produkter och så himla kul att du gillar våra förpackningar också, det gör oss verkligen glada! 🥰
Stort tack för ditt önskemål, vi tar det självklart vidare med teamet 🙌

Veganskt utan sötningsmedel

De enda veganska proteinpulvet jag sett som inte har sötningsmedel i utan dadlar samt andra hälsosamma ingredienser.

22 marca 2026

Hej Maria,
Stort tack för din fina recension! 💛 Det betyder verkligen mycket för oss.
Just att kunna erbjuda ett veganskt protein utan sötningsmedel, med rena och bra ingredienser är något vi verkligen brinner för, så det gör oss extra glada att du uppskattar och uppmärksammar det!💛

Produkten motsvarar förväntningarna

Utifrån beskrivningen motsvarar Produkten förväntningarna

9 marca 2026

Hej Maria,
Stort tack för din recension!
Vad roligt att höra att produkten levde upp till dina förväntningar💛

Kiano lover for life!

Jag har alltid älskat Kiano sedan dag 1 dem kom ut, det krävs väldigt mycket att jag ska byta.

9 marca 2025

Hej Aylin,
Stort tack för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss.
Även att du har varit med oss sedan dag 1 gör oss så otroligt glada – tack!💛

Oceniono na 5 z 5

Älskar Kianos produkter både till…

Älskar Kianos produkter både till innehåll och smak! Favoriterna är Choco fuel super meal shake och green boost. Tar dessa dagligen och håller min vikt tack vare dessa produkter!

4 marca 2026

Hej Sofia,
Tack så mycket för din recension och så himla kul att våra produkter är en del av din vardag. 💛

Oceniono na 5 z 5

Super bra produkt och enkelt man…

Super bra produkt och enkelt man slipper lägga ner allt för mycket tid på nyttiga produkter!

2 lutego 2026

Hej Julia,
Stort tack för din fina recension! 💛 Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkel och smidig produkten är att använda, det är precis det vi vill uppnå!🥰

Väldigt bra produkt

Väldigt bra produkt, smakar utmärkt!! Snabb service!

26 lutego 2026

Hej Anna,

Stort tack för din recension och vad roligt att du gillar smaken. 🥰

Oceniono na 4 z 5

Första gången jag testar proteinpulver…

Första gången jag testar proteinpulver så jag har inget att jämföra med. Letade noga pp nätet och läste recensioner och tillslut föll valet på Chocco strong, choklad är alltid gott tänkte jag och så vill jag få mindre tillsatser.
Följande har jag blandat med:
Vatten- Smakar då kartong
Grekisk yoghurt, frukt och bär- Helt ok smak, dock ovan vid konsistensen.
Havregryn, hallon och honung- smakar bra.
Mjölk och lite oboy- smakar ok.
Först blev jag besviken då jag trodde att det verkligen skulle smaka choklad så som jag är van. Men sen insåg jag att det förmodligen är mina smaklökar som är vana vid något helt annat dsv tillsatser och smakämnen. Så jag ska träna mina smaklökar så får vi se om jag testar den med bär nästa gång. Spännande att se hur det kommer hjälpa mig med min träning också.

22 lutego 2026

Odpowiedź od kianolife.com

Tack för en bra och ärlig recension 😊

Vi förstår precis vad du menar. Är man van vid mer sötade produkter kan smaken upplevas som mindre söt i början. Vi har valt att inte använda sötningsmedel eller andra artifficella tillsatser, vilket gör att chokladsmaken blir mer naturlig - och ibland behöver smaklökarna lite tid att vänja sig vid det.

Kul att du testar olika kombinationer, det är ofta då man hittar sin favorit.

Oceniono na 5 z 5

Gott proteinpulver som inte gör att man…

Gott proteinpulver som inte gör att man känner sig uppblåst. Rekommenderar

22 lutego 2026

Odpowiedź od kianolife.com

Vad fint att höra 😊 Många uppskattar just att det känns snällt mot magen - tack för att du delar!

Bra produkter

Bra produkter, precis vad ja letat efter. Goda enkla och det bästa är att sötsuget har minskat markant med dom flesta av produkterna framförallt chocco chill och green boost

Odpowiedź od kianolife.com

Vad roligt att läsa 😊 Många upplever att sötsuget minskar när de byter till våra produkter - kul att du märker samma sak. Tack för din recension!

Oceniono na 5 z 5

Äntligen produkter som magen tål

Äntligen produkter som magen tål, och dessutom goda! 🤩

Odpowiedź od kianolife.com

Härligt att höra! 😍 Många upplever att magen funkar väldigt bra med våra produkter, och det gör oss verkligen glada.

Oceniono na 5 z 5

Wonderful taste and great costumers service

I bought some smoothie powders from Kiano Life (Choco Strong and Berry Strong) and they are so delicious!! I was looking for some protein shakes without sweeteners and finally found the perfect ones!
Also, I bought the blender, but it did not work as it should - so I contacted them and they answered right away. I followed their instructions, but no success. So they refunded me and I must say that their costumers service is really great!

Hi,

Thank you for your review 😊 We’re so glad you’re enjoying Choco Strong and Berry Strong. And we truly appreciate you mentioning your experience with our customer service. It means a lot ❤️

All the best,

Bästa proteinpulver ever!

Bästa proteinpulver ever!

Det är i särklass det bästa proteinpulver jag har använt. Min mage är i perfekt balans och smaken är 👌

16 lutego 2026

Odpowiedź od kianolife.com

Blir så glad av att läsa det här ❤️ Att så många upplever att magen mår bra av vårt protein betyder verkligen mycket för oss. Tack för din recension!

Oceniono na 5 z 5

Känner mig lite piggare och starkare än…

Känner mig lite piggare och starkare än vanligt sedan jag börjat med Choco fuel el berry fuel.
Äter som frukost de dagar jag inte tränar och som mellis de dagar jag kör spinning.

15 lutego 2026

Odpowiedź od kianolife.com

Fint att läsa 😊 Så roligt att det känns i både energi och styrka - och kul att det funkar så bra i din rutin.

Oceniono na 3 z 5

Helt ok

Helt ok, vet inte vad jag ska jämföra med

15 lutego 2026

Odpowiedź od kianolife.com

Tack för din feedback. Vi är alltid öppna för att höra vad som hade kunnat förbättras, så åtkom gärna om det är något du kommer att tänka på 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej