Jag tycker om alla Kianos produkter som jag testat. De håller mig mätt, de innehåller bara naturliga råvaror och är inte särskilt söta, vilket jag verkligen uppskattar! Goda och naturliga smaker i båd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag köpte Superfoods Bundle med alla fem smaker och har testat alla. Har blivit positivt överraskad av alla! Inget socker och inget sötningsmedel! Ändå fräscha, smakfulla, känns gott i kroppen och Cho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har köpt Kianos produkter vid flera tillfällen och blir lika nöjd varje gång – det säger verkligen en del om kvaliteten! 😊 Produkterna smakar inte bara fantastiskt gott, utan det känns också... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Äntligen en måltidsersättning som även jag kan dricka, som inte klarar smaken av artificiella sötningsmedel! Vill man piffa till den går det utmärkt att mixa i frysta hallon och/eller lite honung. M... Zobacz więcej
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Snabba leveranser.
Första proteinpulver jag äter och är helt ok.
Kan verkligen inte rekommendera Kiano.
Det står att produkterna är glutenfria, men jag fick ändå en stark reaktion av dem. Det tog ett tag innan jag förstod att det faktiskt var Kiano som orsakade det, vilket känns väldigt obehagligt eftersom jag litade på att produkterna var säkra att använda.
Försökte dessutom returnera oöppnade burkar, men det gick inte – och kundtjänsten svarade inte ens på mitt mejl när jag frågade. Riktigt dåligt bemötande.
Smakerna var inte heller något vidare, så det finns egentligen ingenting som väger upp hela upplevelsen.

Odpowiedź od kianolife.com
Äntligen!!! Fräscha, bra och snabba mellanmål som man mår bra av! Så bra för mig att de är gluten och nötfria! Fina förpackningar man blir glad av! Önskemål:En lika fräsch bar att kunna ha i väskan

Odpowiedź od kianolife.com
De enda veganska proteinpulvet jag sett som inte har sötningsmedel i utan dadlar samt andra hälsosamma ingredienser.

Utifrån beskrivningen motsvarar Produkten förväntningarna

Odpowiedź od kianolife.com
Jag har alltid älskat Kiano sedan dag 1 dem kom ut, det krävs väldigt mycket att jag ska byta.

Odpowiedź od kianolife.com
Älskar Kianos produkter både till innehåll och smak! Favoriterna är Choco fuel super meal shake och green boost. Tar dessa dagligen och håller min vikt tack vare dessa produkter!

Odpowiedź od kianolife.com
Super bra produkt och enkelt man slipper lägga ner allt för mycket tid på nyttiga produkter!

Odpowiedź od kianolife.com
Väldigt bra produkt, smakar utmärkt!! Snabb service!

Odpowiedź od kianolife.com
Jag kontaktade via mail att jag ångrade köpet och de lovade att stoppa leveransen men ändå blev paketet skickat?
Första gången jag testar proteinpulver så jag har inget att jämföra med. Letade noga pp nätet och läste recensioner och tillslut föll valet på Chocco strong, choklad är alltid gott tänkte jag och så vill jag få mindre tillsatser.
Följande har jag blandat med:
Vatten- Smakar då kartong
Grekisk yoghurt, frukt och bär- Helt ok smak, dock ovan vid konsistensen.
Havregryn, hallon och honung- smakar bra.
Mjölk och lite oboy- smakar ok.
Först blev jag besviken då jag trodde att det verkligen skulle smaka choklad så som jag är van. Men sen insåg jag att det förmodligen är mina smaklökar som är vana vid något helt annat dsv tillsatser och smakämnen. Så jag ska träna mina smaklökar så får vi se om jag testar den med bär nästa gång. Spännande att se hur det kommer hjälpa mig med min träning också.

Odpowiedź od kianolife.com
Gott proteinpulver som inte gör att man känner sig uppblåst. Rekommenderar

Odpowiedź od kianolife.com
Bra produkter, precis vad ja letat efter. Goda enkla och det bästa är att sötsuget har minskat markant med dom flesta av produkterna framförallt chocco chill och green boost

Odpowiedź od kianolife.com
Äntligen produkter som magen tål, och dessutom goda! 🤩

Odpowiedź od kianolife.com
I bought some smoothie powders from Kiano Life (Choco Strong and Berry Strong) and they are so delicious!! I was looking for some protein shakes without sweeteners and finally found the perfect ones!
Also, I bought the blender, but it did not work as it should - so I contacted them and they answered right away. I followed their instructions, but no success. So they refunded me and I must say that their costumers service is really great!

Bästa proteinpulver ever!
Det är i särklass det bästa proteinpulver jag har använt. Min mage är i perfekt balans och smaken är 👌

Odpowiedź od kianolife.com
Känner mig lite piggare och starkare än vanligt sedan jag börjat med Choco fuel el berry fuel.
Äter som frukost de dagar jag inte tränar och som mellis de dagar jag kör spinning.

Odpowiedź od kianolife.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.