Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.
Promenaden, 2625, Vallensbæk, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Var nødt til at aflive min knap 14 årige kat. Havde tænkt at når tiden kom, så skulle det være hjemme i vandet omgivelser.
Tak til Ditte! Dyrlægen Der kom hjem til mig, for at hjælpe mig med at sende min lille kat godt af sted.
Tak for din tid, din ro, din rådgivning og din professionalisme. Du gør virkelig en forskel i sorgen.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
vi ringede til Ditte søndag formiddag og Ditte kom hjem til os samme dag.
Der var god tid og alt blev gjort uden at hunden mærkede noget.
En god oplevelse uden stress for hunden.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Et værdigt og roligt farvel til vores højt elskede og temmelig sære kat. Dyrlægen var venlig og super professionel og hjalp os godt igennem en meget svær begivenhed. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Sjæledyrelægen er et enestående sted at søge hjælp i en svær situation. Vores Arthur var gammel og slidt og det var tid til at han skulle herfra. Vi ønskede at han døde i hjemmet og selv om det er svært fik Ditte fra Sjæledyrelægen os til at føle os rolige og mere afslappet end vi ellers ville have gjort - en følelse som Arthur også fik og som hjalp ham godt afsted. Vi kan varmt anbefale Sjæledyrelægen og vil også bruge Ditte til vores 2 andre hunde, når det bliver deres tid til at skulle herfra.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Vi vil varmt anbefale sjæledyrlægen. Ditte hjalp vores aller bedste ven Max afsted til hundehimlen på fineste vis. Det hele foregik roligt og i vores helt eget tempo. Vi vil til enhver tid anvende sjæledyrlægen hvis vi skulle få behov igen.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Værdig måde at sige farvel på ❤️
I ro og trygge omgivelser kunne vi sige farvel til vores bedste ven🐾
Fantastisk professionalisme og omsorg fra dyrelæge Ditte ❤️

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Det er med stor sorg når man skal sige farvel til sit kære dyr, igår skulle vi det med vores hund , og hvis man kan sige at det var en god oplevelse så var det , med sjæledyrelægen , de er så søde / har så meget omsorg/ er så betænkelig / og har så god tid . Jeg vil anbefale alle at bruge sjæledyrelægen ❤️ 1000 tak for så god en behandling af mig og min bedste 4 benet ven . Tak for jer

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Da vi måtte aflive vores første fælleshund, Sammy, var vi dybt taknemmelige for at sjæledyrlægen (I dette tilfælde Ditte) kunne tilbyde at komme hjem til os og sende Sammy afsted i ro og fred, således at både vores anden hund og os selv kunne sige ordentlig farvel. Det var en yderst følelsesmæssigt dag og Ditte var ekstrem professionel og støttede os igennem dette, Sammy drog afsted uden smerte. Det var en stor hjælp at vi var så afklarede omkring processen både under og efter aflivning, hvilket vi kan takke dem for.
Både ens elskede kæledyr/familie medlem samt en selv er i gode hænder når det kommer til Sjæledyrlægen.